KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

01-02-25

21:53
Ο,τι πεις , φιλε.Τα σούπερ μάρκετ είναι ένας από τους κλάδους με τα χαμηλότερα ποσοστά κέρδους παγκοσμίως, που παραδοσιακά κυμαίνονται μεταξύ 1% και 4%. Τα ΜΜΕ συνήθως επιλέγουν να προβάλλουν τον ετήσιο τζίρο, γιατί κάνουν το κομμάτι τους και ακούγονται εντυπωσιακά τα δισεκατομμύρια και δημιουργείται έτσι η ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι αυτά τα ποσά είναι καθαρό κέρδος. Να μπει στον κόπο να ψάξει λίγο που οφείλονται πραγματικά οι αυξήσεις τιμών, ούτε λόγος.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

22:01
Εν τέλει αυτό έγινε , ήρθε κ με πήρε η φίλη μου ...@Valder καταλαβαίνεις τωρα που φαίνεται ο τσιγκούνης ;
εισθε μια παρέα 3-4 ατόμων και ο ένας δεν βρίσκει ταξί έχεις κατέβει με το αμάξι....
δεν θα ηταν κάτι να τον πετάξεις σπιτι του σιγά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

22:12
Εν τέλει αυτό έγινε , ήρθε κ με πήρε η φίλη μου ...
Ήρθε από άλλου και σε πηρε ηφιλη σου ;;;; δεν ήταν ήδη έξω μαζί σας ; καλά κάποιος από τη παρεα εκεί αμάξι δεν είχε έπρεπε να σηκωθεί απο το σπιτι της η φιλη ας πουμε ;
Guest 881237
Επισκέπτης

01-02-25

22:14
Ήθελα να αλλάξω τον χρόνο με την οικογένειά μου κ μετά βρεθήκαμε στο σπίτι της για να βγούμε . Οι υπόλοιποι ήταν ήδη στο σπίτι της .Ήρθε από άλλου και σε πηρε ηφιλη σου ;;;; δεν ήταν ήδη έξω μαζί σας ; καλά κάποιος από τη παρεα εκεί αμάξι δεν είχε έπρεπε να σηκωθεί απο το σπιτι της η φιλη ας πουμε ;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

01-02-25

22:32
Καλή η ποιότητα ζωής στο χωριό , αλλά προσωπικά από ένα σημείο και μετά ελλειψει παρέας βαριέσαι. Το ζω κάθε καλοκαίρι στην απομόνωση . Στο τέλος όλες οι μέρες μοιάζουν ίδιες. Εγώ , τα δέντρα και το βουνό.Το θεμα ειναι να φυγεις από την Αθηνα για ποιότητα ζωής.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

01-02-25

22:35
Ας το ζησω κι ας βαρεθώ. Θα βρω τροπο να ξεβαρεθώ και μόνος.Καλή η ποιότητα ζωής στο χωριό , αλλά προσωπικά από ένα σημείο και μετά ελλειψει παρέας βαριέσαι. Το ζω κάθε καλοκαίρι στην απομόνωση . Στο τέλος όλες οι μέρες μοιάζουν ίδιες. Εγώ , τα δέντρα και το βουνό.
Η κοινωνικοποίηση καλή αλλά υπερεκτιμημένη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

22:46
Καλή η ποιότητα ζωής στο χωριό , αλλά προσωπικά από ένα σημείο και μετά ελλειψει παρέας βαριέσαι. Το ζω κάθε καλοκαίρι στην απομόνωση . Στο τέλος όλες οι μέρες μοιάζουν ίδιες. Εγώ , τα δέντρα και το βουνό.
Σε παράθαλασσίες περιοχές πάμε όχι σε χωριά και κατα προτίμηση κωμόπολεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

01-02-25

22:53
Εγω είμαι μπαστουνόβλαχος, θέλω κορφοβούνι κεφαλοχώρι, γουρούνι στη σούβλα, δέντρα ψύχρα και ξηρό αέρα και μια χωριάτα ταπεινή κι άβαφη να τηνε γλείφω σα γρανίτα μέρα νύχτα.Σε παράθαλασσίες περιοχές πάμε όχι σε χωριά και κατα προτίμηση κωμόπολεις.

02-02-25

10:45
Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό.Εσείς που ψάχνετε κάθε προσφορά σε διαφορετικό σουπερ μαρκετ και κάνετε χιλιόμετρα, τόσο πολύ συμφέρει να κάψετε βενζίνη για να πάρετε ενα προιον 10 λεπτά φθηνότερο; Δεν είναι και φθηνή η βενζίνη.
Εγώ ας πούμε λέω, χρειάζομαι απορρυπαντικό πλυντηρίου skip. Το έχω στο μυαλό μου και ξέρω πόσο κάνει. Κοιτάω συχνά στο ίντερνετ για προσφορές και μόλις δω οτι έπεσε η τιμή, πάω και παίρνω 6 κουτιά.
Επίσης υπάρχουν εφαρμογές όπου βλέπεις τιμές για προϊόντα που παίρνεις συχνά και ξέρεις τις τιμές τους. Τώρα ο Ντέβιλ που παίρνει συνέχεια γιαούρτι θα δει αμέσως μια προσφορά και όταν πάει θα πάρει και από αυτό.

02-02-25

12:09
Για κάποιο λόγο υπάρχουν και τα μέσαΕσείς που ψάχνετε κάθε προσφορά σε διαφορετικό σουπερ μαρκετ και κάνετε χιλιόμετρα, τόσο πολύ συμφέρει να κάψετε βενζίνη για να πάρετε ενα προιον 10 λεπτά φθηνότερο; Δεν είναι και φθηνή η βενζίνη.

Δεν έχω φορτωθεί εγώ με σακούλες της λαϊκής από τον Άγιο Νικόλαο και μετά να πάω σούπερ μάρκετ Πειραιά; Χααχαχχαχαχεχε
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

02-02-25

12:11
Καταντια ειναι να εχουμε σαν λαος ,αγοραστικη δυναμη λιγοτερη και απο τους ρουμανους και να αναγκαζομαστε να τρεχουμε σε 5 μαγαζια. Διαβαζε πρωτα τι γραφωμείνε με την άποψη σου.... μη μου λές για κατάντια όμως. Κατάντια είναι να είσαι 19-20 χρονων παλικαράκι και να μου εισαι πάφα πούφα με το κέρατο στο στόμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

12:16
Καταντια ειναι να εχουμε σαν λαος ,αγοραστικη δυναμη λιγοτερη και απο τους ρουμανους και να αναγκαζομαστε να τρεχουμε σε 5 μαγαζια. Διαβαζε πρωτα τι γραφω
ωραία... είπαμε και τις προάλλες... αυτό δεν αλλάζει δεν θέλουν.
Θα το λύσεις κάπως είτε φεύγοντας στο εξωτερικό πχ εχω αναφέρει και την Κύπρο
είτε με το τρόπο των σουπερ μάρκετ αλλος τρόπος δεν υπάρχει.
Το να καθόμαστε να κλαιγόμαστε επειδη κάποιοι ειναι μαλάκες και θέλουν να πλουτίζουν θεωρώντας μας κοροϊδα
δεν αλλάζει οτι δεν θα συνεχίσουν αυτή την συμπεριφορά τους εκτος και αν τους κόψουμε χωρις να μεταναστεύσουμε.
Οταν ομως σου προτείνω ΜΑΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και εσυ μου λές... "Βαριέμαι και ειμαι πολυάσχολος το Σαββατο το πρωί"
τι να συζητησουμε ακριβώς ; μεινε όπως εισαι και άστους να σε γλεντάνε. Θα κάνουν και άλλα.

02-02-25

12:36
Εντάξει ένα Σάββατο έχει ο κόσμος πολλές φορές για να ξεκουραστεί, δεν θα πετάει και τη σκούφια του που πάλι θα πρέπει να τρέχει σαν το Βέγγο.ωραία... είπαμε και τις προάλλες... αυτό δεν αλλάζει δεν θέλουν.
Θα το λύσεις κάπως είτε φεύγοντας στο εξωτερικό πχ εχω αναφέρει και την Κύπρο
είτε με το τρόπο των σουπερ μάρκετ αλλος τρόπος δεν υπάρχει.
Το να καθόμαστε να κλαιγόμαστε επειδη κάποιοι ειναι μαλάκες και θέλουν να πλουτίζουν θεωρώντας μας κοροϊδα
δεν αλλάζει οτι δεν θα συνεχίσουν αυτή την συμπεριφορά τους εκτος και αν τους κόψουμε χωρις να μεταναστεύσουμε.
Οταν ομως σου προτείνω ΜΑΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και εσυ μου λές... "Βαριέμαι και ειμαι πολυάσχολος το Σαββατο το πρωί"
τι να συζητησουμε ακριβώς ; μεινε όπως εισαι και άστους να σε γλεντάνε. Θα κάνουν και άλλα.
Guest 881237
Επισκέπτης

02-02-25

13:02
Η αλήθεια νομίζω είναι καπου στην μέση ... Το να κυνηγάμε σαν τρελοί τις προσφορές για να γλιτώνουμε έστω και 1€ και να φορτώνομαστε τα ψώνια στα λεωφορεία για να μην χαλάσουμε βενζίνη, δεν είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να γίνει (φυσιολογικό). Από την άλλη , αν θέλουμε πχ να πάρουμε ένα απορρυπαντικό (που όντως είναι από τα πιο ακριβά πράγματα σε ένα σούπερ μάρκετ) και δούμε ότι ο Σκλαβενίτης πχ το έχει σε προσφορά δεν είναι κακο να πάμε να το αγοράσουμε από εκεί , δεδομένου ότι δεν είναι και σε μεγάλη απόσταση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

13:04
Εντάξει ένα Σάββατο έχει ο κόσμος πολλές φορές για να ξεκουραστεί, δεν θα πετάει και τη σκούφια του που πάλι θα πρέπει να τρέχει σαν το Βέγγο.
Αν το να πεταχτείς σε 2-3 σουπερ μάρκετ να κάνεις τα ψώνια σου είναι το "τρέχω σαν τον Βέγγο" μάλλον δεν έχεις κάνει ακόμη ούτε ζέσταμα.
Τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα με τα "οργισμένα" ποστ στα στέκια .... κανένας εκει έξω δεν έχει καμία υποχρέωση και διάθεση να σκεφτει για το δικό σου συμφέρον και την ευκολία.
Άμα θέλετε να τους δώσετε ένα καλό μάθημα να έχουν να συζητάνε στα Δευτεριάτικα meeting τους και γιατι έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις τότε μπορείτε να κάνετε αυτό...
ΜΑΖΙΚΑ. Και όχι για να γλιτώσω εγώ 5 ευρώ το μήνα

αν το κάνουμε ολοι μαζικά οι τιμές θα μείνουν εκεί που πρέπει = εκεί που αντιστοιχεί για το μέσο εισόδημα που διαμορφώνεται στην μπαναν....εεεε στην Ελλάδα ήθελα να πώ.
Όσο τα ανέχεστε και λέτε "εεεε και τι να κανουμε τωρα μωραδερφάκιμ..." τόσο θα σας τα κάνουν. Απλό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

02-02-25

13:48
Θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι πρώτον αυτοκίνητο για τη μετακίνηση .. Και με μέσα μεταφοράς αντε κουβαλα τσανταρα με βαριά ψώνια, δεύτερον δεν έχουν όλοι τον απαιτούμενο χρόνο για 5/6 μάρκετ, τρίτον δεν έχουν τη σωματική μας κατάσταση για να τρέχουν. Ας τα σκεφτούμε και αυτά . Οκ εγώ έχω γυρνώντας από τη δουλειά 5/ 6 μάρκετ στη διαδρομή, αλλά και πάλι έχω κάνει τη μέση και την πλάτη μου κομμάτια για να κουβαλάω από μακριά με τα πόδια ψώνια.Αν το να πεταχτείς σε 2-3 σουπερ μάρκετ να κάνεις τα ψώνια σου είναι το "τρέχω σαν τον Βέγγο" μάλλον δεν έχεις κάνει ακόμη ούτε ζέσταμα.
Τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα με τα "οργισμένα" ποστ στα στέκια .... κανένας εκει έξω δεν έχει καμία υποχρέωση και διάθεση να σκεφτει για το δικό σου συμφέρον και την ευκολία.
Άμα θέλετε να τους δώσετε ένα καλό μάθημα να έχουν να συζητάνε στα Δευτεριάτικα meeting τους και γιατι έπεσαν κατακόρυφα οι πωλήσεις τότε μπορείτε να κάνετε αυτό...
ΜΑΖΙΚΑ. Και όχι για να γλιτώσω εγώ 5 ευρώ το μήνα
αν το κάνουμε ολοι μαζικά οι τιμές θα μείνουν εκεί που πρέπει = εκεί που αντιστοιχεί για το μέσο εισόδημα που διαμορφώνεται στην μπαναν....εεεε στην Ελλάδα ήθελα να πώ.
Όσο τα ανέχεστε και λέτε "εεεε και τι να κανουμε τωρα μωραδερφάκιμ..." τόσο θα σας τα κάνουν. Απλό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-02-25

13:49
Θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν έχουν όλοι πρώτον αυτοκίνητο για τη μετακίνηση .. Και με μέσα μεταφοράς αντε κουβαλα τσανταρα με βαριά ψώνια, δεύτερον δεν έχουν όλοι τον απαιτούμενο χρόνο για 5/6 μάρκετ, τρίτον δεν έχουν τη σωματική μας κατάσταση για να τρέχουν. Ας τα σκεφτούμε και αυτά . Οκ εγώ έχω γυρνώντας από τη δουλειά 5/ 6 μάρκετ στη διαδρομή, αλλά και πάλι έχω κάνει τη μέση και την πλάτη μου κομμάτια για να κουβαλάω από μακριά με τα πόδια ψώνια.
Δεν αντιλέγω. Συνεχίζουμε κανονικά λοιπόν και όλα καλά.
Γιατί όλα τα υπόλοιπα που έγραψες για μενα ειναι δικαιολογίες και τα ξεπερνάει ευκολα κάποιος που θέλει.
Αλλα συμφωνω σε αυτό που λές οτι δεν θέλουν ολοι κάποιοι απλά θέλουν να ειναι όλη τη μέρα σε εναν καναπέ με ενα τσιγάρο στο ένα χέρι και ενα κοντρόλ στο αλλο.
Κανενα πρόβλημα. Συνεχίζουμε.
Το σέβομαι... το σέβομαι. Δεν το αποδέχομαι όμως... δεν θα έρθει κάποιος να μου το πεί και θα τον ακούω με μια δήθεν έκφραση συμπαραστης "ναι ναι φιλε μου δικιο έχεις".
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

02-02-25

14:16
Βρε Ντέβιλ τώρα και εσύ. Πού κολλάει αυτό με όσα λέμε έως τώρα για τα σούπερ μάρκετ και τις αγορές; Βασικά ποιος είπε καν ότι προτιμάει να κάθεται στο σπίτι με το τσιγάρο, τον καφέ και το Νετφλιξ αγκαλιά σε αυτό το θρεντ;κάποιοι απλά θέλουν να ειναι όλη τη μέρα σε εναν καναπέ με ενα τσιγάρο στο ένα χέρι και ενα κοντρόλ στο αλλο.
Δεν είναι όλα δικαιολογίες, κάποια απ' όσα λέγονται είναι υπαρκτές και αντικειμενικές δυσκολίες. Πώς αλλιώς να το εξηγήσουμε;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

02-02-25

14:24
Εντάξει και να υπάρχουν τα μέσα, δε είναι όλοι τυχεροί να μένουν κοντά από μετρό ή στάση λεωφορείου για να βολεύει με τα μεσα να κουβαλάνε τόσα ψώνια. Η κοντινότερη στάση λεωφορείου από το σπίτι μου είναι 5 λεπτά, αλλα μια σημαντική λεπτομέρεια είναι, όταν γυρνάω σπίτι πρέπει να ανέβω μια απότομη ανηφόρα και κουβαλώντας βαρία ψώνια μου βγαίνουν τα χέρια και λαχανιάζω πολύ μέσα στη 5 λεπτή διαδρομή. Δε έχω τρόπο να αποφύγω τη ανηφόρα έκτος αν γυρίσω από άλλο δρόμο με λιγότερη ανηφόρα αλλά θα χρειάστει να κάνω 15 λεπτά περπάτημα.Για κάποιο λόγο υπάρχουν και τα μέσα
Δεν έχω φορτωθεί εγώ με σακούλες της λαϊκής από τον Άγιο Νικόλαο και μετά να πάω σούπερ μάρκετ Πειραιά; Χααχαχχαχαχεχε
Και το λέω εγώ που περπατάω πολύ άνετα 10 χλμ χωρίς να λαχανιάζω αλλά στη συγκεκριμένη ανηφόρα με τα ψώνια μου βγαίνει η ψυχή μου. Εντάξει λίγο τα παραλέω, συνήθισα τη ανηφόρα και τη ανεβαίνω εύκολα και έχω ένα σύστημα, να κουβαλάω το πολύ 2 σακούλες από το σουπερ μαρκετ. Για βαρία ψώνια όπως απορρυπαντικά παραγγέλνω από το wolt και μου τα φέρνουν σπίτι.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

02-02-25

15:13
Αμα δεν τρεχεις σαββατο πρωι σε 4-5 σουπερμαρκετ εισαι τεμπελης , αεργος και καπνιστης.Βρε Ντέβιλ τώρα και εσύ. Πού κολλάει αυτό με όσα λέμε έως τώρα για τα σούπερ μάρκετ και τις αγορές; Βασικά ποιος είπε καν ότι προτιμάει να κάθεται στο σπίτι με το τσιγάρο, τον καφέ και το Νετφλιξ αγκαλιά σε αυτό το θρεντ;
Δεν είναι όλα δικαιολογίες, κάποια απ' όσα λέγονται είναι υπαρκτές και αντικειμενικές δυσκολίες. Πώς αλλιώς να το εξηγήσουμε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τελειωσε αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.