iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να αντεπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα.
Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό!![]()
Οντως...απλως σκεφτομαι οτι μπας και ο καπνος που εκπνεεις δεν ειναι τοσο "ενοχλητικος" (σε μυρωδια π.χ.) οπως οταν κανεις απλο τσιγαρο.
Παντως ειναι σημαντικο το οτι δεν βγαινει καπνος απο το ιδιο το τσιγαρο (οπως στα κλασσικα που καιγεται ο "κορμος" του τσιγαρου) και ο οποιος ειναι πολυ πιο πηχτος και πιο "βαρυς" απο αυτον που εκπνεει ο καπνιστης,

Εν αναμονη μεχρι να το δοκιμασει καποιος παντως.
Πιστευω θα μας λυθουν πολλες αποριες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είναι καπνός, είναι ένας ακίνδυνος ατμός.Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό!![]()

Guest 990498
Επισκέπτης

Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο".

Subject to change
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία...![]()
Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη

Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!!

Guest 990498
Επισκέπτης

Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη
Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!!![]()
Ο borat κατάλαβε...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό.Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....
Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό.
Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way

Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!!

Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό.
Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό.
Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way
Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!!![]()
Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!!
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής.
Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει![]()
Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτοΒρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις?

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο![]()
δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική.δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω...
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική.
δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί "τάχα";δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνειάσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο

tsgiorgos
Νεοφερμένο μέλος

Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας».
Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge.
Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.