iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 11:00 Ο iJohnnyCash: #1 08-04-08 11:00 Αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να αντεπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Click για ανάπτυξη... Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 11:50 Ο The Djinn: #2 08-04-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Οντως...απλως σκεφτομαι οτι μπας και ο καπνος που εκπνεεις δεν ειναι τοσο "ενοχλητικος" (σε μυρωδια π.χ.) οπως οταν κανεις απλο τσιγαρο. Παντως ειναι σημαντικο το οτι δεν βγαινει καπνος απο το ιδιο το τσιγαρο (οπως στα κλασσικα που καιγεται ο "κορμος" του τσιγαρου) και ο οποιος ειναι πολυ πιο πηχτος και πιο "βαρυς" απο αυτον που εκπνεει ο καπνιστης, Εν αναμονη μεχρι να το δοκιμασει καποιος παντως. Πιστευω θα μας λυθουν πολλες αποριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Subject to change: #3 08-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καπνός, είναι ένας ακίνδυνος ατμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η cibyllian: #4 08-04-08 13:01 Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το εξής: είναι το ίδιο απολαυστικό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:04 Ο Guest 990498: #5 08-04-08 13:04 Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποτελεί την τελευταία εφεύρεση των καπνιστών της Γαλλίας να αντεπεξέλθουν στα νέα αυστηρά αντικαπνιστικά μέτρα. Click για ανάπτυξη... Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 11:50 Ο The Djinn: #2 08-04-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Οντως...απλως σκεφτομαι οτι μπας και ο καπνος που εκπνεεις δεν ειναι τοσο "ενοχλητικος" (σε μυρωδια π.χ.) οπως οταν κανεις απλο τσιγαρο. Παντως ειναι σημαντικο το οτι δεν βγαινει καπνος απο το ιδιο το τσιγαρο (οπως στα κλασσικα που καιγεται ο "κορμος" του τσιγαρου) και ο οποιος ειναι πολυ πιο πηχτος και πιο "βαρυς" απο αυτον που εκπνεει ο καπνιστης, Εν αναμονη μεχρι να το δοκιμασει καποιος παντως. Πιστευω θα μας λυθουν πολλες αποριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Subject to change: #3 08-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καπνός, είναι ένας ακίνδυνος ατμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η cibyllian: #4 08-04-08 13:01 Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το εξής: είναι το ίδιο απολαυστικό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:04 Ο Guest 990498: #5 08-04-08 13:04 Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Οντως...απλως σκεφτομαι οτι μπας και ο καπνος που εκπνεεις δεν ειναι τοσο "ενοχλητικος" (σε μυρωδια π.χ.) οπως οταν κανεις απλο τσιγαρο. Παντως ειναι σημαντικο το οτι δεν βγαινει καπνος απο το ιδιο το τσιγαρο (οπως στα κλασσικα που καιγεται ο "κορμος" του τσιγαρου) και ο οποιος ειναι πολυ πιο πηχτος και πιο "βαρυς" απο αυτον που εκπνεει ο καπνιστης, Εν αναμονη μεχρι να το δοκιμασει καποιος παντως. Πιστευω θα μας λυθουν πολλες αποριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 12:35 Η Subject to change: #3 08-04-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καπνός, είναι ένας ακίνδυνος ατμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η cibyllian: #4 08-04-08 13:01 Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το εξής: είναι το ίδιο απολαυστικό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:04 Ο Guest 990498: #5 08-04-08 13:04 Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Πως ακριβώς δεν παραβιάζει τα αντικαπνιστικά μέτρα; Αφού βγάζει καπνό! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καπνός, είναι ένας ακίνδυνος ατμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:01 Η cibyllian: #4 08-04-08 13:01 Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το εξής: είναι το ίδιο απολαυστικό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:04 Ο Guest 990498: #5 08-04-08 13:04 Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το εξής: είναι το ίδιο απολαυστικό;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:04 Ο Guest 990498: #5 08-04-08 13:04 Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα μου ντε... Πάντως, το ίδιο με ένα φυσιολογικό τσιγάρο δε θα είναι. Και όταν λέω ίδιο εννοώ "ίδιο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Subject to change: #6 08-04-08 13:17 Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως είναι as close as you can get. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:43 Ο Guest 990498: #7 08-04-08 13:43 Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:46 Η cibyllian: #8 08-04-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Ναι δε λέω, αλλά σκέψου πως από την άλλη καπνίζεις κάτι που έχει μπαταρία... Click για ανάπτυξη... Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2008 στις 13:47 Ο Guest 990498: #9 08-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τώρα αν σας πω τι συνειρμό έκανα....θα με πείτε πρόστυχη Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό .....ή τέλος πάντων να εφεύρει κάποιος το βιταμινούχο τσιγάρο, που αντί να βλάπτει την υγεία να δίνει στον οργανισμό βιταμινούλες!!!! Click για ανάπτυξη... Ο borat κατάλαβε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 13:51 Η Subject to change: #10 08-04-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πάντως μακάρι να είναι αρκετά κοντά στο πραγματικό τσιγάρο, αφού δεν είναι τόσο βλαβερό ..... Click για ανάπτυξη... Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #11 08-04-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Βασικά, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι καθόλου βλαβερό. Η νικοτίνη υποτίθεται ότι δεν βλάπτει, αλλά απλώς προκαλεί εθισμό. Έχω κάποιες αμφιβολίες για αυτό, αλλά δεν με απασχολεί, από τη στιγμή που είναι τουλάχιστον 100 φορές λιγότερο βλαβερό από το τσιγάρο either way Άσε που θα μπορώ να "καπνίζω" μέσα στα Starbucks!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ για το καθόλου δεν πείθομαι τόσο εύκολα, αλλά τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 01:58 Η commie έγραψε: #12 09-04-08 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Έλα ντε. Ακόμα να μου απαντήσουν στο μειλ μου για το πόσο καιρό θα κάνει να ρθει και πόσο είναι τα έξοδα αποστολής. Αλλά μου χε κολλήσει τόσο που αποφάσια να το παραγγείλω όπως και να χει Click για ανάπτυξη... Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:06 Η Subject to change: #13 09-04-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από commie: Βρε Λία και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να το κόψεις? Click για ανάπτυξη... Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 02:23 Η commie έγραψε: #14 09-04-08 02:23 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Προφανώς, αλλιώς δεν θα έδινα 125 ευρώ για δαύτο Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:01 Η Subject to change: #15 09-04-08 03:01 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν ξέρω όταν έμεινα έγκυος και έπρεπε να κόψω το τσιγάρο δοκίμασα διάφορα τσιρότα, τσίχλες, τσιγάρα που έχουν μυρωδιά αλλά τελικά δεν μπόρεσα να το κόψω. Μακάρι να τα καταφέρεις αλλά δεν πολύ πιστεύω... Click για ανάπτυξη... Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:07 Η commie έγραψε: #16 09-04-08 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μα αυτό δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισμα, απλά μια πιο υγειινή εναλλακτική. Click για ανάπτυξη... δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:13 Η Subject to change: #17 09-04-08 03:13 Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από commie: δεν είπα ότι είναι συσκευή ότι απλά ότι δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά γενικά ότι είναι όλα σ**** . Όταν θα αρχίσει να σου λείπει η νικοτίνη θα δεις τι θα γίνει άσχετα ότι τάχα έχει νικοτίνη μέσα. Click για ανάπτυξη... Γιατί "τάχα"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 03:19 Η commie έγραψε: #18 09-04-08 03:19 Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid fourkaki Fernando_A Maria_Xagorari camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι κύριες ουσίες που περιέχονται στο υγρό είναι η νικοτίνη και η προπυλενογλυκόλη. Κατά την εισπνοή, μέσω ενός αισθητήρα-μικροεπεξεργαστή, ενεργοποιείται ένας ψεκαστήρας ο οποίος διοχετεύει μικροσκοπικά σταγονίδια νικοτίνης στον εισπνεόμενο αέρα και συνεπώς σε αυτό που περνά στον οργανισμό του καπνιστή. δεν νομίζω να είναι στην ποσότητα της νικοτίνης που έχει ένα κανονικό τσιγάρο αυτό είναι δική μου γνώμη. Θα περιμένουμε όταν σου το στείλουν τα αποτελέσματα για να δούμε ποιος έχει δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsgiorgos Νεοφερμένο μέλος Ο tsgiorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 17:26 Ο tsgiorgos: #19 20-04-08 17:26 Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα, ως μελλοντικός ε-καπνιστής και γω αποφάσισα να παραγγέλνω το ε-τσιγάρο μου από το εξωτερικό μιας και το θέμα με ενδιέφερε εδώ και αρκετούς μήνες και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Έψαξα σε διάφορα φαρμακεία στην Αθήνα αλλά κανένα δεν είχε κάτι να μου προτείνει εκτός των κλασσικών λύσεων «τσίχλας». Από ότι έχω διαβάσει σε πολλά forum, κάποια ε-τσιγάρα διαθέτουν 0mg cartridges ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επίσης μπορείς να παραγγείλεις υγρό (e-liquid) και άδεια cartridges ώστε να μπορείς να τα ξαναγεμίσεις με ότι άρωμα θέλεις (από μήλο μέχρι σοκολάτα). Το όλο θέμα είναι της συμβατότητας του cartridge. Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω και θα σας πω εντυπώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 21:12 Ο iJohnnyCash: #20 22-04-08 21:12 Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σήμερα μετά από 5+ μέρες Gamucci δοκίμασα τσιγάρο και μάλιστα την αγαπημένη μου μάρκα και εκτός από ζαλάδα μου φάνηκε αηδία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.