iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

@Μισελ: Ναι, βέβαια!
Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν είναι το θέμα πάντα τα KB σε μια σελίδα όσο το φόρτο που προσθέτει στον browser ειδικά όταν έχει πολλά παράθυρα ανοιχτά με τέτοια! Με μηχανήματα 4ετίας κάθε έκδοση του V.Bulletin είναι και πιο αργά αισθητά!
Εγώ προσωπικά με τα bannerakia σκασίλλα μου καθώς δεν πιστεύω στο τσάμπα πράγμα! Αν κάποια φάση ενοχληθώ πολύ τότε απλά θα χωρίσουν οι δρόμοι μας!
Πάντως πράγματι σέρνεται λίγο τις τελευταίες μέρες το site!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ προσωπικά με τα bannerakia σκασίλλα μου καθώς δεν πιστεύω στο τσάμπα πράγμα!
Could you please elaborate?

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Could you please elaborate?![]()
Κομμουν*στρια και να μιλάει τη γλώσσα των καπιταλιστών;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κομμουν*στρια και να μιλάει τη γλώσσα των καπιταλιστών;(πλακίτσα!
)
Μα δεν είμαι κομμουν*στρια

Ίσα ίσα που λατρευω τον καπιταλισμό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μα δεν είμαι κομμουν*στρια
Ίσα ίσα που λατρευω τον καπιταλισμό.
Αυτό το μουν* μπορούμε να το διορθώσουμε καμιά ώρα γιατί μουν* θέλω και μουν* δε βλέπω;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ορίστε: μουνί.
Ωραιότατα!!!!!!

Demelene
Διάσημο μέλος

Εννοώ ότι το e-steki και κάθε δωρεάν υπηρεσία στο δίκτυο είναι ευτύχημα που υπάρχει έστω και αν αυτή συνοδεύεται με κάποια ενοχλητικά πράγματα όπως διαφημίσεις! Εγώ δεν έχω λόγο στο πως θα συντηρήσει ο παροχέας αυτού του δωρεάν πράγματος έστω και αν θέλει να βγάλει κέρδος!Could you please elaborate?![]()
Απλά αν το τι μου παρέχει η υπηρεσία και το τι πρέπει να υποστώ για αυτά δεν συμφωνούν απλά τα μπογαλάκια μου και δρόμο
Το τσαμπα στο Ιντερνετ πέθανε εδώ και χρόνια!
Κατάλαβες!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μην ανησυχεις ... το e-steki λογικα θα την βγαλει με διαφημισεις που θα ειναι στην χειροτερη των περιπτωσεων θα ειναι αναμεσα στα post. Δεν θα μπουν διαφημισεις του στυλ flashακια που θα κρυβουν το κειμενο!Εννοώ ότι το e-steki και κάθε δωρεάν υπηρεσία στο δίκτυο είναι ευτύχημα που υπάρχει έστω και αν αυτή συνοδεύεται με κάποια ενοχλητικά πράγματα όπως διαφημίσεις! Εγώ δεν έχω λόγο στο πως θα συντηρήσει ο παροχέας αυτού του δωρεάν πράγματος έστω και αν θέλει να βγάλει κέρδος!
Απλά αν το τι μου παρέχει η υπηρεσία και το τι πρέπει να υποστώ για αυτά δεν συμφωνούν απλά τα μπογαλάκια μου και δρόμο
Το τσαμπα στο Ιντερνετ πέθανε εδώ και χρόνια!
Κατάλαβες!
Το internet δεν ειναι τσαμπα επειδη κοστιζει κατι να δημιουργησεις ... ακομη και κατι με μικρες φιλοδοξιες

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το "προβλημα" με την καθυστερηση δεν εμφανιζεται σε ολα τα μηνυματα (για να πω την αληθεια, δεν εχω παρατηρησει αν το κανει μονο σε αυτα που εχουν μπανερ ή οχι) και αν δεν κανω λαθος, μου παρουσιαστηκε πριν καμια 15αρια μερες.
Επισης το "προβλημα" που αναφερει ο "Δεν θυμαμαι, σορυ" σχετικα με την κεντρικη του φορουμ (που η κεντρικη του φορουμ "κραταει" μεγαλη την αριστερη στηλη -δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω- αρκετα δευτερολεπτα) μου το κανει κι εμενα αλλα αυτο δεν ειναι τοσο εκνευριστικο οσο αυτο με τα μηνυματα (που καθυστερουν να ανοιξουν).
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Μην ανησυχεις ... το e-steki λογικα θα την βγαλει με διαφημισεις που θα ειναι στην χειροτερη των περιπτωσεων θα ειναι αναμεσα στα post. Δεν θα μπουν διαφημισεις του στυλ flashακια που θα κρυβουν το κειμενο!
Το internet δεν ειναι τσαμπα επειδη κοστιζει κατι να δημιουργησεις ... ακομη και κατι με μικρες φιλοδοξιες![]()
Μα δεν ανησυχώ.Αυτό προσπαθώ να σου πω! Απλά είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτά τα ζητήματα! Άλλωστε είμαι χρόνια στο άθλημα και δεν έχω ψευδαισθήσεις και πάντα είμουν καχύποπτος στην πιπίλα του όλα τσάμπα στο ιντερνετ! Δεν θέλω να επεκταθώ γιαυτό τα λοιπά ξέρεις!
Το ιντερνετ δεν είναι τσάμπα γιατί απλά η περίοδος χάριτος προώθησης του προιόντος έχει τελειώσει! Θυμάστε όταν πρωτοξεκινούσαν τα κινητά! Τα μοιράζαν χύμα ενώ το κόστος ήταν μεγάλο! Απλά είναι επιχειρησιακά τα ζητήματα! Τώρα έχουν κάνει απόσβεση και βγάζουν τα μαλλιά της κεφαλής τους!
Γενικά όποιος πιστεύει ότι υπάρχει το πραγματικό τσάμπα και καλό σε μια καπιταλιστική κοινωνία κάπου του έχει διαφύγει ένας κρίκος! Για συνέχεια κάντε ένα σπλιτ.

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα τεστ για το μουνί

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό το κάνει σε όλα τα sites, είναι επειδή φορτώνουν οι εικόνες και αυξάνεται το μήκος της σελίδας, οπότε το σημείο που είσαι αντιστοιχεί σε κάτι πιο πάνω. Αν θες να σταματήσει το φόρτωμα πάτα stop.Κάτι άλλο... μέχρι να ανοίξει η σελίδα, πάω να κάνω scroll (ε, γιατί να περιμένω όλα τα εικονίδιακαι ενδιάμεσα με ξανανεβάζει... Γκρρρ!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.