Εγώ βάφομαι πολλά χρόνια τώρα(αρχές γυμνασίου), αλλά το βάψιμό μου είναι πιο απαλό πεθαίνεις. Ούτε μέικ απ βάζω, ούτε σκιές, ούτε κραγιόν, αλλά από το σπίτι χωρίς κονσίλερ. ρουζ, μολύβι και μάσκαρα δε βγαίνω, γιατί είμαι αρκετά λευκή και χλωμή στη μάπα κι αν δε βάλω λίγο κάτι θα' μαι σαν νεκρή, κι αν δε καλύψω και μαύρους κύκλους είμαι σαν πρεζάκι.

Και γενικά μ' αρέσουν τα λίγα πράγματα, πιστεύω δε μου πάει το έντονο μακιγιάζ, ίσως ανά περιόδους (όπως τώρα) βάζω και κάποιο κραγιονάκι γιατί μ' αρέσει η αντίθεση, αλλά γενικά είμαι σε ήπιους τόνους, κι όσες φορές έχει τύχει να με βάψουν επαγγελματίες δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, ίσως λόγω συνήθειας, αλλά δε ξέρω, με προτιμώ με τα λίγα και ειδικά μέικ απ δε φοράω ποτέ, παίζει να' χω και ένα χρόνο να βάλω.
Από κει και πέρα, όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο κουλ είμαι μ' αυτό το θέμα, δλδ πλέον μπορεί να πάω στο σούπερ μάρκετ άβαφτη (αλλά καλυμένη με γυαλιά ηλίου), ενώ παλιά βαφόμουν ακόμα κι αν δεν έβγαινα. Τι φάση. Δε ξέρω, ίσως βαριέσαι όσο μεγαλώνεις.