Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

16-02-25

12:17
α ! εγω ;που;
ποτε αγαπη μου ηρθα και σε πηρα απο το σπιτι σου και σου ειπα αν δεν το κανεις δεν θα ξαναμπεις μεσα ;
ποσο πλακα εχετε με τις λεξεις που χρησιμοποιειται παριστατοντας τον Βασιλακη Καιλα![]()
Το κασελάκι με το λουστρο μην ξεχασεις να φερεις σαν επιχειρημα στο επομενο σου ποστ![]()
Ήθελα να ξερα τι κάθεσαι και απαντάς... αφου βλέπεις οτι άκρη δε βγαίνει.
Το θέμα με το φόρουμ εφόσον μπαίνουμε στη διαδικασία να ξοδέψουμε χρόνο και να γράψουμε είναι να ανταλλάξουμε και καμιά χρησιμη άποψη. Τωρα να κάθομαι να διαβάζω " Τραβατε πνιγείτε ΟΛΟΙ οι ΔΥ επειδη εμένα έτσι μου την έχει καρφώσει στο μυαλό και χέστηκα" προτιμώ να μη το διαβάζω κάν να ριξω και ενα ιγκνορ και να τελειώνει το πανηγύρι με τα ότι να ναι του καθενός εδω μέσα αλλα και παρα έξω. Και τι με νοιάζει στη τελική τι άποψη έχει ο καθένας.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

16-02-25

13:40
Ψεματα ψεματα ψεματα. Γνωριζω περιπτωση καθηγητη στο τμημα μου που παρολο τισ αναφορες φοιτητων (τονιζω τον πληθυντικο αριθμο) στην πρυτανεια του πανεπιστημιου καθως και επιστολες στο υπουργειο παιδειας , συνεχιζει ακαθεκτος την "δουλεια" του και την καταχρηση εξουσιας. Η πιο χαρακτηριστικη ισοτρια που εχω ακουσει ειναι να αναφερει σε φοιτητη οταν πηγε στο γραφειο του να δει το γραπτο του πως και αμα η μανα δου εχει καρκινο, το γραπτο σου δεν το περναω. Επισης θυμαμαι περυσι να πηγα εγω ο ΙΔΙΟΣ να δω τα λαθη μου κια να βλεπω 2 φοιτητριες να βγαινουν απο το γραφειο του με δακρυα στα ματια. Αμα αυτο το σκουπιδι ηταν αθηνα ή θεσσαλονικη ειτε θα του ειχαν σπασει το αμαξι ειτε το κεφαλι. Εχει δυνατο πολιτικο μεσο και εκμεταλυεται οτι βρισκεται στην επαρχια και κανει και λεει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Εννοειται σε πολλες εξεταστικες εχει μονοψηφιο ποσοστο επιτυχιας. Εκτιθεσαι ντεβιλ @Devil
Υ.Γ μαλιστα το υπουργειο θελει να εφαρμοσει νομοσχεδιο που θα διαγραφει φοιτητες. Να διαγραφει δηλαδη ατομα που εχουν να αντιμετωπισουν σε πολλες περιπτωσεις , δημοσιους υπαλληλους(γιατι καθηγητες για εμενα τετοια σκουπιδια δεν ειναι) που εκμεταλευομενοι την ατιμωρησια του δημοσιου κανουν οτι τους καυλωσει χωρις καμια συνεπεια!
Υ.Γ μαλιστα το υπουργειο θελει να εφαρμοσει νομοσχεδιο που θα διαγραφει φοιτητες. Να διαγραφει δηλαδη ατομα που εχουν να αντιμετωπισουν σε πολλες περιπτωσεις , δημοσιους υπαλληλους(γιατι καθηγητες για εμενα τετοια σκουπιδια δεν ειναι) που εκμεταλευομενοι την ατιμωρησια του δημοσιου κανουν οτι τους καυλωσει χωρις καμια συνεπεια!
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

16-02-25

14:28
Ο,τι δινεται σε εσενα και καθε αλο ΔΥ πρεπει να κλαπει απο εμεναα ! εγω ;που;
ποτε αγαπη μου ηρθα και σε πηρα απο το σπιτι σου και σου ειπα αν δεν το κανεις δεν θα ξαναμπεις μεσα ;
Δεν ισχυει αυτο?
Ναι ρε, δεν εχω τιποτα αλλο να κανω, απλα ειπα μια μερα να τα βαλω με τους ΔΥ χωρις κανενα λογοΉθελα να ξερα τι κάθεσαι και απαντάς... αφου βλέπεις οτι άκρη δε βγαίνει.
Το θέμα με το φόρουμ εφόσον μπαίνουμε στη διαδικασία να ξοδέψουμε χρόνο και να γράψουμε είναι να ανταλλάξουμε και καμιά χρησιμη άποψη. Τωρα να κάθομαι να διαβάζω " Τραβατε πνιγείτε ΟΛΟΙ οι ΔΥ επειδη εμένα έτσι μου την έχει καρφώσει στο μυαλό και χέστηκα" προτιμώ να μη το διαβάζω κάν να ριξω και ενα ιγκνορ και να τελειώνει το πανηγύρι με τα ότι να ναι του καθενός εδω μέσα αλλα και παρα έξω. Και τι με νοιάζει στη τελική τι άποψη έχει ο καθένας.![]()

Θα το θεσω απλα, αν και δεν πολυπιστευω οτι θελεις (ή μπορεις κιολας) να το καταλαβεις:
Το προβημα μου με τους ΔΥ ειναι πως πληρωνονται απο τους φορους μου, χρηματα που αναγκαστικα προερχονται απο εμενα. Ο μισθος και η χαλαροτητα του δημοσιου δεν ειναι κατι που απλα "υπαρχει εκει εξω" ή τα βγαζει απο την τσεπη του ο καθε πολιτικος, βγαινουν απο την δικη μου. Μονο και μονο απο αυτο, δεν μιλαμε για ενα επαγγελμα που απλα εγω δεν γουσταρω και γκρινιαζω, τυπου e-thot ή πρεζέμπορας, αλλα κατι που παρασιτει εις βαρος μου. Βαλε τωρα και το οτι οι υπηρεσιες ειναι γτπ ή υπαρχουν για να παρκαρουμε τα δικα μας παιδια για να βγαζουν κανενα χαρτζιλικι.
Ε σορρυ, ειναι περιεργο μετα να εξοργιζομαι οταν βλεπω την καθε περιπτωσαρα να κλαψουριζει οτι δεν του αρεσει ο μισθος ή οι συνθηκες ή νομιζει οτι ειναι καποια αλλη καστα ανωτερη απο την απλυτη μαζα ? Ειμαι παραλογος οταν δειχνω αντιπαθεια προς κατι τετοιους ανθρωπους? Ανθρωπους που πραγματικα δεν εχω πετυχει ακομα καποιον που να μην ειναι για ψυχοφαρμακα, καθυστερημενος, κομπλεξικος ή αυταρχικο παπαρι
Μου πετας και την εξυπναδα για το ιγκνορ, αλλα αμα ριξω εγω ιγκνορ στον μισθουλακο σου στο τελος του μηνα θα κλαις
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

15:22
Βρε ιδιωτικά μέχρι να σβήσει ο ήλιοςΨεματα ψεματα ψεματα. Γνωριζω περιπτωση καθηγητη στο τμημα μου που παρολο τισ αναφορες φοιτητων (τονιζω τον πληθυντικο αριθμο) στην πρυτανεια του πανεπιστημιου καθως και επιστολες στο υπουργειο παιδειας , συνεχιζει ακαθεκτος την "δουλεια" του και την καταχρηση εξουσιας. Η πιο χαρακτηριστικη ισοτρια που εχω ακουσει ειναι να αναφερει σε φοιτητη οταν πηγε στο γραφειο του να δει το γραπτο του πως και αμα η μανα δου εχει καρκινο, το γραπτο σου δεν το περναω. Επισης θυμαμαι περυσι να πηγα εγω ο ΙΔΙΟΣ να δω τα λαθη μου κια να βλεπω 2 φοιτητριες να βγαινουν απο το γραφειο του με δακρυα στα ματια. Αμα αυτο το σκουπιδι ηταν αθηνα ή θεσσαλονικη ειτε θα του ειχαν σπασει το αμαξι ειτε το κεφαλι. Εχει δυνατο πολιτικο μεσο και εκμεταλυεται οτι βρισκεται στην επαρχια και κανει και λεει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Εννοειται σε πολλες εξεταστικες εχει μονοψηφιο ποσοστο επιτυχιας. Εκτιθεσαι ντεβιλ @Devil

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είμαι εγω Δημόσιος υπάλληλος;Ο,τι δινεται σε εσενα και καθε αλο ΔΥ πρεπει να κλαπει απο εμενα
Δεν ισχυει αυτο?
Δεν πάμε καλαααααα

Δεν τρελάθηκα να γίνω δημόσιος με τρεις και εξήντα...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

16-02-25

15:28
Ποιο σοβαρο ιδιωτικο θα ερθει στο ελλαδισταν? Το παρακλαδι της σορβονης που εχει κανει αιτηση, ειναι χειροτερο στα rankings ακομα και απο το παμακ συμφωνα με τις λιστες του 2024. Για γελια.Βρε ιδιωτικά μέχρι να σβήσει ο ήλιος![]()
![]()
Περιμενω καποια συμβουλη να αντιμετωπισουμε τον δημοσιο υπαλληλο που ανεφερα πιο πανω
@Devil
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

15:30
Έλα εντάξει θα έρθει κάτσε και εσύ αμέσως.Ποιο σοβαρο ιδιωτικο θα ερθει στο ελλαδισταν? Το παρακλαδι της σορβονης που εχει κανει αιτηση, ειναι χειροτερο στα rankings ακομα και απο το παμακ συμφωνα με τις λιστες του 2024. Για γελια.
Ας Αλλάξει καταρχήν αυτό το άθλιο σύστημα των πανελληνίων που το θεωρούμε και άξιο να αξιολογηθεί ένα παιδί που πέρασε και μετά θα δούμε και τα πανεπιστήμια...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

16-02-25

15:33
Τι να το κανω σε 10 χρονια? Ασε που θα θελει και καμια 10ετια να χτιστουν οι υποδομες , τα εργαστηρια και το καμπους του πανεπισημιο. Δεν γινεται να ερθουν σοβαρα αει και να επενδυσουν στο ελλαδισταν. Αναγκη εχουν νομιζεις την ελληνικη αγορα? Πατηστε στη πραγματικοτητα λιγο παιδια.Έλα εντάξει θα έρθει κάτσε και εσύ αμέσως.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

16-02-25

15:39
Περιμενω καποια συμβουλη να αντιμετωπισουμε τον δημοσιο υπαλληλο που ανεφερα πιο πανω
@Devil
Τα έγραψα χθές φίλε... δεν θα επαναλαμβάνομαι. Τωρα τι γίνεται στη σχολή που είπες τι αναφορές κάνουν και αν ειναι σωστές κτλ ειναι ενα θέμα που δεν το γνωρίζω και να σου πω και την αλήθεια δεν με αφορά.
Δεν ειναι της δικής μου αρμοδιότητας. Εγω όταν χρειάστηκε έκανα αυτά που έπρεπε και τα θέματα κατέληξαν εκει που έπρεπε και δεν τις ήξερα τις διαδικασίες... ξεκίνησα ομως και τις έμαθα. Ωστόσο όπως έγραψα και χθές δεν θα τα κάνω όλα εγώ....
Ας δουλέψει και κανένας άλλος πάντως γιατι οι περισσότεροι Έλληνες στο να κουνάνε το δάχτυλο ειναι εύκολοι όταν όμως ειναι υπέυθυνοι σε κάτι κάνουν δημόσιες σχέσεις και κοιτάνε να αποφύγουν τις ευθύνες. Δυστυχώς κυκλοφορούν αρκετοί ευθυνόφοβοι άνθρωποι που λόγω της ευθυνοφοβίας τους κάτι τέτοιοι χοροπηδάνε στο Δημόσιο.
ΣΤΟ ΙΚΑ που λέτε αν ήμουν εγω θα ειχε γινει Βιετνάμ.
ή που θα σοβαρευτείτε θα τους έλεγα εδω μέσα ή που κάθε μέρα θα σας ρίχνω και απο μια αναφορά.
Τωρα ο προϊσταμενος τι κάνει εκεί... μαλλον διακοσμητικός ευθυνόφοβος θα ειναι. Οποτε τι μου τα γράφετε ολα αυτα ; δεν με ενδιαφέρουν καν.
Με τέτοια άτομα δεν έχω πολλά πολλά και αμα είμασταν στο ίδιο τμήμα τα τυπικά και ότι προβλέπεται.
Εγω δημόσιες σχέσεις δεν κάνω... δεν με ενδιαφέρουν. Όλα γραπτά αν δώ ασοβαρότητες και προχωράμε έτσι.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

15:45
Εσύ θα έλεγα να σταματήσεις να κάνεις τον προφήτη που ξέρεις από τώρα αν θα έρθει σοβαρό η όχι.Τι να το κανω σε 10 χρονια? Ασε που θα θελει και καμια 10ετια να χτιστουν οι υποδομες , τα εργαστηρια και το καμπους του πανεπισημιο. Δεν γινεται να ερθουν σοβαρα αει και να επενδυσουν στο ελλαδισταν. Αναγκη εχουν νομιζεις την ελληνικη αγορα? Πατηστε στη πραγματικοτητα λιγο παιδια.
Έλα αυτή η απαισιοδοξία μας έφαγε σιγά το ένα σιγά το άλλο.
Θα έρθουν και μάλιστα δύο από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά στο κλάδο της υγείας ετοιμάζουν κάτι καλό, περίμενε προφήτη χαχα
Τώρα σε ποσα χρονια ακριβως ;
Πιστεύω τα εγγόνια μας να τα προλάβουν

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

16-02-25

15:55
Μα είναι δυνατόν να είσαι Προϊσταμενος σε μια Υπηρεσία όπως το ΙΚΑ να βλέπεις οτι ο άλλος βρίζει το κοσμο και να μην του κάνεις κλήση σε απολογία ; προβλέπεται.
Θα του ρίξεις και μια καμπάνα τη 1η αμα συνεχίζει.... τα ιδια.... και στο τέλος στέλνεις και μια εμπιστευτική στη κεντρική υπηρεσια... οτι ο τάδε ειναι ακατάλληλος παρακαλώ όπως τον μετακινήσετε διότι δημιουργεί προβλήματα.
Διαδικασίες υπάρχουν... δεν θές να συνεργαστείς αγόρι μου... κανενα θεμα δεν ειμαστε οι Μητέρες Τερέζες εδω να σας πάρουμε με το καλό να κάνετε τη δουλειά σας.. απλά τα πράγματα. Αμα δεν συνεργάζεσαι δικό σου θα ειναι το πρόβλημα.
1-2-3...10 αναφορές κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σε κάνουν μια ΕΔΕ και θα πάς μια και καλή στο σπίτι σου. Ναι ειναι χρονοβορο.. ναι εχει διαδικασία... αλλα αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να λέςμετά δε δουλευει τιποτα αφου ετσι ειναι το συστημα τι να κάνουμε τωρα.
Θα του ρίξεις και μια καμπάνα τη 1η αμα συνεχίζει.... τα ιδια.... και στο τέλος στέλνεις και μια εμπιστευτική στη κεντρική υπηρεσια... οτι ο τάδε ειναι ακατάλληλος παρακαλώ όπως τον μετακινήσετε διότι δημιουργεί προβλήματα.
Διαδικασίες υπάρχουν... δεν θές να συνεργαστείς αγόρι μου... κανενα θεμα δεν ειμαστε οι Μητέρες Τερέζες εδω να σας πάρουμε με το καλό να κάνετε τη δουλειά σας.. απλά τα πράγματα. Αμα δεν συνεργάζεσαι δικό σου θα ειναι το πρόβλημα.
1-2-3...10 αναφορές κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σε κάνουν μια ΕΔΕ και θα πάς μια και καλή στο σπίτι σου. Ναι ειναι χρονοβορο.. ναι εχει διαδικασία... αλλα αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να λέςμετά δε δουλευει τιποτα αφου ετσι ειναι το συστημα τι να κάνουμε τωρα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

16-02-25

16:19
Θα προλαβουν την επεκταση του μετρο θεσσαλονικης?Εσύ θα έλεγα να σταματήσεις να κάνεις τον προφήτη που ξέρεις από τώρα αν θα έρθει σοβαρό η όχι.
Έλα αυτή η απαισιοδοξία μας έφαγε σιγά το ένα σιγά το άλλο.
Θα έρθουν και μάλιστα δύο από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά στο κλάδο της υγείας ετοιμάζουν κάτι καλό, περίμενε προφήτη χαχα
Τώρα σε ποσα χρονια ακριβως ;
Πιστεύω τα εγγόνια μας να τα προλάβουν![]()

Να ξεκινησω να μαζευω απο τωρα λεφτα για τα παιδια μου να γινουν οι καλυτεροι γιατροι! Μην ερθει ομως το παμακ της γαλλιας , θα ξενερωσω
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

16:38
Θα προλαβουν την επεκταση του μετρο θεσσαλονικης?![]()
Να ξεκινησω να μαζευω απο τωρα λεφτα για τα παιδια μου να γινουν οι καλυτεροι γιατροι! Μην ερθει ομως το παμακ της γαλλιας , θα ξενερωσω

Μην μου πεις οτι και εσυ ονειρευεσαι τα παιδια σου να γινουν γιατροι ;
Βρε απο υδραυλικους και ηλεκτρολογους πασχει η Ελλαδα ,εκει ειναι το χρημα το τρελλο .
Τεχνη !
Μετα λεμε γιατι φευγουν στο εξωτερικο ,ειδατε ενα υδραυλικο να φευγει , ηλεκτρολογο;
Με την ανοικοδομηση που υπαρχει πλεον δεν προλαβαίνουν και τους πληρωνεις σαν να κανεις εγχείρηση ανοιχτης καρδιας στο μεγαλυτερο ιδιωτικο.
το παμακ δεν ξερω κανας αλλος να μην ερθει θα φυγω τοτε και εγω μεταναστης
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

16-02-25

19:34
Εμείς έχουμε τυπά που περνάει μονόψήφιο ποσοστό με 5 ή 6 μαξ (αμα γράψεις παραπάνω είσαι ήρωας) στον οποίο πήγε συμφοιτητρια μου η οποία δεν είχε παραδώσει εργασία καθώς ξέχασε να τη υποβάλλει γιατι πέθανε στενό της συγγενικό πρόσωπο και ο καθηγητής της απάντησε πως "ξέρεις εγώ δεν είμαι φίλος σου για να μου λες τα προβληματά σου και όχι δεν μπορώ να δεχτώ την εργασία σου!,Έλα σεπτέμβρη στην εξέταση!!"οταν πηγε στο γραφειο του να δει το γραπτο του πως και αμα η μανα δου εχει καρκινο, το γραπτο σου δεν το περναω.
Deree & Alba έχουν έρθει ήδηΠοιο σοβαρο ιδιωτικο θα ερθει στο ελλαδισταν?
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

16-02-25

23:08
Ψεματα ψεματα ψεματα. Γνωριζω περιπτωση καθηγητη στο τμημα μου που παρολο τισ αναφορες φοιτητων (τονιζω τον πληθυντικο αριθμο) στην πρυτανεια του πανεπιστημιου καθως και επιστολες στο υπουργειο παιδειας , συνεχιζει ακαθεκτος την "δουλεια" του και την καταχρηση εξουσιας. Η πιο χαρακτηριστικη ισοτρια που εχω ακουσει ειναι να αναφερει σε φοιτητη οταν πηγε στο γραφειο του να δει το γραπτο του πως και αμα η μανα δου εχει καρκινο, το γραπτο σου δεν το περναω. Επισης θυμαμαι περυσι να πηγα εγω ο ΙΔΙΟΣ να δω τα λαθη μου κια να βλεπω 2 φοιτητριες να βγαινουν απο το γραφειο του με δακρυα στα ματια. Αμα αυτο το σκουπιδι ηταν αθηνα ή θεσσαλονικη ειτε θα του ειχαν σπασει το αμαξι ειτε το κεφαλι. Εχει δυνατο πολιτικο μεσο και εκμεταλυεται οτι βρισκεται στην επαρχια και κανει και λεει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Εννοειται σε πολλες εξεταστικες εχει μονοψηφιο ποσοστο επιτυχιας. Εκτιθεσαι ντεβιλ @Devil
Βάση άρθρου 16 (ουπς το κακό άρθρο) αναφέρεται ρητά ότι δεν προβλέπεται παύση θητείας καθηγητή Πανεπιστημίου εκτός αν συντρέχουν λόγοι ηλικίας ή προβλέπεται σε άλλο νόμο ειδικότερα. Αλλά δεν υπάρχει παύση λόγω ανεπάρκειας διδακτικών ή ερευνητικών καθηκόντων. Δεν προβλέπεται ρητά. Ο καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ισόβιος πρίγκηπας. Οι μοναρχίες έχουν ισόβιους βασιλείς και οι δημοκρατίες έχουν ισόβιους θεσμούς. Όλα τα πολιτεύματα κάτι έχουν.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

17-02-25

11:31
Ρε συ υπαρχει πουθενα αυτο αλλου? Να μην μπορεις να απολυθεις απο τη δουλεια σου αμα δεν παρεις εργο και δεν εισαι σωστος?
Βάση άρθρου 16 (ουπς το κακό άρθρο) αναφέρεται ρητά ότι δεν προβλέπεται παύση θητείας καθηγητή Πανεπιστημίου εκτός αν συντρέχουν λόγοι ηλικίας ή προβλέπεται σε άλλο νόμο ειδικότερα. Αλλά δεν υπάρχει παύση λόγω ανεπάρκειας διδακτικών ή ερευνητικών καθηκόντων. Δεν προβλέπεται ρητά. Ο καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ισόβιος πρίγκηπας. Οι μοναρχίες έχουν ισόβιους βασιλείς και οι δημοκρατίες έχουν ισόβιους θεσμούς. Όλα τα πολιτεύματα κάτι έχουν.Ο καθηγητής Πανεπιστημίου μπορεί να παραιτηθεί αλλά η παύση καθηκόντων εξετάζεται από τον Πρύτανη και δικαστικό συμβούλιο (δηλαδή, διαπλοκή). Βλέπεις μπλέχτηκε και η δικαστική εξουσία στο "αυτοδιοίκητο" των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.575 μηνύματα.

17-02-25

11:45
Ρε συ υπαρχει πουθενα αυτο αλλου? Να μην μπορεις να απολυθεις απο τη δουλεια σου αμα δεν παρεις εργο και δεν εισαι σωστος?
Nαι μόνο στην Ελλάδα και σε κάτι χώρες όπως Πακιστάν, Βενεζουέλα, κτλ, από όσο γνωρίζω. Σκέψου ότι μέχρι και στο Κογκό αν ο καθηγητής είναι διορισμένος και ανενεργός απολύεται. Γι' αυτό αρκετοί ερευνητές από Αφρική ψάχνουν προγράμματα (με θέση ακαδημαϊκού) σε άλλες χώρες.
Στην Ελλάδα, λόγω της μεταπολίτευσης, η αριστερή δημοκρατία εφαρμόστηκε σε υπερβολικό βαθμό αφήνοντας να αναπτυχθούν και φαινόμενα διαφθοράς, αναξιοκρατίας, νεποτισμού και ξαφνικά το 2025 ανακαλύψαμε ότι ο ΟΣΕ δεν πάει καλά.

Αν σκεφτούμε λίγο πόσο αξιοκρατικός είναι ο τρόπος πρόσληψης των αναπληρωτών και μόνιμων καθηγητών στη μέση εκπαίδευση, μη μας κάνει εντύπωση γιατί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια εκτός ποινικού αδικήματος (σπάνιες περιπτώσεις) δεν έχουμε δει ποτέ απόλυση ακαδημαϊκού λόγω ανεπάρκειας.
Από την στιγμή που ένας ακαδημαϊκός σε Τμήμα Μαθηματικών δεν έχει δικό του θεώρημα ή έστω βελτίωση θεωρήματος, ή κάποιας νέας θεωρίας, για ποιο λόγο διδάσκει ως μόνιμο προσωπικό; Με ποια ακαδημαϊκά κριτήρια επιστημονικής ακεραιότητας βασίζει το κράτος τον διορισμό του για τις τύχες των μελλοντικών γενεών στην Μαθηματική επιστήμη;
nPb
Επιφανές μέλος

17-02-25

12:53
Ποιο σοβαρο ιδιωτικο θα ερθει στο ελλαδισταν? Το παρακλαδι της σορβονης που εχει κανει αιτηση, ειναι χειροτερο στα rankings ακομα και απο το παμακ συμφωνα με τις λιστες του 2024. Για γελια.
@Devil
Το ΠαΜακ δεν είναι η Σορβόννη της Ελλάδας;

nPb
Επιφανές μέλος

22-02-25

09:38

Πτυχίο στο συρτάρι: Η απορρόφηση πτυχιούχων σε θέσεις χαμηλών προσόντων στο Δημόσιο
Η υποαπασχόληση των πτυχιούχων σε θέσεις χαμηλότερης εκπαίδευσης δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα
Τροφή για σκέψη.
@GeorgePap2003
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

22-02-25

17:06
Δεν αμφιβάλλω και δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο δεδομένης της κατάστασης των εργασιακών στη χώρα. Το έχω πει και γω και ο Φώτης οτι ναι μεν ιδιωτικός τομέας καλύτερος από τον δημόσιο αλλά υπάρχουν αρκετα προβλήματα-χαμηλούς μισθούς και συχνά κακές εργασιακές συνθήκες οι οποιες συνδιάζονται κάποιες φορές με έλλειψη προσωπικής-επαγγελματικής ανέλιξης. Εγω νομίζω πως όλα αυτά γυρνάνε από τη μικρή αγορά που η Ελλάδα έχει και προσφέρει λίγες εναλλακτικές. Θα μου πεις αν κάποιος πάρει πτυχίο "Κουκουρούκου & Ζουανταγκουγκου Σπουδων λογικό να μην βρίσκει...αλλά εδω μιλάμε ότι η αγορά δεν μπορεί καλά καλά να απορροφήσει "μουράτες" σπουδές όπως CS![]()
Πτυχίο στο συρτάρι: Η απορρόφηση πτυχιούχων σε θέσεις χαμηλών προσόντων στο Δημόσιο
Η υποαπασχόληση των πτυχιούχων σε θέσεις χαμηλότερης εκπαίδευσης δημιουργεί μια σειρά από προβλήματαwww.alfavita.gr
Τροφή για σκέψη.
@GeorgePap2003
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

22-02-25

17:12
Δεν αμφιβάλλω και δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο δεδομένης της κατάστασης των εργασιακών στη χώρα. Το έχω πει και γω και ο Φώτης οτι ναι μεν ιδιωτικός τομέας καλύτερος από τον δημόσιο αλλά υπάρχουν αρκετα προβλήματα-χαμηλούς μισθούς και συχνά κακές εργασιακές συνθήκες οι οποιες συνδιάζονται κάποιες φορές με έλλειψη προσωπικής-επαγγελματικής ανέλιξης. Εγω νομίζω πως όλα αυτά γυρνάνε από τη μικρή αγορά που η Ελλάδα έχει και προσφέρει λίγες εναλλακτικές. Θα μου πεις αν κάποιος πάρει πτυχίο "Κουκουρούκου & Ζουανταγκουγκου Σπουδων λογικό να μην βρίσκει...αλλά εδω μιλάμε ότι η αγορά δεν μπορεί καλά καλά να απορροφήσει "μουράτες" σπουδές όπως CS
Στην Ελλάδα μια ζωή προβλήματα είχαμε. Φταίνε οι κακές νοοτροπίες.
Και επειδή πλέον ζούμε και εμείς την ιστορία σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής μας μας εντυπώνεται καλύτερα.
Το 2010-2013 είχαμε τα μνημόνια , εκτοτε έχεις τους χαμηλούς μισθούς.... τώρα εχεις τα ακριβά ενοίκια.
Αυτη η χώρα μονίμως έχει προβλήματα... ο ένας πιο κατσαπλιάς απο τον άλλον.
Το 2010 έφταιγαν οι πολιτικοί.... το 2015 έφταιγαν οι εργοδότες... τώρα φταινε οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε κάποια θέμα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι προβληματικοί σε αυτη τη χώρα ειναι πολλοί και οχι μόνο οι πολιτικοί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- thodoris_eng
- theodle
- AggelikiGr
- rafaela11
- GeorgePap2003
- back2967
- MarcoReus
- Ryuzaki
- Paragontas7000
- taketrance
- Jim175
- camil
- Reader
- American Economist
- Jack of Spades
- J.Cameron
- vasilis123321
- Scandal
- johnsala
- Joji
- charmander
- iew
- ck_chrysiis
- Andante
- fmarulezkd
- kalhkardia
- physicscrazy
- Libertus
- touvlo
- Dr. Gl. Luminous
- bibliofagos
- DimitraA.
- Entropy24
- ROM32
- Athens2002
- fourkaki
- Wonderkid
- gegeorgiou90
- giorgos5002
- Hased Babis
- aggelosst9
- Advocatus diaboli
- Memetchi
- giannhs2001
- Unboxholics
- userguest
- thenutritionist
- A350
- jellojina
- Μήτσος10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.