Γιατί παραιτείται πλέον κόσμος από το Δημόσιο;

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-03-20 171118.png

To AI έχει άλλη άποψη :D
Τα ενοικια στην Αθήνα ξεκινάνε απο 800€ πάντως
πληροφοριακά

το οτι ειναι πανω απο το μεσο ορο δε μου λεει τιποτα, ο μεσος ορος ειναι ηδη στα ταρταρα και μη βιωσιμος

Τα ενοικια στην Αθήνα ξεκινάνε απο 800€ πάντως
πληροφοριακά

το οτι ειναι πανω απο το μεσο ορο δε μου λεει τιποτα, ο μεσος ορος ειναι ηδη στα ταρταρα και μη βιωσιμος

Ε τι το λές σε μένα.... αυτα να τα δεί όποιος πάει να μείνει στην Αθήνα. Εγω προσωπικά θα έμενα στην Ηγουμενίτσα.

Που τα ενοίκια ειναι ακόμη στα 300-400 ευρω ΜΑΞ.

Οποτε θα μ έμεναν 1500 ευρώ. Αλλα 250 το φαγητό 1250. Γυμναστηριο κανα 25 το μήνα 1225...25 εφορία 1200

100 ευρω η πιστωτικη με άτοκες για τελη - ασφάλεια ΙΧ- λάστιχα - καμια συσκευη που θα ειχα αγοράσει πλουσιοπάροχα φτάσαμε τα 1100. Ρευμα νερό τηλέφωνο βάλε ενα 100αρι. Ειμαστε στα 1000

- 100 ευρω βενζίνη πάμε στα 900 τι άλλο ;

Και 100 για να πηγαίνω μια φορά τις 10 στα Γιάννενα που ειναι 80 χλμ

Βαλε 200 ευρω βολτες κτλ 700 ευρω μένουν.

αποταμίευση απευθειας. Στο χρονο ειναι 8000 ευρώ στα 6 χρονια ειναι 50.000 ευρώ... αγοράζεις ενα μαγαζί στην Αθήνα και το νοικιάζεις με 600 ευρω ενοίκιο.

Αρα τα 1800 θα γίνουν 2400 το μήνα έσοδα.... και αυτο αν έχεις μεινει με σταθερό μισθό αν όχι εισαι σίγουρα στα 2600-2700 το μήνα

Θές κάτι αλλο ; εγω οχι. Και τοτε πας και στην Αθηνα να μείνεις αμα θέλεις.

Καμια φορά τα έξοδα τα διογκώνετε.... σημερα μ λέει ενας ασε μου φυγαν 500 ευρω στα λάστιχα. Πλάκα κανεις του λέω..... για δωσε τις διαστάσεις.... εεε μη τα πολυλογω βρηκαμε πως το ένα κοστίζει 73 ευρω να το παραγγείλεις. 290-300 τα 4 και αλλα 50 να στα βάλουν 350.

Και αυτος πήγε στον άλλον που τον έγδυσε.

ε νταξει αμα εισαι μια ζωη να μοιράζεις λεφτά στο καθε μαλάκα που βρισκεις μπροστά σου και τα απαιτεί στο τέλος θα εισαι μια ζωη φτωχός και χρεωμένος....

Ηγουμενιτσα εν τω μεταξυ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.... Η Κερκυρα απάνεαντι.. τα Γιαννενα κοντά.
Η Δουλεια 10 λεπτά με τα πόδια ... κινηση 0.

Πάτε Αθηνα δε πειράζει. Μετα μη λέτε για τα ενοικια. Σιγα μη δώσω πάνω απο 500 ευρω για να μένω... πλάκες κανουμε,..... επειδη τρελάθηκαν στην Αθηνα δε πα να γαμηθουνε λέω εγω ολοι οι αεργοι εισοδηματίες που βρηκαν τρόπους να πληρωνονται και να κάθονται. Οι χειροτεροι ειναι αυτοι ουτε εχουν τριφτει ποτέ σε πραγματικές δουλειες με κόσμο.

πως το καταφέρεις αυτό; πραγματικά εγώ θέλω 400€ minimum μόνο για σούπερ μάρκετ

Κοτοπουλάκι - λίγα λαχανικά καμια μπανάνα γιαουρτι κουακερ καρύδια τη πρωτεϊνη μου λίγο μέλι αυγά , ρυζι - μακαρονια (που κρατανε δυο βδομάδες) εεε βγαινει κανα 60αρι τη βδομάδα περίπου...

τρώω και όσπρια. Φακούλες... αυγουλάκια

δε παιρνω κάθε μέρα μοσχάρι και σολωμό....

κοιτα εδω που ειμαι η σπανακόπιτα έχει 1.5 ευρω στο φούρνο και ειναι ωραια και τεράστια... στην Αθηνα π πάς Βενετη και στα καπελώνει στα 2.5 ευρω και ο Στεργίου τη τριγωνική τυροπιτα με το φυλο την εχει 2.90!!!!

Πραγματικά την αλλη φορά τους την ειπα ρε παιδιά λέω... Σπανακόπιτα ιδιο μέγεθος... βασικα σπανακοτυρόπιτα σε παραδοσιακό φουρνο της Ν.Πελοποννήσου δεν την παίρνω πάνω απο 1.5 ευρώ... εσεις εδω το χετε πάει σε αλλο λέβελ.

Η διπλάσια τιμή!!!!! Αμα μαγειρευεις σπιτι μονος και κάνεις κουμάντο μια χαρα βγαινεις καταρχας αμα ψήσεις 600γρ κοτοπουλο σε φτάνουν για 2 μέρες και ειναι ηδη 7 ευρώ κόστος περίπου. 1 Κιλό γιαουρτι για πρωινο ολη τη βδομάδα περιπου αμα τρως περιπου 200γρ τη μέρα με κουάκερ καρυδάκια μέλι και πρωτεϊνη (τη πρωτεϊνη οκ τη παιρνω χωριστά για κανα μήνα) ... το 1 κιλο γιαουρτι το βρισκεις και 3.5 ευρω για όλη τη βδομάδα. Τι αλλο να πώ.

Με ενα πρόγραμμα βγαζεις βδομάδα με 50-60 ευρω. Νταξει οχι συνεχεια γιατι θα πάρεις κ κάτι απεξω θα φας κ καμια πιτσα παραπάνω κτλ αλλα νομιζω με ενα προγραμματισμό με 300 το πολυ τρως πολουσιοπαροχα.

σκέψου σε αυτά δεν βάζω καν τα έξοδα απο τις γάτες που σε κάποια φάση τους είχα πάρει και φρέσκο φιλέτο τόνο :P

Τέλος πάντων, γενικά εγώ δεν είμαι και παράδειγμα γιατί είμαι σπάταλη, αλλά μπορεί να βγαίνει και με όσα λες

σκέψου σε αυτά δεν βάζω καν τα έξοδα απο τις γάτες που σε κάποια φάση τους είχα πάρει και φρέσκο φιλέτο τόνο :P

Τέλος πάντων, γενικά εγώ δεν είμαι και παράδειγμα γιατί είμαι σπάταλη, αλλά μπορεί να βγαίνει και με όσα λες

Μιλάμε οι γάτες σε λατρεύουν... φρεσκο σολωμο χαχαχα

0.80 μια κονσέρβα απο του Σκλαβενίτη με κοτοπουλο μεσα μοσχάρι και λαχανικά και ειμαι και ευεργέτης !

Βγαινεις..... αμα δεν κάνεις σπατάλες βγαινεις. Πχ ειδα τους τονους το πακετάκι ο Σκλαβενιτης το ειχε 1.50

ε πήρα 10 φακελάκια.

Τρως 3 μέρες άνετα.... μετα αλλες 2 κοτοπουλάκι τις αλλες 2 κανα όσπριο κανα αυγό.... Μπορει να βγαινεις και με 40-50 ευρω καμια βδομάδα :D

Αλλα πάντα ψωνίζω απο Σκλαβενίτη σε προσφορές.... το γιαουρτι θέλω να το βρω 3.5 ευρώ....

το κοτοπουλο 7-8 ευρω το κιλό.... τα οσπρια ειναι φθηνά οκ και τα ρυζια - μακαρόνια... το τυρι επισης το ψαχνω σε προσφορές οχι πάνω απο 8 ευρω το κιλό.....

μια χαρά βγαινει αμα προσέξεις λίγο.

Μιλάμε οι γάτες σε λατρεύουν... φρεσκο σολωμο χαχαχα

0.80 μια κονσέρβα απο του Σκλαβενίτη με κοτοπουλο μεσα μοσχάρι και λαχανικά και ειμαι και ευεργέτης !
Γιαυτό είναι απίστευτα κακομαθημένες, μα απίστευτα κακομαθημένες.

Ποια κονσέρβα 0.80 λεπτά εδώ δίνω 40€/μήνα μόνο για να χέσουν. :P

MyCat το κάναμε. Ας μας μεταφέρουν :beee:

Τρως 3 μέρες άνετα.... μετα αλλες 2 κοτοπουλάκι τις αλλες 2 κανα όσπριο κανα αυγό.... Μπορει να βγαινεις και με 40-50 ευρω καμια βδομάδα :D

Αλλα πάντα ψωνίζω απο Σκλαβενίτη σε προσφορές.... το γιαουρτι θέλω να το βρω 3.5 ευρώ....

το κοτοπουλο 7-8 ευρω το κιλό.... τα οσπρια ειναι φθηνά οκ και τα ρυζια - μακαρόνια... το τυρι επισης το ψαχνω σε προσφορές οχι πάνω απο 8 ευρω το κιλό.....
Όπως λένε οι γάτες παίρνουν από τον ιδιοκτήτη ετσι κι εγώ κακομαθημένη είμαι, θέλω συγκεκριμένα αυγά συγκεκριμένα κοτόπουλα συγκεκριμένα ψάρια, τα οποία και χρυσοπληρώνω.

Αλλά δεν καπνίζω, δεν πίνω ας βγάζω και κάνα γούστο, δε γαμιέται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back