adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

10:51
Κορακας κορακου ματι βγαζει ;
Μην ψαρώνετε με νταηλικια πληκτρολογιου δεν βγαζεις ακρη στο μπουρδελο που αφορα καποιες υπηρεσιες
Μην ψαρώνετε με νταηλικια πληκτρολογιου δεν βγαζεις ακρη στο μπουρδελο που αφορα καποιες υπηρεσιες
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-02-25

10:54
Ο προϊστάμενος το πολύ να πήγε και να του είπε “Μάκη, απαντά λίγο περισσότερο στις ερωτήσεις που σου κάνουν ρε συ, γιατί έρχονται σε μένα και μου σπάνε τα @@“.
Στην καλύτερη αυτό, στο πιο ρεαλιστικό σενάριο απλά το ξέχασε κι ο ίδιος και δεν ανέφερε τίποτα ποτέ.
Γραπτώς η αναφορά φίλε. Και αν δεν απαντήσουν το διαβιβάζεις στην αρχή που τους εποπτευει... Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν από το κώδικα διοικητικής διαδικασίας αλλιώς πανε εισαγγελέα για παραβαση καθήκοντος.
Στην Ελλάδα όλοι γκρινιάζουν για τα παντα αλλά ελάχιστοι κάνουν και κάτι για να βρίσκουν λυσεις. Εχουμε και τις Μαργαρίτες βέβαια που είναι μαχητριες στα φόρουμ με σεντόνια ψυχοσυνθεση ς

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

15-02-25

11:14
Δηλαδή τόσες δεκαετίες ολόκληρες συνεχίζουμε στο ίδιο βόλι με το δημόσιο επειδή δεν έχει κάνει κανένας γραπτή αναφορά;Γραπτώς η αναφορά φίλε. Και αν δεν απαντήσουν το διαβιβάζεις στην αρχή που τους εποπτευει... Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν από το κώδικα διοικητικής διαδικασίας αλλιώς πανε εισαγγελέα για παραβαση καθήκοντος.
Στην Ελλάδα όλοι γκρινιάζουν για τα παντα αλλά ελάχιστοι κάνουν και κάτι για να βρίσκουν λυσεις. Εχουμε και τις Μαργαρίτες βέβαια που είναι μαχητριες στα φόρουμ με σεντόνια ψυχοσυνθεση ς![]()
Ποιες λύσεις; Ρεαλιστές είμαστε και ξέρουμε ότι αυτά στις δημόσιες υπηρεσίες δεν αλλάζουν. Πρέπει να σταθείς τυχερός να πέσεις στην εξαίρεση για να λάβεις καλή εξυπηρέτηση. Οι αναφορές και οι σοβαρές διαδικασίες στο ελληνικό δημόσιο είναι ιστορίες για αγρίους, δε γεννηθήκαμε χτες ούτε μεγαλώσαμε στη Σουηδία για να μην τα ξέρουμε αυτά.
Τις προάλλες η μάνα μου πήγε στα γραφεία του ΙΚΑ να ρωτήσει τι δικαιολογητικά και διαδικασίες χρειάζεται να κάνει για να βγει στη σύνταξη φέτος, και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν «τι σε νοιάζει για τη σύνταξη από τώρα, αφού δουλεύεις ακόμα καλά είσαι». Προφανώς δεν πήρε καμία απάντηση και απλά αναγκάζεται να πάει να πληρώσει ιδιωτικά.
Μακάρι να ερχόταν εδώ ένας Μασκ να τους έβγαζε όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες στο δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες και να πεινάσουν σαν άχρηστοι που είναι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

15-02-25

11:34
Δηλαδή τόσες δεκαετίες ολόκληρες συνεχίζουμε στο ίδιο βόλι με το δημόσιο επειδή δεν έχει κάνει κανένας γραπτή αναφορά;
Ποιες λύσεις; Ρεαλιστές είμαστε και ξέρουμε ότι αυτά στις δημόσιες υπηρεσίες δεν αλλάζουν. Πρέπει να σταθείς τυχερός να πέσεις στην εξαίρεση για να λάβεις καλή εξυπηρέτηση. Οι αναφορές και οι σοβαρές διαδικασίες στο ελληνικό δημόσιο είναι ιστορίες για αγρίους, δε γεννηθήκαμε χτες ούτε μεγαλώσαμε στη Σουηδία για να μην τα ξέρουμε αυτά.
Τις προάλλες η μάνα μου πήγε στα γραφεία του ΙΚΑ να ρωτήσει τι δικαιολογητικά και διαδικασίες χρειάζεται να κάνει για να βγει στη σύνταξη φέτος, και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν «τι σε νοιάζει για τη σύνταξη από τώρα, αφού δουλεύεις ακόμα καλά είσαι». Προφανώς δεν πήρε καμία απάντηση και απλά αναγκάζεται να πάει να πληρώσει ιδιωτικά.
Μακάρι να ερχόταν εδώ ένας Μασκ να τους έβγαζε όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες στο δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες και να πεινάσουν σαν άχρηστοι που είναι.
Δεν γεννήθηκες χθες αλλά τη διαδικασία δεν τη ξέρεις όμως.
Ξαναλέω.
Εάν κάποιος υπάλληλος Δεν κάνει τη δουλειά του... Υποβάλλει ς το αίτημα γραπτώς και είναι υποχρεωμένοι μεσα σε ένα χρονικό διάστημα το οποίο προβλεπεται στον κώδικα διοικητικής διαδικασίας να σου απαντήσουν.
Εαν δεν το κάνουν είναι παραβαση καθήκοντος. Ενημεωνεις εισαγγελέα.
Τα υπόλοιπα σουπα μου πες είναι προφορικα στο προφορικο ο καθένας λέει ότι θέλει.
Οσο για τον Μασκ να έρθει ναι... Μπας και δώσει και καμια σοβαρή αυξηση στους ανθρώπους που όντως κάνουν τη δουλειά τους όπως πρεπει.
Και απολυσει και αυτους που λες.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

15-02-25

11:46
Οκ τη βρήκαμε τη λύση. Τύπωσε το στις εφημερίδες, βγες και στα κανάλια να τα πεις αυτά γιατί είναι τόσο απλή η λύση που είναι μαλακες 10 εκατομμύρια κόσμος και δε το είχαν σκεφτεί τόσο καιρό. Με μια απλή αναφορά θα λυθεί το πρόβλημα του δημοσίου στην ελλαδα.Εάν κάποιος υπάλληλος Δεν κάνει τη δουλειά του... Υποβάλλει ς το αίτημα γραπτώς και είναι υποχρεωμένοι μεσα σε ένα χρονικό διάστημα το οποίο προβλεπεται στον κώδικα διοικητικής διαδικασίας να σου απαντήσουν.
Εαν δεν το κάνουν είναι παραβαση καθήκοντος. Ενημεωνεις εισαγγελέα.
Εννοείται πως θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας, ο υπουργός, ακόμα κι ο πρωθυπουργός προσωπικά, και το πάρουν πολύ σοβαρά το θέμα.
Το να κάνεις απλά τη δουλειά σου όπως πρέπει είναι το μίνιμουμ που απαιτείται και δεν είναι αρκετό για να πάρεις «σοβαρή αύξηση».Οσο για τον Μασκ να έρθει ναι... Μπας και δώσει και καμια σοβαρή αυξηση στους ανθρώπους που όντως κάνουν τη δουλειά τους όπως πρεπει
Στο δημόσιο του κωλοβαρεματος, των συντάξεων στα 45, των εφάπαξ 200 χιλιάδων βέβαια ο πήχης είναι διαχρονικά πιο χαμηλός και το να πηγαίνεις και να φεύγεις απλά στην ώρα σου από τη δουλειά θεωρείται άξιο επαίνου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-02-25

11:53
Οκ τη βρήκαμε τη λύση. Τύπωσε το στις εφημερίδες, βγες και στα κανάλια να τα πεις αυτά γιατί είναι τόσο απλή η λύση που είναι μαλακες 10 εκατομμύρια κόσμος και δε το είχαν σκεφτεί τόσο καιρό. Με μια απλή αναφορά θα λυθεί το πρόβλημα του δημοσίου στην ελλαδα.
Εννοείται πως θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας, ο υπουργός, ακόμα κι ο πρωθυπουργός προσωπικά, και το πάρουν πολύ σοβαρά το θέμα.
Το να κάνεις απλά τη δουλειά σου όπως πρέπει είναι το μίνιμουμ που απαιτείται και δεν είναι αρκετό για να πάρεις «σοβαρή αύξηση».
Στο δημόσιο του κωλοβαρεματος, των συντάξεων στα 45, των εφάπαξ 200 χιλιάδων βέβαια ο πήχης είναι διαχρονικά πιο χαμηλός και το να πηγαίνεις και να φεύγεις απλά στην ώρα σου από τη δουλειά θεωρείται άξιο επαίνου.
Ε κοίτα αμα η μάνα σου πηγε με αυτό το υφακι να ειρωνευτει τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους εκεί λογικό να της απάντησε και κάτι τέτοιο ο υπάλληλος.
Γιατί δεν τη ξέρουμε ολόκληρη την ιστορία... Ξέρουμε αυτό που έρχεσαι εσυ να μας πεις.
Κατά τα λοιπά ο νόμιμος τρόπος για όποιον θέλει να βρει άκρη στο δημόσιο όταν ο υπάλληλος αυθαίρετα και καταχρηστικά του το στερεί είναι ακριβώς ο τρόπος που ανέφερα.
Εσυ συνέχισε να ειρωνευεσαι. Λίγο με απασχολεί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το να κάνεις απλά τη δουλειά σου όπως πρέπει είναι το μίνιμουμ που απαιτείται και δεν είναι αρκετό για να πάρεις «σοβαρή αύξηση».
Παραλήρημα χωρίς κανένα νόημα. Οκ. Εντάξει αγόρι μου. Πηγές εσυ στο δημόσιο τους είπες αυτά και δεν σε εξ υπηρέτησαν κιόλας. Πείτε ότι θέλετε να πηγαινετε να τσακωνεστε στο δημόσιο να το ξέρουμε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

15-02-25

12:07
Πιο υφάκι, μια ερώτηση πήγε να κάνει η γυναίκα γιατί δεν έχει ιδέα και έφυγε συνεχίζοντας να μην έχει ιδέαΕ κοίτα αμα η μάνα σου πηγε με αυτό το υφακι να ειρωνευτει τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους εκεί λογικό να της απάντησε και κάτι τέτοιο ο υπάλληλος.
Γιατί δεν τη ξέρουμε ολόκληρη την ιστορία... Ξέρουμε αυτό που έρχεσαι εσυ να μας πεις

Την ιστορία την ξέρουν όλοι αυτοί που έχουν αντίστοιχες εμπειριες από δημόσιους φορείς, η ιδια ιστορία είναι πάντα. Δε χρειάζεται να ακούσει κανείς εμένα για να τα μάθει.
Προσωπικά δεν πήγα πουθενά γιατί ευτυχώς δεν έχω πάρε δώσε με το ελληνικό δημόσιο.Παραλήρημα χωρίς κανένα νόημα. Οκ. Εντάξει αγόρι μου. Πηγές εσυ στο δημόσιο τους είπες αυτά και δεν σε εξ υπηρέτησαν κιόλας. Πείτε ότι θέλετε να πηγαινετε να τσακωνεστε στο δημόσιο να το ξέρουμε
Για το παραλήρημα δεν είμαι σίγουρος, άλλος μιλάει για προϊσταμένους και εισαγγελείς που θα ασχοληθούν με αναφορές για υπαλλήλους που ξύνουν τα @@ τους

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

15-02-25

12:21
Τις προαλλες είχα βρεθεί σε μια συζήτηση με συμφοιτητές για το δημόσιο και ο ένας είχε φέρει και έναν ξάδελφο του μικρό (16-17 ήταν) και μιλάγαμε για το Δημόσιο ο οποίος είχε τρέλα με το δημόσιο και ακολούθησε η εξής συζήτηση : Εγω υποστήριξα πως υπάρχουν και θέσεις στο δημόσιο που έχουν ευθύνες και αμοίβονται αρκετά καλά πχ Δικαστης ή κάποιες θέσεις που προέρχονται απο την ΕΣΣΔΑ-δεν είναι όλες οι θέσεις ΚΕΠ Δάφνης που είναι 3 γυναίκες μέσα με απολυτήριο με το ζόρι Λυκείου που αν είχαν μπει τις καλές προ κρίσεως εποχές παίρνουν 1500+ . Το παιδί αυτό τα πήρε λέγοντας μου ότι παίρνω τα γεννητικά όργανα του και είμαι άνεργος ( εντωμεταξύ δεν είμαι άνεργος λολ) και ότι τους κράζω γιατι ζηλεύω (εδω γελάμε) και απάντησα πως προφανώς και θα τον κράξω γιατί μάγκες μου ας είμαστε και λίγο ακριβοδίκαιοι! Κάποιοι από τους ΔΥ εκει έξω ΑΚΟΜΑ κατασπαταλάνε τη δημόσια περιουσία του κράτους και μάλιστα οι περισσότεροι που διορίστηκαν προ κρίσεως με το ζόρι είχαν τελειώσει το Λυκειο (και αν) και έβλεπαν κάτι μισθούς 2000+ καθαρα και με κάτι επιδόματα έφταναν 2300-2500+ για πλάκα!!(+ εφαπαξ) Και η παραγωγικότητα τους ήταν αρνητική!!
Προφανώς δεν θα κράξω τον ΔΥ που μπηκε στη ΔΕΗ μετά τη κρίση με πτυχιο κλπ και παίρνει με το ζόρι 1000ρικο! Θα κράξω όμως τον παπατζη ΔΥ που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ,παίζει πασιέντζες στο Η/Υ και μπήκε εκεί έχοντας τελειώσει ακόμα κάποιοι και μόνο το δημοτικό και παίρνει μισθάρα παρά τις μειώσεις!! (γιατι οι παλιοί ακόμα κρατιούνται καλά και θα πάρουν και εφαπαξ κάποιοι)
Ή θα κράξω τον γιατρο του ΕΣΥ ή τον νοσηλευτή που του έγινε ο κ@@ος νααα να γίνει γιατρός και τώρα ξημεροβραδιαζεται στο νοσοκομείο για πενταροδεκάρες ; ή θα κράξω τον αστυνομικό/πυροσβέστη που κάποιοι απο αυτους διακινδυνεύουν τη ζωη τους και παίρνουν 1200-1500 ; είμαστε με τα καλά μας; Αυτούς τους ΔΥ θα κράξω;
Όταν λοιπόν αυτα τα είπα άρχισε ο μπέμπης και φώναζε σε όλο το πάντειο ευχες με επίκληση στα θεια και ότι "γ@@ω τις ιδεολογίες σου και Γ@@ω τα πάντα σου (

)"
Προφανώς δεν θα κράξω τον ΔΥ που μπηκε στη ΔΕΗ μετά τη κρίση με πτυχιο κλπ και παίρνει με το ζόρι 1000ρικο! Θα κράξω όμως τον παπατζη ΔΥ που δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ,παίζει πασιέντζες στο Η/Υ και μπήκε εκεί έχοντας τελειώσει ακόμα κάποιοι και μόνο το δημοτικό και παίρνει μισθάρα παρά τις μειώσεις!! (γιατι οι παλιοί ακόμα κρατιούνται καλά και θα πάρουν και εφαπαξ κάποιοι)
Ή θα κράξω τον γιατρο του ΕΣΥ ή τον νοσηλευτή που του έγινε ο κ@@ος νααα να γίνει γιατρός και τώρα ξημεροβραδιαζεται στο νοσοκομείο για πενταροδεκάρες ; ή θα κράξω τον αστυνομικό/πυροσβέστη που κάποιοι απο αυτους διακινδυνεύουν τη ζωη τους και παίρνουν 1200-1500 ; είμαστε με τα καλά μας; Αυτούς τους ΔΥ θα κράξω;
Όταν λοιπόν αυτα τα είπα άρχισε ο μπέμπης και φώναζε σε όλο το πάντειο ευχες με επίκληση στα θεια και ότι "γ@@ω τις ιδεολογίες σου και Γ@@ω τα πάντα σου (

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

15-02-25

12:24
Πείτε ότι θέλετε να πηγαινετε να τσακωνεστε στο δημόσιο να το ξέρουμε.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα όμως. Όταν πας στο ΙΚΑ και στα ΚΕΠ, και όταν τους ρωτάς κάτι σε βρίζουν με χυδαίο υφάκι τι θέλεις να πούμε?? Σου λέω στο ΙΚΑ που πήγα, μέσα σε 3 ώρες οι υπάλληλοι τσακώθηκαν με όλους τους πελάτες, επειδή θέλουν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν. Ούτε απέξω δεν περνάω ξανά από εκεί πέρα, μακάρι απόλυση όλοι τους χωρίς καμία αποζημίωση.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

15-02-25

12:27
Τι ειναι αυτο το χαρτι κυριε μου; (βλέμμα σατανικό!) . Κυριε μου τι θέλετε εσείς εδω; Εσείς είστε να περάσετε από το ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ!!! Πήγαινετε στην αίθουσα ΖΓ6 και ζητάτε τον κύριο Παπαδόπουλο (τυχαίο επίθετο) για να σας βαλει πρώτα ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ και μετά έρχεστε ΕΔΩ!! Τς τς τςΌταν πας στο ΙΚΑ και στα ΚΕΠ, και όταν τους ρωτάς κάτι σε βρίζουν με χυδαίο υφάκι τι θέλεις να πούμε??
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

15-02-25

15:10
Ο κακος Μασκ που δειχνει τη διαφθορα του δημοσιου και απαιτει αποδοτικοτητα... Εσυ κατα τα αλλα μου κανεις κυρηγμα για διοικηση ανθρωπινων πορωνΕσυ μεγάλε πρεπει να είσαι πιο σκληροπυρηνικος και από τον Μασκ.

ΔΥ εισαι?
Δε θα δειξω "ενσυναισθηση" (να ειμαι ο μαλακας της υποθεσης δηλαδη) σε ανθρωπους που παρασιτουν εις βαρος μου και θελουν να το κανουν ακομα περισσοτερο. Γιατι να ριξω το βοωτικο μου επιπεδο για το καθε ρεμαλι? Να πανε αλλου να παρουν τους μισθους που θελουνΕνσυναίσθηση
Μου ριχνεις και το αγγλικο τωρα ρε μεγαλε. Μην ανυσυχεις ,δεν σε παιρνω σοβαρα για να παρεξηγηθωNo offense.
Αυτο ειναι το ωραιο, οτι τα πιστευεις αυτα που γραφεις!Μην σου πω και επικυνδινοτητας με όλους αυτούς που έχουν να διαχειστουν εκεί, ειλικρινά δεν κάνω πλάκα!
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

15:24
Ο καθένας πιστεύει το παραμυθάκι του αγαπη μ γιατί να αποτελώ εξαίρεσηΑυτο ειναι το ωραιο, οτι τα πιστευεις αυτα που γραφεις!

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

15-02-25

15:43
Καλά, προσωπικά είμαι κατά του καπιταλισμού, αλλά δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με το δημόσιο. Δεν θα ξεχάσω επική στιγμή, ήμουν μικρός εγώ και πήγα με τη μάνα μου σε μία δημόσια υπηρεσία για μια δουλειά της (πρέπει να ήταν εφορία) και, ενώ είναι η σειρά της, μπαίνουμε μέσα και η μάνα μου προλαβαίνει να πει μόνο «καλημέρα» την ώρα που η ΔΥ με φραπέ και τσιγάρο (τότε κάπνιζαν στις ΔΥ) της λέει με ενοχλημένο ύφος 1.000.000 καρδιναλίων «καλά κυρία μου, δεν βλέπετε ότι κάνω το τσιγάρο μου;» Και εμείς περιμέναμε με στωικότητα να τελειώσει η κυρία το τσιγάρο της
Υ.Γ.: Δεν είναι καπιταλισμός ή σοσιαλισμός, αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.

Υ.Γ.: Δεν είναι καπιταλισμός ή σοσιαλισμός, αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

15-02-25

15:48
Η μάνα μου πριν χρόνια μας το έλεγε, τηλεφωνική επικοινωνία με το ΚΕΠ κάπου εκεί στη Πάτρα για υπόθεση.Καλά, προσωπικά είμαι κατά του καπιταλισμού, αλλά δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με το δημόσιο. Δεν θα ξεχάσω επική στιγμή, ήμουν μικρός εγώ και πήγα με τη μάνα μου σε μία δημόσια υπηρεσία για μια δουλειά της (πρέπει να ήταν εφορία) και, ενώ είναι η σειρά της, μπαίνουμε μέσα και η μάνα μου προλαβαίνει να πει μόνο «καλημέρα» την ώρα που η ΔΥ με φραπέ και τσιγάρο (τότε κάπνιζαν στις ΔΥ) της λέει με ενοχλημένο ύφος 1.000.000 καρδιναλίων «καλά κυρία μου, δεν βλέπετε ότι κάνω το τσιγάρο μου;» Και εμείς περιμέναμε με στωικότητα να τελειώσει η κυρία το τσιγάρο της
Πριν ξεκινήσει η συνομιλία αφού τη συνδέσανε: "Μισό λεπτό, τρώω μήλο".

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-02-25

18:16
Καμία σχέση με την πραγματικότητα όμως. Όταν πας στο ΙΚΑ και στα ΚΕΠ, και όταν τους ρωτάς κάτι σε βρίζουν με χυδαίο υφάκι τι θέλεις να πούμε?? Σου λέω στο ΙΚΑ που πήγα, μέσα σε 3 ώρες οι υπάλληλοι τσακώθηκαν με όλους τους πελάτες, επειδή θέλουν να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν. Ούτε απέξω δεν περνάω ξανά από εκεί πέρα, μακάρι απόλυση όλοι τους χωρίς καμία αποζημίωση.
Ε μάλλον μιλάμε για άλλο Δημόσιο τότε. Γιατι προσωπικά ξέρω άτομα που δουλεύουν και αργίες... και παραπανω κάθονται αμα τύχει περιστατικό... και παίρνουν μετάθεση για την άλλη άκρη και είναι και 24/7 με ανοιχτό το τηλέφωνο και ΣαββατοΚυριακο μπορεί να κατέβουν (βασικα οχι μπορεί... κατεβαινουν κανονικά ειναι τα λεγόμενα Πενθήμερα στα σώματα ασφαλείας) και ευθύνες έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας και τέλοςπαντων ειναι λογικό αυτά τα άτομα πλέον να ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο το Κράτος. Οι αυξήσεις που ανέφερα πρίν....
εν πάση περιπτώση εγω σας είπα τι θα έπρεπε να κάνετε.... το δεν περνάω ουτε απέξω που λές ειναι για να το πείς σε Ιδιώτη οχι στο Δημόσιο... το Δημόσιο οφείλει απο το Σύνταγμα να παρέχει στον Διοικούμενο αυτά που δικαιούται και αιτείται.
Δυστυχως ειναι μια κατάσταση η οποία δεν θα αλλάξει απο έναν... Αμα ξεκινήσει ο κάθε πολίτης τις αναφορές 1-2-3 το θέμα θα γινει γνωστό και θα απασχολήσει και ανώτερους πολιτικούς Προϊσταμενους και αξιωματούχους.
Ειναι ομως αυτο που σου ειπα Φώτη... δεν θέλει ο Έλληνας να αναλάβει δράση... το Δημόσιο πχ στην Σαντορινη που γινονται όργια πολεοδομικών παραβάσεων με τις ευλογίες των πολιτών που θέλουν να κτίζουν σε απαγορευμένες περιοχές ειναι καλό και εντάξει... τοτε ειναι καλό το Δημόσιο.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιο υφάκι, μια ερώτηση πήγε να κάνει η γυναίκα γιατί δεν έχει ιδέα και έφυγε συνεχίζοντας να μην έχει ιδέα. Αποδέχτηκε τη μοίρα της ότι δε θα βγάλει άκρη με τους άχρηστους ρέμπελους που τους πληρώνει από την τσέπη της και θα πάει ιδιωτικά για να βγάλει άκρη.
Την ιστορία την ξέρουν όλοι αυτοί που έχουν αντίστοιχες εμπειριες από δημόσιους φορείς, η ιδια ιστορία είναι πάντα. Δε χρειάζεται να ακούσει κανείς εμένα για να τα μάθει.
Προσωπικά δεν πήγα πουθενά γιατί ευτυχώς δεν έχω πάρε δώσε με το ελληνικό δημόσιο.
Για το παραλήρημα δεν είμαι σίγουρος, άλλος μιλάει για προϊσταμένους και εισαγγελείς που θα ασχοληθούν με αναφορές για υπαλλήλους που ξύνουν τα @@ τους.
Εσένα δεν χρειάζεται σίγουρα να σε ακούσει γιατί όλα όσα έγραψες ειναι.... απο που να το πιάσει κανείς και που να το αφήσει....
Ποιος ΔΥ παίρνει σύνταξη στα 45 ; για πές μας και εμάς (ειδικότητα).
Ποιός εισαγγελέας δέχθηκε αναφορά απο σένα ή προϊστάμενος και δεν ασχολήθηκε ; συγκεκριμένο περιστατικό.
Ο εισαγγελέας ειναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί απο τον Νόμο.. το ίδιο και οι Προϊσταμενες Αρχές.
Δεν μιλάμε για επίορκους δικαστικούς ή δικαστικούς που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.... οποιοσδήποτε άλλος ειναι υποχρεωμένος μετά απο αναφορά που κάνει λόγο για τυχόν αξιόποινες πράξεις να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση.
Εν πάση περιπτώση αν δεν έχεις απαντήσεις στα δύο ερωτήματα που σου έκανα... συγκεκριμένες δεν θα συνεχίσω τη κουβέντα. Ειναι εμφανές οτι σε καφενειακου τύπου κουβέντες δεν μπορώ να συνεισφέρω.
Απλά 2 καραμπινάτα ψέμματα έπρεπε να τα επισημάνω (τη συνταξη στα 42-45 τι έγραψες) και βεβαια το οτι δεν θα απαντήσει καποιος σε γραπτό αίτημα πολίτη που έχει λάβει αριθμό εισερχομενου πρωτοκόλλου.
Αμα δεν θές να συνεχίσεις τη κουβέντα κανενα θέμα δεν έχω .... ειναι λογικό να μη ταιριάζουμε όλοι με όλους και ο ελευθερος επαγγελματίας ή ο Ιδιωτης να μη γουστάρει Δημοσιους υπαλληλους επειδη ειναι ξέρω γω Δημόσιοι... οκ δικαίωμα του... αυτα τα 2 όμως ειναι ψευδή.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-02-25

18:53
Τι ειναι αυτο το χαρτι κυριε μου; (βλέμμα σατανικό!) . Κυριε μου τι θέλετε εσείς εδω; Εσείς είστε να περάσετε από το ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ!!! Πήγαινετε στην αίθουσα ΖΓ6 και ζητάτε τον κύριο Παπαδόπουλο (τυχαίο επίθετο) για να σας βαλει πρώτα ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ και μετά έρχεστε ΕΔΩ!! Τς τς τς
Γιατί εσείς δεν έχετε σφραγίδα ; αφου εσεις υπογράφετε... πάρτε παρακαλώ το χαρτί και σφραγίστε το όπως πρεπει.
Δεν ξέρω εγω ποιός έχει απο εσάς ΧΡΕΩΜΕΝΗ τη στρογγυλή σφραγίδα της Υπηρεσίας.
Αυτα που είπα στον άλλον εγω τα έχω κάνει και κανένας δεν με αγνόησε. Ωστόσο αρκετά για μένα... πλέον κάνω διαλογή με το τι ασχολούμαι... απο ένα σημείο και μετά φθείρεσαι και όταν δεν ικανοποιούν και τις απαιτησεις αυτων που ασχολούνται καλά (οι αυξήσεις στους μισθούς) θα έχουμε αποδοτικότητα ΩΣ ενα σημείο. Σας το λέω ευθέως. Και αυτός ειναι και ένας σοβαρός λόγος παραίτησης ! Απο ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει το μπονους για έναν καλό εργαζόμενο.
Γιατι και αυτό ειναι κατάχρηση. Δεν μπορώ εγω να τρέχω καθε λιγο και λιγάκι σε δικαστήρια ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ως μάρτυρας κατηγορίας σε κάποιες υποθέσεις οι οποίες ηταν και σοβαρές και έπρεπε να προσέξω και τι θα πώ και πως θα τοι γράψω γιατι απεναντι μου ειχα οχι εναν αλλα 3 δικηγόρους και εγω δεν είχα κανέναν νομικό σύμβουλο για να κάνω τη δουλειά μου ήμουν μόνος μου τελείως .... ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ εδω μέσα και συζητάμε.. εάν θα γράψετε μια αναφορά παραπόνων ΟΤΑΝ βλεπετε παράλογες συμπεριφορές.
Νταξει το έχετε πάρει λίγο στη πλάκα και σας αρέσει να κάνετε χαβαλέ... γενικά μιλώντας αλλα να ξέρετε οτι έτσι δεν αλλάζει τίποτα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

15-02-25

20:22
Η μητέρα πρώην κοπέλας μου δουλεύε στην γραμματεία μεγάλης σχολής σε πανεπιστήμιο της Αθήνας, βγήκε στα 47. Πολύτεκνη οικογένεια, δε θυμάμαι αν είχε και κάτι άλλο ως ιδιότητα για να το κάνει.Απλά 2 καραμπινάτα ψέμματα έπρεπε να τα επισημάνω (τη συνταξη στα 42-45 τι έγραψες) και βεβαια το οτι δεν θα απαντήσει καποιος σε γραπτό αίτημα πολίτη που έχει λάβει αριθμό εισερχομενου πρωτοκόλλου.
Πατέρας φίλης μου στρατιωτικός (όχι στις ένοπλες δυνάμεις) βγήκε στα 42.
Και οι δύο περιπτώσεις προ κρίσης.
Το δεύτερο ερώτημα στο οποίο πρέπει να δώσω παράδειγμα ποιο είναι, ότι κανενας προϊστάμενος δε θα ασχοληθεί σοβαρά με την αναφορά που έκανε ο πολίτης για τον υπάλληλο του ΙΚΑ που έξυνε τα @@ του και δεν τον εξυπηρέτησε; Ή ότι δε θα φτάσει καν το θέμα στον εισαγγελέα για να ασχοληθεί αυτός;

Αφήνω την κοινή λογική και την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να απαντήσει σε αυτό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

15-02-25

21:14
Η μητέρα πρώην κοπέλας μου δουλεύε στην γραμματεία μεγάλης σχολής σε πανεπιστήμιο της Αθήνας, βγήκε στα 47. Πολύτεκνη οικογένεια, δε θυμάμαι αν είχε και κάτι άλλο ως ιδιότητα για να το κάνει.
Πατέρας φίλης μου στρατιωτικός (όχι στις ένοπλες δυνάμεις) βγήκε στα 42.
Και οι δύο περιπτώσεις προ κρίσης.
Α μιλάμε για πρίν 15 χρόνια δηλαδή και βάλε... οκ μου απάντησες.
Γιατι είχα και εγω περιέργεια να δώ ποιός απο το 2010 και μετά βγαινει στη συνταξη στα 42.
Προφανώς λόγω όλων αυτών των καλομαθημένων στερούνται και οι νεότεροι τα δώρα τους τα οποία ο Ιδιωτικός τομέας λαμβάνει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας Αξιωματικός του Λιμενικού ή της Αστυνομίας σε μια μεθόρειο που είναι Λιμενάρχης ή Διευθυντής τμήματος και το τηλέφωνο του ειναι διαθέσιμο 24/7 αφού όλοι αντιλαμβάνεστε πώς αν τύχει το οτιδήποτε (που τυχαίνει) θα είναι ο πρώτος που θα ξυπνήσει και θα ενημερωθεί... άντε ο 2ος... ο 1ος θα είναι στη βάρδια και θα τον παρει τηλέφωνο ακόμη και στις 3 τα ξημερώματα, να μην λαμβάνει τον 13ο και τον 14ο μισθό.
Το δεύτερο ερώτημα στο οποίο πρέπει να δώσω παράδειγμα ποιο είναι, ότι κανενας προϊστάμενος δε θα ασχοληθεί σοβαρά με την αναφορά που έκανε ο πολίτης για τον υπάλληλο του ΙΚΑ που έξυνε τα @@ του και δεν τον εξυπηρέτησε; Ή ότι δε θα φτάσει καν το θέμα στον εισαγγελέα για να ασχοληθεί αυτός;
Αφήνω την κοινή λογική και την γνώση της ελληνικής πραγματικότητας να απαντήσει σε αυτό.
Άμα οι αναφορές πληθύνουν και δημιουργείται σημαντικό κώλυμα στην εξυπηρέτηση των πολιτών ο εισαγγελέας θα παραγγείλει προκαταρκτική και τότε ο Προϊστάμενος που όκ ... αντιλαμβάνομαι οτι δεν έχει κάποια στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση να ειναι πιο αυστηρός και άμεσος και δεν έχει και μεγάλη εμπειρία απο δικονομικά θέματα και πειθαρχικούς ελέγχους ... θα αναγκαστεί όμως και να τον καλέσει... και να απολογηθεί ο καθ'ου και όλα αυτα να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα και τελικά να κινδυνέψει ακόμη και να βρεθεί κατηγορούμενος μετά την εξέταση των αναφορών και των μαρτυριών και σίγουρα όλο αυτό θα αρχίσει να τους γίνεται ένα μάθημα είτε θα τους πάρουν απο το πόστο εκει πέρα και θα τους βάλουν κάπου τουλάχιστον να μη φαινονται και να μην ενοχλούν μέχρι να πάρουν την άγουσα να βγουν στη συνταξη να ξεμπερδεύουν ολοι με δαύτους.
Μην είσθε σίγουροι οτι δεν θα πάθουν τίποτα πάντως και για να πάθουν θα πρέπει όσοι πάνε και βλέπουν αυτά να κινούν και τις διαδικασίες. Αν όλοι οσοι πάτε απλά κάθεστε και βρίζεστε σαν έφηβοι στο Λύκειο και μετά πάτε σπίτι ή στη παρέα σας να τα λέτε να σπάτε πλάκα προφανώς και δεν θα αλλάξει τίποτα και θα έχουμε όλοι ευθύνη για αυτό.
ΟΛΟΙ... οχι μονο ο ΔΥ που δε θέλει να ασχοληθεί γιατι και εσύ που λές οτι τον πληρώνεις με αυτη σου τη συμπεριφορά δεν τον ελέγχεις και δεν τον αξιολογείς.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

16-02-25

11:03
Μονο που εσυ θες να μου το επιβαλλειςΟ καθένας πιστεύει το παραμυθάκι του αγαπη μ γιατί να αποτελώ εξαίρεση![]()
Οι οποιες ειναι 99,999999% ο κρατισμος του σοσιαλισμου, αντε να αλλαξει καποια ανουσια ιδεολογικη πιπα, και μετα καθοται ο κοσμος με pikachu face γιατι εχει παλι τα ιδια προβληματαΥ.Γ.: Δεν είναι καπιταλισμός ή σοσιαλισμός, αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.
Θες κατι διαφορετικο? Αν κοπει η by default χρηματοδοτηση του δημοσιου μεσω φορων και το μονοπωλιο του. Αν καποιος θελει καποιες υπηρεσιες απο αυτον, ας τις παρει και να πληρωσει το τιμημα που θα οριστει, αλλιως να εχει την ελευθερια να παει σε καποιον αλλου. Με απλα λογια, να γινει το δημοσιο απλα αλλος ενας παιχτης σε ελευθερη αγορα. Θελει το δημοσιο να ειναι αναξιοκρατικο και γραφειοκρατικο? Ας το κανει, αλλα θα φαει τα @@ μου μετα
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

11:08
α ! εγω ;που;Μονο που εσυ θες να μου το επιβαλλεις
ποτε αγαπη μου ηρθα και σε πηρα απο το σπιτι σου και σου ειπα αν δεν το κανεις δεν θα ξαναμπεις μεσα ;
ποσο πλακα εχετε με τις λεξεις που χρησιμοποιειται παριστατοντας τον Βασιλακη Καιλα

Το κασελάκι με το λουστρο μην ξεχασεις να φερεις σαν επιχειρημα στο επομενο σου ποστ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- thodoris_eng
- theodle
- AggelikiGr
- rafaela11
- GeorgePap2003
- back2967
- MarcoReus
- Ryuzaki
- Paragontas7000
- taketrance
- Jim175
- camil
- Reader
- American Economist
- Jack of Spades
- J.Cameron
- vasilis123321
- Scandal
- johnsala
- Joji
- charmander
- iew
- ck_chrysiis
- Andante
- fmarulezkd
- kalhkardia
- physicscrazy
- Libertus
- touvlo
- Dr. Gl. Luminous
- bibliofagos
- DimitraA.
- Entropy24
- ROM32
- Athens2002
- fourkaki
- Wonderkid
- gegeorgiou90
- giorgos5002
- Hased Babis
- aggelosst9
- Advocatus diaboli
- Memetchi
- giannhs2001
- Unboxholics
- userguest
- thenutritionist
- A350
- jellojina
- Μήτσος10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.