Γιατί παραιτείται πλέον κόσμος από το Δημόσιο;

πως έχουν πείσει τον κόσμο πως αυτά είναι τίποτα τρελά λεφτά
Για την Ελλάδα μια χαρά είναι. Ειδικά αν μένεις μόνος. Αναλογικά με την αγοραστική δύναμη οι μισθοί όντως δεν είναι ανάλογοι με άλλες χώρες, αλλά και πάλι, η οικονομία της ΕΕ δεν πάει καλά συνολικά.

Αυτό είναι και το πιο δυσάρεστο, πως έχουν πείσει τον κόσμο πως αυτά είναι τίποτα τρελά λεφτά

Μια χαρά ειναι τα 1800-1900 ευρώ το μήνα για ένα άτομο δεδομένου οτι δεν έχει 500 δάνεια

πχ δανειο στεγαστικό δανειο αυτοκινητου δάνειο εδω δανειο εκει κτλ κτλ.

Στη τελικη ρε συ αμαρέλια ας δουλεψει κ η γυναικα και ας φέρνει τόσα μέσα στο σπίτι....

Μιλάω για 1900 γιατί ένας που ειναι στην επαρχία και ειναι πχ σε θέση ευθύνης στο δικό μας πόστο τόσα παίρνει περίπου... χωρις τα νυχτερινά... αμα έβαζε και νυχτερινά θα έφτανε τα 2.000-2100.

Σε οποιον δεν αρέσουν μια αναφορά παραιτησης ειναι και ενα μηνα περίπου και ουτε κανει να βγεί το ΦΕΚ αποδοχής της παραίτησης. Και απαλλάχθηκες να προχωρησεις με κάτι αλλο στη ζωή σου.

Για την Ελλάδα μια χαρά είναι.
Μια χαρά για τι; Για να επιβιώσεις και να κάνεις και 2-3 φθηνά γούστα. Απλά ο κόσμος πλέον έχει ρίξει τόσο πολύ τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του-αναγκαστικά δηλαδή, τι άλλο να κάνει;- που «δουλίτσα να υπάρχει» & « άλλοι δεν έχουν να φάνε».
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Στη τελικη ρε συ αμαρέλια ας δουλεψει κ η γυναικα και ας φέρνει τόσα μέσα στο σπίτι..
Που κολλάει αυτό ρε Πάνθηρα; αυτονόητο δεν είναι πως θα δουλεύουν και οι δύο;

Μια χαρά για τι; Για να επιβιώσεις και να κάνεις και 2-3 φθηνά γούστα. Απλά ο κόσμος πλέον έχει ρίξει τόσο πολύ τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του που «δουλίτσα να υπάρχει» & « άλλοι δεν έχουν να φάνε».
Αυτο θελει ο ελληνας αγαπη μου. Μαρλμπορο , καφεδια απεξω, ταβερνα και 5 μερες διακοπες στο χωριο.

Just get over it.

Μια χαρά για τι; Για να επιβιώσεις και να κάνεις και 2-3 φθηνά γούστα. Απλά ο κόσμος πλέον έχει ρίξει τόσο πολύ τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του-αναγκαστικά δηλαδή, τι άλλο να κάνει;- που «δουλίτσα να υπάρχει» & « άλλοι δεν έχουν να φάνε».

Παραιτησου αμα θές να κάνεις γουστα ακριβά και να εισαι κάθε βδομάδα στο Ντουμπάι με τις βίζιτες. Δε θα σε πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για αυτά.

Παραιτησου αμα θές να κάνεις γουστα ακριβά και να εισαι κάθε βδομάδα στο Ντουμπάι με τις βίζιτες. Δε θα σε πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για αυτά.
Καλέ μου, δεν είμαι τόσο πεζό άτομο, με τα παραπάνω αναφερόμουν στο να αγοράσεις σπίτι, να κάνεις κάτι δικό σου ή/ και να συντηρήσεις οικογένεια.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Που κολλάει αυτό ρε Πάνθηρα; αυτονόητο δεν είναι πως θα δουλεύουν και οι δύο;

Αυτονόητο ειναι αλλα γιατί τοτε σου φαίνονται λίγα... δηλαδη θές να μ πείς πως ενα αντρογυνο ακομη πριν κανουν παιδί... μαζευουν μεσα στο σπιτι 3500 χιλιάρικα συνολικά οντως δεν έχουν να κάνουν γούστα ; Οντως τωρα ;

600 ευρω να φάνε
700 ευρω πες ενοικιο σε πολυ καλό σπιτι και επιολωμένο και καινουργιο
200 βενζίνη
300 λογαριασμοι το πολύ...

ποσα ειναι 1800... τα υπολοιπα που πάνε πχ ;

Καλέ μου, δεν είμαι τόσο πεζό άτομο, με τα παραπάνω αναφερόμουν στο να αγοράσεις σπίτι, να κάνεις κάτι δικό σου ή/ και να συντηρήσεις οικογένεια.
Ποιος αγοραζει σπιτι ρε aμαρελια 2026 εχουμε?
Damn girl

Η γενια μου ουτε για αστειο δεν το λεει. Τυχεροι οσοι εχουμε σπιτια απο παππουδες και γονεις.

Mια χαρα συντηρείς οικογενεια με ενα παιδάκι για αρχή με τα 1800χ2

Τα σπίτια πλέον ειναι η πιο ακριβή αγορά και 'επενδυση'

Εγω περυσι είχα βρει ένα ακίνητο επί της Ηρακλείου μέσα στο εμπορικο κέντρο της Νέας Ιωνίας... όπως μπαίνεις δεξιά απο το ασανσέρ διαγώνια μπροστά σου.... στα 60.000 ευρώ.

Τα ενοικια εκει γύρω ήταν στα 600 απο οσο ρώτησα. Αν το έπαιρνα θα το έδινα για 500. Αλλα 100 εφορία καθε μηνα πές θα είχα ηδη ένα εξτρα εισόδημα +400 ευρώ καθε μήνα.

Ενω την ιδια στιγμή αμα πήγαινα να βαλω το κεφάλι μου στο ντορβά και να αγοράσω σπίτι θα έπαιρνα καταρχας διπλάσιο δάνειο και κάθε μηνα δεν θα είχα κανένα έσοδο ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ (Η δόση του δανείου).

Για αυτο και λέω... σπίτι δικό σου ; ΠΟΘΕΝ ;

Οταν το φθηνοτερο διαμέρισμα φτάνει τα 120000 ευρώ αντε 100.000 πες και το δάνειο θα σου βγει στη καλύτερη με τους τοκους 150.000 ;

Οχι αγάπη μου... αυτα τα λάθη τα έκαναν οι γονεις μας.... που πληρωσαν σπίτια δυο φορές.

Εγω δεν προτίθεμαι να κάνω κάτι τέτοιο. Να γινω θυμα των τραπεζών και των τόκων.

Θα μ πείς αγορασε ένα και νοίκιασε το... ναι σιγα μη κάνω αυτα που κοροϊδευω να ζηταω 700-800 ευρω το μήνα για ενα 60-70τμ σπιτι.

Ενω απο ενα μαγαζί ζητάς άνετα ενα 500αρικο. Τελοςπαντων αυτη ηταν η δική μ σκέψη πέρυσι αλλα τελικα δεν το αγόρασα γιατι δεν είχα ουτε 20.000 ευρω στην άκρη τουλάχιστον να πάρω δάνειο τα 40.000 που και πάλι μεγαλο ποσό θα ηταν. Ιδανικα θα ήθελα να πάρω 20.000ευρω δάνειο για μια επένδυση το ΠΟΛΥ.
Τωρα δεν αγοράζεις σπιτι μονο πουλας ...
Και αφου πουλησεις πας επενδυτικα αλλου ...οχι τραπεζα ... μονο αλλο ακίνητο ή χρυσος ...Νομος
Οσοι επενδυσαν σε χρυσο τα τελευταία χρονια εχουν βγάλει οχι μονο ενα σπίτι αλλα 5 ...
Το οτιδηποτε αλλο καταρρεει το γνωριζουμε χρονια ...
Απλα τα πραγματα το σπιτι θα φερει και ταξιδια και χομπυ ...τα χομπυ δεν φερνουν μακροχονια αποσβεση ..

και το πιο βασικό δεν παιρνεις δανειο ποτέ ολη την αξια του ακινήτου ...

Ολα τα υποιλοιπα ειναι γνωστά ....

Η γενια μου ουτε για αστειο δεν το λεει. Τυχεροι οσοι εχουμε σπιτια απο παππουδες και γονεις.

Καλά... καλού κακού κανε μια συντήρηση στα σπιτια των παπουδων γιατι το οπλισμένο σκυρώδεμα καθε 40-50 χρονια θέλει νέες μελέτες κτλ. Ρωτα μηχανικό.

Καλά... καλού κακού κανε μια συντήρηση στα σπιτια των παπουδων γιατι το οπλισμένο σκυρώδεμα καθε 40-50 χρονια θέλει νέες μελέτες κτλ. Ρωτα μηχανικό.
Εννοειται. Ανακαινισμενα 10ετιας ειναι και το ενα ειναι του 2005 κατασκευη.

Τωρα δεν αγοράζεις σπιτι μονο πουλας ...
Και αφου πουλησεις πας επενδυτικα αλλου ...οχι τραπεζα ... μονο αλλο ακίνητο ή χρυσος ...Νομος
Οσοι επενδυσαν σε χρυσο τα τελευταία χρονια εχουν βγάλει οχι μονο ενα σπίτι αλλα 5 ...
Το οτιδηποτε αλλο καταρρεει το γνωριζουμε χρονια ...
Απλα τα πραγματα το σπιτι θα φερει και ταξιδια και χομπυ ...τα χομπυ δεν φερνουν μακροχονια αποσβεση ..

και το πιο βασικό δεν παιρνεις δανειο ποτέ ολη την αξια του ακινήτου ...

Ολα τα υποιλοιπα ειναι γνωστά ....

Απο επενδύσεις σε χρυσους κτλ ειμαι άσχετος ομολογώ.
Οσο για τα δάνεια που λές... εγιναν λάθη κατα το παρελθόν πολλά αλλα τέλοςπαντων.

Αυτή ακριβώς είναι και η λέξη κλειδί.

Παιδιά η ζωή είναι πολύ μεγάλη και όσοι θέλουμε να βλέπουμε ένα βήμα πιο πέρα ξέρουμε πρώτον που πάει η κατάσταση δεύτερον πως υπάρχουν ανάγκες που χρειάζονται σοβαρά κεφάλαια.

Απο κεί και πέρα ο κάθε ένας ας κάνει τις επιλογές του.

Εννοειται. Ανακαινισμενα 10ετιας ειναι και το ενα ειναι του 2005 κατασκευη.

Καλά τωρα σχετικά με αυτο που έγραψες πριν... ποτε πήγες τελευταια φορά στην Ηγουμενιτσα ;

ενδεικτικα μονο σου λέω πως εχει 3-4 γυμναστήρια ενα απο αυτα ειναι ΑΛΤΕΡ ΛΑΙΦ

Μεγαλο Σκλαβενιτη
Μεγαλο lidl
Μεγάλο dielas κερκυραϊκο

2 μεγαάλα νοσοκομεία....
μεγαλους δρόμους
τεράστιο λιμάνι εσωτερικου και εξωτερικού.... 3-4 ξενοδοχεία μεγάλα....

πραγματικα ειναι η μέρα με τη νυχτα με το σημειο που είμαι τωρα και συχνα πυκνα την αναπολώ.

Εισθε καλομαθημένοι φιλε μου.

Και δεν το λέω αρνητικα΄.

Οσο για τα Γιαννενα ωραια πολη ΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και αρκετη ομιλχη και απειρη υγρασια... δε βλέπεις μπροστά σου στη Λίμνη.

Μια χαρά για τι; Για να επιβιώσεις και να κάνεις και 2-3 φθηνά γούστα.
Εκτός αν πληρώνεις νοίκι στην Κηφισιά, και κακού του κεφαλιού του όποιος κάθεται και νοικιάζει Αθήνα αν δεν έχει τα λεφτά τόσες πόλεις υπάρχουν, μπορείς να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Δεν μιλάω για δεύτερο μισθό σε μία οικόγενεια, μιλάω για έξοδα 1 ατόμου. Καθαρά μετά από υποχρεώσεις αν παίρνεις 1600 σου μένουν σίγουρα 800 ακόμα και αν είσαι σπάταλη σε εξόδους. Τι γούστα ακριβώς θες να ικανοποιήσεις και σου χρειάζονται πάνω απο 800 στην άκρη μηνιαίως;

Και φυσικά αν κάποιος δεν πληρώνει νοίκι ή μένει τέλος πάντων σε μικρή πόλη του μένουν 1000+.

και τα όνειρά του
Εάν τα όνειρα σου είναι τόσο στενά συνδεδεμένα με υλικά αγαθά, μάλλον δεν είναι όνειρα. Εάν τα όνειρα σου είναι ταξίδια, μια χαρά μπορείς να πας και ακριβά ταξίδια με αποταμίευση 6 μηνών.
ή/ και να συντηρήσεις οικογένεια.
Πάρε έναν δημόσιο υπάλληλο ή κάποιον επιχειρηματία να έχετε συνολικό εισόδημα 3500+.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back