Γιατί συμπεριφέρεται έτσι ;

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι. Στη ζωή όλα παίζουν. Δεν ξέρω, μπορεί να φαίνεται ότι πετάω στα σύννεφα, αλλά και τα στραβά βλέπω και έχω ένα δαχτυλάκι του ποδιού στη γη. Απλώς όταν έρχεται κάτι καλό θέλω να το απολαμβάνω και να μην μεμψιμοιρώ.
Έπειτα είναι κι αυτό που λένε "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται". Δυο κουβάδες πάνω δυο κάτω :laugh:. Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω ζευγάρια αγαπημένα και ακομπλεξάριστα αλλά ξέρω ότι το "για πάντα μαζί" (και από αγάπη όχι από συνήθεια) χρειάζεται πολύ τύχη.
Και πολύ δουλειά θα προσθέσω εγώ ,υπομονή και κατανόηση ;) ;)

Τολμηρή σε βρίσκω ή μάλλον αποφασιστική..
Όσο και να πατω στη γη όσο και να φλερτατα καμία φορά με χωρισμό πάντα πονούσε το ίδιο ,μόνο στην σκέψη μπορώ να πω ..

Βέβαια όταν φτάνεις στο σημείο να χωρίσεις πιστεύω θα συντελούν και άλλοι λόγοι οι οποίοι θα επισκιάζουν όλο αυτό το υποθετικό και ίσως σε κάνουν να το βλέπεις όχι και τόσο δραματικό..

Μπορώ να πω ότι ακόμα και η σκέψη ένα πόνο στην καρδιά ή ένας κομπος στο λαιμό και στο στομάχι έρχονται...δεν είμαι μάλλον τόσο θαρραλέα και η αληθεια ειναι οτι πολλές φορές με φοβίζει ή αντίδραση μου σε κάτι τόσο οδυνηρό και γνωστό για εμένα :hmm:

Ας ελπίσω να μην το γνωρίσω αλλά πλέον η καλύτερη προετοιμασία πολλές φορές είναι να αφήνεις την σκέψη σου να σε πηγαίνει ακόμα και εκεί που δεν τολμά να πάει αρχικά το μυαλό σου...
Ίσως όταν έρθει και ΑΝ έρθει να μην είναι τόσο σοκαριστικο εφόσον θα έχει εκλογικευτει λιγάκι...
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,784 μηνύματα.
Όσον αφορά τις ψυχικές διαταραχές ,από μόνος του μου είχε πει ότι παλιότερα είχε διαγνωστεί με αγχώδη διαταραχή και ιδιαίτερα σε αγχωτικες καταστάσεις όπως εξετάσεις κλπ ,τον έπιαναν κρίσεις .Πολλές φορές και τώρα μου έλεγε ότι κάποιες μέρες ξυπνάει και απλά δεν θέλει να κάνει τίποτα ή ότι έχει τάσεις φυγής και τέτοια .Απο τη μια το σέβομαι ,δεν τον έκρινα ,τον άκουσα ,τον άφησα να μου ανοιχτεί και γενικά όλοι μας έχουμε τα δικά μας και δεν πιστεύω ότι ΑΥΤΟ είναι παράγοντας που σε οδηγεί να χαλάσεις μια σχέση με έναν άνθρωπο ,που σου έχει δείξει ότι σε αποδέχεται όπως είσαι .Από την άλλη το πήρα και λίγο καχύποπτα .Την μια να μου λέει ότι είναι χαλαρός ,να μην νομίζω ότι είναι και κανένας κολλημένος ,ότι τα βλέπει όλα χαλαρά και οκ θα ΔΕΙΞΕΙ αν εξελιχθεί η σχέση και από την άλλη μου <<ανοίγονταν και καλά >> για πολύ προσωπικά αλλά και οικογενειακά του ζητήματα (οκ να μην ξανά πω αυτό για τον έλεγχο και τα τηλεφωνήματα ). Γενικά μου φάνηκε λίγο στημένο το ότι και καλά μου ανοίχτηκε .Ακόμα και έτσι όμως ,ακόμα και να έχει κάτι που τον απασχολεί ,δεν δικαιολογείται το κρυο ζέστη του .Έχω κάνει και <<χαλαρές >> σχέσεις και ξέρω πως είναι .Υπάρχει μια χαλαρή μεν ,αλλά σταθερή επικοινωνία ,ένα σταθερό μοτίβο .Όχι μια μέρα μηνύματα ,αν δεν το σηκώσεις τηλέφωνα ,κυνήγι στα ίδια μαγαζιά και την επόμενες δυο ΤΙΠΟΤΑ .Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να θέλει να έχει παράλληλη σχέση (το είπα και παραπάνω αλλά δεν είχε σχολιαστεί ) .Απλώς ακόμα και έτσι να είναι ,βιώνω αρκετά στενό μαρκάρισμα για να ειμαι η καβάτζα .Όταν έχεις άλλον ,δεν σε απασχολεί να κυνηγάς την καβάτζα στα ίδια μαγαζιά και να παρακολουθείς ποιους συναναστρέφεται .Τελοσπαντων δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας γιατί και αυτά τα λέω με βάση την δίκη μου λογική .Έχω μπει σε ένα φουλ ψυχοφθόρο τρυπακι οποτε θα μείνω στην αρχική μου επιλογή και Ευχαριστω για τις απαντήσεις .

Αν μπορεί λέει ;

Αν κάποιοι έχουν παρελθον με αγωγές και επισκέψεις σε ψυχολογους και καταθλιψεις κτλπ μπορει άνετα να οδηγησουν μια σχέση στη καταστροφή. Για αυτο κ ο δικός σου τα κάνει αυτα... εχει τα θέματα του.

Αν δεν ειχε τα θέματα του θα μπορουσε να σου πει να βγειτε έξω να φάτε να τα συζητήσετε και να διορθώσει κάποια λογικά απο αυτά. Χωρις πολλες υστερίες και φασαρίες.

Τελοςπαντων αφου δεν θέλεις αλλο καλυτερα πες του να χωρισετε - να τελειώνετε. Αφου δε καταλαβαινει κ αυτος κ δεν θέλει να παραδεχθεί σε κάποια σημεια πως έχει άδικο οκ. Παράτα τον.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,784 μηνύματα.
Εγω δεν εννοησα άλλωστε να πεις οτι μόνο εσυ έχεις λάθος... εγω ειπα να κάτσετε κάτω σαν καλοί συντροφοι κ να τα βρειτε... να προσπαθησει ο καθενας να αλλαξει αυτο που ενοχλεί τον άλλον. Αυτο σκεφτόμουν.
 

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,488 μηνύματα.
Εγω δεν εννοησα άλλωστε να πεις οτι μόνο εσυ έχεις λάθος... εγω ειπα να κάτσετε κάτω σαν καλοί συντροφοι κ να τα βρειτε... να προσπαθησει ο καθενας να αλλαξει αυτο που ενοχλεί τον άλλον. Αυτο σκεφτόμουν.
Αφου τα έχουν πει κ τη βγάζει λολη
Τρελαρας αυτός είναι
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,784 μηνύματα.
Αφου τα έχουν πει κ τη βγάζει λολη
Τρελαρας αυτός είναι

Ναι ρε συ Αριάνα αλλα και εσεις οι γυναικες επειδη τα λέτε... πρέπει να γινονται κ ολα ; εμεις γιατι λέμε ελάχιστα και αν το κάνει κανεις αυτό θα αρχισετε πωπω ο τοξικος... πωπω ο πιεστικος. Δηλαδη εντάξει λίγο chill den γινονται ολα απο τη μια στιγμή στην άλλη.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι ρε συ Αριάνα αλλα και εσεις οι γυναικες επειδη τα λέτε... πρέπει να γινονται κ ολα ; εμεις γιατι λέμε ελάχιστα και αν το κάνει κανεις αυτό θα αρχισετε πωπω ο τοξικος... πωπω ο πιεστικος. Δηλαδη εντάξει λίγο chill den γινονται ολα απο τη μια στιγμή στην άλλη.
Να αυτό δείχνει άγνοια..
Για ρώτα ένα παντρεμένο αν τολμά να ΜΗΝ κάνει ότι λέει η γυναίκα του :lol::bleh:

Εσεις βαριέστε να μιλάτε για ολα αυτα ..
Για αλλα πάει η γλώσσα σας ροδανι :P
 

Natalia143

Νεοφερμένος

Η Natalia143 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Όταν χωρίσαμε με τον πρώην Μου (με δίκη μου πρωτοβουλία ), για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να με προσεγγίσει μέσω κοινής παρέας ,εβλεπε τα στορυ μου ενώ δεν με ακολουθούσε ,έβαζε άτομα να ρωτήσουν για μένα κλπ (τίποτα άμεσο ,όλα έμμεσα ).Εγώ για πέντε μήνες ολόκληρους δεν εμφανίστηκα πουθενά ούτε ανταποκρίθηκα (προσπαθούσα να τον ξεπεράσω ) .Τον έβλεπα όμως συνέχεια επειδή ερχόταν όπου πήγαινα και αυτό δεν βοηθούσε μέχρι που μια μέρα μιλήσαμε και τα ξαναβρήκαμε .

Ενω την πρώτη βδομάδα με εβλεπε μέρα παρά μέρα ,ένιωθα κάπως ότι είναι πιο σφιγμένος ,δεν επικοινωνεί με μηνύματα όπως έκανε παλιά ,άφηνε και καμία μέρα κενή .Στην αρχή ήμουν σίγουρη ότι το κάνει από άμυνα και για να προσπαθω και εγώ παραπάνω .Όταν όμως του το επισήμανα ότι νιώθω πως δεν είμαστε όπως πριν ,αυτός αύξησε παραπάνω τις κενές μέρες επικοινωνίας .(μέχρι και 3) .

Όταν έκανα εγώ την κίνηση να επικοινωνήσουμε ,οκ μιλουσαμε δεν είναι ότι το απέφευγε ή δεν απαντούσε ,μπορεί να μιλούσαμε και 2 ώρες στο τηλέφωνο .Απλώς μου έδειχνε ότι και 2-3 μέρες με 0 επικοινωνία δεν τον ενοχλούσαν καθόλου ,έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα ,ενώ παλιά όταν αργούσα να απαντήσω μου έλεγε πως τον ενοχλεί πολύ .

Όταν συζήτησα μαζί του την απόμακρη στάση του ,αν χρειάζεται περισσότερη προσοχή από εμένα ,αν είναι σε άμυνα ή ακόμα και αν απλώς βαρέθηκε ...μου είπε πως δεν είναι σε άμυνα ,δεν θέλει προσοχή από εμένα ισα ισα δεν χρειάζεται να τπυ λέω ποσό τον θέλω για να μην χαθεί η μαγεία ,πως τώρα έχει αυτοπεποίθηση και δεν έχει νιώσει ποτε απορριψη από εμένα ,πως θέλει τον χρόνο του και να το πάμε σιγά σιγά και πως κανω έτσι .Επίσης μου είπε πως όταν ο ένας σε μια σχέση δεν είναι καλά ,δεν είναι σωστό ο άλλος να τον εγκαταλείπει (για να μην τον εγκαταλείψω ΕΓΩ ).

Εγώ εξαφανίστηκα και δεν επιδίωξα καμία επαφή μετά από αυτά . Συνέχισε τα τηλέφωνα (ανά δυο μέρες ) και προσπαθούσε να έρχεται στα μερη που πάω . Εγώ εξακολούθησα να ειμαι εξαφανισμένη και έτσι ξεκόψαμε χωρίς καμία εξήγηση ούτε και από μεριάς του .Εξακολουθεί ακόμα να προσπαθεί να με προσεγγίσει όταν ξερει ότι θα ειμαι κάπου .Ο λόγος που εξαφανίστηκα εγώ είναι επειδή του είχα μιλήσει ήδη δυο φορές και δεν έδειχνε καμία διάθεση να απαντήσει και να ακούσει αυτά που του λέω .Ισα ισα μυ τα γύριζε .

Είχε παράλληλα άλλη ; Και αν είχε ήδη τότε για ποιο λόγο προσπαθουσε να με ξαναπροσεγγισει τόσο καιρό ;Και την πρώτη βδομάδα που με εβλεπε μέρα παρά μέρα και γενικά σε όλη την διάρκεια που είχε έγνοια να έρχεται όπου πάω που σκατα ήταν χωμένη η άλλη ; Και έστω ότι την βρήκε ξαφνικά όσο βγαίναμε την δεύτερη φορά ,την κυνηγούσε και δεν του καθόταν κλπ ...θα είχε έγνοια να έρχεται όπου πάω ; Να βάζει και τους φίλους του να παρακολουθούν τι κάνω που ειμαι ; Ή να μου λέει να πάω μαζί με την παρέα του ;

Απλώς μου βγήκαν τεράστιες ανασφάλειες από όλο αυτό το κρυο ζέστη του την δεύτερη φορά + το σεξ ήταν απίστευτα περιορισμένο και ήταν κάπως σαν να γίνεται μηχανικά .Αυτό όμως γινόταν σε μεγάλο βαθμό και την πρώτη φορά που ήμασταν μαζί .Ενώ μου μιλούσε όλη μέρα ,με κυνηγούσε ,μου έδειχνε ποσό με θέλει ,ή στα λόγια μπορεί να έταζε και να έλεγε <<ααα ποσό μου έλειψες θέλω να σε δω δεν ξέρεις τι έχει να γίνει >> ,από κοντά στην πράξη το σεξ ήταν αρκετά μηχανικό και πολλές φορές μπορεί να μην είχε καν όρεξη (την πρώτη φορά επιβεβαιωμένα δεν είχε σίγουρα καμία άλλη 150%).
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

camil

Δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Βρε κορίτσι αν είναι για μία σχέση να κάνεις φιλοσοφική διατριβή... άστο καλύτερα. Τι να πω, μπορεί να λέω και βλακείες, δεν μπορώ να μπω στη θέση σου, να νιώσω αυτά που νιώθεις τώρα εσύ. Αλλά ξέρω εγώ, αν κάτι δε μας δίνει πρώτα από όλα πληρότητα και ευχαρίστηση, μήπως να πηγαίναμε παρακάτω αντί να προσπαθούμε να αναλύσουμε τον ψυχισμό του άλλου; Υπάρχουν άλλοι γι αυτή τη δουλειά.
 

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1,488 μηνύματα.
Μα του το έχω προτείνει να έχουμε ένα πρόγραμμα και μου λέει πως δεν του αρέσει το πρόγραμμα,τα θέλει όλα πιο αυθόρμητα ,δεν χρειάζεται να ρουτινιασουμε και να κανονίζω κανονικά το πρόγραμμα μου εγώ και αν βολέψει να βρισκόμαστε καλώς .Του εξηγώ ότι αυτό είναι αστείο και μου λέει να χαλαρώσω και να το δω ηρεμα και χαλαρά όπως το βλέπει και αυτός .Μόλις λοιπόν βγω με την παρέα μου ή πάω σε πάρτυ ,τσουππ τηλέφωνο << εεε εγώ ήθελα να σε δω και πόσο πολύ θα κάτσεις στο πάρτυ ; Και δεν θα φύγεις ; Και δεν θες να φύγουμε μαζί ; Και πως και θα κάτσεις κιαλλο εκεί ;>> .Θα του πω ελα να βρεθούμε καλύτερα αύριο και την επόμενη μέρα ,όλη μέρα δεν θα μου απαντάει μέχρι απόγευμα .Ρε παιδιά δεν γίνεται την μια να μου λέει ότι τον γράφω και τον αγνοώ και θέλει να κάνουμε περισσότερα πράγματα μαζί και όταν αφιερώνω χρόνο για αυτόν ή ακυρώνω και με την παρέα μου ,να μου λέει << δεν χρειάζεται να ακυρώνεις για εμένα >> ,<< ας βρισκόμαστε πιο αυθόρμητα >> .Μου λέει πως δεν με <<τιμωρεί >> με αδιαφορία ,όταν δει ότι επιλέγω να βγω έξω με άλλους και πως είναι στο μυαλό μου και ότι γενικά είναι πολύ χαλαρός και κανονίζει και αυτός με τις παρέες του κλπ .Ρε παιδιά δεν ειμαι τρελή ,όταν κάνω το πρόγραμμα μου και δεν τον συμπεριλαμβάνω με αγνοεί και απομακρύνεται παρά πολύ και όταν του προτείνω να κάνουμε τα περισσότερα πράγματα που θέλει ,βρίσκει ευκαιρία και μου λέει πως δεν χρειάζεται να ειμαι τόσο εκδηλωτική ,δεν χρειάζεται μωρέ να είμαστε όλη μέρα μαζί κλπ κλπ .
Ε και τι τον κρατάς; αντε δώστου ένα σουτ την όρεξη του έχουμε πες του... Βλαμμενο είναι. Μ'αυτά που γράφεις παντως δεν παει καλα
Εγώ παντως οπότε έβλεπα κ βλέπω τέτοια περίεργα, φευγω για το συνήθως βγαίνουν κι αλλα μετα
 
Top