Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.810 μηνύματα.
Μετανιώνω για όσα δεν έκανα ενώ μπορούσα να τα κάνω ή έκανα με αποτέλεσμα να "πέσω".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 647452

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Που δεν ενέδωσα σε ένα τσικάκι και έχει γίνει απωθημένο.:wall: :whatever:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλτιάδης

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μιλτιάδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Που έγινα πρόεδρος στην τάξη μου.:lol:Δεν μπορούμε συνεννοηθούμε.Άσε που είμαι και συνέχεια μεσ΄το άγχος...

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.
Δε μετανιώνω γενικά...
Θα θελα ας πουμε να είχα γνωρίσει τον άντρα μου η το στυλ αυτου σε νεαρότερη ηλικία γιατί όσοι γνώρισα ήταν για κλάμματα. Προφανώς ήμουν κι εγώ τοτε γι'αυτό κολλουσα... Ο άντρας μου είναι ο πιο άξιος άνθρωπος που γνώρισα ποτε στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολυ τυχερή. Και λυπάμαι που αν τον γνώριζα νεαρή ουτε που θα γυρνουσα να τον κοιτάξω. Κρίμα. Έχασα πολλά μαθήματα αν ημουν πλαι του. Αλλά κάλλιο αργά παρα ποτε. Έχουμε μια ζωή μπροστά μας. Ελπίζω. 💗

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Που πέρασα καιρό (χρόνια...) να στεναχωριέμαι για το πώς με βλέπουν οι άλλοι και να προσπαθώ να προσαρμόσω τα θέλω μου για να γίνω αποδεκτή. Θα ήθελα να μπορούσα να τους γράψω όλους στα @@ μου από τα 20. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Που δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου πάντα, αλλά το αγνοώ. Θα με είχα σώσει από πολλά...

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Που δεν διάβαζα στο λύκειο :dash1:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.
Μετανιώνω που δημιούργησα μια κενή ύπαρξη, που δεν αναπτύχθηκε ποτε σε πραγματικό άνθρωπο.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Που ήμουν πολύ αντικοινωνική μικρή.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Που δεν εμαθα να λεω οχι οταν ημουν μικρος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Που απομακρύνθηκα για χρόνια από τον Θεό.
Που δεν χώρισα νωρίτερα και ταλαιπωρήθηκε κι αυτή κι εγώ.
Που σταμάτησα το ποδόσφαιρο στα 20, αντί να το συνεχίσω έστω για την πλάκα μου.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Εσένα σε κόβω να καις πολλές καρδιές όταν μάθεις πραγματικά να λες όχι ;)
Σιγά. Παντα την δικια μου καιγανε και σπαζαν.. Και δε κοβω να μαθαινω συντομα, αλλα ελπιζω να τα καταφερω

ilias90

Περιβόητο μέλος

Σιγά. Παντα την δικια μου καιγανε και σπαζαν.. Και δε κοβω να μαθαινω συντομα, αλλα ελπιζω να τα καταφερω
Άι βρε, 17 είσαι ακόμα... κοίτα να απολαύσεις τη νιότη και μην τρελαίνεσαι (ακόμα) με τα γκομενικά. Θα χάσεις όμορφεςσ στιγμές που δεν γυρνάνε πίσω. Αλλά όπως το νιώθεις.

nearos

Επιφανές μέλος

Θα χάσεις όμορφεςσ στιγμές που δεν γυρνάνε πίσω
Σιγα τις ομορφες στιγμες.. ολη μου η μαθητικη ζωη σκατα ητανε, αγχος στρες και επιβαρυμενος απο τη παθηση μου. Δεν ειχαν και μεγαλη αποκλιση απο αυτο οι παρεες και η ιδια η οικογενεια. Εχουν να πεσουν τα χ του αιωνα οταν γινω 18 και φοιτητης...

Γυρνωντας στο θεμα, επισης μετανιώνω
Να μην εψω αποκτησει την ικανοτητα να θετω ορια
Να μην εχω ξεκινησει μαθηματα ρωσικων
Που σταματησα τα μαθηματα αραβικων
Που εκανα εγγραφη σε κομματικη νεολαια απο τοσο μικρη ηλικια
Που δεν ξεκοψα εξ αρχης τοξικα ατομα

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
Επίσης, ενίοτε μετανιώνω που δεν είμαι σκατοχαρακτήρας, περνάνε καλύτερα αυτοί.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
  • Που δεν κάλυψα τα κενά μου στα μαθηματικά για να πάω θετική
  • Που δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον αθλητισμό
  • Που άργησα να μιλήσω σε κοπέλα που μου άρεσε

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
  • Που για μία δεκαετία και βάλε καταναλώνω μιντιακό περιεχόμενο άνευ ουσίας.
  • Που δεν ρώτησα μέχρι τα 6 μου τους γονείς μου για το τί σημαίνει να πεθαίνει κάποιος, για να μη μάθω με απότομο τρόπο σχετικά με την θνητότητα του ανθρώπου.
@Valder

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Οτι κι ο από πάνω για το περιεχόμενο.

1. Οτι σπαταλάω χρόνο
2. Οτι δεν γυμνάστηκα ξανα μετα τα 18
3. Ότι δεν έφυγα εξωτερικό στα 26 μου.

...και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρά. Ναι, αυπνίες.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Για αρκετά, με κορυφαία τα εξής :

1ον λόγω αναβλητικότητας βιώνω τεράστιο άγχος μετά για να καλύψω τις υποχρεώσεις ( απο την άλλη βέβαια είμαι αποδοτική σε τέτοιες συνθήκες)

2ον που λόγω ανασφάλειας άργησα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή μου ( ακόμα το πληρώνω)

3ον που λόγω ήπιου χαρακτήρα δεν είμαι διεκδικητική όσο πρέπει βάζοντας στη θέση τους ,όσους το εκμεταλλεύονται( αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια