Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

καλησπερα και απο εμενα σε ολους!εγω μια ερωτηση θελω να κανω...δεχομαι οτι μεσω του γραφικου χαρακτηρα μπορεις να καταλαβεις πραγματα βασικα για τον χαρακτηρα του αλλου.μπορεις ομως να κανεις προβλεψεις για το μελλον??γιατι επεσα σε εναν τυπο που ελεγε ποσα παιδια και ποσους γαμους θα κανεις οπως και το αν εισαι ερωτευμενη η θα γνωρισεις και αλλους.φανταζομαι αυτα δεν στεκουν ετσι??
Εννοείται. Αλίμονο αν πιστεύουμε σε αυτά εν έτει 2013...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029
Επισκέπτης

πάλι καλά..γιατί ο συγκεκριμένος κύριος ανέφερε συνεχεια το ποσο σίγουρος είναι για αυτά που λέει..και μου θύμισε λίγο...madame ζαΐρα!έχεις σχέση με γραφολογία εσύ;?
μην γράφεις greeklish απαγορεύεται εδώ

Alma Libre
Επιφανές μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

κλασικά,καμμένη εγώ με τα σουηδικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και ερωτώ: από Σουηδία είσαι;παραθέτω και τον δικό μου![]()
κλασικά,καμμένη εγώ με τα σουηδικά![]()

Εγώ θα βάλω καμία με τα γερμανικά μου ή τα αγγλικά μου. Ό,τι βρω εύκαιρο.

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

όοοχι,απλά έχω κολλήσει,χαχαχΚαι ερωτώ: από Σουηδία είσαι;
Εγώ θα βάλω καμία με τα γερμανικά μου ή τα αγγλικά μου. Ό,τι βρω εύκαιρο.![]()

βάλε,βάλε

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι,απλώς θα μου δώσεις το χρόνο μου να ξεθάψω κάποια έκθεση.όοοχι,απλά έχω κολλήσει,χαχαχ
βάλε,βάλε![]()
![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι,απλώς θα μου δώσεις το χρόνο μου να ξεθάψω κάποια έκθεση.![]()
χαχαχαα οκ ;P
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μα γιατί γιατί γιατί;
(πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω το συμβολάκι του "σπασίκλα",επιτέλους!)
Γιατί βάζετε όλοι ασκήσεις Φυσικής οr sth like that.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Για αναλύστε το χαρακτήρα μου![]()
ευδιάθετη, χαμογελαστή, χαλαρή, δε σκας για μικροπράγματα, ελαφρώς ντροπαλή, κοκκινίζεις κάπως εύκολα, και μερικές φορές λίγο αγχώδης χωρίς ουσιαστικό λόγο
DanaiPsa
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

θα μπορούσες να γίνεις ψυχολόγος!!
Για γραφολογία πας απο ψυχολογία ή νομική αν δεν με απατάει η μνήμη μου.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- jj!
- Kate1914
- rafaela11
- Scandal
- Μήτσος10
- fourkaki
- marww
- giannhs2001
- MarcoReus
- Sevasti
- Joji
- camil
- SlimShady
- Athens2002
- ggl
- charmander
- chester20080
- Nickx
- Unboxholics
- globglogabgalab
- L0st
- snowy
- Viedo
- eukleidhs1821
- Myrtilo
- tsiobieman
- harry akritas
- panamixagr97
- T C
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- Nefeloula
- Libertus
- Alexandros36k
- ShadowS
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- fretoe
- KaterinaL
- Memetchi
- allall1
- American Economist
- azula
- Mhtrogoal
- hirasawayui
- orchidea
- Νηματολάγνος
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.