Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πως μπορειτε ολοι να εχετε σταθερο χαρακτηρα κι εγω οχι???![]()
Ούτε εγώ έχω, αν δεις σε προηγούμενη σελίδα έχω δύο που δεν έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeitApoel
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

Emilouko
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Guest 712911
Επισκέπτης

+1

Μου θυμίζουν κάπως τα γράμματα της αδελφής μου.

@Gate4
Ωραία γράμματα! Eίναι "εμφάνιση". Νταξ το ξέρω. Τραγική παρατήρηση!

Gate4
Επιφανές μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

View attachment 55834
View attachment 55835
Να και τα δικά μου.Γενικά ακούω κακά σχόλια για αυτά.
Υ.Γ Αν παρατηρήσετε το "κ" το κάνω με 2 τρόπους.Ασυναίσθητα.
Καλά είναι τα γράμματά σου καλέ. Που να δεις τα δικά μου. Και είμαι σίγουρη ότι τα κακά σχόλια που ακούς δεν είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που λένε σ' εμένα.

Κάποια στιγμή ίσως βάλω και εγώ κανένα κείμενο να δείτε το γραφικό μου χαρακτήρα.

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Αυτά μας είναι πρόχειρα φέτος.Ασχετη παρατηρηση: Γιατι όλοι ανεβάζετε φυσική, χημεία, βιολογια e cosi via..?? Χαθηκε να ανεβάσετε κανέναν Λειβαδίτη??

Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

Σημειώσεις Λατινικών... (ο δικός μου γραφικός χαρακτήρας)
View attachment 56932
Έτσι να μαζευόμαστε κι εμείς!

Θα ορκιζόμουν ότι είναι της κολλητής μου αλλά αυτή είναι θετική...τρομακτικό.....
(ρε Ε______ , μήπως είσαι και μου το κρύβεις?? )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι να μαζευόμαστε κι εμείς!
Θα ορκιζόμουν ότι είναι της κολλητής μου αλλά αυτή είναι θετική...τρομακτικό.....
(ρε Ε______ , μήπως είσαι και μου το κρύβεις?? )
Χαχαχαχαχα όχι δεν είμαι η Ε______

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hodor
Νεοφερμένο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα πώς γίνεται και αλλάζει ο τρόπος γραφής μου στα αγγλικά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Όποιος γνωρίζει ας κάνει μια ψυχανάλυση να δω τι θα πετύχει

Συνημμένα
nPb
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Έκανα πολύ ωραία γράμματα, πιο ωραία από αυτά που βλέπετε!

(Έχω ακούσει ότι τα μεγάλα,στρογγυλά γράμματα δείχνουν εγωισμό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει..!)
Συνημμένα
nPb
Επιφανές μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Για ποιο λόγο γράφετε με μεγάλου μεγέθους γραμματοσειρά;![]()
Τα δικά σου ψιψιρολια να φανταστώ ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- jj!
- Kate1914
- rafaela11
- Scandal
- Μήτσος10
- fourkaki
- marww
- giannhs2001
- MarcoReus
- Sevasti
- Joji
- camil
- SlimShady
- Athens2002
- ggl
- charmander
- chester20080
- Nickx
- Unboxholics
- globglogabgalab
- L0st
- snowy
- Viedo
- eukleidhs1821
- Myrtilo
- tsiobieman
- harry akritas
- panamixagr97
- T C
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- Nefeloula
- Libertus
- Alexandros36k
- ShadowS
- ΘανάσοςG4
- Κλημεντίνη
- fretoe
- KaterinaL
- Memetchi
- allall1
- American Economist
- azula
- Mhtrogoal
- hirasawayui
- orchidea
- Νηματολάγνος
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.