@Agaphbou
Λοιπον μου εβγαλε ενα ευχαριστο συναισθημα και μου θυμισε ερωτικο ημερολογιο που γραφαμε με ποιον ειμαστε ερωτευμενοι τοτε στο σχολειο,καναμε και καρδουλες διπλα.Τερμα αγαπησιαρικο.
Το κειμενο μου βγαζει οικειοτητα,ζεστος χαρακτηρας οσο και αν θελεις να δειξεις στους αλλους μη ευαλωτη και το κρατας καλα για σενα,σε εκεινους που θελεις βγαζεις αυτο το αγαπησιαρικο εντελως το οποιο βλεπω εγω εδω.
Συν τα γαλλικα συν το χιουμορ απιστευτη αισθηση φαντασιας να την προσαρμοζεις στην ωμη πραγματικοτητα και επισης εχεις αυτη την αστειρευτη δοση χιουμορ,εκει που ολα ειναι μαυρα και ολοι λενε πωωω δεν περναει η ωρα,εσυ θα πεταξεις την καταλληλη ατακα και θα ανεβει ολων η διαθεση και το κεφι.Επιλεγεις την ποιοτητα φαινεται απο το ωραιο καθαρογραμμενο και τη λεπτομερεια,σχεδον αναγλυφα ειναι ,επιλεγεις εκεινο που θα σε συναρπασει και εχεις μια "τρελα" μοναδικη στην αποκρυπτογραφηση ανθρωπων και καταστασεων,και στο να βρισκεις παντα το κατι παραπανω που οι αλλοι αδυνατουν να δουν.
Χαρουμενος ανθρωπος,χαμογελαστος με αυτην την αγαπησιαρα και παραλληλα θα ελεγα εντονα ερωτικη διαθεση που μονο εσυ ξερεις να συμβαδιζεις,θελω να πω εκει που πρεπει εισαι τυπος και υπογραμμος και εκει που σου βγαινει το ολο χαλαρο του εαυτου σου αυτοσχεδιαζεις.Ονειροπολα,ατερμονη φαντασια,δημιουργικοτητα θα ελεγα ενα ανησυχο πνευμα,θελεις να καταπιανεσαι με ολα.
Εισαι το κεφι της παρεας,εκει που ολοι ειναι σοβαροι εσυ θα πεταξεις το "μπουρδιτσες" και θα προκαλεσεις αναταραχη.
Οργανωση,λεπτομερης,χιουμορ,ελευθερια και ενα απιαστο μυαλο που απορω αν εξαντλουνται ποτέ τα ορια της φαντασιας σου,γλυκια και παραλληλα αυθορμητη προστατευτικη με οτι εχεις δικο σου και αγαπας.
Να εισαι καλα ,να περνας μοναδικα και ειλικρινα ποτέ μα ποτέ μη χασεις αυτη την αστειρευτη δοση χιουμορ και φυσικα την αγαπησιαρα εκδοχη σου!
Αν κανω λαθος με διορθωνεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2020
Από τις προπερσινες πανελληνιες
@Scandal λοιπον εσενα θα ελεγα οτι εχεις μια ακολουθια ακριβως οπως ειναι η ακολουθια των εξισωσεων που εδειξες.
Λειτουργεις σαν προγραμματιστης,εχεις ενα background και εκει πανω στηριζεις καθε ενεργεια.
Οργανωση,ακολουθια πραξεων και λογων,μου θυμιζει ακριβως πληκτρολογιο pc που δινουμε εντολες Dos καπως ετσι σε σκεφτομαι απο αυτο να λειτουργεις και στο γενικο σου,programmable θα ελεγα,τυπικο θα σε περιεγραφα και ανθρωπο που αν τον αφησεις σε ενα σημειο θα βρεις ολες τις γωνιες ας πουμε που εχει ο χωρος,σκαναρεις δεδομενα και ανθρωπους και βασει των συμπερασματων σου λειτουργεις και στη ζωη σου.
Δεν ξερω αν εχει καταφερει κανεις να σε ξεκλειδωσει μου μοιαζεις δυσεπιλυτος,και απο την αλλη εισαι του αποτελεσματος.Αν δεν εχεις το αποτελεσμα που θες δεν λες οκ κατι τετοιο.Σα να λειτουργεις εκ των υστερων κατα μια εννοια αν το Α αποτελεσμα δε σε οδηγησει εκει που θες,θα επιλεξεις το Β γιατι ακριβως τα εχεις μελετησει,συντεταγμενες και λοιπα και εισαι σιγουρος.
Εχεις και ενα underground θα ελεγα που δε φαινεται απο εδω,για παραδειγμα οι εξω βλεπουν μια μεθοδικοτητα/οργανωση και στη δουλεια να πω απολυτη εκτελεση της εργασιας αλλα δεν ξερουν ας πουμε οτι αυτος ο τυπος ειναι που το βραδυ βγαινει με γκλαμουρατη γκομενα.Συγνωμη που τα γραφω ετσι,αλλα μου βγαζεις σαν να εχεις 2 ζωες μια δικη σου και μια που βλεπουν οι αλλοι κατι τετοιο.
Χαρουμενο ατομο,σου αρεσει η παρεα σου αρεσει να περνας καλα.
Να εισαι κι εσυ καλα!
Αν εγραψα κατι λαθος μου το λες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2020
^διοικητικό δίκαιο;;
Ας ανεβάσω κι εγώ κάτι από Συνταγματικό
@jj! Λοιπον παρατηρησα ενα λ που το κανεις λιγο περιεργα και θα πω γιατι,μου μοιαζει σαν ατομο με καταθλιψη που ειναι σκυφτο (γιατι ετσι το σχεδιαζεις) και απο την αλλη βλεπω ενα δ ανοδικο που δειχνει οτι εχεις οριζοντες του να θες να ανεβαινεις σε διαθεση να κανεις πραγματα.Δεν ξερω ειδα ενα λ καταθλιπτικο ας με διορθωσει καποιος μπορει να κανω και λαθος.
Ειδα μια συνεπεια,οργανωση,ομως εχεις μια ρευστοτητα .Δηλαδη οπως οι λεξεις απο την αρχη τους ρεουν μεχρι την τελευταια της γραμμης και ειναι σα μια συνεχεια ακαταπαυστη,γενικα στο καθετι που καταπιανεσαι πιστευω ζητας αυτην την ομαλη ροη απο ενα σημειο σε ενα αλλο.
Τα βελακια παλι δειχνουν μεθοδικοτητα και μια σχεδιαστικη απεικονιση της πραγματικοτητας,σιγουρα αν δε σου αρεσει ενα σχεδιο Α εσυ θα εχεις ετοιμο ενα σχεδιο Β.
Επισης αν κατι δε σου αρεσει το απορριπτεις οπως εκεινο το σβησμενο που υπαρχει στο κειμενο,δεν αφηνεις χρονο για δευτερες ευκαιριες και τα λοιπα,αν κατι δε σου κανει απλα προχωρας στο επομενο.
Εισαι και χαλαρο ατομο,εκει που ολα ειναι μη χαλαρα εσυ θα βρεις το σημειο ή τη στιγμη να κανεις αυτο που θελεις.Σιγουρα επιμονος,αυτο μου βγαζει,επιμονος και ισχυρογνωμων πολυ.
Να εισαι καλα και να περνας καλα!
Αν κανω λαθος μου λες