To προβλημα ρε χάκερ ειναι οτι για τα μισά που λέτε δεν έχετε πρακτική εμπειρια. Οποτε τι να διαβάσω και να καταλάβω; οτι έχεις άποψη για ένα θέμα με το οποιο δεν ασχολεισαι; οι αυστηρές διατροφές έχουν απο ενα σημειο και μετά μεγαλο βαθμο δυσκολιας. Καταληγουν μονότονες. Και εκει ακριβως έρχεται και κολλάει η αυτοπειθαρχια και η θεληση κάθε ανθρωπου , παρα το οτι εσεις γράψατε εδω τα δικά σας. Προφανώς επειδη δεν το χετε δοκιμάσει και δεν το ξέρετε.
Ωρες ωρες μου θυμιζεις το μιλκομπουκαλο και τη ράνια που έμπαιναν κ έγραφαν βλακειες για τη προπονηση (την οποια έτσι και αλλιως δεν ήξεραν) και απλα τους κάνανε λάικ 1-2 επισης άσχετοι με το άθλημα μονο κ μονο επειδη πηγαν να την πουν σε μενα
Σορρυ δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλα ρε φιλε για ολα έχεις άποψη. Ειναι φοβερο αυτο. Ουτε ο γερος γκουρου του Νεπαλ να ησουν που ασχοληθηκε με ολους αυτους τους τομεις στη ζωη του!!!! Μεγάλη ξερολιαση. Και δε δέχεσαι κιολας αντιθετη άποψη. Τα γυριζεις οτι δηθεν εμεις δε καταλαβαμε.