Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Είναι! Και βοηθάει εξαιρετικά πολύ και στην ποιότητα της άσκησής σου! Αν ψάξεις στο διαδίκτυο θα βρεις διάφορες playlist διαμορφωμένες για τέτοιου είδους άσκηση. Ο ρυθμός των τραγουδιών εναλλάσσεται ανάλογα με το στάδιο της άσκησης στο οποίο βρίσκεσαι!Ε στο μέλλον θα ήθελα να μάθω! Τώρα δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω.
Το mp3 στα αυτιά είναι πολύ καλή ιδέα.![]()

Αξίζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Tο θέμα είναι να αδυνατήσεις για σένα.Όχι για την κάθε μία.ΠΡΩΤΑ για σένα.Για να νιώθεις εσύ καλά και όλα τα σχετικά.οι δικοι μου λογοι για να αδυνατησω ειναι:
μπασκετ,κοπελες![]()
ναι οκ εχεις δικιο εγω υπεθεσα οτι ηθελε ογκο και γραμμωση.Σιγουρα παντως ποδήλατο, το aerobic(τρεξιμο κυριως...), η κολύμβηση ειναι η καλυτερη γυμναστικη![]()
Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με την κολύμβηση εδώ και αρκετό πλέον καιρό ό,τι θελήσεις για ασκήσεις κτλ ρώτησε με.Αν και στην Ξάνθη έχω μάθει ότι το μοναδικό κολυμβητήριο έχει κλείσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

μμ 50/50 περα απο την ευεξια εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι μπορω να το κανω απλα και μονο αυτο.Ειτε επειδη ασχολουμαι με καποιο αθλημα ειτε για να αραεσω περισσοτερο σε μια κοπελα που μου αρεσει-πραγματικα- και δεν εχω ιδιαιτερη ανταποκριση,πες με ρηχό αλλα νομιζω αυτα ειναι αν οχι τα κυριοτερα απο τα κυριοτερα κινητρα για εμενα...Tο θέμα είναι να αδυνατήσεις για σένα.Όχι για την κάθε μία.ΠΡΩΤΑ για σένα.Για να νιώθεις εσύ καλά και όλα τα σχετικά.
ακριβως,μια κλειστη μονο υπηρχε και τζιφος.Εγω θα πηγαινα αν μπορουσα,μου αρεσει αρκετα η κολυμβηση και ξερω-τουλαχιστον τα βασικα- εκανα μικρος στον Ηλυσιακο(ειχα γνωρισει και το Δρυμωνακο!!!)Επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με την κολύμβηση εδώ και αρκετό πλέον καιρό ό,τι θελήσεις για ασκήσεις κτλ ρώτησε με.Αν και στην Ξάνθη έχω μάθει ότι το μοναδικό κολυμβητήριο έχει κλείσει![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Για το άλλο θέμα.Δε ξέρω αν είσαι ρηχός ή όχι.Εμένα για να την έχεις πατήσει μου φαίνεσαι

moxa15
Διάσημο μέλος

δεν εχω προβλημα να πληρωνω(ενα ευκαταφρονητο αν ειναι ποσο 20<= ) αλλα η πισινα δεν λειτουργουσε ποτε στο διαστημα που ημουν πανω(και απο το καλοκαιρι που ημουν και ειχε ζεστη)To βασικό πρόβλημα των κολυμβητηρίων να ξες ότι είναι το Φυσικό Αέριο.Και μας μας είχαν κλείσει ένα μήνα και πλέον πληρώνουμε κάτι παραπάνω για θέρμανση.

Εμένα για να την έχεις πατήσει μου φαίνεσαι![]()

πιθανών οι αποψεις διίστανταιΣημαντικό αυτό το κίνητρο αλλά θα δεις στην πορεία ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στην αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που αποκτάς με την άσκηση και την εκγυμναση![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα πόσα φασόλια τρώτε εκεί μέσα?To βασικό πρόβλημα των κολυμβητηρίων να ξες ότι είναι το Φυσικό Αέριο

ANNIE4ever
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κάνεις καλύτερη διατροφή: πρέπει να τρως περισσότερο ...
Εγώ έχω ύψος 1.70 και είμαι 60 κιλά........ Καλά νομίζω πως είναι.....

moxa15
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

καλα πόσα φασόλια τρώτε εκεί μέσα?![]()
Είχες δεν είχες, το χεσες πάλι

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Κανε οσες μπορεις...Οχι οσες νομιζεις οτι μπορεις...Αλλα τοσες ωστε να μην μπορεις αλλο...πραγματικα ομως...
Μετα διαιρεσε τον αριθμο αυτον δια 2. Και κανε καθε μερα 3 σετ με αυτο το νουμερο...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Περα απο την πλακα.Κανεις 3 σετ με τοσες επαναληψεις ωστε να εισαι περιπου10-15 πριν το οριο...
Αλλα καλυτερα να μιλησει και κανενας γυμναστης για να μην λεμε και μπαρουφες.
Guest 515609
Επισκέπτης

Τι να φταει αραγε για αυτο?
Mercury
Επιφανές μέλος

Δεν μπορω να κανω κοιλιακους μεχρι να εγκαταλειψω,γιατι απο εναν αριθμο και μετα πιανεται ο λαιμος μου,ενα νευρο πισω στον αυχενα και δεν μπορω να συνεχισω
Μηπως κρατιεσαι απο τον λαιμο και τον πιεζεις οταν δυσκολευεσαι??
Δοκιμασε αντι για τον αυχενα να βαλεις τα χερια σου στα ποδια σου,και να τραβας εκει οταν δεν μπορεις..
Guest 515609
Επισκέπτης

Νομιζα για καμψεις μιλουσατε,τις μπερδευω αυτες τις δυο λεξεις
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

μηπως πιεζεις πολυ τον λαιμο σου,οταν εκτελεις την ασκηση;Ή οταν σηκωνεσαι αντι να εχεις το κεφαλι κατω,το σηκωνεις;Αμα δεις οτι το προβλημα συνεχιζει να υφισταται,σταματα εκει που ο αυχενας σου δεν εχει προβλημα.Δεν μπορω να κανω κοιλιακους μεχρι να εγκαταλειψω,γιατι απο εναν αριθμο και μετα πιανεται ο λαιμος μου,ενα νευρο πισω στον αυχενα και δεν μπορω να συνεχισω
gregory nub
Διάσημο μέλος

Φακ,λαθος
Νομιζα για καμψεις μιλουσατε,τις μπερδευω αυτες τις δυο λεξεις
Το κάνεις λάθος τότε. Ίσως χρειάζεται να ξεκινήσεις από κάμψεις με τα γόνατά σου μέχρι να γίνεις εξπέρ στην κίνηση, επίσης δες κανα βιντεάκι στο ιντερνετ αλλιώς πάνε ρώτα κάποιον γυμναστή

ThanosShadow
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξερω ποιοι απο εδω ασχολειστε (σοβαρα) με bodybuilding ή fitness. Απλα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο. Μπορω να χρησιμοποιησω μηχανη για προσωπο στις τριχες του σωματος?
Αν ναι, οι τριχες αργοτερα θα αλλαξουν μορφη, θα γινουν πιο σκληρες ή κατι τετοιο?
Και θα πρεπει γιαυτο τον λογο να κανω το ξυρισμα μονιμη συνηθεια?
thnx...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.