evouli
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκιές μόνο ή και κάτι άλλο;
Πολύ καλά επίσης είναι και τα πινέλα των beauty shop

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

την τριτη πρωι πρωι θα ερθω να σας πω.. χουχου

Niyia
Διάσημο μέλος

αν κ δεν είμαι fun του μακιγιάζ γενικά (

με έχουν ξετρελάνει οι συσκευασίες...

evouli
Διάσημο μέλος

μα δεν ειναι υπεροχες;;;;;αν κ δεν είμαι fun του μακιγιάζ γενικά ()
με έχουν ξετρελάνει οι συσκευασίες...![]()

θα παω σημερα να τις δω................

Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος

Evouli θέλουμε λεπτομέρειες έτσι;μα δεν ειναι υπεροχες;;;;;
θα παω σημερα να τις δω................![]()
Περιεχόμενο, τιμές, χρώματα κλπ κλπ

evouli
Διάσημο μέλος

Evouli θέλουμε λεπτομέρειες έτσι;
Περιεχόμενο, τιμές, χρώματα κλπ κλπ![]()
ENNOEITAI!!!!!!!!!!!

evouli
Διάσημο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος

αυτα που θα φορεθουν φετος?
εγω φετος θα φορεσω αυτα που εχω ηδη

αυτα θεωρουνται φετινα η περσινα?
evouli
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

να κανω μια χαζη ερωτηση? τι εννοειται φετινα?
αυτα που θα φορεθουν φετος?
εγω φετος θα φορεσω αυτα που εχω ηδη
αυτα θεωρουνται φετινα η περσινα?
Νι καλέ, εδώ βγαίνουν και ανα σεζόν. Είχαμε πάει το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί με μια φιλη και κοιτάζαμε κάτι κραγιόν και μας λέει με ύφος η πωλήτρια "ξέρετε αυτά είναι χειμωνιάτικα που κοιτάζετε". Έλεος δηλαδή.
Giovanna
Επιφανές μέλος

@adespoto
i know..
η αληθεια ειναι οτι καμια φορα παιρνω διαφορετικες σκιες, αναλογα τον εκαστοτε οδηγο που βγαζει η seventeen.. αλλα δε παιρνω και διαφορετικες σκιες παντα, ουτε με ΚΑΘΕ αλλαγη καταλογου, ουτε χριστουγεννα η πασχα. μη τρελαθουμε κιολας.
evouli
Διάσημο μέλος

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τα πάρεις, θα είσαι και μπανάλ, μη τρελαθούμε τώρα!![]()

evouli
Διάσημο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος

πηγα και αγορα 2 Pigment σκιές --->pigment brown blue kai pigment pink pearl της mac. απλά τέλειες. εχουν και εκπτωση 20% δηλαδή από 25Ε 20Εναι ζανινακι ειναι αυτες στο μεγαλο -σχετικα- βαζακι.. κοστιζουν 25 γιούρος το ένα αλλα δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ..κοινως, εχει πολυ μεγαλη ποσοτητα μεσα και χρειαζεται πολυ λιγη για να κανεις το μακιγιαζ που σου αρεσει..
φαντασου εγω εχω ενα μεχρι στιγμης -τωρα εχω μπανισει ακομα 2 για να παρω- και το εχω αποπερισυ και ακομα δεν εχει κουνηθει καθολου το υψος του προιοντος στο κουτακι.. και τη βαζω αρκετα, δεν ειναι να πεις οτι δεν τη βαζω..
επισης, νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητα τα πινελα της mac για να τη χρησιμοποιησεις αλλα ειναι γεγονος οτι τα πινελα αυτα ειναι ΦΟΒΕΡΑ!!!
![]()
![]()
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα καλλυντικά της avene και της biotherm τα βρίσκετε μόνο σε φαρμακεία ή και σε καταστήματα τύπου Hondos;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.