Αγαπημένες Αθηναίες συμφορουμίτισσες μήήήπως μπορείτε να βοήθήσετε???
Ψάχνω είτε
α) παπουτσια στο χρώμα που έχουν
αυτά , με τακούνι (9 πόντους και πάνω κατα προτίμηση), τα οποία να είναι *σχετικώς* οικονομικά, δλδ να μην ξεπερνάνε τα 50€. Έχω κοιτάξει στο κέντρο και δεν βρήκα (ούτε και πιο ακριβά δλδ), όσα έχω δει είναι πιο ανοιχτόχρωμα ροζ. Εγώ ψάχνω φούξια σκούρο (έστω και πιο ανοιχτό but in any case φούξια και όχι ροζ). Επίσης κλειστές γόβες χωρίς άνοιγμα στα δάχτυλα
είτε
β) κάποιου είδους ζώνη, κατά προτίμηση από μετάξι σε πολύ ανοιχτό ροζ χρώμα. Βασικά δεν ξέρω καν αν λέγεται ζώνη μάλλον ένα κομμάτι ύφασμα που να δένει στη μέση και να πέφτει το υπόλοιπο.
Για το α) αν έχετε δει κάποιο μαγαζί [εντός του νομού αττικής κατά προτίμηση!] που να έχει παπούτσια που να ... πληρούν τις προϋποθέσεις πείτε μου να πάω να ...τα πάρω. Αν θεωρείται διαφήμιση να αναφέρετε μαγαζιά εδώ plz ένα πμ θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως!
Για το β) σε τι είδους μαγαζί πρέπει να ψάξω? (επίσης αν ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο ένα pm θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!)
Έχω ένα φουστάνι (μαύρο) που έχει μια μεταξωτή ζώνη σε σκούρο φούξια και θέλω να βρω ίδια παπούτσια για να το συνδυάσω [ναι οκ, έχω μαύρες γόβες να το ταιριάξω αν δεν βρω αλλά ψάχνω μήήπως και...]
Έχω .... τις γόβες των ονείρων μου στο εν λόγω ανοιχτό ροζ χρώμα [με μαύρες λεπτομέριες] οι οποίες ταιριάζουν σαν κόψιμο/σχέδιο με το εν λόγω φόρεμα αλλά το ροζ του με το φούξια της ζώνης δεν ταιριάζει ωραία οπότε με μια πιο ταιριαστή ζώνη θα συνδυαζόταν άψογα.
any help is more than welcomed!