Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μάλλον δεν σε βοήθησα και πολύ..

σορρυ δεν άντεξα... ξέρω ψιλοσπάμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

mujer στην αρχη ποναει αρκετα, αλλα με τον καιρο συνηθιζεις, και μονο που κανει 2+ βδομαδες να σκασει μυτη η τριχα αξιζει. Το δικο μου δερμα δεν το αντεχει πλεον (παλια εκανα, αλλα πλεον ποναω ΠΟΛΥ για να φτασω στο σταδιο της αναισθησιας). Γενικα αν δεν εχεις προβλημα ηδη με τους πορους δε νομιζω να σου δημιουργηθει μετα απ'τη χρηση του, αλλα γενικα στα ευαισθητα δερματα αντενδεικνυται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και επιπλεον, εμένα ουτε για πλάκα δεν κράταγε το αποτέλεσμα δύο εβδομάδες, κάθε πέντε ή έξι μέρες ήθελε επανάληψη (και με την ώρα που ήθελε.. κατέληξα να ξυραφιάζομαι πάλι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης, το καλό είναι ότι το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή, δεν περιμένεις να γίνεις αρκούδα πρώτα. Αυτό, όταν μένεις μαζί με το σύντροφο σου είναι μεγάλο συν!
Αρνητικό μεγάλο είναι όπως προαναφέρθηκε ο χρόνος που παίρνει, και ο πόνος (εμένα μου φαίνεται ότι πονάει πολύ περισσότερο απο χαλάουα, ίσως επειδή δεν είναι στιγμιαίο).
Στο θέμα θυλακίτιδας (έχω αρκετό πρόβλημα κι εγώ με αυτό) είναι για μένα ίδιο με τη χαλάουα. Όσες τρίχες γυρίζουν προς τα μέσα με χαλάουα, τόσες γυρίζουν και με αποτριχωτική μηχανή.

Δηλαδή καλύτερα να μην πάρω μηχανή ε; Με φοβάμαι κιόλας γιατί βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα. Μπορεί στην αρχή να ενθουσιαστώ αλλά μετά όταν μου περάσει η τρέλα θα το παρατήσω και κρίμα και τόσα λεφτά που θα πάνε χαμένα.

Εγώ κάνω εναλλαγές, άλλες φάσεις κάνω ταινίες κρύο κερί, άλλες χαλάουα με απλικατέρ, άλλοτε όμως μηχανή! Νομίζω τα δύο πρώτα αφήνουν το πόδι πιο απαλό, και το χειμώνα είναι τόσο μαλακές οι τρίχες που μπορεί να μην κάνω όντως για 4 εβδομάδες αποτρίχωση...
Η μηχανή μαζεύει πιο καλά τις πολύ κοντές, αλλά μετά από κάμποσες συνεχόμενες χρήσεις, ερεθίζεται το δέρμα μου.

Ξέρετε, αυτές τις καρκινογόνες, που σου καίνε την τρίχα και το μπάνιο εκείνη την ώρα μυρίζει σα να σου κάνουν ντεκαπάζ σε κομμωτήριο??
Για πείτε
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Άθλιες indeed.Κάνει κανείς αποτρίχωση με κρέμες veet??
Ξέρετε, αυτές τις καρκινογόνες, που σου καίνε την τρίχα και το μπάνιο εκείνη την ώρα μυρίζει σα να σου κάνουν ντεκαπάζ σε κομμωτήριο??
Για πείτε
1. Οικονομικά ασύμφορες. Αν θες να κάνεις πόδια+μπικίνι δεν θα σου φτάσει το ένα πακέτο (και όχι, δεν είμαι χοντρή

2. Δεν κρατάνε. Είναι ουσιαστικά σαν ξυραφάκι.
3. Βρωμάνε.
4. Δεν κάνουν καλή αποτρίχωση και πρέπει πολλές φορές να βάζεις και να ξαναβάζεις για να μην είσαι σαν να έχεις ξυριστεί την προηγούμενη βδομάδα.
5. Είναι πολύ άβολο να κάθεσαι σε διάφορες περίεργες στάσεις (αναλόγως τι θες να αποτριχώσεις) επι όσα λεπτά απαιτούν.
Σε κάλυψα;

@kalypso: Πονάει αρκετά, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει

Giovanna
Επιφανές μέλος

Το να παρατήσεις το ξυραφάκι καλό θα σου κάνει έτσι κι αλλιώς!
Εγώ κάνω εναλλαγές, άλλες φάσεις κάνω ταινίες κρύο κερί, άλλες χαλάουα με απλικατέρ, άλλοτε όμως μηχανή! Νομίζω τα δύο πρώτα αφήνουν το πόδι πιο απαλό, και το χειμώνα είναι τόσο μαλακές οι τρίχες που μπορεί να μην κάνω όντως για 4 εβδομάδες αποτρίχωση...
Η μηχανή μαζεύει πιο καλά τις πολύ κοντές, αλλά μετά από κάμποσες συνεχόμενες χρήσεις, ερεθίζεται το δέρμα μου.
λοιπον γιδι οσο και να με βοηθησες, χαλασα ενα κουτι σιμουν και αποτριχωσα μονο τη μπροστικη επιφανεια των δυο ποδιων (μονο κατω απο το γονατο) και το μισο χαλί! επειδη η χαλαουα δεν ειναι για μενα, για πες για αυτο το απλικατερ!
η, πειτε τιμες απο αποτριχωτζουδες!
η δικια μου επαιρνε μονο μπικινι 20ε και μου φαινονταν πολλα.
Κάνει κανείς αποτρίχωση με κρέμες veet??
Για πείτε
εκανα παλια... η μισελ στα λεει πολυ καλα..και ασυμφορες, και βρωμανε, και λενε οτι ειναι βλαβερες, και ενα σωρο. ασε που η τριχα ξαναβγαινει αμεσως.
καλυψω, μπορει να ποναει αλλα το αποτελεσμα θα σε ενθουσιασει!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

λοιπον γιδι οσο και να με βοηθησες, χαλασα ενα κουτι σιμουν και αποτριχωσα μονο τη μπροστικη επιφανεια των δυο ποδιων (μονο κατω απο το γονατο) και το μισο χαλί! επειδη η χαλαουα δεν ειναι για μενα, για πες για αυτο το απλικατερ!
η, πειτε τιμες απο αποτριχωτζουδες!
η δικια μου επαιρνε μονο μπικινι 20ε και μου φαινονταν πολλα.
Αυτή που πηγαίνω παίρνει 30Ε για πόδια+μπικίνι. Πάντως δεν το κάνει αυτό που αναφέρω παραπάνω που μειώνει τον πόνο, αυτό το έκανε μια στη Θεσ/νίκη που είχα πάει.
Βρίσκεται στο Μαρούσι.
Αν θες στοιχεία, στείλε πμ

Άθλιες indeed.
1. Οικονομικά ασύμφορες. Αν θες να κάνεις πόδια+μπικίνι δεν θα σου φτάσει το ένα πακέτο (και όχι, δεν είμαι χοντρή).
2. Δεν κρατάνε. Είναι ουσιαστικά σαν ξυραφάκι.
3. Βρωμάνε.
4. Δεν κάνουν καλή αποτρίχωση και πρέπει πολλές φορές να βάζεις και να ξαναβάζεις για να μην είσαι σαν να έχεις ξυριστεί την προηγούμενη βδομάδα.
5. Είναι πολύ άβολο να κάθεσαι σε διάφορες περίεργες στάσεις (αναλόγως τι θες να αποτριχώσεις) επι όσα λεπτά απαιτούν.
Eμένα πάλι για πόδια και μπικίνι με έφτασε μισή (και ναι, είμαι χόντρη)
Βασικά, εμένα πολύ με βόλεψαν, κατά βάση για το ζήτημα επικινδυνότητας ρωτάω.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αυτή που πηγαίνω παίρνει 30Ε για πόδια+μπικίνι. Πάντως δεν το κάνει αυτό που αναφέρω παραπάνω που μειώνει τον πόνο, αυτό το έκανε μια στη Θεσ/νίκη που είχα πάει.
Βρίσκεται στο Μαρούσι.
Αν θες στοιχεία, στείλε πμ![]()
Μωρε δε με πολυενδιαφερει ποδια.. τα κανω και μονη μου με τον τροπο που ηξερα και εκανα και πριν δοκιμασω τα του γιδιου

μπικινι μονο θελω..

Για χαλάουα με απλικατέρ, πάρτε απλά από το Χόντος το πακέτο που γράφει: Simoun Soft, Halawa με απλικατέρ...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Απλικατέρ είναι πολύ απλό, ίσως πρέπει να το ζεστάνεις λίγο (έχει πολύ αναλυτικές οδηγίες) και έχει ταινίες υφασμάτινες μέσα... απλώνεις πρώτα το νιανιά στο πόδι, σε μήκος όσο και η ταινία... μετά από πάνω το υφασμάτινο... χσσστ τραβάς!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.