Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν και εσύ δεν είσαι το απόλυτο δείγμα γιατί είναι γνωστό ότι είσαι βλαμμένη όταν αφορά πατούμενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

ερώτηση....
έχει ψωνίσει ποτέ καμιά δύο ζευγάρια παπούτσια το ίδιο σχέδιο σε άλλο χρώμα ή είμαι η μοναδική βλαμμένη?![]()
μετρησε αλλη μια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μπα σε καλό σας βρε κορίτσια!
πραγματικά γέλασα πάρα πολύ
και φυσικά χάρηκα πάαααρα πολύ που δεν είμαι η μόνη χαζοβιόλα

Αν και θα με βόλευε πολύ, βαριέμαι οικτρά τα ψώνια!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Eγω ποτές
Αν και θα με βόλευε πολύ, βαριέμαι οικτρά τα ψώνια!
εγώ δεν τα βαριεμαι... μου αρέσουν πολύ
απλά από τότε που έχω παραπάνω βάρος και δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου λόγω της δικτατορίας του "ρούχα πλέον μόνο για λεπτά μοντέλα και ανορετικά δεκαεξάχρονα" απλά δε μου κάνει καθόλου κέφι..
μου ρίχνει την ψυχολογία αντί να με φτιάχνει
(γιαυτο και το έχω ρίξει στα παπούτσια και τα αξεσουάρ

Αλλά βαρίεμαι εξίσου πολύ τη διαδικασία να τα αποκτήσεις, ειδικά σε μαγαζιά όπως τα μαζικά, ανατριχιάζω στη σκέψη
kalypso
Περιβόητο μέλος

εγώ δεν τα βαριεμαι... μου αρέσουν πολύ
απλά από τότε που έχω παραπάνω βάρος και δεν βρίσκω ρούχα στο νούμερο μου λόγω της δικτατορίας του "ρούχα πλέον μόνο για λεπτά μοντέλα και ανορετικά δεκαεξάχρονα" απλά δε μου κάνει καθόλου κέφι..
μου ρίχνει την ψυχολογία αντί να με φτιάχνει
(γιαυτο και το έχω ρίξει στα παπούτσια και τα αξεσουάρ)
χε χε κι εγώ μία από τα ίδια! Καλά είναι κι αυτά, αλλά σαν τα ρούχα...

Πάντως πάντα είχα την απορία αν υπάρχουν κοπέλες οι οποίες να χωράνε στα small μερικών καταστημάτων!

Χωράω στο small των μαγαζιών για υπέρβαρες.
Τι χούμορ
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Νομιζω ποτε δεν εχω καταφερει να φερω εις περας την επιχειρηση αποτριχωση-σπιτι. Ουτε με ταινιες, ουτε με κερια, ουτε με χαλαουες, παντα τα κανω ολα σκ@τα, και εχω καταφερει να αποτριχωσω με το ζορι μιση γαμπα η οποια φυσικα θα παραμεινει κατακοκκινη μεεερες. Βασανα.
Corpse, ένα δάκρυ κυλάει από το δεξί μου μάτι, και επειδή είμαι σκυμμένη καταλήγει στο αριστερό μάγουλο.
Έχουμε τα ίδια βιώματα!
Ρε παιδιά, σοβαρά, πως μπορεί κάποιος να κάνει αποτρίχωση ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά, σοβαρά, πως μπορεί κάποιος να κάνει αποτρίχωση ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ![]()
ιδέα δεν έχω και πραγματικά δεν σκοπεύω και να προσπαθήσω να μάθω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ο χριστός και η παναγία καλέ!Εγώ έκανα πάντως σήμερα ένα μπικίνι μούρλια! νιάνιά!
εγώ θέλω να χαστουκίσω την αισθητικό απ τον πόνο κάθε φορά!
αν ήταν να το κάνω μόνη μου, θα το έκανα ΣΤΑΝΤΑΡ πλεξούδα!

(άντε έστω, θα έπεφτε ξουράφι)

Παιδιά, ερώτηση...
Σας έχει τύχει να περνάτε φάση με πολύ λίγα καθημερινά υγρά; Και, καλά αυτό... Αλλά να υπάρχει μία έλλειψη και στο θεκθ;
Ο γυναικολόγος μου μού είπε σήμερα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εμένα ειδικά αυτό με το θεκθ πολύ με ξενερώνει...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κι εγώ μου έχω χώσει μερικές, είναι η αλήθεια, όταν με αποτριχώνω... αλλά συνήθισα πλέον!
Παιδιά, ερώτηση...
Σας έχει τύχει να περνάτε φάση με πολύ λίγα καθημερινά υγρά; Και, καλά αυτό... Αλλά να υπάρχει μία έλλειψη και στο θεκθ;
Ο γυναικολόγος μου μού είπε σήμερα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά εμένα ειδικά αυτό με το θεκθ πολύ με ξενερώνει...
βρε ναι φυσικά

όσο για αυτό με το θεκθ θέλει απλά λίγο περισσότερη υπομονή κι επιμονή απ τον ιχλίμπιντιχ

συζήτησε το μαζί του εξηγώντας ότι πρόκειται για συγκεκριμένη περίοδο κι ότι είναι γυναικολογικό κι όχι ότι κάτι δεν κάνει καλά και δεν σε φτιάχνει αρκετά

Μπορεί τώρα που θα γυρίσω να 'ναι οκ, αλλά... αν όχι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.