έχει απόλυτο δίκιο η corpse bride! Ένα καλό σκράμπ σε τακτική βάση, μια μάσκα καθαρισμού 1 φορά την εβδομάδα και καθημερινό καθάρισμα με γαλάκτωμα & λοσιόν ή με κάποιο σαπουνοειδές, τζελ, κλπ. και θα στρώσεις δερματάκι χαρτί!!!!
Απλά θα πεινάσει η αισθητικός σου μετά!!!!
Το αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χίλιες φορές παραπάνω θα βαριόμουν να τρέχω (και να πληρώνω) να με ατμίζουν και τρίβουν και ζουπάνε, ά πα πα.

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΚΑ

Α, πού σαι! Και peeling πρώτα! Και κάντο καλύτερα πριν κοιμηθείς...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σόρρυ για το μονόλογο, αλλά με καίει

Έχω μία της apivita, ροζ με άργιλο

Εμ, εγώ είχα αυτήν με την πράσινη άργιλο της Apivita, αν και κατά καιρούς φτιάνω μόνη μου μάσκα, με σκόνη αργίλου (πάμφτηνη στο Hondos ή στα φαρμακεία). Της Apivita είναι πολύ καλή και αυτή με το μέλι!!!!
Απλά έχουν μπόλικα χημικά, ρε γμτ.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πονάει το πρόσωπο μου
Να ξέρετε, αν κάτι συμβεί, ποιος έχει την ευθύνη

Μόλις έκανα πήλινκ και μάσκα
Πονάει το πρόσωπο μου
Να ξέρετε, αν κάτι συμβεί, ποιος έχει την ευθύνη
Μήπως το παράκανες με το πήλινγκ; Δεν πρέπει να το τρίβεις πολύ, μην ξεπετσιαστείς κιόλας.....!!!!

Οι μάσκες της apivita είναι αρκετά καλές, κι εγώ αυτή με την ροζ άργιλο έχω. Μπορείς όμως να φτιάξεις και μόνη σου με μέλι, ελαιόλαδο και μπανάνα. Αν έχεις ξηρό δέρμα είναι πολύ καλή.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει κανει καμμιά ισιωτική? Γενικά τα μαλλιά μου είναι σγουρά, πολύ σγουρά. Χτες που πήγα για κούρεμα έβαλα τη δυστυχισμένη την κομμώτρια και μου τα ισιωσε και έχω πορωθεί απίστευτα. Είναι απίστευτα ωραία! Ομως δεν παίζει να τα ισιώνω μόνη μου με πιστολάκι. Σκέφτηκα λοιπόν την ισιωτική, αλλά φοβάμαι ότι θα καταστραφούν τελείως.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ είχα κάνει, αλλά όχι απο φυσικά σγουρά, για να ξεφορτωθώ φόρμα.Μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν την παλεύω να ψάξω 55 σελίδες!
Εχει κανει καμμιά ισιωτική? Γενικά τα μαλλιά μου είναι σγουρά, πολύ σγουρά. Χτες που πήγα για κούρεμα έβαλα τη δυστυχισμένη την κομμώτρια και μου τα ισιωσε και έχω πορωθεί απίστευτα. Είναι απίστευτα ωραία! Ομως δεν παίζει να τα ισιώνω μόνη μου με πιστολάκι. Σκέφτηκα λοιπόν την ισιωτική, αλλά φοβάμαι ότι θα καταστραφούν τελείως.
Όντως ταλαιπωρεί πολύ το μαλλί (περισσότερο απο φόρμα), και δεν το ισιώνει και τελείως.
Πάντως είναι μια καλή λύση για να μην κουράζεσαι πολύ στο ίσιωμα (οτι θα πρέπει να τα ισιώνεις και πάλι, θα πρέπει). Απλά μην κάνεις πολύ συχνά ισιωτική γιατί θα γεμίσουν ψαλίδα. Πχ εγώ είχα κάνει δυό ισιωτικές ανά 3 μήνες και είχα ΓΕΜΙΣΕΙ ψαλίδα.
Giovanna
Επιφανές μέλος

εννοοω, ακομα κι εγω που βαφω ελαχιστα το μαλλι κι αυτο μια φορα στους 10 μηνες, εχω πολλη ψαλιδα! και με τις μασκες μου να φανταστεις, και την περιποιηση!
γεματη ειμαι, θελω κουρεμα..
δε μπορω να φανταστω πως θα ναι αυτο που λες μισελ!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε όχι...αυτό προσπαθώ να γλυτώσω. Κι αυτό με την ψαλίδα με αγχωνει. Τώρα που τα ίσιωσα φαίνεται ότι έχω ελάχιστη. Λογικό μια και δεν τα ταλαιπωρώ καθόλου με πιστολάκια κλπ. Αν είναι να γεμίσουν ψαλίδα δεν θελω.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισιωτικό....??????Γιατι δεν δοκιμάζεις να πάρεις ισιωτικό; Ένα δυνατό! Λιγότερο θα σε ταλαιπωρήσει!![]()

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Είναι κάπως έτσι:

Ναι! Σκέψου οτι είναι δυο πλάκες, τις βάζεις στην πρίζα, θερμαίνονται και περνάς ανάμεσά τους το μαλλί σου! Είναι πολύ βολικό και λιγότερο χρονοβόρο! Νομίζω οτι θα σε βολέψει πολύ! Καλύτερα, όμως να απαντήσει και κάποια με σγουρό μαλλί γιατί το δικό μου είναι ίσιο!
μπα, αν έχει σγουρό μαλλί αποκλείεται να την βολέψει.
Εγώ έχω σπαστό, μου παίρνει 45 λεπτά να το ισιώσω με τις κεραμικές πλάκες, και την επόμενη μέρα αρχίζει και σπάει πάλι
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.