Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό το έχω κι εγώ σε κάποια σημεία της γάμπαςNope.....
κάποιες κοπέλες έχουν την "ατυχία" να το πω? να έχουν τόσο σκούρα τρίχα που ο πόρος που βγαίνει να φαίνεται πάρα πολύ έντονα... σαν να είναι αντρική γάμπα ξυρισμένη ένα πράγμα
νομίζω ότι είναι θέμα τρίχας και όχι πόρων gemini μου
ίσως μία ριζική να σε έσωζε
ή αν έχεις την υπομονή.... να κόψεις το ξύρισμα εντελώς και να κάνεις χρόνια χαλάουα ώστε κάααααααααποια στιγμή να γίνει η τρίχα πιο αδύναμη![]()

Έχω παρατηρήσει ότι φεύγει μόνο με το μαύρισμα.
Ακόμα και η χαλάουα δεν το διώχνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μάπα. Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας.υπάρχει στο εμπόριο κάτι σαν μέικαπ ποδιών...
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

τώρα τελευταία έχω πάρει την αποτριχωτική κρέμα της veet για το ντουζ, αλλά δε με ξετρέλαναν τα αποτελέσματά της tbh...
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Το είχα δοκιμάσει χρόνια πριν που είχα σοβαρό πρόβλημα θυλακίτιδας.
Και τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είχα πάειΚαι τί έκανες γι'αυτό?Πήγες σε δερματολόγο? Έγω τελευταία έχω παρατηρήσει αρκετούς πόρους χρώματος προς το κόκκινο καποιοι απο τους οποίους εχουν γυρισμένες τρίχες προς τα μέσα..Δεν είναι σε όλο το πόδι βέβαια.είναι χαμηλά στη γάμπα και στη περιοχή του μπικίνι.Δεν έχω αγγίξει ποτέ ξυράφι στο δέρμα μου.Πάντα χαλάουα κάνω και πάντα σε αισθητικό..Τί συμβαίνει?Υποτείθεται οτι η χαλάουα δεν σου καταστρέφει το δέρμα!!!

Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είχα πάειΣυνέχεια το ανέβαλλα μέχρι που έφυγε μόνο του μια χρονιά που είχα κάτσει στον ήλιο (σε αντίθεση με άλλες που τον απέφευγα πολύ), δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο.
Πάντως δεν έχει σχέση με καταστροφή δέρματος. Απλά η τρίχα αντί μεγαλώνοντας να βγει κανονικά από το δέρμα, μεγαλώνει κάτω από αυτό και δημιουργείται η θυλακίτιδα. Ίσα ίσα που είναι πιθανότερο να συμβεί με αποτρίχωση παρά με ξύρισμα.
Ωραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου?
Neraida
Επιφανές μέλος

ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Χμ.....αυτο το προβλημα το ειχα στην περιοχη του μπικινι....γινομουν τοσο χαλια οταν ξυριζομουν που ειχα απηυδησει...κατακοκκινο με σπυρακια.....μπρρρ και μονο που το σκεφτομαι κατι παθαινω....ησυχασα οταν ξεκινησα αποτριχωση με λειζερ...ειναι λειο εκει το δερμα, χωρις ιχνος πορων, γυρισμενων τριχων και σπυρακιων...
Το λέιζερ δν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται..εννοώ 'καίει' ο ειδικός μία μία την τρίχα?και οι τρίχες που εχουν 'καει' ξαναφυτρώνουν ή φεύγουν με τη μια για πάντα?πόσες συνεδρίες χρειάζεται?
io-io
Διάσημο μέλος

Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

@ka-li :
Έχω ένα μικρό προβληματάκι και θα ήθελα τα "φώτα"σας παρακαλώ!
Τί σαπούνι χρησιμοποιήτε για την ευαίσθητη περιοχή;
Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το υγρο της carefree και παρατήρησα πως μου δημιουργεί ξηροδερμία και φυσικά μετά έχω φαγούρα....![]()
Άκουσα για την vichi, πως έχει ένα καλό σαπούνι.....το δοκίμασε καμιά σας για να μου πεί;Ή έστω κάποιο άλλο που να είναι δοκιμασμένο;
εγώ erodia χρησιμοποιώ ένα υγρό σαπούνι της cleancare... μου το είχε συστήσει η γυναικολόγος μου. είναι πολύ καλό,το χρησιμοποιώ εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.εκτός από αυτά, αφήνει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας,ούτε ξηροδερμία ούτε τπτ...και ωραίο διακριτικό άρωμα. στο συνιστώ!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν τις πείραζα λέει! Αγαπημένη μου απασχόληση ήταν, δεδομένου ότι είμαι και αρκετά νευρικήΩραία..Θα προσπαθήσω να κάτσω στον ήλιο,να δω τί θα γίνει!Είμαι και αρκετά άσπρη και φαίνονται άσχημα τα σημαδάκια!Προσπαθώ να βγάζω τις τρίχες απο μέσα.Η αισθητικός μου λεέι πρέπει να τις βγάζω.Κι εγώ ότι μπορώ κανω!είναι αρκετές και κάποιες δε βγαίνουν με τπτ!Σε μία μάλιστα έκανα πληγή για να τη βγάλω!Εσύ τις 'πείραζες' καθόλου?

Αν συνέχιζα έτσι θα ήμουν πλήρως qualified να σπουδάσω χειρουργική

io-io
Διάσημο μέλος

Τώρα πώς κάνεις αποτρίχωση, ίο-ίο;
Ξυραφι.

Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχω την εντύπωση ότι φλεβίτιδα προκαλεί η χαλάουα/κερί, όχι η αποτριχωτική μηχανή, μιας και η πρώτη μέθοδος τραβάει και το δέρμα, ενώ η μηχανή μόνο τις τρίχες (η αποτριχωτική μηχανή ουσιαστικά είναι πολλά τσιμπιδάκια μαζί που ανοιγοκλείνουν ασταμάτητα).Ξυραφι.
Κυριως επειδη βαριεμαι απιστευτα να κανω οτιδηποτε αλλο. Επισης, ειμαι ξανθια οποτε δεν πολυφαινονται και σταματησα την μηχανη γιατι μου ειπαν οτι κανει φλεβιτιδα (η οπως το λενε αυτο που σπανε οι φλεβιτσες και φαινονται μπλε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.