WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γειά σου Vintage! Ούτε εγώ έβαζα τίποτα από κρέμες- παρότι και βάφομαι και χρησιμοποιώ προϊόντα ντεμακιγιαζ και γενικά δεν είναι ότι αφήνω το πρόσωπό μου στην ησυχία του.Αποφάσισα σε κάποια φάση να πάρω μία κρέμα, έτσι για να τη δοκιμάσω να δω πώς θα είναι- και πλέον τη βάζω σχεδόν ανελλιπώς... O κύριος λόγος που το θυμάμαι να τη βάλω (!!) είναι επειδή μου αρέσει η αίσθηση που έχει το δέρμα μου μετά την εφαρμογή της, καθώς και το άρωμά της. Είναι η ενυδατική του Κορρέ, το Ρόδι. Στην ουσία είναι ρυθμιστικό τζελ για την λιπαρότητα της επιδερμίδας και μου έχει κάνει μεγάλη διαφορά στην υφή. Δοκίμασέ τη αν θες, εγώ τη λατρεύω!
σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση που μου εδωσες!μου την ειπε και η αισθητικος του κορρε σαν πρωτη ενυδατικη!!εσυ εχεις χρησιμοποιησει ποτε μασκα προσωπου?
kalypso
Περιβόητο μέλος

σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση που μου εδωσες!μου την ειπε και η αισθητικος του κορρε σαν πρωτη ενυδατικη!!εσυ εχεις χρησιμοποιησει ποτε μασκα προσωπου?
Όχι, μάσκα δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατι αλλο να ρωτησω οι ψευτικες βλεφαριδες ειναι μιας μονο χρησης??και μετα τις πεταμε??
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

τις πεταμε με το που τις αγορασουμε ή πριν οπου βρουμε στο μαγαζι?Τις πεταμε πριν τις φορεσουμε :X
Ophelia
Διάσημο μέλος

Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είσαι ΜΟΝΟ 19!! δεν είναι δα τραγικό να μη φοράς ενυδατική!!!!
έλεος παναγία μου με κάποιες απόψεις που είναι και απόλυτες
έφτασα 30 χρονών για να βάλω κρέμα
Και δεν λέω ότι αυτό που έκανα ήταν το σωστό, λέω όμως ότι αυτό που έκανα ήταν το σωστό για ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
Κάθε άνθρωπος έχει άλλες ανάγκες!
Αν με δεις, είμαι 38 ετών και σπάνια μου λένε ότι είμαι πάνω από 33-34
Δεν καταλαβαίνω τον πανικό!
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σε τόσο νεαρές ηλικίες, αν δεν έχεις συγκεκριμένο θέμα ξηροδερμίας ή λιπαρότητας ή ακμή ή κάτι τέλος πάντων, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να επιβαρύνεις το δέρμα σου από τώρα
Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πίνεις νερά και να τρως φρούτα (κάτι που ισχύει για όλους δλδ)
Αν δεν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό ή να έχει ανάγκη από ενυδάτωση, μη το μαθαίνεις από τώρα να "ζητάει"
Το μόνο πράγμα που πραγματικά επιβάλλεται είναι η αντηλιακή κρέμα το καλοκαίρι αν πρόκειται να εκτεθεί το πρόσωπο σου στον ήλιο και απαγορεύεται η ηλιοθεραπεία με το πρόσωπο στον ήλιο
Το πρόσωπο μπορεί να πάρει χρώμα μαυρίσματος και στη σκιά
Vintage
Εκκολαπτόμενο μέλος

οσον αφορα τον ηλιο δεν κανω ετσι κ αλλιως ηλιοθεραπεια πολυ γιατι μαυριζω αμεσως!
τωρα το solarium ειναι επικυνδινο για το δερμα?
underwater
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Οπότε για την ενυδατική θα συμφωνήσω απόλυτα με την Αναστασία. Μάλιστα αισθητικός μου είχε πει πως αν δεν "νιώθω" να βάλω ενυδατική, αυτό σημαίνει πως κάτι ξέρει το δέρμα μου και καλά κάνω και δεν βάζω επειδή πρέπει..
Neraida
Επιφανές μέλος

θα σου πω ποια είναι η γνώμη μου κι εσύ πράξε ανάλογα
Σε τόσο νεαρές ηλικίες, αν δεν έχεις συγκεκριμένο θέμα ξηροδερμίας ή λιπαρότητας ή ακμή ή κάτι τέλος πάντων, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να επιβαρύνεις το δέρμα σου από τώρα
Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πίνεις νερά και να τρως φρούτα (κάτι που ισχύει για όλους δλδ)
Αν δεν νιώθεις το δέρμα σου ξηρό ή να έχει ανάγκη από ενυδάτωση, μη το μαθαίνεις από τώρα να "ζητάει"
Το μόνο πράγμα που πραγματικά επιβάλλεται είναι η αντηλιακή κρέμα το καλοκαίρι αν πρόκειται να εκτεθεί το πρόσωπο σου στον ήλιο και απαγορεύεται η ηλιοθεραπεία με το πρόσωπο στον ήλιο
Το πρόσωπο μπορεί να πάρει χρώμα μαυρίσματος και στη σκιά
Δεν περιμενεις η επιδερμιδα σου να αφυδατωθει, να χασει την ελαστικοτητα της, να κανει ρυτιδες και μετα να αποφασισεις να την περιποιηθεις...Καταρχας απαξ και χρησιμοποιει καποιος προιοντα μακιγιαζ και ντεμακιγιαζ, η χρηση της ενυδατικης επιβαλλεται, οπως επισης εαν αφου καθαρισει το προσωπο του, νοιωσει εστω και ελαχιστα το δερμα του στεγνο ή οτι τον τραβαει.
Μια κρεμα αναλογα με τις αναγκες της εκαστοτε επιδερμιδας, σε καμμια περιπτωση δεν την επιβαρυνει και αυτη δεν ειναι δικη μου αποψη, αλλα οσων δερματολογων εχει τυχει μεχρι σημερα να επισκεφθω.
Και μια αλλη παρατηρηση...Πλεον η αντιλιακη κρεμα προσωπου επιβαλλεται οχι μονο το καλοκαιρι, αλλα κατα τη διαρκεια ολου του χρονου, καθοτι εχουμε ηλιοφανεια 8-9 μηνες το χρονο. Ειδικα τα λευκα δερματα που εχουν ταση για παναδες, θελουν ιδιαιτερη προσοχη.
"Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πίνεις νερά και να τρως φρούτα (κάτι που ισχύει για όλους δλδ)"
Συμφωνω απολυτα με το παραπανω, οπως επισης καλο θα ηταν να προσεχουμε με τις κακες και ισως πολλες φορες απολαυστικες μας συνηθειες, οπως ειναι το τσιγαρο και το αλκοολ. Ειναι θανατος για την επιδερμιδα μας και οι συνεπειες γινονται ορατες μετα απο καποια χρονια.
Neraida
Επιφανές μέλος

Βοήθεια, ψάχνω ξεβαφτικό ματιών. Προτείνετε και αιτιολογήστε!
Το τελευταιο διαστημα χρησιμοποιω το:

Ειναι για ματια και και καθε τυπο δερματος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.