Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσο πιο φυσικο το αποτελεσμα τοσο πιο ελκυστικο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

συμφωνω μαζι σου... εγω εχω μονο δυο εντονα κραγιον(κοκκινο και κοραλι) τα οποια δεν τα φοραω σχεδον καθολου και αν τα βαλω απλα ταμποναρω τα χειλη μου.... καλα γενικα δεν βαζω κραγιον , συνηθως χρησιμοποιω λιπ γκλοςΔεν ειναι πιο ομορφα τα πιο διακριτικα χρωματα?
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν ειναι πιο ομορφα τα πιο διακριτικα χρωματα?
Αν και σπάνια φοράω έντονα χρώματα, μπορώ να πω ότι μου αρέσουν για ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό που λένε όλοι και συμφωνώ είναι να μην τονίζεις όλα τα σημεία, να επιλέγεις, είτε μάτια είτε χείλη. Και τα 2 πολύ φόρτωμα. Εγώ συνήθως αν θέλω να βαφτώ πολύ βάζω κόκκινο ή μωβ έντονο κραγιόν. Τα μάτια πάντα διακριτικά επειδή είναι ανοιχτόχρωμα και μεγάλα και αν κάνω smoky eyes που μου αρέσει πολύ σε άλλες κοπέλες βγαίνω πολύ γουρλομάτα, σαν ηρωίδα θρίλερ ένα πράγμα.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ειναι πιο ομορφα τα πιο διακριτικα χρωματα?
Η καθεμια βαφεται οπως της αρεσει για καθε περιπτωση, τι νοημα εχει τωρα να μου λες πως προτιμας να βαφεσαι, τη στιγμη που εγω ζηταω γνωμες για κατι πολυ συγκεκριμενο?

συμφωνω μαζι σου... εγω εχω μονο δυο εντονα κραγιον(κοκκινο και κοραλι) τα οποια δεν τα φοραω σχεδον καθολου και αν τα βαλω απλα ταμποναρω τα χειλη μου.... καλα γενικα δεν βαζω κραγιον , συνηθως χρησιμοποιω λιπ γκλος

Αν και σπάνια φοράω έντονα χρώματα, μπορώ να πω ότι μου αρέσουν για ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό που λένε όλοι και συμφωνώ είναι να μην τονίζεις όλα τα σημεία, να επιλέγεις, είτε μάτια είτε χείλη. Και τα 2 πολύ φόρτωμα. Εγώ συνήθως αν θέλω να βαφτώ πολύ βάζω κόκκινο ή μωβ έντονο κραγιόν. Τα μάτια πάντα διακριτικά επειδή είναι ανοιχτόχρωμα και μεγάλα και αν κάνω smoky eyes που μου αρέσει πολύ σε άλλες κοπέλες βγαίνω πολύ γουρλομάτα, σαν ηρωίδα θρίλερ ένα πράγμα.![]()
Συμφωνω απολυτα...διαλεγουμε ποιο σημειο θελουμε να τονισουμε και φυσικα σε καμια περιπτωση ολα μαζι

Η καθεμια βαφεται οπως της αρεσει για καθε περιπτωση, τι νοημα εχει τωρα να μου λες πως προτιμας να βαφεσαι, τη στιγμη που εγω ζηταω γνωμες για κατι πολυ συγκεκριμενο?
Οππππςςςς μην βαρας

Φυσικα η καθεμια βαφεται οπως της αρεσει....
Τη διαφορα στο χρωμα απο το πολυ εντονο κραγιον στο ροζουλι του δερματος εσυ την αποκαλεσες "απαισια διαχωριστικη γραμμη" και οχι εγω....
Απλα εγω συμφωνησα μαζι σου και σου προτεινω ουσιαστικα αντι να το παιζεις μουγγη ολη νυχτα να χρησιμοποιησεις καποιο χρωμα που δεν θα σε κανει να αισθανεσαι ασχημα....
Μακαρι να υπηρχε καποιο τεχνασμα, αλλα δεν νομιζω....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εγω το ειπα απαισια διαχωριστικη γραμμη βρε πιδακιμ, αλλα δεν ηθελα να ακουσω (για αααααααλλη μια φορα) οτι το καλυτερο ειναι το ροζουλοπαλ, ηθελα τρικακι για το συγκεκριμενο χρωμα! Τελος παντωνε, τελικα δεν το βαλα και το βλεπω να μενει ετσι το μπορδοροδοκοκκινο!
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Υπαρχει περιπτωση μετα την περμαναντ να παραμεινεουν τα μαλλια σγουρα και να μην ξαναισιωσουν...?Μια γνωστη μου ειχε ισια μαλλια,εκανε περμαναντ και μετα το περασμα της τα μαλλια της παρεμηναν σγουρα.εχουν περασει γυρω στα 5 χρονια απο τοτε και ακομα να επανελθουν στην αρχικη τους φαση...Το θεμα μου ειναι οτι εχω τοσο ισια μαλλια που ζητημα ειναι να καταφερω να τα "σπασω" λιγο ,και για λιγο, μετα απο τονους λακ,ζελε,αφρο,φισουνα και τα σχετικα...Τα εχω βαρεθει τοσα χρονια ισια και αν επιχειρησω να χρησιμοποιησω ψαλιδι για μπουκλες το αποτελεσμα ειναι για γελια...δε μπορω να το χειριστω σωστα...
![]()
Oxι, δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις περμαναντ και να μεινει το μαλλι για παντα ετσι, οσο μεγαλωνει το μαλλι, οπως κατεβαινει η ριζα οταν τα βαφεις ετσι κατεβαινει κι η μπουκλα! Εκτος αν τα μαλλια της γνωστης σου δεν μακραινουν:p
Γιατι δε δοκιμαζεις να κανεις φορμα διαλεγοντας το μεγεθος της μπουκλας, για μια αλλαγη; Υποτιθεται οτι ειναι πιο ηπια τα χημικα που χρησιμοποιουνται στη φορμα απο την περμπαναντ (δεν ξερω τι οντως ισχυει..).
evouli
Διάσημο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

τι ξερετε σχετικα με τα χτιστα νυχια; αδυνατιζουν το κανονικο νυχι; ή δεν εχουν καθολου "παρενεργειες";σκεφτομαι να βαλω χτιστά. όχι οτι εχουν κατι τα νυχια μου, απλα για να μην εχω στο μυαλο μου συνεχεια την περιποιηση τους.. μ;
Θα σου πρότεινα να μη το κάνεις για τους λόγους που ανέφερε η Χακούνα. Αν θες να κρατάει το μανώ πιο πολύ, πες στην κοπέλα όταν σου κάνει μανικιούρ να σου βάλει τζελ από πάνω (δεν φεύγει εύκολα, μόνο με λίμα

Αν πάλι επιμένεις, να τα βάλεις για λίγο μόνο.. Και πάλι θα φρικάρουν τα νύχια σου εντελώς, αλλά είναι μικρότερη ζημιά (λίγο=μάξιμουμ μήνας).
evouli
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Την αισθάνομαι διψασμένη, αλλά την ίδια στιγμή βγάζω και μερικά σπυράκια (λίγα, αλλά για τα δεδομένα μου κάμποσα). Πήρα μια ενυδατική μάσκα για 1 χρήση, κάτι έκανε, αλλά λίγα πράγματα!

Ξέρετε κάτι που προσφέρει καλή ενυδάτωση, είτε χειροποίητη μάσκα, είτε serum, ότι ξέρετε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.