Να γίνω καρναβάλι;Κάν'το μόνη σου ή με την κολλητή σου!![]()

Απαπα, και η κομμώτριες πως θα ζήσουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Να γίνω καρναβάλι;![]()
Σιγά βρε...Υπερβάλεις!

Απλά βρες μία φίλη σου που έχει ξαναβάψει στην ζωή της μαλλί και πήγαινε να διαλέξεις εσύ το χρώμα της βαφής!

Απαπα, και η κομμώτριες πως θα ζήσουν;![]()
Οικονομία φίλη! Έρχονται δύσκολες εποχές!

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Δε θα καεί αν τα ισιώσω;Μπορείς να βάλεις και εξτέ - φυσική τρίχα - και να μην βάψεις καν το μαλλί σου.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δε θα καεί αν τα ισιώσω;![]()
Όχι, γιατί να κάει; Αφού υποτίθεται ότι θα είναι φυσική τρίχα, και συνήθως είναι και ίσιο από μόνο του. Που και φυσική να μην είναι πάλι δεν καίγεται. Μια φίλη μου πχ. έχει πάρει τρέσες που είναι μισό-μισό η τρίχα και δεν έχει πάθει τίποτα από το σίδερο.

Αλλά οκ και να το βάψεις σιγά το πράγμα.

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θα καεί αν τα ισιώσω;![]()
Βασικά αν παρακολούθησα σωστά τσουλούφια θες να βάψεις;
Αnyway,αν ειναι το φυσικό σου χρώμα αυτή τη στιγμή πάνω στο μαλλί σου,ένα ντεκαπαζάκι δεν θα στο κάψει.
Όπως επίσης και το ψεύτικο δεν θα καεί...επιπλέον όπως είπε μια κοπέλα,τα εξτέ συνήθως τα πουλάνε ίσια.Στην τελική αγόρασε ίσια :p
To ψεύτικο μαλλί -είτε φυσικό,είτε αφύσικο :p- πάρτο ξανθό.Ότι χρώμα και να πατήσεις πάνω του,θα πιάσει.Ειδικά τα "προσθετικά" χρώματα (μωβ,κίτρινο,μπλε,πράσινο κλπ).
Άμα είναι και φοβάσαι να στα βάψει η κολλητή σου (στην περίπτωση του ντεκαπαζακίου κλπ κλπ) πάνε για αρχή σε κομμωτήριο,αλλά εμένα ποτέ δε μου έβγαλαν το χρώμα που ήθελα.Προσωπική μου άποψη....DIY!!
Εεεεεεεμ...επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται η πρόταση προϊόντων,άμα θες στείλε μου μνμτάκι να σου πω και ντακαπαζ και βαφή.Υπόψιν,κομμώτρια δεν είμαι,αλλά έχουν περάσει όοοολα τα γνωστά στον άνθρωπο,χρώματα από το κεφαλάκι μου.

Σκοπεύω να πάω έτσι και αλλιώς στη κομμώτρια για να κόψω την ψαλίδα οπότε θα πάρω και τη γνώμη της σχετικά με το αν θα μου πηγαίνει το χρώμα και το τι συμφέρει να βάλω, εξτε ή να τα βάψω!
Θα σας ενημερώσω αν και θα αργήσω λίγο λόγω εξεταστικής.

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Για τα αυτιά και γενικότερα της περίμετρο που χωρίζει το τριχωτό από το δέρμα, μπορείς απ' ό,τι ξέρω, να την καλύψεις με βαζελίνη.
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα, ήταν πως η βαφή ξεθώριασε πολύ πιο γρήγορα από του κομμωτηρίου. Ίσως να οφείλετε όμως στη μάρκα αυτό.

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Φυσικά αν είσαι μελαχρινή και χρησιμοποιήσεις βαφή για να γίνεις ξανθιά, όπως καταλαβαίνεις δεν θα πιάσει. Εγώ είμαι καστανή και χρησιμοποίησα καστανό σκούρο για να τα κάνω λίγο πιο σκούρα.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Για βαφή μαλλιών στο σπίτι λέμε απ' .ο,τι κατάλαβα;Καποια που να το εχει δοκιμασει αν μπορει να βοηθησει.....αν προκυπτει καλο αποτελεσμα....
Εγώ πάντα μόνη μου τα έβαφα πάντως, εκτός από την πρώτη φορά που έβαψα τα μαλλιά και όταν κάνω ανταύγιες.
Δεν είναι τίποτα το τρομαχτικό και ειλικρινά απορώ γιατί το φοβάστε τόσο πολύ.

Στη τελική αν δεν μπορείς μόνη σου ζήτα τη βοήθεια μιας φίλης σου ή της μαμάς σου για να σου κάνει καλά τα πίσω μαλλιά. Γενικά πάντως δεν είναι τίποτα.
Το αποτέλεσμα που είχα πάντα ήταν αυτό που ήθελα και ποτέ δεν μου βγήκε πιο σκουρό ή πιο ανοιχτό απ' ό,τι το ήθελα, αν δεν ήταν εξάλλου δε θα τα ξαναέβαφα μόνη μου.

hmm κατάλαβα....το φυσικό μου μαλλί είναι σχεδόν μαύρο...αυτή τη στιγμή με ντεκαπάζ είμαι τελείως ξανθιά...τώρα θέλω να τα κάνω μόνη μου ένα ξανθό σκούρο προς μελί..
Χμμμ, κοίτα, εγώ πριν κάνα μήνα τα είχα καστόξανθα, τα έβαψα σοκολατί ανοιχτό και στην αρχή ήταν καστανο, και τώρα πλέον έχει γίνει πάλι ξαστανόξανθο, οπότε ό,τι χρώμα και να τα βάψεις, επειδή έχεις ντεκαπάζ από κάτω, θα ανοίξει πάλι. Θέλω να πω ότι άμα πάρεις ξανθό σκούρο, η αλλαγή θα είναι ελάχιστη και δεν θα διαρκέσει για πολύ.
Επειδή όμως θα τα βάψεις πρώτη φορά μόνη σου, καλύτερα να ρωτήσεις πριν αγοράσεις βαφή, για το τι απόχρωση πρέπει να πάρεις για να προκύψει αυτό που θες. Ξες σε καταστήματα με βαφές και τέτοια, υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν και μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Έχω βάψει σε φίλες μου άπειρες φορές.hmm κατάλαβα....το φυσικό μου μαλλί είναι σχεδόν μαύρο...αυτή τη στιγμή με ντεκαπάζ είμαι τελείως ξανθιά...τώρα θέλω να τα κάνω μόνη μου ένα ξανθό σκούρο προς μελί..
Αυτό λοιπόν που λέει η πείρα μου είναι ποτέ μην βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου όταν θες να κάνεις κάποια σημαντική αλλαγή χρώματος.
Δεν είναι τίποτα σπουδαίο όταν θες να διατηρήσεις/ζωντανέψεις το ήδη υπάρχον χρώμα, αλλά επειδή μιλάμε για πολλούς τόνους διαφορά, θα σου πρότεινα να πας σε κομμωτήριο τώρα κι έπειτα τα βάφεις μόνη σου.
Το χρώμα που θέλεις αν τα μαλλιά σου είναι πλατινέ, δε θα το πετύχεις με την πρώτη βαφή πάντως.
Αν επιμένεις να θες να τα βάψεις μόνη σου και έχεις υπομονή θα έλεγα να βάψεις πρώτα τα μαλλιά σου έναν τόνο πιο κάτω από αυτό που έχεις τώρα, να τα αφήσεις κανα μήνα και να τα ξαναβάψεις ακόμα πιο σκούρα.

Συμβουλεύεσαι την κομμώτριά σου ή κάποια κοπέλα που να ξέρει για το τι απόχρωση θες και τα βάφεις.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τι το διαφορετικό θα κάνει η κομμώτρια πέρα από την επιλογή της βαφής;
Συμβουλεύεσαι την κομμώτριά σου ή κάποια κοπέλα που να ξέρει για το τι απόχρωση θες και τα βάφεις.
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις αλλάξει το μαλλί σου δραματικά!

Όταν το ξανθό είναι πολύ ανοιχτό, τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν πας να το σκουρύνεις να σου πρασινίσει. Το έχω δει να συμβαίνει, δεν είναι θεωρίες που λένε οι κομμώτριες για να μην τα βάφεις μόνος σου.
Επειδή έχω αλλάξει σε κομμωτήριο το κατάξανθο μαλλί μου σε μελί, κόκκινο, καστανό ανοιχτό, η διαδικασία παίρνει συνολικά κανα 4ωρο. Μου περνούν κάτι που λέγεται "στάρωμα" για να πιάσει η νέα βαφή, κάτι άλλο (που ποτέ δε ρώτησα πως λέγεται) που το κάνει λίγο πιο σκούρο χωρίς να είναι βαφή και μετά μου περνούν τη βαφή. Τις περισσότερες φορές δεν είναι ένα χρώμα, αλλά ανάμιξη 2-3.
Είμαι υπέρ του κάν'το μόνος σου (άλλωστε όχι μόνο βάφω, αλλά κουρεύω και φίλες, φίλους, boyfriend ***

*** Δέχομαι τηλεφωνήματα για όποιον/α από σας ενδιαφέρεται για ραντεβού κατ΄οίκον. Τιμές προσιτές, γιατί χαΐρι με την αρχιτεκτονική δε βλέπω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.