Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 19:13 Η Giovanna έγραψε: #901 18-10-07 19:13 κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 19:59 Η underwater: #902 18-10-07 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ Click για ανάπτυξη... Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Αν υπήρχαν δεν θα το σκεφτόμουν να τα πάρω από internet, καθώς και στις τιμές δεν είναι φτηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 09:10 Η dooo έγραψε: #903 19-10-07 09:10 αφού σου αρέσουν τόσο πολύ, πάρε ένα μόνο κομμάτι καταρχάς, να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.. πάντως είναι επικίνδυνο να αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ..η κοψιά τους μπορεί να μη σου πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Giovanna έγραψε: #904 19-10-07 19:43 α, δεν ηξερα οτι δεν υπαρχουν... παρε βασικα ενα, να δεις τι λεει, και το πολυ πολυ δεν κανει κακο να του κανεις καμια επιδιορθωσουλα..να σου πηγαινει καλυτερα... και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:12 Η underwater: #905 20-10-07 15:12 Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2007 στις 19:59 Η underwater: #902 18-10-07 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ Click για ανάπτυξη... Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Αν υπήρχαν δεν θα το σκεφτόμουν να τα πάρω από internet, καθώς και στις τιμές δεν είναι φτηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 09:10 Η dooo έγραψε: #903 19-10-07 09:10 αφού σου αρέσουν τόσο πολύ, πάρε ένα μόνο κομμάτι καταρχάς, να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.. πάντως είναι επικίνδυνο να αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ..η κοψιά τους μπορεί να μη σου πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Giovanna έγραψε: #904 19-10-07 19:43 α, δεν ηξερα οτι δεν υπαρχουν... παρε βασικα ενα, να δεις τι λεει, και το πολυ πολυ δεν κανει κακο να του κανεις καμια επιδιορθωσουλα..να σου πηγαινει καλυτερα... και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:12 Η underwater: #905 20-10-07 15:12 Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ Click για ανάπτυξη... Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Αν υπήρχαν δεν θα το σκεφτόμουν να τα πάρω από internet, καθώς και στις τιμές δεν είναι φτηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για απάντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 09:10 Η dooo έγραψε: #903 19-10-07 09:10 αφού σου αρέσουν τόσο πολύ, πάρε ένα μόνο κομμάτι καταρχάς, να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.. πάντως είναι επικίνδυνο να αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ..η κοψιά τους μπορεί να μη σου πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Giovanna έγραψε: #904 19-10-07 19:43 α, δεν ηξερα οτι δεν υπαρχουν... παρε βασικα ενα, να δεις τι λεει, και το πολυ πολυ δεν κανει κακο να του κανεις καμια επιδιορθωσουλα..να σου πηγαινει καλυτερα... και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:12 Η underwater: #905 20-10-07 15:12 Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφού σου αρέσουν τόσο πολύ, πάρε ένα μόνο κομμάτι καταρχάς, να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.. πάντως είναι επικίνδυνο να αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ..η κοψιά τους μπορεί να μη σου πηγαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Giovanna έγραψε: #904 19-10-07 19:43 α, δεν ηξερα οτι δεν υπαρχουν... παρε βασικα ενα, να δεις τι λεει, και το πολυ πολυ δεν κανει κακο να του κανεις καμια επιδιορθωσουλα..να σου πηγαινει καλυτερα... και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:12 Η underwater: #905 20-10-07 15:12 Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α, δεν ηξερα οτι δεν υπαρχουν... παρε βασικα ενα, να δεις τι λεει, και το πολυ πολυ δεν κανει κακο να του κανεις καμια επιδιορθωσουλα..να σου πηγαινει καλυτερα... και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 15:12 Η underwater: #905 20-10-07 15:12 Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η io-io έγραψε: #906 20-10-07 18:16 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα) ρουχα απο topshop, οποτε ξερεις περιπου τη γραμμη τους! Ειδικα αν το στυλ τους δεν ειναι πολυ εφαρμοστο, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Τωρα, μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις το ενα και αν σου κανει να παραγγειλεις και το δευτερο, αλλα μηπως σου βγουν πολλα τα εξοδα? Δεν μπορεις να τα επιστρεψεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:03 Η Giovanna έγραψε: #907 20-10-07 19:03 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls. Click για ανάπτυξη... παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ... και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2007 στις 19:41 Η Κακή Επιρροή: #908 20-10-07 19:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη? Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής? Click για ανάπτυξη... έχω ψωνίσει από Victoria Secret ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε. άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:23 Η Γίδι έγραψε: #909 23-10-07 17:23 Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, ποσο συχνά λούζεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η Corpse Bride: #910 23-10-07 17:51 Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μερα παρα μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 17:51 Η misslittledevil: #911 23-10-07 17:51 Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:37 Η underwater: #912 23-10-07 18:37 Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ κάθε 2η μέρα. Το καλοκαίρι πολλές φορές και κάθε μέρα. Επίσης αν βγω σε χώρο με πολύ καπνό ή αν αισθάνομαι μπιχλιάρα θα λουστώ και δις την ίδια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:33 Η Vkey έγραψε: #913 23-10-07 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μερα παρα μερα Click για ανάπτυξη... Me too.... Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά Μύθος ή πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:43 Η Palladin έγραψε: #914 23-10-07 19:43 εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:46 Η io-io έγραψε: #915 23-10-07 19:46 Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω καθε μερα, και το καλοκαιρι συχνα και δυο φορες τη μερα. Αλλα και εγω ξερω οτι δεν κανει τοσο συχνα γμτ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 19:50 Η Giovanna έγραψε: #916 23-10-07 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι Click για ανάπτυξη... κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #917 23-10-07 20:03 2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2-3 την ημέρα χειμώνα καλοκαίρι, ο άντρας μου με λέει γάτα επέιδή πλένομαι συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:11 Η Γίδι έγραψε: #918 23-10-07 20:11 Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:30 Η io-io έγραψε: #919 23-10-07 20:30 Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οταν λες απαλο σαμπουαν γιδακι.... για πες κανενα. Εσυ ποιο χρησιμοποιεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 20:31 Η mania έγραψε: #920 23-10-07 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα... Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ! Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες... Click για ανάπτυξη... Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.