Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

κοιταμ αν υπαρχουν σε κανονικο μαγαζι, πηγαινε δικιμασε τα, δες τι νουμερο σου κανει (2,3,αλλο) και αγορασε το αντιστοιχο απο το νετ![]()
Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αυτά τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Αν υπήρχαν δεν θα το σκεφτόμουν να τα πάρω από internet, καθώς και στις τιμές δεν είναι φτηνότερα. Ευχαριστώ πάντως για απάντηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

πάντως είναι επικίνδυνο να αγοράζεις ρούχα μέσω ίντερνετ..η κοψιά τους μπορεί να μη σου πηγαίνει.
Giovanna
Επιφανές μέλος

και οταν με το καλο ξανανεβεις πανω, κανε καμια γερη μπαζα

underwater
Περιβόητο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls.
Κοιτα, φανταζομαι οτι εχεις καποια (αρκετα

Giovanna
Επιφανές μέλος

Λέτε να παραγγείλω 1 μόνο? I have fallen in love με 2 φουστάνια! Θα τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερο μήπως? Ευχαριστώ girls.
παρε το ενα στο νουμερο σου, και το αλλο λιγο μεγαλυτερο, αναλογα και το υφασμα(ελαστικο η μη) κλπ κλπ...
και αμα χρειαστεις, η μαμι μου κανει διορθωσεις

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κορίτσια, έχετε ψωνίσει ποτέ ρούχα μέσω internet? Αν και προτιμώ τα ευρωπαϊκά ρούχα, είναι 2-3 βρετανικά μαγαζιά που λατρεύω. Στο site του Top Shop ας πούμε έχω βρει μερικά ρούχα που μου αρέσουν πολύ, αλλά αγχώνομαι μήπως δεν μου κάθονται καλά και είναι κάπως ρίσκο. Να περιμένω μήπως να πάω Γλασκώβη τον Δεκέμβρη?
Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής?
έχω ψωνίσει από Victoria Secret

ακολούθησα τις συστάσεις που αναγράφονταν για τα νούμερα και ήμουν οκ
βέβαια λόγω ακριβώς του μεγάλου ονόματος της VS δεν σκέφτηκα καθόλου την πιθανότητα μη καλής ποιότητας κι έμεινα όντως πολύ ικανοποιημένη
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα και δεν το είχα σκεφτεί απ την αρχή ήταν ότι έπρεπε να τρέχω να κάνω εισαγωγή των προϊόντων που είχα παραγγείλει απ το τελωνείο μιας που ήταν αγορά από χώρα ΜΗ Ε.Ε.
άρα πλήρωσα επιπλέον τελωνεία κλπ

κατά τα άλλα... με όλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Μερα παρα μερα
Me too....
Αν και μου έχουν πει ότι δεν κάνει τόσο συχνά

Μύθος ή πραγματικότητα;

μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι

io-io
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγώ τώρα δεν λέω, ντρέπομαι
μπροστά σε σας που λούζεστε μέρα παρά μέρα είμαι κουνάβι![]()
κι εγω. σιγουρα οχι καθε μερα η μερα παρα μερα παντως...

mania
Επιφανές μέλος

Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ!
Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες...
io-io
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Εγώ, λοιπόν, κάθε μέρα...
Κι έχω ρωτήσει δερματολόγους, κι έχουν όλοι πει ότι με ένα απαλό σαμπουάν, κακό δεν κάνει. Αλλά λίγο, απαλό σαμπουάν, και απαλό μασάζ!
Λίγο η γυμναστική, λίγο το σκουφάκι το χειμώνα... Ε, το θες...
Να έρθεις να τα πείς και του άντρα μου αυτά; μπάς και σταματήσει να με κοινηγάει; λέει ότι θα μαδήσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.