Κορίτσια γεια σας!

Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά κάποιας μάσκας μαλλιών.
Εγώ είχα μια χαρά μαλλιά μέχρι που τα έβαψα και δεν πρόκειται να τα ξαναβάψω. Τα μαλλιά μου τώρα δεν είναι μαλακά, οι άκρες τους είναι ξηρές και φαίνονται και κάπως ταλαιπωρημένα και ξηρά.
Όχι σε ακραίο βαθμό βέβαια, αλλά σε σχέση με τα φυσικά μου όλο υγεία μαλλιά μου η διαφορά ειναι αισθητή και μου κακοφαίνεται πολύ.
Επίσης δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά όταν τα μαλλιά είναι πιο ανοιχτόχρωμα φαίνεται πιο πολύ αν είναι ταλαιπωρημένα σε σχέση με τα σκούρα.
Τώρα έλεγα να έπαιρνα μια μάσκα μαλλιών Gliss αλλά δεν ξέρω ποια από όλες. Έχετε δοκιμάσει κάποια;
Εγώ είχα δοκιμάσει πριν τα βάψω την ροζ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καλή δουλειά κάνει επειδή ούτως ή άλλως ήταν σε καλή κατάσταση τότε τα μαλλιά μου. Αλλά τώρα έλεγα να πάρω την μπεζ Shea Cashmere. Αν την έχετε δοκιμάσει και ξέρετε πείτε μου. Αν και κάπου διάβασα πως αυτή σειρά έχει φουλ σιλικόνη και η σιλικόνη είναι παράγωγο πετρελαίου και σε βάθος χρόνου αφυδατώνει τα μαλλιά. Ή αν έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε.
Α επίσης μιας και άνοιξα το θέμα ας πω και κάτι άλλο που θυμήθηκα. Τώρα τα μαλλιά μου είναι σχετικά κοντά αλλά λέω να τα μακρύνω αρκετά. Με το που τα έκοψα πιο κοντά στρώνανε καλύτερα, ενώ αν τα αφήσω πάλι να μακρύνουν θα μαζεύουν πιο πολύ. Δεν είναι ούτε σπαστά ούτε μπουκλέ...κάτι το ενδιάμεσο...ένα χάλι για την ακρίβεια

και ενώ πάνω έχουν όγκο τα κάτω είναι σαν τατσιασμένα.
Για αυτό και όταν τα είχα μακρυά τα ίσιωνα, αλλά λέω οοοταν τα ξαναμακρύνω να παίρνω κάποιο προιόν (μάσκα ή κρέμα) μπας και βοηθήσει. Ας πούμε βλέπω ότι η ίδια σειρά έχει δύο σειρές μία για μπλούκλες και μία για ίσιωμα. Δεν ξέρω ίσως κάτι τέτοιο με βοηθήσει; :roll:
Σας ευχαριστώ πολύ! Συγνώμη αν σας έπρηξα με τα μαλλιά μου.