Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αλήθεια στη Θεσσαλονίκη λέγονται όζες τα μανό?![]()
Εγώ την λέξη μανό πρώτη φορά την ακούω.
Αυτό που λέτε εσείς μανό, εγώ το λέω όζα ή βερνίκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Εγώ την λέξη μανό πρώτη φορά την ακούω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τα καλλυντικά της avon αξίζουν? Έχει πάρει καμία? Έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο και ψήνομαι να πάρω διάφορα πραγματάκιαΤο θέμα είναι ότι έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις, με τις καλυτερες να προέρχονται κυρίως από κοπέλες που την προωθούν...
![]()
Εγώ έχω ένα σωρό lip gloss, μανό και έχω δοκιμάσει μερικά αρώματα.
Τα lip gloss είναι η λατρεία μου, μερικά μανό μου ξέβαφαν εύκολα, μερικά όχι και τα αρώματα μ'άρεσαν πολύ!

Επίσης τα μολύβια τα colortrend για τα μάτια είναι πολύ καλά!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
Και μιλάω για μάσκαρα που την έχω 1, 5 μήνα. :/
Guest 712911
Επισκέπτης

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Συγγνώμη που δεν ξέρουμε τις διαλέκτους.Εγώ την λέξη μανό πρώτη φορά την ακούω.

Για τη μάσκαρα είχα διαβάσει ότι αν σου ξεραίνεται μπορεί να της βάλεις μέσα μερικές σταγόνες από κολλύριο ματιών.
(Το'χω κάνει. Και δουλεύει.)

Το ίδιο έκανα και όταν τέλειωνε μια μάσκαρα, και έτσι κρατούσε περισσότερο μέχρι να την πετάξω!
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Το λάδι μου είναι πιο εύκολο από το αμυγδαλέλαιο, εδώ που είμαι τώρα, δεν νομίζω να βρω. Θα δοκιμάσω με ελάχιστο λάδι αν είναι, ελπίζω να μη μου βρωμάει μετά.

Ευχαριστώ κορίτσιαα!!
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

επισης ξερετε οτι υπαρχουν τα λεγομενα "eyebrows gel" που τα βαζεις στο φρυδι για να σταθει γιατι εχω πολυ ατιθασες τριχες, οι μισες ειναι σπαστες και πετανε..! ξερετε αν υπαρχει στην ελλαδα αυτο το προιον ή πως λεγεται στα ελληνικα; κ αν ναι που μπορω να προμηθευτω;;

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

σχετικα με το "eyebrows gel" βασικα συνηθως ειναι διαφανης μασκαρα, προσωπικα ειχα παρει απο τα body shop δε θυμαμαι να ειχαν τα χοντος αλλα ψαξε μπορεις να βρεις, ισως να εχουν τα sephora;κοριτσια εσεις τι χρησιμοποιειτε για να "γεμισετε" τ φρυδια σας;; μολυβι ή σκια; εγω ειχα παρει ενα μολυβι της mac κ ενω στην αρχη μ φαινοταν καλο,τωρα εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα... το ξυνω ελαχιστα και κοβεται και πεφτει η μυτη (οπως αυτο που παθαιναμε στα μολυβια του δημοτικου) οπου να ναι μ τελειωνει και πρεπει να αποφασισω τι εινια καλυτερο... μολυβι ή σκια;;
επισης ξερετε οτι υπαρχουν τα λεγομενα "eyebrows gel" που τα βαζεις στο φρυδι για να σταθει γιατι εχω πολυ ατιθασες τριχες, οι μισες ειναι σπαστες και πετανε..! ξερετε αν υπαρχει στην ελλαδα αυτο το προιον ή πως λεγεται στα ελληνικα; κ αν ναι που μπορω να προμηθευτω;;![]()
και σχετικα με σκια/μολυβι αφου το μολυβι σου τη σπαει τοτε αλλαξε σε σκια

απλως προσεξε την αποχρωση αναλογα με το αποτελεσμα που θελεις
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Διαβάζω για καστορέλαιο, ισχύει όμως;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

(troll comes in)Για βλεφαρίδες που δεν είναι και στα καλύτερά τους και πέφτουν κάποιες όταν ξεβάφομαι, υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; :/
να σταματησεις να τις βαφεις
(troll gets out)

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και αμυγδαλέλαιο.Για βλεφαρίδες που δεν είναι και στα καλύτερά τους και πέφτουν κάποιες όταν ξεβάφομαι, υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω; :/
Διαβάζω για καστορέλαιο, ισχύει όμως;
Βασικά το αμυγδαλέλαιο έχω ακούσει. Τώρα τι να σου πω.. Εγώ λέω να δοκιμάσεις.Το πολύ πολύ να μη δουλέψει. Αν και δεν το νομίζω αφού όλες λένε καλά λόγια για αυτό.
Α,είχα δει (πριν κάτι χρόνια όμως) διάφανη μάσκαρα που ήταν τελικά δυναμωτική.

Αυτή δουλεύει,στάνταρ.
Εγώ να πετάξω κάτι ακόμη πιο άκυρο; Τη μάσκαρα πώς καταλαβαίνετε ότι τελειώνει; Πάντα είχα αυτή την απορία και δε ρωτούσα επειδή λέω θα με πουν χαζή.

Stamatopoulos
Νεοφερμένο μέλος

Έπεσα πάνω του όμως και δε μπορούσα να μην κάνω σχόλιο ως δερματολόγος γιατί πρόσφατα δόθηκε έγκριση σε φάρμακο που κάνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες και μακριές. Πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελλάδα. Αποκλειστικά νέα στο steki

Οπότε όταν έρθει στην Ελλάδα, ας προσπεράσει.....

Σημείωση: Κορίτσια εγώ είμαι τυχερή με τις βλεφαρίδες. Είναι πολύ μακριές. Πολύ συχνά στο Χόντο, μου λένε να βγάλω τις ψεύτικες, χωρίς φυσικά εγώ να φοράω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.