mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γιατι ειδικα αυτο τον καιρο χρονος μηδεν για να παω στον γιατρο...
Η δικη μου εν τω μεταξυ δερματολογος... στις 7 κλεινεις ραντεβου και στις 9 σε παιρνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Α κατάλαβα, σαν έναν δικό μου γιατρό είναι που τρώω κάθε φορά που τον χρειάζομαι μισή μέρα...Ποια κρεμα ειναι αυτη βρε Κλαιρη;
Γιατι ειδικα αυτο τον καιρο χρονος μηδεν για να παω στον γιατρο...
Η δικη μου εν τω μεταξυ δερματολογος... στις 7 κλεινεις ραντεβου και στις 9 σε παιρνει...

Λέγεται Celestoderm-V with Garamycin και είναι κορτιζονούχα να ξέρεις. Πάντως δεν θα σε συμβούλευα να την χρησιμοποιήσεις αν δεν συμβουλευτείς πρώτα γιατρό...

Εμένα μου την έχει συνταγογραφήσει δερματολόγος σε συνδυασμό με την Kenacomb. Κάποτε πριν μερικά χρόνια, έβγαλα κάτι και επειδή δεν είχα την δική μου μου έδωσε η αδελφή μου μια που χρησιμοποιούσε εκείνη και αντί να καλυτερέψω, χειροτέρεψα... Αποδείχτηκε πως ήμουν αλλεργική στο κύριο συστατικό της. Τελικά δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίδραση στα διάφορα φάρμακα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σευχαριστω! Τις εχω ξανακουσει αυτες τις κρεμες!
Anonyme
Δραστήριο μέλος

Εδώ και δύο+ χρόνια χρησιμοποιώ αυτό της Sephora το οποίο είναι εξαιρετικό (χρώμα/διάρκεια/απόδοση), αλλά όπου να 'ναι θα τελειώσει κι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο (επίσης έχει αλλάξει η σύσταση λογικά και δεν ξέρω αν θα μου κάθεται το ίδιο). Απορρίπτεται του Κορρέ αυτό με το Άγριο Τριαντάφυλλο, γιατί περιέχει Retinyl Palmitate. Σκεφτόμουν αυτό, από La Roche Posay, έχει καμία εμπειρία; Από κρέμες έχω μείνει ικανοποιημένη αλλά δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα μακιγιάζ. Για πείτε!

Extra info: Αρκετά ανοιχτή κι ευαίσθητη επιδερμίδα (γενικά είμαι στις 02 αποχρώσεις), δεν έχω κύκλους, κυρίως για ομοιομορφία και φως το θέλω!
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδή δεν με έχετε απογοητεύσει ποτέ: Ψάχνω concealer, αποκλειστικά για κάτω από τα μάτια.
Εδώ και δύο+ χρόνια χρησιμοποιώ αυτό της Sephora το οποίο είναι εξαιρετικό (χρώμα/διάρκεια/απόδοση), αλλά όπου να 'ναι θα τελειώσει κι είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο (επίσης έχει αλλάξει η σύσταση λογικά και δεν ξέρω αν θα μου κάθεται το ίδιο). Απορρίπτεται του Κορρέ αυτό με το Άγριο Τριαντάφυλλο, γιατί περιέχει Retinyl Palmitate. Σκεφτόμουν αυτό, από La Roche Posay, έχει καμία εμπειρία; Από κρέμες έχω μείνει ικανοποιημένη αλλά δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα μακιγιάζ. Για πείτε!
Extra info: Αρκετά ανοιχτή κι ευαίσθητη επιδερμίδα (γενικά είμαι στις 02 αποχρώσεις), δεν έχω κύκλους, κυρίως για ομοιομορφία και φως το θέλω!
απο high end:της mac το pro longwear ειναι κορυφη

απο τα ευρειας:nyx hd ( το αγαπώ.Πολυ καλη αξια για τα χρηματα του )
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

NYX HD concealer κι'αυτό είναι τέλειο,αν μένεις Θεσσαλονίκη,έχει κατάστημα εκεί,αλλιώς πρέπει να παραγγείλεις online,Inglot επίσης πολύ καλή επιλογή και σε ποιότητα MAC (η τιμή σαφώς πιο χαμηλή) μετά το FIt me της Maybeline και τέλος το Healthy-Mix Bourjois αλλά αυτό με το ΠΙΝΕΛΑΚΙ και όχι το άλλο. Βέβαια,αν έχεις θέμα με τους κύκλους (εννοώ μπόλικο πράγμα το τελευταίο μην το πάρεις).
Εμένα μέχρι πέρυσι με κάλυπτε αλλά φέτος,μόνο το MAC κανένα άλλο δε μ'αρέσει.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Οι μάσκες των μαλλιών απλά είναι μπόμπα.Έχει δοκιμάσει καμία αυτό το καθαριστικό? Και γενικά προιόντα της εταιρίας?

Αυτό δεν το΄χω δοκιμάσει. Αλλά για΄σένα θα κάνει.

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Οι μάσκες των μαλλιών απλά είναι μπόμπα.Με την καλή έννοια. Τις εκθειάζουν στο γιουτιούμπ οι Ελληνίδες και όχι άδικα.
Αυτό δεν το΄χω δοκιμάσει. Αλλά για΄σένα θα κάνει.
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Γιατί μια φορά ανα βδομάδα? Άμα είναι έτσι δεν το παίρνω. Δεν πρόκειται να βγάλει τα λεφτά του.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και οι ίδιες οι οδηγίες του αυτό λένε γαρ.Γιατί μια φορά ανα βδομάδα? Άμα είναι έτσι δεν το παίρνω. Δεν πρόκειται να βγάλει τα λεφτά του.![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Και οι ίδιες οι οδηγίες του αυτό λένε γαρ.![]()
Ιι δεν το χα παρατηρήσει

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το Castalia το βαρέθηκες ή το μίσησες ξαφνικά;Ιι δεν το χα παρατηρήσειοκ δεν το παίρνω
![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το Castalia το βαρέθηκες ή το μίσησες ξαφνικά;![]()
Ενδεχομένως να μου έκανε αυτό αλλεργία γιατί το εξάνθημα υποχώρησε μόλις σταμάτησα να χρησιμοποιώ τη σειρά οπότε δεν θα τα ξαναπροτιμήσω.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Εγω χρησιμοποιω argan oil αλλα δυστυχως μου προκαλει φαγουρα και ψαχνω εναλλακτικες.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το πιθανώτερο είναι στο τέλος του καλοκαιριού να υποφέρεις από κάποια ξηροδερμία. Δεν έχω ακούσει ποτέ μου για αλλεργία στο νερό.
Δοκίμασε εκείνες τις μέρες να βάζεις μια καλή ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο και πιστεύω πως θα δεις διαφορά.![]()
Γεια σου Κλαιρη! Τι γινεται? εγω καλα αλλα αρχισαν παλι τα ξυσιματα (μεσα Αυγουστου) όπως καθε χρονο. Λοιπον δε φταιει ουτε το νερο ουτε το απορρυπαντικο ουτε το πρασινο. Εκανα μπανιο με κρυο νερο φαντασου. Ειχες δικιο!! Ειναι ξηροδερμια!! Μολις βγηκα απτο ντους τρελαθηκα στη φαγουρα!! Σε θυμηθηκα κ πηγα κ πασαλειφθηκα με οτι βρηκα μπροστα μου (συγκεκριμενα μια ενυδατικη της proderm). Αμεσως ανακουφιστηκα!! Σου λεω περασε η φαγουρα ως δια μαγειας!! Λες κ καιγομουν πριν κ με την κρεμα δροσιστηκα!! Σευχαριστω! Αν δε μου χες αναφερει την ξηροδερμια, δε θα πηγαινε το μυαλο μου κ ή θα καθομουν να ξυνομαι ή θα τρεχα να πληρωνω γιατρους!
Μερσι

https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=4181192&postcount=4759
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Παρακαλώ κούκλα μου, το έχω κι εγώ από πιτσιρίκα και γι' αυτό το κατάλαβα.Γεια σου Κλαιρη! Τι γινεται? εγω καλα αλλα αρχισαν παλι τα ξυσιματα (μεσα Αυγουστου) όπως καθε χρονο. Λοιπον δε φταιει ουτε το νερο ουτε το απορρυπαντικο ουτε το πρασινο. Εκανα μπανιο με κρυο νερο φαντασου. Ειχες δικιο!! Ειναι ξηροδερμια!! Μολις βγηκα απτο ντους τρελαθηκα στη φαγουρα!! Σε θυμηθηκα κ πηγα κ πασαλειφθηκα με οτι βρηκα μπροστα μου (συγκεκριμενα μια ενυδατικη της proderm). Αμεσως ανακουφιστηκα!! Σου λεω περασε η φαγουρα ως δια μαγειας!! Λες κ καιγομουν πριν κ με την κρεμα δροσιστηκα!! Σευχαριστω! Αν δε μου χες αναφερει την ξηροδερμια, δε θα πηγαινε το μυαλο μου κ ή θα καθομουν να ξυνομαι ή θα τρεχα να πληρωνω γιατρους!
Μερσι
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=4181192&postcount=4759

Να ξέρεις πως αυτό είναι μονόδρομος πάντως, πάντα μετά το μπάνιο σου καλό θα είναι να βάζεις μια κρεμούλα ενυδατική. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποια ακριβή ή μάρκας. Εγώ πλέον εδώ και χρόνια παίρνω την ιδιωτική εττικέτα του Γαλαξία και έχει και υπέροχο άρωμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Από Natura Siberica θέλω να πάρω κάτι καινούργια scrubs και μούς που έχει βγάλει!Απο natura siberica χρησιμοποιώ πρόσφατα προιόντα για τα μαλλιά και είμαι ικανοποιημένη. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ και λάδι καρύδας στα μαλλιά και πραγματικά υπάρχει διαφορά.![]()
Από προιόντα για τα μαλλιά έχεις την μάσκα ε?
Πάντως τα προιόντα προσώπου που έχουν είναι πολύ μέτρια - πλήν του σαπουνιού νομίζω που έχει και 15 ευρώ.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σαπούνι εννοείς αυτό το μαύρο που το απλώνεις με ένα σφουγγάρι στο πρόσωπο;Από Natura Siberica θέλω να πάρω κάτι καινούργια scrubs και μούς που έχει βγάλει!
Από προιόντα για τα μαλλιά έχεις την μάσκα ε?
Πάντως τα προιόντα προσώπου που έχουν είναι πολύ μέτρια - πλήν του σαπουνιού νομίζω που έχει και 15 ευρώ.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.