Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Αυτό παίρνω κι εγώ που είμαι πάρα πολύ αλλεργική και το βρίσκω εξαιρετικό.Εξαιρετικό ματ αντιηλιακό είναι της Vichy ένα που λέει Mattifying face fluid dry touch (Combination to oily skin) ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο γιατί έχω την γαλλική του εκδοχή.Πρώτη φορά μένω τόσο ικανοποιημένη με αντιηλιακό προσώπου, είναι ιδανικό για ευαίσθητες και με βοήθησε πολύ στο να μένει ματ η επιδερμίδα και να μην τραβάει καθόλου.
![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τα La Roche είναι ό,τι καλύτερο για δέρματα που είναι γενικά ευαίσθητα. Φιλική συμβουλή μην πάρεις την αηδία με το dry-touch αφήνει άσπρα σημάδιαΈχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα αντηλιακό προσώπου Anthelios La Roche Posay; Ψάχνω για κάτι που να μη δημιουργεί ακμή. Περιμένω εντυπώσεις..![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Της Apivita βγήκε μάπα;Ξέρετε καμία καλή κρέμα ματιών που να βοηθάει τους μαύρους κύκλους και να είναι ελαφριά και οικονομική σχετικά? Α και να μην ερεθίζει τα ευαίσθητα μάτια.![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Της Apivita βγήκε μάπα;![]()
Όχι καλή είναι τις μέρες που την έβαζα συστηματικά είδα μια κάποια βελτίωση αλλά έχω ευαίσθητα μάτια και τα τρίβω συχνά και αυτή ακόμα και 5 ώρες μετά την εφαρμογή με τσούζει.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δες αυτή από Darphin δεν είναι ό,τι πιο φθηνό υπάρχει αλλά θα μπορούσα να σου πω και αυτή της Benefit που κάνει 38 ευρώΌχι καλή είναι τις μέρες που την έβαζα συστηματικά είδα μια κάποια βελτίωση αλλά έχω ευαίσθητα μάτια και τα τρίβω συχνά και αυτή ακόμα και 5 ώρες μετά την εφαρμογή με τσούζει.![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δες αυτή από Darphin δεν είναι ό,τι πιο φθηνό υπάρχει αλλά θα μπορούσα να σου πω και αυτή της Benefit που κάνει 38 ευρώ![]()
Αυτή? καλά και η benefit με έκπτωση κάπου τόσο θα κατεβαίνει.
Θα ψάξω δείγματα θενξ!!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δες και από Vichy την Aqualia το ρολάκι για τα μάτια και μία φυτική της Sostar. Της δοκίμασε η αδερφή μου για τα μάτια και της άρεσαν.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Frezyderm Ac-norm aquatic creamΈχετε να μου προτείνετε καμία καλή ενυδατική κρέμα προσώπου για λιπαρό δέρμα με ακμή; Θέλω να απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Μία της Castalia δε θυμάμαι πώς την λένε και της Bioderma την πράσινη.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Καμιά πρόταση για οικονομικές μάσκαρα που κάνουν καλά τη δουλειά τους? Όχι απαραίτητα αδιάβροχες.

Eveline Cosmetics Big Volume Lash
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καμιά πρόταση για οικονομικές μάσκαρα που κάνουν καλά τη δουλειά τους? Όχι απαραίτητα αδιάβροχες.

Πραγματικά πολύ καλή κ γύρω στα 3 ευρω!
Dalian
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ειστε καλα;;
Θυμαστε για τη φαγουρα που σας ειχα πει πως με πιανει τελος καλοκαιριου;;
Ε να τη παλι! Κανω μπανιο και ξυνομαι! Ή ιδρωνω κ παλι ξυνομαι, ιδιαιτερως στα μπρατσα και στα μπουτια!
Λοιπον η claire ειχε δικιο! Ξηροδερμια με πιανει!
Αλλα και κρεμα νς βαλω μετα το μπανιο, πσλι ξυνομαι μπορει κ χειροτερα...
Οποτε περιμενω να περασει μετα απο λιγο κ ενιοτε χαιδευω χερια κ ποδια γιατι αν ξυστω, τρωγομαι περισσοτερο.
Τι να κανω δεν ξερω... Να ρωτησω σε κανα φαρμακειο λετε;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να σε δει κάποιος δερματολόγος και να σου δώσει εκείνος κάτι. Εγώ ευτυχώς έχω ηρεμίσει αλλά έχω πάντα μια κρεμούλα πρόχειρη την οποία μου την είχε δώσει γιατρός και την θεωρώ πανάκεια... ΄Οτι και να βγάλω, αυτήν βάζω και το ωραίο είναι πως πάντα περνάνε.Κοριτσια γεια!!
Ειστε καλα;;
Θυμαστε για τη φαγουρα που σας ειχα πει πως με πιανει τελος καλοκαιριου;;
Ε να τη παλι! Κανω μπανιο και ξυνομαι! Ή ιδρωνω κ παλι ξυνομαι, ιδιαιτερως στα μπρατσα και στα μπουτια!
Λοιπον η claire ειχε δικιο! Ξηροδερμια με πιανει!
Αλλα και κρεμα νς βαλω μετα το μπανιο, πσλι ξυνομαι μπορει κ χειροτερα...
Οποτε περιμενω να περασει μετα απο λιγο κ ενιοτε χαιδευω χερια κ ποδια γιατι αν ξυστω, τρωγομαι περισσοτερο.
Τι να κανω δεν ξερω... Να ρωτησω σε κανα φαρμακειο λετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.