Μια γυναικα δεν δολοφονει τον αντρα της επειδη την θεωρει ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΑΝ ΦΥΛΟ.Θα τον σκοτωσει για αλλους λογους.Αντοθετα ενας ανδρας πατριαρχικων αντληψεων..οταν σκοτωνει επειδη τον ΧΩΡΙΣΕ...ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΑΡΡΑ ΚΑΤΩΡΕΡΗ ΤΟΥ..ΑΦΟΥ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΔΙΚΑΚΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ.
Δεν σε συμφερει να το αντιληφθεις.
για περίμενε, γιατί τα μπερδεύεις.
Αν υπάρχει <<γυναικοκτονία>>, που δεν έχω αντίρρηση πως είναι σκόπιμη η ορολογία, τότε υπάρχει και <<ανδροκτονία>>. Δηλ είναι αυτονόητο. Το θεωρούσα δεδομένο, πως όσοι θέλουν τον ένα όρο, πρέπει αναγκαστικά να αποδεχτούν και τον άλλο. Ισότητα έχουμε. Δεν μπορείς να λες τα δικά μας σύκα και των αλλων καρύδια. Εγώ προσωπικά στη ζωή μου, χρησιμοποιώ κανονικά και τους δυο όρους.
Έτσι όπως το γράφεις, αφήνεις να εννοηθεί, πως γυναικοκτονία ή ανδροκτονία είναι η δολοφονία ανθρώπου τοου αντίστοιχου φύλου, μόνο αν αυτό είναι αποτέλεσμα μιας αντίληψης για κατωτερότητας του φύλου του θύματος από τον θύτη. Αν δηλαδή εγώ σκοτώσω τον άντρα μου γιατί με έφτασε στο αμήν (και είμαι ικανή να το κάνω), τότε θα είναι ανδροκτονία, αν τον θεωρώ κατώτερο, ειδάλλως θα είναι ανθρωποκτονία. Και γω χαζή είμαι να το ομολογήσω, πως τον θεωρώ κατώτερο; Όταν συνέλθω και πάω στην αστυνομία, θα πω πως ήταν ατύχημα...χα χα. Ενώ το ότι εκείνος με θεωρεί κατώτερη, αυτό είναι δεδομένο.
Αυτό τον όρο, πρώτη φορά τον ακούω. Αν όμως οι φιλόλογοι αποφασίσουν πως έτσι είναι, τότε θα τον χρησιμοποιω έτσι.
Και δε μου λες, πώς είσαι τόσο σίγουρη, πως η γυναίκα δεν τον θεωρεί κατώτερο; Εδώ άλλες και άλλες τους έχουν του άντρες: <το παιδί για όλες τις δουλειές>, σούζα και μην τολμήσουν να μιλήσουν, γιατί <μας έπρηξες με τις βλακείες σου>.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Απριλίου 2024
Να λοιπόν η εξήγηση / ξέπλυμα των αρσενικών
"
σε όλη την πανίδα, σε κάθε μορφή εμβίων όντων το αρσενικό είναι πάντοτε επιθετικό . Είναι πιο επιθετικό, γιατί αυτό είναι το οποίο στη φύση κυνηγάει την τροφή και αναλαμβάνει την επιθετική διεκδίκησή της ή την άμυνά της.
Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει και στηρίζει τη μορφή, είτε γίνεται στην αγέλη είτε γίνεται στη δυαδική μορφή που έχουμε στο homo sapiens. Άρα είναι η φύση των πραγμάτων το αρσενικό να είναι το επιθετικό , κατά συνέπεια η έννοια της γυναικοκτονίας πραγματικά έχει μια βιολογική βάση"
Το κρεσέντο σκοταδισμού διά στόματος Βαρτζόπουλου για τη βία μεταξύ ανηλίκων και τις γυναικοκτονίες. Αναλυτικά όσα δήλωσε και η καθυστερημένη “εξήγηση”.
www.news247.gr
είναι μια άποψη!!