Giovanna
Επιφανές μέλος

να του πω να το κανει και σε μενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

δεν θελω να το πιστεψω ειναι πολυ καλοςσε ψαρωνει ρε.
σε βλεπει που αγχωνεσαι και θελει να σου φαει το 200αευρο, εκ των οποιων τα 100 δικα του.
αστον να λεει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εμενα αυτος μου ειπε οτι θα μου διχνει με τα χερια
και μενα μου το πε αυτο. κανει νοηματα...

Αυτό με το όριο σβησίματος (τι λέω βραδιάτικα

Όταν μπείς μην ξεχάσεις κάθισμα, καθρέφτες και φυσικά ζώνη. (έχουν κοπεί φίλοι μου έτσι

*marouli*
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως,το αγχος πριν δώσω ήταν τρομερό...Νομιζα ότι είχα ξεχάσει τα πάντα..
Οταν μπεις να φορέσεις απαραιτήτως ζώνη,κάθισμα και καθρέφτες όπως είπε και η προλαλήσασα!Α!Και συνήθως ρωτάνε τι ελέγχους κάνουμε πριν και αφου μπούμε στο αμάξι!Αυτά!
Καλή επιτυχία!!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

κοιτα δε θελω να στο παιξω δικηγορος του δγιαουλου, αλλα ειναι μεγαλοι μ@λακες και κανουν τα παντα για να σε κοψουν.
μπορουν να βρουν τις πιο απιστευτες δικαιολογιες!
ακομα και πχ, οτι δεν κοιταξες δεξια να δεις αν ερχεται αλλο αμαξι (ενω εσυ το εκανες!!!) απλα και μονο επειδη δε γυρισες το κεφαλι σου γυρω γυρω σα τιραμολας, 285 χιλιαδες φορες.![]()
Αν σου κανουν κατι τετιο υπαρχει κατι αλλο ωραιοτατο που μπορεις να τους κανεις, και συνιθος το κανουν μοκο... Πηγανε να κοψουνε τον ξαδερφο μου με ακομα πιο κουλη δικαιολογια (ητανε σε δρομο απο τον οπιων περναγε καθημερινα με το μηχανακι χρονια πριν δωσει για αυτοκινιτο, και τον βαλανε να στριψει δεξια απο οπου ομως απαγορευετε, αυτος δεν ψαροσε και ουτε εκοωε ταχυτιτα ουτε τπτ, απλα συνεχισε ευθεια και πηγανε να του την πουνε οτι και καλα δεν εκοψε ταχυτιτα, δεν κοιταξε για πινακιδα κλπ και απλα τους εγραψε), ε λοιπον μολις ανοιξεις το στοματακι σου σου λενε πως το πειρες το διπλωμα... Αρκει να ξερεις τι να πεις...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

το Ελληνικο συστημα ειναι για τα μπαζα κατα την γνωμη μου - εαν δεν λαδωσεις η ξερεις κανεναν δεν περνας που να χτυπιεσαι κατω χιλιες φορες.
Εγω πάντως το πήρα το 97 ή 98 με την δεύτερη, ακριβώς επειδή αρνήθηκα να πληρωσω την πρώτη που με έκοψε για τρελή μαλακία και προτιμήσα να ξαναπληρώσω παράβολα!!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αν σου κανουν κατι τετιο υπαρχει κατι αλλο ωραιοτατο που μπορεις να τους κανεις, και συνιθος το κανουν μοκο... Πηγανε να κοψουνε τον ξαδερφο μου με ακομα πιο κουλη δικαιολογια (ητανε σε δρομο απο τον οπιων περναγε καθημερινα με το μηχανακι χρονια πριν δωσει για αυτοκινιτο, και τον βαλανε να στριψει δεξια απο οπου ομως απαγορευετε, αυτος δεν ψαροσε και ουτε εκοωε ταχυτιτα ουτε τπτ, απλα συνεχισε ευθεια και πηγανε να του την πουνε οτι και καλα δεν εκοψε ταχυτιτα, δεν κοιταξε για πινακιδα κλπ και απλα τους εγραψε), ε λοιπον μολις ανοιξεις το στοματακι σου σου λενε πως το πειρες το διπλωμα... Αρκει να ξερεις τι να πεις...
προφανως, αν δε μπορεις να στριψεις, πας ευθεια (αν παει)... αυτο ειναι κανονας. το κανουν συχνα, για να τσεκαρουν αν ξερεις το αντιστοιχο σημα. δλδ, τι μπορεις να τους πεις, αν σου πουν οτι δεν κοιταξες καθρεφτες, εσυ κοιταξες κανονικα?
underwater
Περιβόητο μέλος

Πάντως στα 7 χρόνια που έχουν περάσει δεν έχω οδηγήσει εκτός από ελάχιστες φορές!

Πάντως δεν μαθαίνεις να οδηγάς από τη σχολή οδηγών.Μαθαίνεις στη πορεία σιγά , σιγά.
kynofilos
Δραστήριο μέλος

Στην Αγγλία έβγαλα το Δίπλωμα της Κοινοπολιτείας (και καλά...) και ξανάδωσα αλλά πλέον είχα αρκετή πείρα συνεχούς οδήγησης...
Το πρώτο πράγμα που μου έμαθε ο Άγγλος Δάσκαλος, ήταν πώς θα σταματήσω το όχημα σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, όπως να πεταχτεί ένα παιδάκι μπροστά μας... έπρεπε να σταματήσει πλήρως το αυτοκίνητο, χωρίς να σβήσει η μηχανή και χωρίς να χάσω τον έλεγχο του αυτοκινήτου... Αυτό εξετάζεται και για το δίπλωμα.
Μία από τις ερωτήσεις των εξεταστών ήταν: "ποιά είναι η σημασία του πορτοκαλί χρώματος στους φωτεινούς σηματοδότες..."
PYLH
Δραστήριο μέλος

Σε προειδοποιεί ότι θ' ανάψει το κόκκινο...δλδ κόψε ταχύτηταααααΚι εγώ το πήρα αμέσως μόλις συμπλήρωσα την ηλικία... ένα μήνα έκανα μαθήματα και πήρα καθαρά και με την πρώτη, αυτοκινήτου και μοτοσυκλέττας σχεδόν μαζί...
Στην Αγγλία έβγαλα το Δίπλωμα της Κοινοπολιτείας (και καλά...) και ξανάδωσα αλλά πλέον είχα αρκετή πείρα συνεχούς οδήγησης...
Το πρώτο πράγμα που μου έμαθε ο Άγγλος Δάσκαλος, ήταν πώς θα σταματήσω το όχημα σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης, όπως να πεταχτεί ένα παιδάκι μπροστά μας... έπρεπε να σταματήσει πλήρως το αυτοκίνητο, χωρίς να σβήσει η μηχανή και χωρίς να χάσω τον έλεγχο του αυτοκινήτου... Αυτό εξετάζεται και για το δίπλωμα.
Μία από τις ερωτήσεις των εξεταστών ήταν: "ποιά είναι η σημασία του πορτοκαλί χρώματος στους φωτεινούς σηματοδότες..."

kynofilos
Δραστήριο μέλος

Σε προειδοποιεί ότι θ' ανάψει το κόκκινο...δλδ κόψε ταχύτητααααα![]()
ή μήπως λέω μπούρδες???
Νομίζω αν αυτή μόνο είναι η απάντηση θα σε κόβανε... Τί άλλο μας λέει το πορτοκαλί;
PYLH
Δραστήριο μέλος

Νομίζω αν αυτή μόνο είναι η απάντηση θα σε κόβανε... Τί άλλο μας λέει το πορτοκαλί;
Περίμενε λίγο καλέ μου άνθρωπε γιατί ζαλίστηκα "πέρα-δώθε" , είμαι κι άρρωστη γυναίκα , δεν ξέρω και τα " ιερογλυφικά " ( quote, mote , split....etc ) , θέλω ν' απαντήσω κι αλλού , θέλω να ρωτήσω και: για τα σκυλιά , αφού σύντομα θα έχουμε ένα στο σπίτι , για το Σιάτσου , για Μυθολογία ( δεν το συζητω ! ) , να θέσω νέα θέματα , να φτιάξω καφέ , ( ζεστό ντούς δεν κάνω , ξέχνα το !!! ) ΚΑΙ πολύ ανησυχώ ότι είμαι :

Τι μας λέει το πορτοκαλί ???

Ρωτάει τον δάσκαλο...
- Δάσκαλε, πως με βλέπεις? Είμαι ΟΚ ή θα χρειαστεί να δώσουμε κανα χαρτζηλικάκι ?
- Χρηστάκι εντάξη είσαι αλλά να δώσουμε ενα διακοσάρι να ήμαστε 100% κομπλέ...
Έτσι λοιπον ο Χρήστος με τον αέρα των 200 πήγε και έδωσε και ήταν σούπερ... λίγο πριν βγούν απο το αμάξι ομως ο ενας εξεταστής του λεει...
- Μισό λεπτό... Προβολείς ξέρεις να ανάβεις?
- Βέβαια (λέει ο Χρήστος) και τους ανάβει...
- Συγχαρητήρια ΚΟΠΗΚΕΣ! ΠΟΤΕ δεν ανάβουμε προβολείς σε κατοικημένη περιοχή!!!
Όπως καταλάβατε ο δάσκαλος ήταν σίγουρος οτι ο Χρήστος δεν είχε πρόβλημα και τα 200 τα τσέπωσε, οι εξεταστές όμως τα είχαν πάρει απο τους υπόλοιπους και βρήκαν την ευκαιρία να κόψουν και έναν... Περιττό να σας πω οτι μετά απο μερικά λεπτά με σφαλιάρες και κλωτσίδια ο δάσκαλος δεσμεύτηκε να του φέρει το δίπλωμα στο σπίτι μετά απο λίγες ημέρες... Όπως και έγινε...
Εγώ λοιπόν σε άλλο δάσκαλο που ήταν και γνωστός μου κάνω την ίδια ερώτηση... "Πως με βλέπεις... θα χρειαστεί λαδάκι ή ειμαι ΟΚ?"
και μου απαντάει...
"Δεν έχεις πρόβλημα, αλλά θα δούμε εκείνη την ώρα ποιοι θα είναι οι εξεταστές... Αν τα έχουν πάρει απο όλους τους άλλους θα τους δώσουμε κάτι γιατι κάτι θα βρουν να σε κόψουν" (εν ολίγης μου περιέγραψε πως μπορείς να την πάθεις όπως ο φίλος μου, χωρίς να ξέρει το συγκεκριμένο σκηνικό!)
Τελικά το δώσαμε το 100αρικάκι και δεν είχαμε παρατράγουδα...
Giovanna
Επιφανές μέλος

ειδες με τι μ@λακες εχουμε να κανουμε..... πωπω....
το πορτοκαλι εκτος του οτι μειωνουμε ταχυτητα οταν τρεχουμε...γιατι θα αναψει κοκκινο...
ειναι και σαν κοκκινο(ετσι το αντιμετωπιζουμε) αν τρεχουμε με μικρη ταχυτητα...
επισης, δυο πορτοκαλι που αναβοσβηνουν, προειδοποιουν οτι στο επομενο φαναρι θα βρουμε κοκκινο, οποτε και παλι πρεπει να μειωσουμε ταχυτητα...
λεω κατι λαθος?
PYLH
Δραστήριο μέλος

Καλημέρα !!!100 εδωσες? ταριφα δεν ειναι το 200αρι ρε?
ειδες με τι μ@λακες εχουμε να κανουμε..... πωπω....
το πορτοκαλι εκτος του οτι μειωνουμε ταχυτητα οταν τρεχουμε...γιατι θα αναψει κοκκινο...
ειναι και σαν κοκκινο(ετσι το αντιμετωπιζουμε) αν τρεχουμε με μικρη ταχυτητα...
επισης, δυο πορτοκαλι που αναβοσβηνουν, προειδοποιουν οτι στο επομενο φαναρι θα βρουμε κοκκινο, οποτε και παλι πρεπει να μειωσουμε ταχυτητα...
λεω κατι λαθος?

Σ' ευχαριστώ για το " φρεσκάρισμα ".

Είμαι πολύ προσεκτική σ' αυτά....καμία αναστροφή όμως

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.