Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

να ρωτησω τωρα κατι?εμενα μου εχουν πει οτι στην οπισθογωνια πρεπει να κοιτας μονο πισω κι οχι στον πλαινο καθρεφτη.το θεμα ειναι οτι εγω δεν μπορω να την κανω αν δεν κοιταω στον πλαινο καθρεφτη!!!Δεν ειμαι τοσο σιγουρη για το ποσο ισχυει αυτο και θα θελα να μου πειτε τη σωστη μεθοδο με την οποια γινεται η οπισθογωνια. ευχαριστω!
Κοίτα λίγο τον καθρέφτη και λίγο πίσω. Συνδύασε τα, δεν είναι κάτι δύσκολο οι εξετάσεις.

Εγώ έχω άλλη απορία. Εχω δίπλωμα για αυτοκίνητο. Αν δώσω για μηχανή, θα μου βγει πιο φτηνά (στα παράβολα πχ) ή καμία σχέση;
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα λίγο τον καθρέφτη και λίγο πίσω. Συνδύασε τα, δεν είναι κάτι δύσκολο οι εξετάσεις.
Εγώ έχω άλλη απορία. Εχω δίπλωμα για αυτοκίνητο. Αν δώσω για μηχανή, θα μου βγει πιο φτηνά (στα παράβολα πχ) ή καμία σχέση;
Έχω την εντύπωση ότι δεν σου βγαίνει πιο φθηνά διότι ανοίγεις εκ νέου καρτέλα, παράβολα κλπ
Θα είχες ελάφρυνση άμα έδινες ταυτόχρονα για αυτοκίνητο και μηχανή επειδή θα άνοιγες μια καρτέλα και για τα 2
Ίσως πάντως να σου βγει πιο φθηνά τώρα στους γιατρούς που μπορεί να μη χρειάζεται να ξαναπάς
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος

1ον) Πόσο περίπου κοστίζει?(ΣΥΝΟΛΙΚΑ με φπα/παραβολα κοκ)
2ον)Λάδωμα είναι υποχρεωτικό ? Γιατί ακούω οτι σε κόβουν αν δεν λαδώσεις...
3ον)Πόσο χρόνο θα μου πάρει απο την πρωτη στιγμη που θα μπω στην σχολή μέχρι την στιγμή που θα είμαι νόμιμος οδηγός?
4ον) Προτείνετε Αθήνα ή Επαρχία?
5ον) Επειδή δεν εχω πιάσει ΠΟΤΕ τιμονι,θα χρειαστώ να κάνω μόνος μου εξάσκηση? (με τον πατέρα μου πχ)
6ον)Σε περίπτωση αποτυχιας στις εξετάσεις τι παίζει?(θεωρητικές και πρακτικές)Και με τα λεφτά πόσα επιπλεόν πρέπει να δώσω?
7ον)Ο,τι άλλη πληροφορία έχετε...ρίξτε την

termicrazypaoki
Νεοφερμένο μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Ερώτηση: Πρέπει να ξαναδώσω σήματα ή μόνο παράσταση? (ξέρω ότι απο τον Ιανουάριο του '13 προστέθηκαν κατηγορίες και γενικά άλλαξε το σύστημα) . Τι ισχύει πλέον? Ξέρω για 11 ώρες πρακτική εκπαίδευση αλλά για θεωρητική δεν ξέρω αν απαιτείται απο τη στιγμή που έχω διπλωμα αυτοκινήτου.
(έμαθα να οδηγώ σε 50ρακι φέτος το καλοκαίρι ημιαυτονομο. Η "επίδοση" μου κέρδισε και την εμπιστοσύνη του πατερα μου, δίνοντας μου τη σύμφωνη γνώμη του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Μπορεί να πληρώνω βέβαια και κάτι παραπάνω για την ψυχική οδύνη που θα υφίσταται ο δάσκαλος κάθε φορά που πιάνω το τιμόνι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πω αυτό που πρέπει να δώσεις ένα 750άρι για να πάρεις ένα ψωροδίπλωμα μου την έσπασε απίστευτα...
Μπορεί να πληρώνω βέβαια και κάτι παραπάνω για την ψυχική οδύνη που θα υφίσταται ο δάσκαλος κάθε φορά που πιάνω το τιμόνι![]()
παιζει να ειναι η πιο ωφελιμη επενδυση που θα κανεις στην ζωη σου . Θα απαλλαγεις μια και καλη απο την φρικη των ΜΜΜ
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

παιζει να ειναι η πιο ωφελιμη επενδυση που θα κανεις στην ζωη σου . Θα απαλλαγεις μια και καλη απο την φρικη των ΜΜΜ
Δε διαφωνώ αλλά από τη στιγμή που σε άλλες μεγαλύτερες πόλεις δίνεις 400 και 500 ευρώ για τον ίδιο σκοπό δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου;
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε διαφωνώ αλλά από τη στιγμή που σε άλλες μεγαλύτερες πόλεις δίνεις 400 και 500 ευρώ για τον ίδιο σκοπό δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου;
Ναι το ξερω, και εγω χαλκιδικη το εβγαλα ,λογω γνωστου+χαμηλοτερων τιμων γενικοτερα .Στην Αθηνα πετσοκοβουν ,αλλα απο το να περιμενω μεσ την ζεστη/κρυο/βροχη για να στριμωχτω σαν την σαρδελα(+ οτι σε περιοριζουν και χρονικα ,δεν μπορεις να βγαινεις αργα κλπ) στο εκαστοτε μετρο/λεωφορειο θα τα εδινα τα 750
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ναι το ξερω, και εγω χαλκιδικη το εβγαλα ,λογω γνωστου+χαμηλοτερων τιμων γενικοτερα .Στην Αθηνα πετσοκοβουν ,αλλα απο το να περιμενω μεσ την ζεστη/κρυο/βροχη για να στριμωχτω σαν την σαρδελα(+ οτι σε περιοριζουν και χρονικα ,δεν μπορεις να βγαινεις αργα κλπ) στο εκαστοτε μετρο/λεωφορειο θα τα εδινα τα 750
Μα το έχουν παρατραβήξει όμως με τις τιμές...Ένας στην πόλη μου θέλει 850Ε! Και το άλλο, να πρέπει λέει να κάνεις υποχρεωτικά 21 ώρες (!!!) θεωρία για να μάθεις τα σήματα που με λίγο διάβασμα βγαίνουν σε ένα Σ-Κ. Και οι γονείς μου λένε ότι έκαναν 5-6 μαθήματα και πήγαν και έδωσαν.
Τέλος πάντων ελπίζω να το πάρω αν και λίγο κολώνω στην οδήγηση τώρα που είναι αρχή

DarthFederer
Διάσημο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει και ειδικές τιμές για φοιτητές αλλά δεν λέει πόσο πάνε..
DarthFederer
Διάσημο μέλος

920Ε για δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής με μαθήματα θεωρίας, πρακτικής και παράβολα είναι πολλά ;;
Έχει και ειδικές τιμές για φοιτητές αλλά δεν λέει πόσο πάνε..
Δεν μου φαινονται πολλα, αλλα παιζει μεγαλο ρολο και η περιοχη
Dias
Επιφανές μέλος

...όπως και πόσα παραπάνω πρέπει να δώσεις στο τέλος για "λάδωμα" ώστε να μην κοπείς στις εξετάσεις.Δεν μου φαινονται πολλα, αλλα παιζει μεγαλο ρολο και η περιοχη

DarthFederer
Διάσημο μέλος

...όπως και πόσα παραπάνω πρέπει να δώσεις στο τέλος για "λάδωμα" ώστε να μην κοπείς στις εξετάσεις.
![]()
Θελει προσοχη με το λαδωμα και παιζει μεγαλο ρολο ο δασκαλος. Αν ειναι μαφια και ξερει τους εξεταστες, ξερει και ποιος λαδωνεται και ποιος οχι. Επισης ξερει και τα κερατα που ενω λαδωνονται παλι κοβουν. Δεν πρεπει να παει κανενας απονηρευτος γιατι μπορει να του κατσει το στραβοξυλο που δεν δεχεται χρηματα και να γινει ρομπα
Dias
Επιφανές μέλος

Το "λάδωμα" δεν γίνεται απευθείας από τον υποψήφιο στον εξεταστή, αλλά μεσολαβεί πάντα ο "δάσκαλός" (ο οποίος προφανώς και κρατάει τα ...μεσιτικά του). Το ότι "λαδώνεις" σημαίνει ότι δεν θα κοπείς (καθώς είναι πολύ εύκολο στον εξεταστή να βρει αφορμή), αλλά όχι και ότι θα περάσεις οπωσδήποτε αν κάνεις κάτι πολύ χοντρό (π.χ. να περάσεις με κόκκινο ή να μπεις ανάποδα στο μονόδρομο).Θελει προσοχη με το λαδωμα και παιζει μεγαλο ρολο ο δασκαλος. Αν ειναι μαφια και ξερει τους εξεταστες, ξερει και ποιος λαδωνεται και ποιος οχι. Επισης ξερει και τα κερατα που ενω λαδωνονται παλι κοβουν. Δεν πρεπει να παει κανενας απονηρευτος γιατι μπορει να του κατσει το στραβοξυλο που δεν δεχεται χρηματα και να γινει ρομπα

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.