mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:43 Η mindcircus: #761 19-07-16 18:43 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Aπό το να διαβάζει Αυγουστιάτικα καλύτερα μίζα να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Όταν έδινα εγώ όσοι δώσαμε μίζα κάνε ένα γύρο και είμασταν ok και το μοναδικό παιδί που δεν πλήρωσε τον είχαν ένα τέταρτο στο αμάζι και τελικά τον κόψανε. Click για ανάπτυξη... Και ποσα πληρωνεις ρε παιδι για να ξαναδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:46 Ο akikos έγραψε: #762 19-07-16 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και ποσα πληρωνεις ρε παιδι για να ξαναδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:54 Ο xristaras9: #763 19-07-16 18:54 150 είναι για την πορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 19:51 Η meetmeinmontauk: #764 19-07-16 19:51 160 είναι ο δάσκαλος μέχρι στιγμής δε μου έχει πει να δώσω κάτι παραπάνω. κι ούτε θα ήθελα να δώσω δηλαδή... πιστεύω πως είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο και οδηγώ και με τον πατέρα μου οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ. αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά την ώρα της εξέτασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 20:06 Η mindcircus: #765 19-07-16 20:06 Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Aπό το να διαβάζει Αυγουστιάτικα καλύτερα μίζα να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Όταν έδινα εγώ όσοι δώσαμε μίζα κάνε ένα γύρο και είμασταν ok και το μοναδικό παιδί που δεν πλήρωσε τον είχαν ένα τέταρτο στο αμάζι και τελικά τον κόψανε. Click για ανάπτυξη... Και ποσα πληρωνεις ρε παιδι για να ξαναδωσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:46 Ο akikos έγραψε: #762 19-07-16 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και ποσα πληρωνεις ρε παιδι για να ξαναδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:54 Ο xristaras9: #763 19-07-16 18:54 150 είναι για την πορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 19:51 Η meetmeinmontauk: #764 19-07-16 19:51 160 είναι ο δάσκαλος μέχρι στιγμής δε μου έχει πει να δώσω κάτι παραπάνω. κι ούτε θα ήθελα να δώσω δηλαδή... πιστεύω πως είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο και οδηγώ και με τον πατέρα μου οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ. αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά την ώρα της εξέτασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 20:06 Η mindcircus: #765 19-07-16 20:06 Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Και ποσα πληρωνεις ρε παιδι για να ξαναδωσεις? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 18:54 Ο xristaras9: #763 19-07-16 18:54 150 είναι για την πορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 19:51 Η meetmeinmontauk: #764 19-07-16 19:51 160 είναι ο δάσκαλος μέχρι στιγμής δε μου έχει πει να δώσω κάτι παραπάνω. κι ούτε θα ήθελα να δώσω δηλαδή... πιστεύω πως είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο και οδηγώ και με τον πατέρα μου οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ. αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά την ώρα της εξέτασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 20:06 Η mindcircus: #765 19-07-16 20:06 Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
150 είναι για την πορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 19:51 Η meetmeinmontauk: #764 19-07-16 19:51 160 είναι ο δάσκαλος μέχρι στιγμής δε μου έχει πει να δώσω κάτι παραπάνω. κι ούτε θα ήθελα να δώσω δηλαδή... πιστεύω πως είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο και οδηγώ και με τον πατέρα μου οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ. αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά την ώρα της εξέτασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 20:06 Η mindcircus: #765 19-07-16 20:06 Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
160 είναι ο δάσκαλος μέχρι στιγμής δε μου έχει πει να δώσω κάτι παραπάνω. κι ούτε θα ήθελα να δώσω δηλαδή... πιστεύω πως είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο και οδηγώ και με τον πατέρα μου οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ. αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά την ώρα της εξέτασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 20:06 Η mindcircus: #765 19-07-16 20:06 Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πες του εσυ καλε του δασκαλου... Αλλα οκ αμα δε θες... Κανε οσα ξερεις και οτι ειναι να γινει, θα γινει. Αυτο να σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 22:30 Ο DarthFederer: #766 19-07-16 22:30 Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο καλος ο δασκαλος ειναι ενημερωμενος για τους εξεταστες που τα παιρνουν. Αν τα παιρνουν τα δινεις και ξεμπερδευεις. Απο το να σε κοψουν και να δωσεις ξανα λεφτα για πορεια, εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εδω ειναι Ελλαδισταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2016 στις 23:28 Ο JKaradakov: #767 19-07-16 23:28 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: σε μία βδομάδα δίνω για το δίπλωμα κι έχω αρχίσει από τώρα ν' αγχώνομαι έχω παραδείγματα από φίλες που κόπηκαν την πρώτη φορά για γελοίους λόγους και το πήραν με τη δεύτερη. και κατά κάποιο τρόπο έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα κοπώ κι εγώ την πρώτη φορά η δική σας εμπειρία πως ήταν? σας φάνηκε εύκολο, δύσκολο, απαιτητικό? Click για ανάπτυξη... Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 05:16 Ο Φρεντος έγραψε: #768 20-07-16 05:16 Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις επαρχιες ειναι πιο ανθρωπινα τα πραγματα. Τεραστια διαφορα. Εγω το χα βγαλει τρικαλα πριν 3 χρονια... Ειχα πληρωσει 450 και οι εξεταστες με εξετασαν κανονικα, χωρις πουστικες ερωτησεις κτλ και χωρις λαδωμα.. Κατι φιλοι μου στη θεσσαλονικη εχουν πληρωσει τα διπλασια και ακομα παλευουν... Αλλα γενικα το αγχος δε βοηθαει, καθαρα θεμα εξεταστη ειναι...Αμα θελει λαδωμα οτι και να κανεις θα σε κοψει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 08:35 Η meetmeinmontauk: #769 20-07-16 08:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Που δίνεις; Πόλη εννοώ. Αν είσαι εκτός Θεσσαλονίκης (παναγία μου τι τράβηξα) και Αθηνών (έχω ακούσει ιστορίες) νομίζω είσαι εντάξει. Εδώ Θεσσαλονίκη ήταν 100Ε η επανεξέταση. Click για ανάπτυξη... Κεφαλονιά είμαι. Τώρα πια είναι 160 ευρώ απ' ο,τι ξέρω. Οι θεωρητικές ερωτήσεις είναι δύσκολες? Φοβάμαι μην τα πάω καλά στα άλλα και το χάσω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2016 στις 10:26 Ο JKaradakov: #770 20-07-16 10:26 Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι κλασσικές αποκλείεται να μην στις είπε ο δασκαλος. Αφού είσαι επαρχία μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 18:44 Η *Serena* έγραψε: #771 19-08-16 18:44 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:10 Ο JKaradakov: #772 19-08-16 20:10 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος πόσες είναι ακριβώς οι πιθανές ερωτήσεις που μπαίνουν στη θεωρητική εξέταση? Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει η οποιαδήποτε φωτεινή ή μη ένδειξη στο ταμπλό και στο τιμόνι. (πχ. ποτε χρησιμοποιούμαι την κόρνα) Τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου. Ποιο τραβηγμένες ή δύσκολες: Περιγραφή έκτακτων καταστάσεων για να τους πεις τι θα έκανες. Σε ποιες ρόδες μπαίνουν οι αλυσίδες. Τα νούμερα πάνω στα λάστιχα και τι σημαίνουν. Να ανοίξεις το καπό και να τους πεις που βρίσκεται τι. Να ελέγξεις τα λάδια. Να τους πεις ποια φωτα έχει ένα αμάξι και πότε φέγγουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 20:54 Ο Johnny15 έγραψε: #773 19-08-16 20:54 Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσες ρώτησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 21:48 Η *Serena* έγραψε: #774 19-08-16 21:48 Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:22 Ο JKaradakov: #775 19-08-16 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πόσες ρώτησε Click για ανάπτυξη... Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Και επίσης εννοούσε στα σήματα όχι μέσα στο αμάξι κατά την πρακτική εξέταση. Click για ανάπτυξη... Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 22:52 Η *Serena* έγραψε: #776 19-08-16 22:52 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έδωσα 3 φορές, όλες απο αυτές που είπα τις άκουσα. Αααα... Είναι ίδιες με αυτές στα διάφορα τεστάκια που κυκλοφορούν. Δεν μπορεί να μην τις έχεις δει. Click για ανάπτυξη... Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2016 στις 23:32 Ο PeterTheGreat: #777 19-08-16 23:32 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έδωσα σήματα πριν 2 χρόνια πάντως ήταν 100% από αυτά που κυκλοφορούν. Νομίζω μάλιστα πως έχει και το υπουργείο αντίστοιχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 10:50 Ο DarthFederer: #778 20-08-16 10:50 Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εδωσα πριν 4 χρονια και ειχε νομιζω 20 ερωτησεις, η πλειοψηφια των απαντησεων ηταν κοινη λογικη ή απλα παρα πολυ ευκολες. Υπηρχαν 1-2 ερωτησεις που απλα δεν πατουσες την απαντηση με τη μια. Κατα τα αλλα ομως ηταν γελοια ευκολο. Οχι οτι θυμαμαι πλεον σηματα, ο,τι ξερω ειναι εμπειρικα τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2016 στις 22:46 Η Darkness έγραψε: #779 20-08-16 22:46 Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ θεσσαλονικη με 600. Είναι πολλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2016 στις 19:13 Ο jj! έγραψε: #780 23-08-16 19:13 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Έχω δει διάφορες εφαρμογές με 30 τεστ δλδ γυρω στις 800 ερωτησεις γιατι καποιες επαναλαμβάνονται. Όμως το πρόγραμμα που έχουν στη σχολή έχει 40 τεστ και αρκετές πιο ζόρικες ερωτήσεις που δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού και ενδέχεται να μην μπορέσω να ξαναπάω εκεί για εξάσκηση μέχρι να δώσω. Μήπως ήταν παλιά έτσι και έχουν αφαιρεθεί κάποιες? Γιατί ειπώθηκε ότι φέρανε καινούριο πρόγραμμα για τη διδασκαλία... Click για ανάπτυξη... Δεν σου έχει δώσει βιβλιαράκι με τα σήματα ο δάσκαλος; Εκεί βρίσκονται ΟΛΕΣ οι πιθανές ερωτήσεις και βγαίνουν με διάβασμα ενός απογεύματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.