fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 22:02 Ο fockos έγραψε: #721 23-01-16 22:02 Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Με την ίδια λογική, 'καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις αεροπλάνο'. Και στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι δύσκολο οι ταχύτητες, απλά είναι βάσανο μέσα στην πόλη. Το άλλο για το 'not fun', καθόλου δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Το αυτοκίνητο είναι απλά ένα εργαλείο, αν μπορούσα να πηγαίνω στην σχολή με ρομπότ, θα το έκανα. Click για ανάπτυξη... Eίσαι με μια κοπέλα και πάτε με το αμάξι της γιατί όπως λέει δεν έχει σκοπό να μεθύσει, όμως μεθάει και πρέπει να το οδηγήσεις τι θα πεις εγώ δεν οδηγώ αναλογικά; .... Μαθαίνεις και τα δύο και διαλέγεις πιο θέλεις προσωπικά θεωρώ πιο επικίνδυνα τα αυτόματα για το λόγο ότι αν δε πατάς τίποτα προχωράνε μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 22:45 Ο akikos έγραψε: #722 23-01-16 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... όταν έχει το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο π.χ. φανάρι βάζεις νεκρά και αφήνεις τελείως το συμπλέκτη και πατάς το φρένο ελαφρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:03 Ο vassilis498: #723 23-01-16 23:03 Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Εκεί συνήθως κοιτάς το φανάρι των πεζών όταν γίνει κόκκινο βάζεις πρώτη και περιμένεις. Αλλά γενικά όπως βολεύεται ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:23 Ο akikos έγραψε: #724 23-01-16 23:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα αράγματος. Όταν πατάς συμπλέκτη γυρίζει ο δίσκος και φθείρεται. Ειδικά στην Αθήνα αυτή η απλή κίνηση σε γλυτώνει από πολλά 300αρια. Το φρένο το πατάμε για λόγους ασφαλείας για να βλέπουν ότι είμαστε σταματημένοι αυτοί που έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 00:10 Ο Kostis-Palamas: #725 24-01-16 00:10 Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PeterTheGreat: Με την ίδια λογική, 'καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις αεροπλάνο'. Και στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι δύσκολο οι ταχύτητες, απλά είναι βάσανο μέσα στην πόλη. Το άλλο για το 'not fun', καθόλου δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Το αυτοκίνητο είναι απλά ένα εργαλείο, αν μπορούσα να πηγαίνω στην σχολή με ρομπότ, θα το έκανα. Click για ανάπτυξη... Eίσαι με μια κοπέλα και πάτε με το αμάξι της γιατί όπως λέει δεν έχει σκοπό να μεθύσει, όμως μεθάει και πρέπει να το οδηγήσεις τι θα πεις εγώ δεν οδηγώ αναλογικά; .... Μαθαίνεις και τα δύο και διαλέγεις πιο θέλεις προσωπικά θεωρώ πιο επικίνδυνα τα αυτόματα για το λόγο ότι αν δε πατάς τίποτα προχωράνε μπροστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 22:45 Ο akikos έγραψε: #722 23-01-16 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... όταν έχει το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο π.χ. φανάρι βάζεις νεκρά και αφήνεις τελείως το συμπλέκτη και πατάς το φρένο ελαφρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:03 Ο vassilis498: #723 23-01-16 23:03 Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Εκεί συνήθως κοιτάς το φανάρι των πεζών όταν γίνει κόκκινο βάζεις πρώτη και περιμένεις. Αλλά γενικά όπως βολεύεται ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:23 Ο akikos έγραψε: #724 23-01-16 23:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα αράγματος. Όταν πατάς συμπλέκτη γυρίζει ο δίσκος και φθείρεται. Ειδικά στην Αθήνα αυτή η απλή κίνηση σε γλυτώνει από πολλά 300αρια. Το φρένο το πατάμε για λόγους ασφαλείας για να βλέπουν ότι είμαστε σταματημένοι αυτοί που έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 00:10 Ο Kostis-Palamas: #725 24-01-16 00:10 Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... όταν έχει το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο π.χ. φανάρι βάζεις νεκρά και αφήνεις τελείως το συμπλέκτη και πατάς το φρένο ελαφρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:03 Ο vassilis498: #723 23-01-16 23:03 Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Εκεί συνήθως κοιτάς το φανάρι των πεζών όταν γίνει κόκκινο βάζεις πρώτη και περιμένεις. Αλλά γενικά όπως βολεύεται ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:23 Ο akikos έγραψε: #724 23-01-16 23:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα αράγματος. Όταν πατάς συμπλέκτη γυρίζει ο δίσκος και φθείρεται. Ειδικά στην Αθήνα αυτή η απλή κίνηση σε γλυτώνει από πολλά 300αρια. Το φρένο το πατάμε για λόγους ασφαλείας για να βλέπουν ότι είμαστε σταματημένοι αυτοί που έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 00:10 Ο Kostis-Palamas: #725 24-01-16 00:10 Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Εκεί συνήθως κοιτάς το φανάρι των πεζών όταν γίνει κόκκινο βάζεις πρώτη και περιμένεις. Αλλά γενικά όπως βολεύεται ο καθένας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2016 στις 23:23 Ο akikos έγραψε: #724 23-01-16 23:23 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα αράγματος. Όταν πατάς συμπλέκτη γυρίζει ο δίσκος και φθείρεται. Ειδικά στην Αθήνα αυτή η απλή κίνηση σε γλυτώνει από πολλά 300αρια. Το φρένο το πατάμε για λόγους ασφαλείας για να βλέπουν ότι είμαστε σταματημένοι αυτοί που έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 00:10 Ο Kostis-Palamas: #725 24-01-16 00:10 Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Καλά αν θες να αράξεις στο φανάρι πολλοί και το φρένο αφήνουν, σηκώνουν και ένα χειρόφρενο και τρώνε πασατέμπο. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι θέμα αράγματος. Όταν πατάς συμπλέκτη γυρίζει ο δίσκος και φθείρεται. Ειδικά στην Αθήνα αυτή η απλή κίνηση σε γλυτώνει από πολλά 300αρια. Το φρένο το πατάμε για λόγους ασφαλείας για να βλέπουν ότι είμαστε σταματημένοι αυτοί που έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 00:10 Ο Kostis-Palamas: #725 24-01-16 00:10 Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω το καλοκαιρι πηρα το διπλωμα. Δε χρειαστηκε να δωσω θεωρια, για ειχα παρει διπλωμα για μηχανακι στα 16 μου. Για τα πρακτικα χρειαστηκα κανα μηνα, γιατι εκανα 45λεπτα μαθηματα οδηγησης. Δε χρειαστηκε να λαδωσω, καταγομαι απο επαρχιακη πολη και λιγο-πολυ ολοι γνωριζονται μεταξυ τους. Το διπλωμα το ειχα στα χερια μου επειτα απο 3 μηνες σχεδον. Επειδη ομως μολις περασα την εξεταση, την επομενη μερα πηγα διακοπες και μετα κατευθειαν Θεσσαλονικη, δεν επιασα τιμονι μεχρι τα Χριστουγεννα... Και αρχιζουν τα παρατραγουδα. Μεχρι και τον συμπλεκτη ειχα ξεχασει που βρισκεται. Αφηστε που ο πατερας μου επειδη πηρε καινουριο αυτοκινητο και το παλιο το δωσαμε, δεν με αφηνε να παρω το αυτοκινητο μονος μου, μεχρι να βεβαιωθει οτι ειμαι ικανος να οδηγησω αυτονομα. Εγω βεβαια εκνευριζομουν και αγχωνομουν, οποτε και εκανα περισσοτερα λαθη οσο καθοταν ο πατερας μου απο διπλα μου. Το παραμικρο σχολιαζοταν... Συμφωνησα πως το Πασχα θα συνεχισω με τη μανα μου τα "μαθηματα", γιατι με τον πατερα μου ειχα συγχιστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:07 Ο JKaradakov: #726 24-01-16 12:07 Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το δίπλωμα το πήρα πριν 2-2,5 μήνες. Έκανε να έρθει 3 εβδομάδες (Θεσσαλονίκη). Ας μην σας πω την τελική τιμή που έφτασε το δίπλωμα με όλες τις φασαρίες που μου έκαναν. Όσο είχε τα χαρτί οδηγούσα, με τον πατέρα μου πάντα. Αυτό που μου είπε ο δασκαλός είναι, δεν είναι διπλωμα, αν σε πιάσουν θα σε γράψουν, αλλα μέχρι να έρθει η ημερομηνία για το δικαστήριο θα έχει έρθει το δίπλωμα και αναιρείτε το προστιμο. Όταν ήρθε, ήταν μια βδομάδα πριν τα χριστουγεννα και θα φευγαμε για χωριο. 2,5 ώρες ταξίδι πήγαινε και έλα τους πήγα εγώ, όλα οκ, αλλα απο τότε γτ ο πατέρας μου το χρησιμοποιεί καθημερινά για να πηγαίνει στην δουλειά του δεν το εχω ξαναπάρει, και έχω 1 μήνα να οδηγήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:00 Ο fockos έγραψε: #727 24-01-16 14:00 Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο JKaradakov: #728 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνη από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγα συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετα να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Scoda Felicia του '99, 1100cc. Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 14:16 Ο DarthFederer: #729 24-01-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Χωρίς γκάζι αν το αμάξι είναι απ' τα καλά δε ξεκινάει που να χτυπιέσαι. εμένα πάντα μου έλεγε για γκάζι μάλιστα σε ανηφόρα σου λέει πολλές φορές ( κυρίως στην αρχη βέβαια καλό είναι να μη συνηθίσεις έτσι ) να πατάς συμπλέκτη-φρένο και μετά γκάζι για να μη σου φύγει πίσω. Click για ανάπτυξη... Εγω σε Corsa ειχα μαθει και ειχε κολλησει με το "ξεκινας αφηνοντας μονο τον συμπλεκτη". Μαλιστα το ιδιο ελεγε και στην ανηφορα που εχει και πολλες εδω που μενω. Αρχική Δημοσίευση από Vold: Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό η αλήθεια είναι Εμένα πάντως μου είπε όταν έχω το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο(αλλά αναμμένο), να έχω πατημένο τον συμπλέκτη και λίγο το φρένο και όταν είναι να ξεκινήσω να πατήσω γκάζι φέρνοντας τον συμπλέκτη σε ένα καλό σημείο έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ξεκινήσει δίχως να "κλωτσήσει". Click για ανάπτυξη... Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: τα κακά με το αυτόματο: 1) καλή τύχη αν μια μέρα χρειαστεί να οδηγήσεις χειροκίνητο 2) not fun at all Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να μαθεις σε καποιο manual. Αν και για την πολη το αυτοματο ειναι μεγαλη ανεση. Στην Εθνικη δεν μου πολυαρεσει αν δεν εχει ειτε χειροκινητη αλλαγη ειτε καποιο sport mode. Αρχική Δημοσίευση από fockos: Παιδιά να λέτε και το αυτοκίνητο που οδηγάτε μερικά πχ. τα golf είναι πολύ δύσκολα για αρχάριους όπως και επίσης και τα μεγάλα. γνώμη μου είναι με τους γονείς δίπλα δε μπορεί κανένας να μάθει γιατί φωνάζουν και νευριάζουν χωρίς λόγο. Επίσης πολλές φορές ειδικά στην επαρχία π.χ. εγώ στην Πάτρα η χρήση αυτοκινήτου είναι πιο φτηνά από τα ΜΜΜ. Για να μάθει κάποιος να οδηγάει πρέπει να οδηγά συχνά για 3 μήνες μετά αυτούς τους 3 μήνες μπορείς άνετε να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο όταν οδηγάς. Click για ανάπτυξη... Και τα γαλλικα ακομα χειροτερα γιατι οι ταχυτητες ειναι στο περιπου. Ευκολα για αρχαριο ειναι τα Toyota. Οι γονεις ειναι χρησιμοι για λιγες βολτες στην αρχη ωστε να σου πουν πραγματα για τον κανονικο δρομο που δεν μαθαινεις απο τον δασκαλο. Μετα τους ξαναβαζεις αφου εχεις μαθει καλα μονος σου. Για να μαθεις καποιος να οδηγει καλα σε 3 μηνες, πρεπει να οδηγει σχεδον καθε μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 16:13 Ο Cody έγραψε: #730 24-01-16 16:13 Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ οδηγώ ένα Opel Kaddet, 1600 κυβικά του ΄92 - '94, κάπου εκεί... δεν υπάρχει πιο ζόρικο και πιο βαρύ αμάξι από αυτό -.- Με το Fiat-άκι του δασκάλου μια χαρά τα πηγαίναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:00 Ο DarthFederer: #731 24-01-16 17:00 Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδραυλικο τιμονι εχει ή μπααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:28 Ο Cody έγραψε: #732 24-01-16 17:28 Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαα, κάνεις μπράτσα, ειδικά όταν ξεπαρκάρεις Σε πορεία είναι "μαλακό", και με ένα χέρι το στρίβεις, που λέει ο λόγος, αλλά όταν είναι να παρκάρεις-ξεπαρκάρεις, εκεί σε ζορίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 17:35 Ο fockos έγραψε: #733 24-01-16 17:35 Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Ιανουαρίου 2016 vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω opel corsa c είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση. Έμαθα να οδηγώ πριν πολλά χρόνια στο πρώτο yaris. Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αυτό με την μουσική δεν το καταλαβαίνω, μου το έχουν πει και φίλοι μου. Εγώ μια χαρά οδηγώ με την μουσική, το αμάξι εξάλλου το καταλαβαίνεις, δεν το ακούς μόνο. Εκτος και αν το λετε για να μην σου αποσπαται η προσοχή; Click για ανάπτυξη... Eπειδή έχεις μειωμένα αντανακλαστικά ως νέος οδηγός με την μουσική με την συζήτηση κοκ έχεις μεγαλύτερο χρονο από το να σκεφτείς μια κίνηση και να την εφαρμόσεις. Αυτή η καθυστέρηση είναι αρκετά μικρή αλλά ικανή να σε οδηγήσει πιο εύκολα σε ατύχημα. Όταν φτιακτούν τα αντανακλαστικά σου οι κινήσεις σου θα είναι λίγο πολύ αυτοματοποιημένες. Θα το καταλάβεις και μόνος σου με το καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 20:45 Ο vasilakis13: #734 24-01-16 20:45 Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη σχολή οδηγών πάντως μας είπαν ότι όταν πατάς τέρμα το συμπλέκτη είναι το ίδιο με το να έχεις βάλει νεκρά και είναι μύθος αυτό που λένε ότι φθείρεται ο δίσκος. Πολλοί βέβαια μας είπε ότι δεν τον πατάνε τέρμα και εκεί όντως φθείρεται γρήγορα. Εμένα τογιοτα είναι και όταν με το καλό πάρω το δίπλωμα ελπίζω να πηγαίνω με αυτό στη σχολή. Και λέω ελπίζω γιατί μένω κέντρο οπότε δεν ξέρω αν θα βρίσκω παρκιν.. Εσύ φόκο βρίσκεις να το παρκάρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 21:44 Ο DarthFederer: #735 24-01-16 21:44 Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 22:11 Ο vasilakis13: #736 24-01-16 22:11 Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και αυτό ισχύει . Μας είπε ότι πρέπει να βάζουμε νεκρά διότι έτσι θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να ξεκινήσεις το αμάξι όταν ανάψει πράσινο και δίνεις χρόνο σε πεζούς ή οχήματα που κινούνται από προηγούμενη σηματοδότηση να περάσουν ενώ και εσύ έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις το δρόμο μέχρι να βάλεις ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:29 Ο DarthFederer: #737 24-01-16 23:29 Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ταχυτητα βαζεις οταν αναψει κοκκινο για τους πεζους. Οταν αναψει πρασινο φευγεις. Ειδικα σε συντομα φαναρια πρεπει να φυγεις γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2016 στις 23:37 Ο Cody έγραψε: #738 24-01-16 23:37 Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλοι πάλι λένε να αποφεύγεις να πατάς συνέχεια τον συμπλέκτη γιατί τον χαλάς, αυτό προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού υπάρχουν αμάξια που για παράδειγμα όπισθεν πάνε μόνο με τον συμπλέκτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 03:18 Ο vassilis498: #739 25-01-16 03:18 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Δεν εχεις κανενα λογο να πατας συμπλεκτη στο φαναρι. Κανεναν ομως. Click για ανάπτυξη... Αν φτάνεις όταν έχει ήδη κόκκινο πολλοί δε κάθονται να βγάλουν ταχύτητα για να ξανά βάλουν πχ μετά από 5 δεύτερα. Τώρα το κατά πόσο καταπονεί το δίσκο δε το ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2016 στις 07:11 Ο Vold έγραψε: #740 25-01-16 07:11 Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DarthFederer: Αν το κανεις αυτο στο δικο σου αυτοκινητο θα πας για αλλαγη δισκου πολυ γρηγορα. Στο φαναρι βαζεις νεκρα. Οταν δεις οτι αναβει κοκκινο των πεζων μπορεις να βαλεις ταχυτητα. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν αναβει παλι πορτοκαλι πριν το πρασινο οπως γινεται στην Ευρωπη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μας λένε να το κάνουμε έτσι τότε αφού είναι λάθος; Μήπως είναι πιο εύκολος τρόπος για την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο; Αν βάλω νέκρα, μετά για να πάρει μπρος βάζω πρώτη ταχύτητα και μετά γκάζι; Επίσης, αν είμαι στον δρόμο κι έχει κίνηση και πρέπει να σταματήσω λόγω του ότι σταμάτησαν και τα εμπρός, θα κάνω το ίδιο(νέκρα) ή με τον συμπλέκτη ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.