Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Ναι το ξερω...τo διαβασα.:)
Μην νομιζεις οτι αναφερομουν σε σενα.Απλως αυτο που ειπες εσυ, μου εδωσε βημα για μια γενικοτερη διαπιστωση των ατομων που εγραψα στο τελευταιο μου ποστ.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Mario:
Ναι το ξερω...τo διαβασα.:)
Μην νομιζεις οτι αναφερομουν σε σενα.Απλως αυτο που ειπες εσυ, μου εδωσε βημα για μια γενικοτερη διαπιστωση των ατομων που εγραψα στο τελευταιο μου ποστ.;)

Μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης ακόμη και να αναφερόσουν σε εμένα:) Απλά είναι λογικό πως για να σου απαντήσω θα χρησιμοποιήσω κάποια απο τις δικές μου απαντήσεις;) (σκέφτηκα να κάνω παρέθεση και 2-3 άλλες που μου άρεσαν υπογράφοντας κλέφτρα αλλά μάλλον δεν θα έπειθα:P ).
Απο τη στιγμή που γίνεται γόνιμη συζήτηση όλες οι απόψεις πρέπει να γράφονται:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Ναι βρε συ σιγουρα καλο ειναι να γραφονται ολες οι αποψεις απο την στιγμη που γινεται σοβαρη συζητηση...Και μην νομιζεις οταν ειναι να αναφερθω σε σενα θα το κανω...αμ πως!!!!:P :D
Απλως προσωπικα, το ολο θεμα "απατης" το βλεπω με πολυ μιση καρδια...:(
Σε αυτο μπορει να συμβαλουν πολλοι λογοι απ τους οποιους αυτοι που μου επιτρεπεται να γραψω δημοσια ειναι οτι ειμαι τρομερα ευαισθητορομαντικος για να μπορεσω ειτε να κανω κατι τετοιο ειτε να μου το κανουν -και σημαντικο:Οχι να το κανει, και να καταλαβει οτι δεν αξιζει με μενα και να με αφησει, αλλα να το παιζει σε διπλο ταμπλο λογο βολεματος!Το ξαναειπαμε πιο πανω το ξερω , αλλα εγω το ξαναλεω...μπααα!!:P,φυσικα με ενοχλοει εξισου η απιστια σε οποιο της σταδιο και παραμετρο! , ειτε οτι δενομαι πολυ συναισθηματικα, ειτε...αλλοι παραγοντες!:redface:
Φυσικα δεν εννοω οτι εαν σε καποιον τυχει, δεν ειναι ρομαντικος, ευαισθητος κτλ κτλ.Αλλοιμονο εαν εκρινα ή μαλλον κατακρινα ετσι απλα ατομα.
Απλως ξερεις τι;Εγω μιλαω βαση σχεσεων και του πως βλεπω την ζωη τωρα μεσα απο σχεσεις.
Ξερω και μαλιστα πααααρα πολυ καλα, οτι οταν υπαρχει γαμος και παιδια μπροστα α πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα...:/:
Αυτα....ηθελα να γραψω και κατι ακομα ρε γμτ...και κολλησα!:|
Τεσπα...(πρεπει να κανω φορματ στο μυαλο μου...:fool: )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Aayla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
[Αισθάνομαι λίγο "άνοιξε πέτρα για να μπω":redface: :redface: μετά απ'όλα αυτά...:redface: ]

Κοίτα, mario, κανείς δεν επικροτεί την απιστία, όχι μόνο εσύ. Ακόμα κι αυτός που την κάνει έχει τύψεις λίγο-πολύ. Από κει και πέρα, δεν τη κουμαντάρεις εύκολα την καρδιά και όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω, όταν υπάρχουν προβλήματα σε μία σχέση, συμβαίνει να ερωτευτείς κάποιον τρίτο. Το θέμα είναι να μη το παίζεις σε διπλό ταμπλό -όπως λες κι εσύ- γιατί και εσύ αισθάνεσαι άσχημα και κάνεις τη ζωή σου δυσκολότερη και δεν είσαι εντάξει ούτε με το\τη σύντροφο ούτε με το\τη γκόμενο\α. Αλλά το πρόβλημα είναι στην πράξη. Στη θεωρία όλοι καλοί είμαστε. Όσον αφορά την περίπτωση της kleftras, δεν έγινε κάτι το κατακριτέο απ'τη μεριά της, γιατί αυτή απλώς πήγαινε με κάποιον που ήθελε κι ο ίδιος να πάει μαζί της, δλδ στην ουσία αυτός έφταιγε, όπως στην περίπτωσή μου φταίω κι εγώ, αν το δεις από αυτήν την άποψη. Και βέβαια δεν είναι κι ό'τι καλύτερο να είσαι και στη θέση της άλλης που είχε ο νυν της kleftras, θέση στην οποία ήρθε και η plain.(μπλεξαμε τα μπούτια μας!:P ). Η κάθε περίπτωση σχέσης στην οποία συμβαίνει αυτό το "κακό" είναι διαφορετική και ξεχωριστή και δεν πρέπει να κρίνουμε κανένα (και φυσικά δεν υποννοώ ότι έκρινες κανένα, mario! Ίσα-ίσα. Μιλάς πάντα πολύ σοφά και μετρημένα!). Για να μη μιλάω γενικά πάντως, στη δική μου περίπτωση, ναι μεν απίστησα με το μυαλό και ερωτεύτηκα κάποιον που μου έδωσε τα υπόλοιπα γράμματα της αλφαβήτας που δε μου έδωσε ο σύζυγος[:P ], αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα, εάν πραγματικά συνεχίζαμε. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το παίξω σε διπλό ταμπλό. Και βασικά, να σου πω την αλήθεια, δεν θα άντεχα να κάνω κάτι τέτοιο. Να διατηρώ παράλληλα δύο σχέσεις. Μη σου φανεί χυδαίο αυτό, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν μία και μοναδική βραδυά μαζί του.:redface: Μια νύχτα μόνο για μας, που θα με γέμιζε για όλη την υπόλοιπη ζωή μου (όσο κρατήσει τελοσπάντων η ζωή μου) και από κει και πέρα να συνεχίσουμε να μιλάμε και να κρατάμε επαφή, αλλά τίποτα άλλο. Όχι δλδ να κρατούσαμε μία κανονική σχέση με τα όλα της. Αλλά και πάλι κάτι τέτοιο ξέρω, ότι ακούγεται πολύ εγωιστικό, για τον εαυτό μου περισσότερο, γιατί κι ο άλλος έχει το δικαίωμα να κάνει μία νορμάλ σχέση και όχι να διατηρεί μια σχέση με παντρεμένη που δεν οδηγεί πουθενά. Βασικά δλδ με το να τον θέλω τόσο πια πολύ, έπαψα να σκέφτομαι λογικά. Το μόνο που ήθελα ήταν να ΜΗΝ διακόψουμε, γιατί ένιωθα στον 7ο ουρανό μαζί του!Ενώ με το σύζυγο πχ. νιώθω ότι είμαι στα Τάρταρα...Όπως και νά'χει, με τη βοήθεια του τρίτου, έχω τραβήξει την πρώτη απ'τις 3 οδούς που ανέφερες, marie. Ας καίγεται η καρδιά μου για τον άλλο. Ας λιώνει το κορμί μου για τον άλλο. Εγώ πρέπει πια να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα που έχω μπροστά μου. Το σύζυγο, τα παιδιά, το σπίτι και τη δουλειά. Δεν υπάρχει πια χώρος για συναισθηματισμούς.:( Τώρα βέβαια μην έχουν και την απαίτηση να μην έχω και νεύρα και κατάθλιψη. :mad: Θα τα έχω, γιατί ακόμα νιώθω ένα ΚΕΝΟ στη ζωή μου από τότε που έφυγε...:(:(:'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

drunk

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
[Βλέπω πήρε φωτιά το thread, ε;;) ]
Καταρχήν να πω στην plain, ότι καταλαβαίνω πολύ καλά την πικρία και το θυμό της και στη θέση της το ίδιο και πιθανόν χειρότερα θα αισθανόμουν και θ'αντιδρούσα, γιατί, όπως και νά'χει, αισθάνεσαι μεγάλη προδοσία από το σύντροφό σου. Από κει και πέρα ας μη καίμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά, χωρίς να εννοώ ότι ο πρώην σου, plain, είναι ο "ξερός" κι εγώ ο "χλωρός". Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι από τη στιγμή που ούτε παντρεμένοι ήσασταν [ή δεν κατάλαβα καλά;], ούτε παιδιά έχετε, θα μπορούσε κάλλιστα από το πρώτο διάστημα, που ερωτεύτηκε κάποια άλλη, να σου το πει και να χωρίσετε. Δεν ήταν ανάγκη να σε κοροϊδεύει για 6 ολόκληρους μήνες (εκτός κι αν δεν ήταν σίγουρος, από την άποψη, ότι χρειάστηκε όλο αυτό το διάστημα μέχρι να διαπιστώσει ότι πιο πολύ τον γεμίζει η άλλη κι όχι εσύ). Δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά εμένα -παντρεμένη με παιδιά- και τον πρώην σύντροφό σου (παρόλο που καταλαβαίνω ότι δεν ήταν προσωπική "επίθεση"). Παρ'όλα αυτά, ουδέποτε είχα την ψευδαίσθηση ότι το να αφήσω τον εαυτό μου να ερωτευτεί κάποιον άλλο δεν είναι καταδικαστέο! Είναι και παραείναι και δε μπορείτε να διανοηθείτε πόσο μεγάλες τύψεις είχα για αυτά μου τα αισθήματα. Τόσα χρόνια με τον άντρα μου και παρ'όλες τις αντιξοότητες, ποτέ δεν έβαλα στο μυαλό μου να τον απατήσω (κάτι που τελικά δεν έκανα κιόλας, ασχέτως αν το θέλησα ή αν ακόμα το θέλω). Το θεωρούσα πάντα σαν κάτι το πολύ κακό, διαβολικό, ασυγχώρητο και μπλα μπλα μπλα...μέχρι που μου συνέβη να ερωτευτώ άλλον και καταλαβαίνω πια πως τίποτα δεν είναι απόλυτο και μπορεί να συμβεί στον καθένα σας.
Αυλα μου ...που ακριβώς είδες να τα βαζω ολα στην ιδια ζυγαρια ? Φανηκε κατι τετοιο ?Δεν τα βαζω στην ιδια ζυγαρια ...οχι ομως επειδη εσυ εχεις παιδια και εισαι και παντρεμενη αλλα επειδη εσυ το χειριστηκες διαφορετικα.Αυτο ειναι που κανει τη διαφορα ,οχι ο γαμος και τα παιδια ;)
Ναι η καρδια μπορει να μοιραστει και σε 2 και σε 3 κομματια μη σου πω( ανισα μεταξυ τους ισως αλλα μπορει ) και αυτο ειναι σαφως κατι που δεν το ελεγχουμε ...Τα γεγονοτα δεν τα ελεγχουμε αλλα τον τροπο που θα τα αντιμετωπισουμε αυτο ναι ειναι στο χερι μας,απο μας εξαρταται,ετσι δεν ειναι ? ;)
Μια που μου απηυθηνες το λογο ,διαβασα και ξαναδιαβασα τα ποστ σου και για μια στιγμη νομιζα οτι ακουω τον πρωην μου να μου μιλαει...(βρε μπας και ειναι αυτος και μας δουλευει ψιλο γαζι ? :P ).
<< Σ'αγαπάω,σε λατρευω,μια σχεση που ξεκινησε με μεγαλο παθος κι ερωτα αλλα τώρα περναει μια..κριση !Εσύ με παραμέλησες τον τελευταιο κερο,μ'εκανες να μη νιωθω αντρας ,δεν ημουν το κεντρο του κοσμου σου,εγω ονειρευομουν γαμο και παιδια κι εσυ σχεδιαζες να μετακομισεις σε αλλη πολη προσωρινα (μεναμε μαζι) και να ξεκινησεις σπουδες σε κατι που μαλιστα δεν το ηθελες για βιοποριστικους λογους αλλα για σενα προσωπικα ..Δε με ζηλευεις πια,μαφηνεις να βγαινω μονος μου εξω,ζητας που κ που να πηγαινουμε ταξιδια μονοι μας ...Με κανεις να νιωθω πια οτι απομακρυνεσαι !Και τοτε μπηκε στη ζωη μου η ταδε, που με
επιβεβαιωσε...με εκανε να νιωσω οτι ειμαι ακομη ερωτευσιμος...με ειχε κεντρο του κοσμου της...παρολα αυτα δεν ηθελα να χωρισουμε κι εμεις ...σαγαπαω...ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα που μου εδωσε το παθος του πρωτου καιρου ...για να με τονωσει για να συνεχισω τη ζωη μου μ τον ανθρωπο που αγαπαω και θελω να ζησω :εσενα.>>
Μονο που guess what...τα παραπονα του δε μου τα εξεφρασε πριν βρεθει το τριτο προσωπο (το οποιο φυσικα κανει το αυτονοητο ,διεκδικει αυτο που θελει !Επισης δεν τρεφω αυταπατες οτι το τριτο προσωπο ειναι το τερας που ερχεται να διαλυσει μια γερη σχεση ...το τριτο προσωπο μπορει να επηρεασει εναν ανθρωπο που ειναι ηδη προδιατεθειμενος να επηρεαστει για τους χ/ψ λογους)
)αλλα αφου το ανακαλυψα και αποφασισα εγω να χωρισω !
Ναι φυσικα και για μια σχεση που περναει κριση φτενε και οι δυο,και αναγνωριζω κι εγω ως ενα σημειο τα λαθη μου που μου καταλογισε ,δεν ειμαι η Οσια Μαρια,'ομως απο τη στιγμη που φερθηκε με ανειλικρινεια παυουν να με ενδιαφερουν οι λογοι που ισως τον οδηγησαν εκει ;) Γιατι με την ανειλικρινεια χανεις ολο σου το δικιο ,πώς να το κανουμε .Δε λεω εχει τα χιλια καλα, και οσο κι αν δε με συμφερει κρινοντας απο τη συνολικη του παρουσια μεσα στη σχεση ισως και τελικα να πηρα περισσοτερα απο οσα εδωσα,όμως απο τη στιγμη που δεν το αντιμετωπισε στα ισια τα καλα του τρωνε Χ.
Ξέρω οτι η ειλικρινεια ειναι δυσκολο πραγμα ομως ...ποιος ειπε οτι η ζωη ειναι ευκολη ? για κατι που κερδιζουμε ,κατι θα χασουμε ,ετσι πανε τα πραγματα σε ολους τους τομεις.Αποφασισε τι εχει μεγαλυτερη σημασια για σενα στην παρουσα φαση της ζωης σου ,η αγαπη ή το προσκαιρο παθος και ακολουθησε αυτο .
'Κι εκει που νομιζα οτι εισαι ο πρωην μου ,εγινε η αποκαλυψη !Ειδα οτι η Αυλα επελεξε ενα απο τα δυο,αυτο που χρειαζεται περισσοτερο σε αυτη τη φαση της ζωης της,και πληρωνει το τιμημα της επιλογης της, ποναει μεν γιαυτο που εχασε αλλα ...επελεξε !Την αγαπη .Και την αξιοππρεπεια της επελεξε.Την ιδια αξιοπρεπεια θα επελεγε αν χωριζε για να ακολουθησει το παθος ;) Αν τα συνδυαζε ομως και τα δυο δε ξερω κατα ποσο θα μπορουσα να θεωρησω και την Αυλα ααααλλληη περιπτωση :)Αυτη ειναι η διαφορα και οχι ο γαμος και τα παιδια ;) Μαλλον την ιδια περιπτωση θα σε θεωρουσα Αυλα μου ,οσο σκληρο κι αν ακουγεται...(βασικα κι εσυ χεστηκες,αλλα λεμε τωρα ..:D )

Πού ακριβως διαφωνουμε ρε παιδια ?
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
Οπότε ας με κρίνει ο Θεός για τις αμαρτίες μου...
Φαντασματα γιατι μπλεκουμε στον διαλογο μας τωρα ? :P
Το δικαστηριο επισης που το ειδες ? Κουβεντουλα κανουμε
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
[1000 συγνώμη για το μεγάλο post!][/I]
εχμ τι να πω εγω τοτε :P

edit : Βλεποντας μολις τωρα και τελευταιο ποστ σου ,ασχετα με το τι εκανε ο τριτος αν εφυγε η οχι ,τελειως φιλικα σου λεω οτι εισαι νεα κοπελα..29 χρονων...όχι 60..μπορεις να ζησεις τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου ετσι ? και σκεψου για Σενα,για τη Λαυλα,οχι για τα παιδια ...τα παιδια θελουν να βλεπουν τη μανουλα τους ευτυχισμενη :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Aayla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από plain:
Αυλα μου ...που ακριβώς είδες να τα βαζω ολα στην ιδια ζυγαρια ? Φανηκε κατι τετοιο ?Δεν τα βαζω στην ιδια ζυγαρια ...οχι ομως επειδη εσυ εχεις παιδια και εισαι και παντρεμενη αλλα επειδη εσυ το χειριστηκες διαφορετικα.Αυτο ειναι που κανει τη διαφορα ,οχι ο γαμος και τα παιδια ;)

Ίσως μου φάνηκε, plain μου, ότι μας έβαλες στην ίδια ζυγαριά, γιατί ένιωσα ολίγον τι...ένοχη και λέγοντας για τη συμπεριφορά του πρώην σου, ένιωσα να έκανα τα ίδια (αυτό που λένε..."όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται"!:P )
Αρχική Δημοσίευση από plain:
Μια που μου απηυθηνες το λογο ,διαβασα και ξαναδιαβασα τα ποστ σου και για μια στιγμη νομιζα οτι ακουω τον πρωην μου να μου μιλαει...(βρε μπας και ειναι αυτος και μας δουλευει ψιλο γαζι ? :P ).
Άμα σου πω, ότι κι εγώ το ίδιο ακριβώς ένιωσα διαβάζοντας το post σου!!:D Αλλά για σκέψου τη δική μου τρομάρα (υποτίθεται ότι δεν ξέρει τίποτα!)!:worry: :whistle: ;)
Αρχική Δημοσίευση από plain:
Μαλλον την ιδια περιπτωση θα σε θεωρουσα Αυλα μου ,οσο σκληρο κι αν ακουγεται...(βασικα κι εσυ χεστηκες,αλλα λεμε τωρα ..:D )
Λογικότατο να με θεωρούσες την ίδια περίπτωση και δεν ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτό το φλερτ, αν δε με σταματούσε εκείνος [και καθόλου μα καθόλου δε χέστηκα, plain μου!!Αυτά που έλεγες εσύ θα τα άκουγα κι από 1000 άλλα στόματα..].
Πάντως να ξέρεις ότι με άγγιξε πολύ το Post σου και όσο υπερβολικό κι αν σου ακούγεται με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα.:) Μπορεί να μην περνάει ώρα που να μην τον φέρω στο μυαλό μου, αλλά πιστεύω (και ελπίζω), ότι θα μου κάνει καλό μακροπρόθεσμα αυτός ο χωρισμός...:/:
Αρχική Δημοσίευση από plain:
edit : Βλεποντας μολις τωρα και τελευταιο ποστ σου ,ασχετα με το τι εκανε ο τριτος αν εφυγε η οχι ,τελειως φιλικα σου λεω οτι εισαι νεα κοπελα..29 χρονων...όχι 60..μπορεις να ζησεις τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου ετσι ? και σκεψου για Σενα,για τη Λαυλα,οχι για τα παιδια ...τα παιδια θελουν να βλεπουν τη μανουλα τους ευτυχισμενη :)

Αυτή η τελευταία σου φρασούλα με μπέρδεψε λίγο...:hmm: [είμαι που είμαι ευάλωτη τώρα στο κάθε τι!:redface: ]Τι εννοείς plain μου, να κοιτάξω τον εαυτό μου; Γιατί αυτό ακριβώς πήγα να κάνω: Να κοιτάξω τον εαυτό μου και να υποχωρήσω στο πάθος μου, ακριβώς επειδή η ζωή είναι μικρή. Επειδή αυτό ακριβώς μου έδινε ανύπωτη χαρά (ας μη ξαναλέω τι ακριβώς μου έδινε ο τρίτος, ο οποίος, πληροφοριακά, μου δήλωσε ξεκάθαρα ότι φεύγει για πάντα και να μην κάνω την παραμικρή κίνηση για επικοινωνία ξανά μαζί του). Τελικά επιλέγω\μου τα έφερε η ζωή να μ-η-ν κοιτάξω τον εαυτό μου, αλλά να κοιτάξω την αξιοπρέπειά μου -όπως είπες κι εσύ- και να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Εκτός κι αν εννοείς να κοιτάξω τουλάχιστον να περνάω καλά όσο μπορώ (να περιποιούμαι, να βγαίνω με τις φίλες μου, να διασκεδάζω κλπ):confused: :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
Τι εννοείς plain μου, να κοιτάξω τον εαυτό μου; Γιατί αυτό ακριβώς πήγα να κάνω: Να κοιτάξω τον εαυτό μου και να υποχωρήσω στο πάθος μου, ακριβώς επειδή η ζωή είναι μικρή. Επειδή αυτό ακριβώς μου έδινε ανύπωτη χαρά (ας μη ξαναλέω τι ακριβώς μου έδινε ο τρίτος, ο οποίος, πληροφοριακά, μου δήλωσε ξεκάθαρα ότι φεύγει για πάντα και να μην κάνω την παραμικρή κίνηση για επικοινωνία ξανά μαζί του). Τελικά επιλέγω\μου τα έφερε η ζωή να μ-η-ν κοιτάξω τον εαυτό μου, αλλά να κοιτάξω την αξιοπρέπειά μου -όπως είπες κι εσύ- και να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Εκτός κι αν εννοείς να κοιτάξω τουλάχιστον να περνάω καλά όσο μπορώ (να περιποιούμαι, να βγαίνω με τις φίλες μου, να διασκεδάζω κλπ):confused: :confused:
πιστεύω ότι αυτό που εννοούσε η plain (και που συμφωνώ μαζί της αν κατάλαβα ορθά) είναι ότι, ναι κοίτα τη ζωή σου..... αλλά με κάποιες προϋποθέσεις..... να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στον σύντροφο σου και κυρίως στον εαυτό σου.... το να μην χωρίζεις για τα παιδιά, δεν είναι πάντα και ότι καλύτερο για τα παιδιά τα ίδια.....
τα παιδιά θέλουν να βλέπουν - αισθάνονται - νοιώθουν, τη μητέρα τους ευτυχισμένη.... κανένα παιδί μεγαλώνοντας δε θέλει να καταλάβει - νοιώσει ότι ήταν η αιτία που η μητέρα του δεν χωρισε τον πατέρα του καιπέρασε τα χρόνια της ζωής της πλάι του δυστυχισμένη.....
θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να φέρει ένα παιδί στις μικρές του πλατούλες..... "η μαμά μου πέρασε τη ζωή της δυστυχισμένη γιατι ΝΟΜΙΖΕ ότι αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο/η"..... για σκέψου το λίγο....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να φέρει ένα παιδί στις μικρές του πλατούλες..... "η μαμά μου πέρασε τη ζωή της δυστυχισμένη γιατι ΝΟΜΙΖΕ ότι αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο/η"..... για σκέψου το λίγο....

Πέστα κουε! Αυτό ακριβώς το έχω βιώσει κι εγώ. Η μητέρα μου για 10 χρόνια δεν χώριζε εξαιτίας μου επειδή νόμιζε οτι αυτό θα με έκανε πιο χαρούμενη. BIG mistake.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,771 μηνύματα.
Προσωπική μου άποψη, όσο σκληρή και αν ακούγεται, είναι ότι όσοι μένουν σε έναν γάμο με μοναδικό πρόσχημα τα παιδιά τους, είναι δειλοί και ευθυνόφοβοι. Τα παιδιά έχουν αντίληψη και μπορούν να καταλάβουν τα πάντα, ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες, οπότε αυτή η "δικαιολογία" καταντάει πλέον καραμέλα. Ούτε συμφωνώ στη διατήρηση μιας "αδιάφορης" οικογένειας, αρκεί να υπάρχουν .... φιλικοί δεσμοί! Πώς είναι δυνατόν να αποκαλείται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ένα ζευγάρι που μεταξύ τους τρέφουν "φιλικά" αισθήματα. Το παιδί θέλει να βλέπει και να ζει υγιείς σχέσεις, και όταν ο μπαμπάς βλέπει "φιλικά" τη μαμά του (και τούμπαλιν) μόνο υγεία δεν αποτελεί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ακατανόμαστο, ότι προτιμότερο είναι ένα καλό διαζύγιο (που συνεπάγεται ότι το παιδί το μόνο που θα έχει να αντιμετωπίσει στην ουσία είναι το γεγονός ότι ο μπαμπάς του δεν θα κοιμάται στο ίδιο σπίτι) παρά έναν κακό γάμο (που το παιδί θα πρέπει να βρίσκεται αντιμέτωπο με καβγάδες, βρισιές, νεύρα ή έστω την αδιαφορία. Ακούγεται ότι πληγώνει λιγότερο, αλλά στην ουσία η αδιαφορία προκαλεί το ίδιο ακριβώς κακό που προκαλούν και οι εικόνες βίας και άσχημης συμπεριφοράς).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akatanomastos

Νεοφερμένος

Ο akatanomastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:
Προσωπική μου άποψη, όσο σκληρή και αν ακούγεται, είναι ότι όσοι μένουν σε έναν γάμο με μοναδικό πρόσχημα τα παιδιά τους, είναι δειλοί και ευθυνόφοβοι. Τα παιδιά έχουν αντίληψη και μπορούν να καταλάβουν τα πάντα, ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες, οπότε αυτή η "δικαιολογία" καταντάει πλέον καραμέλα. Ούτε συμφωνώ στη διατήρηση μιας "αδιάφορης" οικογένειας, αρκεί να υπάρχουν .... φιλικοί δεσμοί! Πώς είναι δυνατόν να αποκαλείται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ένα ζευγάρι που μεταξύ τους τρέφουν "φιλικά" αισθήματα. Το παιδί θέλει να βλέπει και να ζει υγιείς σχέσεις, και όταν ο μπαμπάς βλέπει "φιλικά" τη μαμά του (και τούμπαλιν) μόνο υγεία δεν αποτελεί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ακατανόμαστο, ότι προτιμότερο είναι ένα καλό διαζύγιο (που συνεπάγεται ότι το παιδί το μόνο που θα έχει να αντιμετωπίσει στην ουσία είναι το γεγονός ότι ο μπαμπάς του δεν θα κοιμάται στο ίδιο σπίτι) παρά έναν κακό γάμο (που το παιδί θα πρέπει να βρίσκεται αντιμέτωπο με καβγάδες, βρισιές, νεύρα ή έστω την αδιαφορία. Ακούγεται ότι πληγώνει λιγότερο, αλλά στην ουσία η αδιαφορία προκαλεί το ίδιο ακριβώς κακό που προκαλούν και οι εικόνες βίας και άσχημης συμπεριφοράς).
Και γα να το συνδεσω κ με ενα αλλο θεμα γιατι σωνει και καλα να βιωσει την απουσια του πατερα κ οχι της μανας.Η μανα αγαπαει περισσοτερο το παιδι απο τον πατερα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,359 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από akatanomastos:
Και γα να το συνδεσω κ με ενα αλλο θεμα γιατι σωνει και καλα να βιωσει την απουσια του πατερα κ οχι της μανας.Η μανα αγαπαει περισσοτερο το παιδι απο τον πατερα?

Καλύτερα θα ήταν να μην το συνδέσεις με άλλο θέμα:)
Απο την στιγμή που υπάρχει αντίστοιχο θρεντ αλλού οι απαντήσεις στο ερώτημα σου θα καλυφθούν εκεί, έτσι θα είναι πιο εύκολο να συζητηθεί και δεν θα μπερδεύονται οι χρήστες.
Αν πάλι νομίζεις πως κανένα θέμα δεν καλύπτει την απορία σου μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akatanomastos

Νεοφερμένος

Ο akatanomastos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
[Αισθάνομαι λίγο "άνοιξε πέτρα για να μπω":redface: :redface: μετά απ'όλα αυτά...:redface: ]

Κοίτα, mario, κανείς δεν επικροτεί την απιστία, όχι μόνο εσύ. Ακόμα κι αυτός που την κάνει έχει τύψεις λίγο-πολύ. Από κει και πέρα, δεν τη κουμαντάρεις εύκολα την καρδιά και όπως είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω, όταν υπάρχουν προβλήματα σε μία σχέση, συμβαίνει να ερωτευτείς κάποιον τρίτο. Το θέμα είναι να μη το παίζεις σε διπλό ταμπλό -όπως λες κι εσύ- γιατί και εσύ αισθάνεσαι άσχημα και κάνεις τη ζωή σου δυσκολότερη και δεν είσαι εντάξει ούτε με το\τη σύντροφο ούτε με το\τη γκόμενο\α. Αλλά το πρόβλημα είναι στην πράξη. Στη θεωρία όλοι καλοί είμαστε. Όσον αφορά την περίπτωση της kleftras, δεν έγινε κάτι το κατακριτέο απ'τη μεριά της, γιατί αυτή απλώς πήγαινε με κάποιον που ήθελε κι ο ίδιος να πάει μαζί της, δλδ στην ουσία αυτός έφταιγε, όπως στην περίπτωσή μου φταίω κι εγώ, αν το δεις από αυτήν την άποψη. Και βέβαια δεν είναι κι ό'τι καλύτερο να είσαι και στη θέση της άλλης που είχε ο νυν της kleftras, θέση στην οποία ήρθε και η plain.(μπλεξαμε τα μπούτια μας!:P ). Η κάθε περίπτωση σχέσης στην οποία συμβαίνει αυτό το "κακό" είναι διαφορετική και ξεχωριστή και δεν πρέπει να κρίνουμε κανένα (και φυσικά δεν υποννοώ ότι έκρινες κανένα, mario! Ίσα-ίσα. Μιλάς πάντα πολύ σοφά και μετρημένα!). Για να μη μιλάω γενικά πάντως, στη δική μου περίπτωση, ναι μεν απίστησα με το μυαλό και ερωτεύτηκα κάποιον που μου έδωσε τα υπόλοιπα γράμματα της αλφαβήτας που δε μου έδωσε ο σύζυγος[:P ], αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα, εάν πραγματικά συνεχίζαμε. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το παίξω σε διπλό ταμπλό. Και βασικά, να σου πω την αλήθεια, δεν θα άντεχα να κάνω κάτι τέτοιο. Να διατηρώ παράλληλα δύο σχέσεις. Μη σου φανεί χυδαίο αυτό, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν μία και μοναδική βραδυά μαζί του.:redface: Μια νύχτα μόνο για μας, που θα με γέμιζε για όλη την υπόλοιπη ζωή μου (όσο κρατήσει τελοσπάντων η ζωή μου) και από κει και πέρα να συνεχίσουμε να μιλάμε και να κρατάμε επαφή, αλλά τίποτα άλλο. Όχι δλδ να κρατούσαμε μία κανονική σχέση με τα όλα της. Αλλά και πάλι κάτι τέτοιο ξέρω, ότι ακούγεται πολύ εγωιστικό, για τον εαυτό μου περισσότερο, γιατί κι ο άλλος έχει το δικαίωμα να κάνει μία νορμάλ σχέση και όχι να διατηρεί μια σχέση με παντρεμένη που δεν οδηγεί πουθενά. Βασικά δλδ με το να τον θέλω τόσο πια πολύ, έπαψα να σκέφτομαι λογικά. Το μόνο που ήθελα ήταν να ΜΗΝ διακόψουμε, γιατί ένιωθα στον 7ο ουρανό μαζί του!Ενώ με το σύζυγο πχ. νιώθω ότι είμαι στα Τάρταρα...Όπως και νά'χει, με τη βοήθεια του τρίτου, έχω τραβήξει την πρώτη απ'τις 3 οδούς που ανέφερες, marie. Ας καίγεται η καρδιά μου για τον άλλο. Ας λιώνει το κορμί μου για τον άλλο. Εγώ πρέπει πια να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα που έχω μπροστά μου. Το σύζυγο, τα παιδιά, το σπίτι και τη δουλειά. Δεν υπάρχει πια χώρος για συναισθηματισμούς.:( Τώρα βέβαια μην έχουν και την απαίτηση να μην έχω και νεύρα και κατάθλιψη. :mad: Θα τα έχω, γιατί ακόμα νιώθω ένα ΚΕΝΟ στη ζωή μου από τότε που έφυγε...:(:(:'(
Εγω ααυλα μου θα σε στεναχωρησω.Εσυ δεν πρεπει να εχεις απαιτηση να σε καταλαβουν,δεν φταινε σε τιποτα αν εσενα δεν σε γεμιζει πλεον ο αντρας σου.Πολυ φοβαμαι οτι το κενο που σου εχει δημιουργησει ο γαμος καποια στιγμη θα το αναπληρωσει καποιος αλλος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aayla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Aayla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 262 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
πιστεύω ότι αυτό που εννοούσε η plain (και που συμφωνώ μαζί της αν κατάλαβα ορθά) είναι ότι, ναι κοίτα τη ζωή σου..... αλλά με κάποιες προϋποθέσεις..... να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη στον σύντροφο σου και κυρίως στον εαυτό σου.... το να μην χωρίζεις για τα παιδιά, δεν είναι πάντα και ότι καλύτερο για τα παιδιά τα ίδια.....
τα παιδιά θέλουν να βλέπουν - αισθάνονται - νοιώθουν, τη μητέρα τους ευτυχισμένη.... κανένα παιδί μεγαλώνοντας δε θέλει να καταλάβει - νοιώσει ότι ήταν η αιτία που η μητέρα του δεν χωρισε τον πατέρα του καιπέρασε τα χρόνια της ζωής της πλάι του δυστυχισμένη.....
θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να φέρει ένα παιδί στις μικρές του πλατούλες..... "η μαμά μου πέρασε τη ζωή της δυστυχισμένη γιατι ΝΟΜΙΖΕ ότι αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο/η"..... για σκέψου το λίγο....

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Πέστα κουε! Αυτό ακριβώς το έχω βιώσει κι εγώ. Η μητέρα μου για 10 χρόνια δεν χώριζε εξαιτίας μου επειδή νόμιζε οτι αυτό θα με έκανε πιο χαρούμενη. BIG mistake.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:
Προσωπική μου άποψη, όσο σκληρή και αν ακούγεται, είναι ότι όσοι μένουν σε έναν γάμο με μοναδικό πρόσχημα τα παιδιά τους, είναι δειλοί και ευθυνόφοβοι. Τα παιδιά έχουν αντίληψη και μπορούν να καταλάβουν τα πάντα, ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες, οπότε αυτή η "δικαιολογία" καταντάει πλέον καραμέλα. Ούτε συμφωνώ στη διατήρηση μιας "αδιάφορης" οικογένειας, αρκεί να υπάρχουν .... φιλικοί δεσμοί! Πώς είναι δυνατόν να αποκαλείται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ένα ζευγάρι που μεταξύ τους τρέφουν "φιλικά" αισθήματα. Το παιδί θέλει να βλέπει και να ζει υγιείς σχέσεις, και όταν ο μπαμπάς βλέπει "φιλικά" τη μαμά του (και τούμπαλιν) μόνο υγεία δεν αποτελεί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ακατανόμαστο, ότι προτιμότερο είναι ένα καλό διαζύγιο (που συνεπάγεται ότι το παιδί το μόνο που θα έχει να αντιμετωπίσει στην ουσία είναι το γεγονός ότι ο μπαμπάς του δεν θα κοιμάται στο ίδιο σπίτι) παρά έναν κακό γάμο (που το παιδί θα πρέπει να βρίσκεται αντιμέτωπο με καβγάδες, βρισιές, νεύρα ή έστω την αδιαφορία. Ακούγεται ότι πληγώνει λιγότερο, αλλά στην ουσία η αδιαφορία προκαλεί το ίδιο ακριβώς κακό που προκαλούν και οι εικόνες βίας και άσχημης συμπεριφοράς).

Μάλιστα:| ...Σίγουρα δεν είναι ό'τι καλύτερο για την ψυχοσύνθεση των παιδιών να βλέπουν τους γονείς να μαλώνουν ή να μάθουν τελοσπάντων κάποτε ότι ήταν δυστυχισμένοι μαζί μόνο και μόνο για να μη χωρίσουν και να μην κάνουν κακό σ'αυτά...Απ'την άλλη δε μου φαίνεται και πολύ υγιές να μην έχουν το μπαμπά ή τη μαμά κοντά τους. Και από την παράλλη...ένα καλό διαζύγιο -που είπε και ο ακατονόμαστος- δεν το βρίσκεις τόσο εύκολα, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με μεγάλες ευαισθησίες. Με συμπεριφορά παράλογη. Εγώ προσωπικά, όχι μόνο διστάζω να πάρω διαζύγιο, αλλά φοβάμαι και τις συνέπειες...:/: Και φυσικά είμαι ευθυνόφοβη και δειλή, crazyhelen! Γενικά στη ζωή μου δεν έχω καθόλου θάρρος σε όλα τα πράγματα και όλες τις καταστάσεις. Αυτό το ξέρω πολύ καλά και όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να το αποβάλω από πάνω μου κι αυτό είναι που με κάνει και αυτό το σιχαμερό πλάσμα που είμαι (άπιστη εγκεφαλικά). Οπότε, το μόνο που έχω να κάνω, προς το παρόν, είναι να υπομένω την όλη κατάσταση και να ζω με την ελπίδα για καλύτερες μέρες.:worry:
Αρχική Δημοσίευση από akatanomastos:
Εγω ααυλα μου θα σε στεναχωρησω.Εσυ δεν πρεπει να εχεις απαιτηση να σε καταλαβουν,δεν φταινε σε τιποτα αν εσενα δεν σε γεμιζει πλεον ο αντρας σου.Πολυ φοβαμαι οτι το κενο που σου εχει δημιουργησει ο γαμος καποια στιγμη θα το αναπληρωσει καποιος αλλος.
Όταν και ΑΝ χωρίσω, θα σου πω...Γιατί αρχίζω και πιστεύω πως όλοι οι άντρες είστε καθάρματα!!:P :P:P:P(πλάκα κάνω...;) )Αλήθεια... Με την περίπτωσή σου, τι γίνεται; Είσαι παθών;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

crazyhelen

Διάσημο μέλος

Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,771 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Aayla:
Οπότε, το μόνο που έχω να κάνω, προς το παρόν, είναι να υπομένω την όλη κατάσταση και να ζω με την ελπίδα για καλύτερες μέρες.:worry:

Οι καλύτερες μέρες, αν είναι να'ρθουν, θα'ρθουν μόνο αν κάνεις και εσύ κάτι γι'αυτό γλυκειά μου Aayla. Αν δεν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αν δεν νοιαστείς εσύ για το καλό το δικό σου και εν συνεχεία για το καλό των παιδιών σου, τότε το πράγμα στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνει στάσιμο, με μια Aayla δυστυχισμένη, πικραμένη, με το μυαλό δοσμένο αλλού.....
Κάτσε και σκέψου....Τι είναι αυτό που φοβάσαι πραγματικά και δεν σ'αφήνει να βγεις από αυτήν την κακή σχέση? Το να μείνεις μόνη? Το τι θα πουν οι γύρω σου? Οικονομικοί λόγοι?
Όποιοι και αν είναι, πρέπει να φανείς δυνατή, να σταθείς στα πόδια σου και να διεκδικήσεις την ίδια σου τη ζωή. Είσαι πάρα πολύ νέα για να παραδίδεις τα όπλα.

Υ.Γ. Πιστεύεις ότι έχεις παλέψει για τη σχέση με τον άντρα σου? Πιστεύεις ότι έχεις κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σωθεί αυτή η σχέση? Αν ναι, αν θεωρείς δηλαδή ότι η κατάσταση δεν σώζεται, τότε σώσε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wishful

Δραστήριο μέλος

Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Η ευτυχία που μοιράζεται & εξαρτάται απο άτομα,(άνω του ενός)είναι ισορροπία...στο κενό.!Αν δεν υπάρχει άλλος δρόμος,(στις ερωτίκες κυρίως...ευτυχίες) ας μοιραστεί στα 3 ή...1013.! Ζεί μέχρι κάποιος απ'το...κύκλωμα,ξαφνικά να...δυστυχήσει!!! Μεγάλη πιθανότητα να είμαστε τα επόμενα θύματα της μετάλλαξης. Γειά χαρά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

erodia

Δραστήριο μέλος

Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Υπεύθυνος marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:
Η ευτυχία που μοιράζεται & εξαρτάται απο άτομα,(άνω του ενός)είναι ισορροπία...στο κενό.!Αν δεν υπάρχει άλλος δρόμος,(στις ερωτίκες κυρίως...ευτυχίες) ας μοιραστεί στα 3 ή...1013.! Ζεί μέχρι κάποιος απ'το...κύκλωμα,ξαφνικά να...δυστυχήσει!!! Μεγάλη πιθανότητα να είμαστε τα επόμενα θύματα της μετάλλαξης. Γειά χαρά.

Καλώς όρισες Θοδωρε!:)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wishful

Δραστήριο μέλος

Ο Wishful αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
εντάξει τα έλαβα αλλά με ταλαιπορία.Ναι εχω προσωπική πείρα & πλήρη θα μπορούσα να πώ.Δέν είναι απλό το θέμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top