Το καταλαβαίνω ότι το μπινελίκι και ο στρουθοκαμηλισμός είναι το φόρτε σου, δε γίνεται όμως διάλογος έτσι...περιμένω λοιπόν απάντηση στα παρακάτω αν είναι να προχωρήσουμε:
Με συγχωρείς αλλά δε βγαίνει συνεννόηση και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Ωστόσο, να πω ότι στο πρώτο σου κουοτ (ζήτα συγγνώμη κλπ) έχω απαντήσει αρκετά μηνύματα πριν (
https://www.e-steki.gr/showthread.php?p=4193817#post4193817) και εσύ μετά από αυτό το μήνυμά μου, πέταξες την μπάλα στην εξέδρα (
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=4193820&postcount=1405) γράφοντας ουσιαστικά το δεύτερο κουοτ στο οποίο αναφέρεσαι τώρα και στο οποίο με ξανακαλείς να σου απαντήσω και να εξηγηθώ. Με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά δεν πάει έτσι. Αν κάνεις κουβέντα έτσι μηδενιστικά, πιάνεσαι από μισή λέξη, γράφεις λαϊκισμούς, αγνοείς αυτά που γράφω και επιστρέφεις στα ίδια ξανά, τότε δεν μπορώ να συνεχίσω και γι' αυτό σου είπα ότι αν δεν ξέρεις ανάγνωση δεν μπορώ να βοηθήσω. Αυτό το πράμα που κάνεις μόνο διάλογος δε λέγεται.
Τέλος, τι απ' τα παρακάτω είναι "gibberish", να στο εξηγήσω αν θες.
@ Jack
Ναι φυσικά "είναι δικό μου θέμα". Γι' αυτό αν θες να μου την πεις, προσπάθησε να μη βρίσκεις βλακώδεις λαϊκισμούς στο οποίους πατάς επειδή έτσι.
Είπα ότι ο σύριζα δεν είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλα όπως ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, δεν έχει ξεπλύνει χρήματα και δεν έχει φάει εκατομμύρια.
Είπα ότι με αυτούς έχω την ΕΛΠΙΔΑ (και έρχεσαι μετά και μου λες "είναι wishful thinking", φυσικά είναι wishful thinking ρε βλήμα, αφού είπα εξαρχής ότι έχω την ΕΛΠΙΔΑ) ότι παρά τα ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ίσωςνα κάνουν και σωστά πράματα, όπως έκαναν την ιθαγένεια, έχω την ΕΛΠΙΔΑ ότι θα κάνουν κι άλλα, πχ φορολόγηση Εκκλησίας.
Κι έρχεσαι και μου λες "χαχα όπως η ΕΡΤ". Αν θες να μιλάς με αυτούς τους όρους, τότε συγγνώμη αλλά δεν έχω άλλη υπομονή.
edit: το αποκορύφωμα είναι ότι στο ποστ μου που περιείχε τη φράση "έχω την ελπίδα ότι ίσως ο συριζα κάνει κάτι σωστό", μου απάντησες "χαχα αυτό είναι wishful thinking" και νόμιζες ότι έγραψες γαμάτο επιχείρημα, ενώ η ίδια έλεγα "ελπίδα" και "ίσως". Ασυνεννοησία στο έπακρο.
Σε κάθε περίπτωση ήθελα να πω ότι έχω καλυφθεί απ' τις απόψεις σου, να πουλήσουμε τα πάντα, να σταματήσουμε τα συσσίτια, οκ, νομίζω δε χρειάζεται να συνεχιστεί αυτό το back and forth, διαφωνούμε, ας το αφήσουμε να πάει στο διάολο.
Κι εγώ διαφωνώ στο να κλειδωθεί το θέμα.