Ακου Μισελ κατι: Εγω δεν μπαινω σε σαιντ. Δεν γουσταρω γενικα το ιντερνετ.
Αν υπαρχει καποιος λογος που εμεινα σε αυτο το σαιντ ειναι ακριβως επειδη ειχα το ελευθερο να μπορω να βελτιωνω αυτα που γραφω και να μπορω κατι να σβησω εαν χρειαστει.
Καποια φιλη καποια στιγμη εγραψε ποια ειμαι και με τι ασχολουμαι, πραγμα που δεν το επιθυμουσα να συμβει. Αμεσως το συζητησαμε και σβηστηκε το μυνημα και εγω ενιωσα καλα με αυτο.
Θα μου πεις οτι καποιοι μπορει να με γνωριζουν, οκ, αλλα ειναι δικη μου επιλογη αυτο, δεν βγαινει στον αερα.
Σκεψου λοιπον οτι μεσα σε μια συζητηση μπορει να προκειψουν καποιες κουβεντες που σε ελαχιστα λεπτα θα θελουν ολοι να μην τα ξαναδουν στα ματια τους. . Και δεν ειναι κακο να μπορουν να τα διορθωσουν. Σιγουρα καλο ειναι εξ αρχης να προσεχει καποιος τι λεει, αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι ιντερνετ και μπορει και κατι να ξεφυγει. Γιατι γνωριστηκαν οι ανθρωποι εδω; Επειδη μπορουν να στειλουν ΠΜ και γιατι γραφεις ενα τηλ και το σβηνεις αμεσως.
Το σαιντ νοιμιζω οτι εχει ενα καλο επιπεδο γιατι πολλες φορες διορθωθηκαν καποιες κουβεντες που εαν συνεχιζαν να υπαρχουν, δεν νομιζω οτι οι καινουργοι που μπαινουν θα ξαναμπαιναν αν διαβαζαν ξεκατηνιασματα.
Εαν λοιπον δεν επιτρεψεις στο μελλον να συμβαινει αυτο, κατα τη γνωμη μου θα κανεις ενα μεγαλο λαθος και το σαιντ θα γινει σαν...ολα...τα αλλα!
Η διαφορετικοτητα εχει ρισκα. Και αφου τα πήρες αυτα τα ρισκα και μπραβο σου, τωρα στηρηξε τα.
Και να μην αλλαξεις τις ρυθμησεις για καποιον που φευγει, να βλεπεις ποσοι μενουν...και γιατι.
Αν το κανεις αυτο, ειναι σαν να υποτιμας πολλα ατομα εδω μεσα που ειναι εδω ακριβως επειδη εκανες κατι διαφορετικο. Δεν ειμαστε παιδακια να παιζουμε με τα μυνηματα ολη την ωρα , αλλα καπιοες στιγμες ειναι εξυπηρετικο.
Αυτο το καλο εσυ το εκανες, μην ξεχνιεσαι επειδη καποιος θυμωσε. Που μπορει να ειχε και δικιο, αλλο θεμα αυτο.
Και αν την ελευθερια αυτη την εκανες μοναχα για τα διπλα μυνηματα και τα λαθη, δες τη πολυ καλη τροπη που πηρε::
ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΚΑΛΑ!
Η Ισμηνη εαν ενοχληθηκε, δεν νομιζω να ενοχληθηκε επειδη το σαιντ το εκανες εσυ, αλλα επειδη καπου μεσα στη κουβεντα θιχτηκε.
Και Θαναση, ναι, ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραφει, ειτε ειναι δικο του το σαιντ ή οχι,
αλλα η δικη σου θεση Μισελ ειναι λεπτη, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Εισαι το αφεντικο και δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα σε μια τετιοα περιπτωση. Εσυ εισαι ο καπετανιος και οδηγεις το καραβι, ο λογος σου εχει καποιο βαρος.