Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Όχι μ' αρέσει και χωρίς "πλάτη" :)

Εκτός από ΙΚΕΑ έχετε να προτείνετε άλλα καταστήματα με έπιπλα; Εκτός και αν θεωρείτε διαφήμιση
Αν είναι εύκολο, στη Θεσσαλονίκη :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να φτιάξω το δικό μου δωμάτιο.....

Έχω βρει ένα ωραίο διπλό κρεβάτι με υφασμάτινη πλάτη σε κόκκινο χρώμα που με τρέλανε και κατα πάσα πιθανότητα θα κολήσω sticky.

αυτό

Βy the way... μετράει το αυτοκόλλητο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λατρευω την διακοσμηση <33
Μεχρι τωρα ηθελα και να περασω Αρχιτεκτονικη Εσωτερικου χωρου,Διακοσμηση & Σχεδιασμο Αντικειμενων,
ομως μου εκοψαν τα φτερα ολοι (καθηγητες,γονεις κλπ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λατρευω την διακοσμηση <33
Μεχρι τωρα ηθελα και να περασω Αρχιτεκτονικη Εσωτερικου χωρου,Διακοσμηση & Σχεδιασμο Αντικειμενων,
ομως μου εκοψαν τα φτερα ολοι (καθηγητες,γονεις κλπ)
και μενα μου αρεσει πολυ ....ασχολουμαι ομως μονο με αυτη του δικου μου χωρου....:redface:

:)

Συνημμένα

• P9020014.JPEG
    P9020014.JPEG
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 361
  • P9020016.JPEG
    P9020016.JPEG
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 415
  • P9020008.JPEG
    P9020008.JPEG
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 342
  • P9020020.JPEG
    P9020020.JPEG
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 365
τελικα κι εγω αυτο θα κανω.. διοτι σαν δουλεια δεν εχει ιδιαιτερο μελλον...

imagesqtbnANd9GcQcDLuiCvoic4Nv0qt1vNEMSA-1.jpg
imagesqtbnANd9GcRDv9DTbJz4UfMJG6vIKPyuOt-1.jpg

tumblr_li0jn3fkmI1qechyzo1_400.jpg

imagesqtbnANd9GcTN_VVsPvB3G8jLR5GuyTDGFm-1.jpg
9k=
imagesqtbnANd9GcQVLJO8UShGk3wEvPuKtsBmcg-1.jpg

Να καποιες φωτογραφιες απο δυο πολυ διασημα και ιδιαιτερα σπιτια τα οποια σημερα εχουν μετατραπει σε μουσεια .
farnsworth-house-5413.jpg

tugendhat-villa-5409.jpg

tugendhat-villa-5408.jpg

Οι φωτογραφιες αυτες ειναι απο το design plaza?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Rosa, πανεμορφες οι φωτογραφιες.. εξαιρετικες πραγματικα

Rosa, πανεμορφες οι φωτογραφιες.. εξαιρετικες πραγματικα
Σε ευχαριστω ...λατρευω αυτο το στυλ και εχω διακοσμησει και τους προσωπικους μου χωρους πανω- κατω σε αυτο το υφος....:redface:

Σε ευχαριστω ...λατρευω αυτο το στυλ και εχω διακοσμησει και τους προσωπικους μου χωρους πανω- κατω σε αυτο το υφος....:redface:

Ειναι πραγματι πολυ χαριτωμενο,ομορφο και κομψο.. βγαζει μια ζεστασια ο χωρος που σε κανει να θες να μεινεις εκει.

224100_2033368637295_1336532114_32462996_8015123_n.jpg

Barbie syndrome? :P

Πολύ... ροζ για τα γούστα μου.

Barbie syndrome? :P

Πολύ... ροζ για τα γούστα μου.

Χεχε... ολοι αυτο μου λενε.. "εσυ και η Barbie" :Ρ
απλως μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυασμος ροζ-λαχανι (αυτα τα χρωματα εχει το δωματιο μου τωρα) και για παιδικο δωματιο ηταν υπεροχο :) πιστευω :redface:

Χεχε... ολοι αυτο μου λενε.. "εσυ και η Barbie" :Ρ
απλως μου αρεσει παρα πολυ ο συνδυασμος ροζ-λαχανι (αυτα τα χρωματα εχει το δωματιο μου τωρα) και για παιδικο δωματιο ηταν υπεροχο :) πιστευω :redface:
ο συνδυασμος ροζ - λαχανι ειναι πολυ ωραιος:) αν καποια στιγμη θελεις να τον σπασεις λιγο μπορεις να προσθεσεις καποια στοιχεια off-white,light mauve ή καφε...;)

ο συνδυασμος ροζ - λαχανι ειναι πολυ ωραιος:) αν καποια στιγμη θελεις να τον σπασεις λιγο μπορεις να προσθεσεις καποια στοιχεια off-white,light mauve ή καφε...;)

στο δωματιο μου υπαρχει και καφε :)

3D-Teen-Room-by-FEG-A1-25-Room-Design-Ideas-for-Teenage-Girls.jpeg

dining-room.jpg

Girls-Bedroom-and-Living-room1-25-Room-Design-Ideas-for-Teenage-Girls.jpeg

Τα αυτοκόλλητα τοίχου ξεκολλάνε εύκολα χωρίς να αφήσουν κάποιο σημάδι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τα αυτοκόλλητα τοίχου ξεκολλάνε εύκολα χωρίς να αφήσουν κάποιο σημάδι?
Αφήνουν το σημαδι του περιγραμματος ...Του τοιχου θα ειναι πιο σκουρο καθως με το καιρο "παλιώνει" το χρωμα και γυρω από το περιγραμμα του αυτοκόλλητου θα φαινεται πιο ανοιχτό το χρωμα του τοίχου.....Οπως ήταν το χρωμα την ημερα που κολλησες πανω του το αυτοκόλλητο :) Μιλαμε βεβαια να το αφήσεις για καποιους μηνες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back