Μιας και μιλαμε για ταπετσαριες θα σας πω κι εγω ενα τερααστιο προβλημα μου

κι οποιος καλος θελει ας δωσει μια ιδεα...
σας κανω την περιγραφη..
Προκειται για υπνοδωματιο.
τοιχοι σε χρωμα μπορντω-φουξια και λιλά(πολυ ανοιχτο μωβ)
κουρτινες σε χρωμα ροζ παλ.
επιπλα(γραφειο, κρεβάτι, κομοδίνο, καρέκλα) κλασσικα(σκουρο καφε) και με χρυσες λεπτομερειες.
η τηλεοραση βρισκεται ψηλα στον τοιχο.
επισης υπαρχει και μια τουαλετα(οχι wc λολ! τουαλετα, δηλαδη για οποιον δε γνωριζει, γραφειακι γυναικειο για το μακιγιαζ και ο,τι σχετιζεται με τη γυναικεια περιποιηση- μαλλια, προσωπο κλπκλπ)
το σηματικο σε αυτο το χωρο ειναι ο συνδυσμος μοντερνου και κλασσικου στυλ
(στον τοιχο πινακας σε αφηρημενη τεχνη στα χρωματα των τοιχων, πεταμενη μια κιθαρα, θηκη για περιοδικα, φως δαπεδου μοντερνο...)παιζει πολυ και το τιγρε, σε κερια, κουτια αποθηκευσης, παπλωμα, μαξιλαρες κλπ.
ωραιο υπνοδωματιο.

εκανα κοπο να το διαμορφωσω ετσι...
το προβλημα τωρα:
μια σειρα απο ντουλαπες λευκες(!) υσ. ξεμειναν απο παλαιότερα- δεν αλλαχθηκαν ποτε-στον εναν τοιχο
που πιανουν τεραστιο χωρο(απαραιτητος ομως για τα ρουχα... - αν και σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι απαραιτητος ενας χωρος στο σπιτι, ενα δωματιο για ρουχα-ιματιοθηκη-) και χαλανε το ντεκορ γενικοτερα.
για να αλλαχθουν προς το παρον ειναι κομματακι δυσκολο γιατι θελει ξυλωμα ολο το δαπεδο(ξυλινο), καθως και η αγορα μιας "καλης'' ντουλαπας, υπεραποθηκευτικης(!), ακριβης αποσο εχω κοιταξει που να πληρει αυτα που θελω.
το κοστος συνολικά είναι αρκετά μεγάλο οπως καταλαβαινετε και ειναι στα πιο μακρινα σχεδια.
εχετε ιδεες για το πως θα μπορουσα με αυτες τις ντουλαπες να κανω τον χωρο να φαινεται μεγαλυτερο και να ταιριαζει εστω? (με μια ταπετσαρια ισως? βαψιμο?) αλλαγες στα χερουλια? κατι που να τις κανει να μην φαινονται για ντουλαπες?)
εσεις τι λετε?
δυσκολα βαζω... το ξερω... το ψαχνω καιρο αλλα λυση καμμια..
μαλλον πρεπει ναγορασω ντουλαπα και να ξηλωσω και το δαπεδο!