Διαφορά ηλικίας με τους γονείς

Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ

Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ
Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20;
Δεν γίνονται αυτά, εκτός αν τα κάνεις και τα φορτώνεις σε γιαγιαδες ή έχεις ήδη λεφτά απο πίσω οπότε δε θα χρειαστεί να κυνηγήσεις καμιά βιοπάλη.
Δεν είναι τόσο επιλογή θέλω να πω που κάνουν μεγαλύτεροι παιδιά.

60+ και τι ηλικία ειναι αυτές ; στη δική σου ; ε κοιτα μπορει να κάνεις και 2ο-3ο παιδι πιο μετά ή με τη μια να βγάλεις δίδυμα :laugh:

το να είσαι μονη δεν ειναι καλό.

Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20;
Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι.

Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη.

Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι.

Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου🥹🫣 Ε είπαμε όχι κι έτσι.

Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back