Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 09:58 Η Εριφύλη έγραψε: #61 Χθες στις 09:58 Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.722 μηνύματα. Χθες στις 10:00 Η amarelia έγραψε: #62 Χθες στις 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Δεν γίνονται αυτά, εκτός αν τα κάνεις και τα φορτώνεις σε γιαγιαδες ή έχεις ήδη λεφτά απο πίσω οπότε δε θα χρειαστεί να κυνηγήσεις καμιά βιοπάλη. Δεν είναι τόσο επιλογή θέλω να πω που κάνουν μεγαλύτεροι παιδιά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.343 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Ο Πάνθηρας!: #63 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... 60+ και τι ηλικία ειναι αυτές ; στη δική σου ; ε κοιτα μπορει να κάνεις και 2ο-3ο παιδι πιο μετά ή με τη μια να βγάλεις δίδυμα το να είσαι μονη δεν ειναι καλό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Click για ανάπτυξη... Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι. Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.984 μηνύματα. Χθες στις 11:23 Η Joji έγραψε: #65 Χθες στις 11:23 Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Εριφύλη thenutritionist jean1212 fockos Kate1914 Scandal johnsala iew Paragontas7000 taketrance nimbus Gvisbinis camil jina92 Unboxholics Entropy24 Μήτσος10 LP4ever User2350 sokliap orchidea giannhs2001 charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.722 μηνύματα. Χθες στις 10:00 Η amarelia έγραψε: #62 Χθες στις 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Δεν γίνονται αυτά, εκτός αν τα κάνεις και τα φορτώνεις σε γιαγιαδες ή έχεις ήδη λεφτά απο πίσω οπότε δε θα χρειαστεί να κυνηγήσεις καμιά βιοπάλη. Δεν είναι τόσο επιλογή θέλω να πω που κάνουν μεγαλύτεροι παιδιά. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.343 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Ο Πάνθηρας!: #63 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... 60+ και τι ηλικία ειναι αυτές ; στη δική σου ; ε κοιτα μπορει να κάνεις και 2ο-3ο παιδι πιο μετά ή με τη μια να βγάλεις δίδυμα το να είσαι μονη δεν ειναι καλό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Click για ανάπτυξη... Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι. Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.984 μηνύματα. Χθες στις 11:23 Η Joji έγραψε: #65 Χθες στις 11:23 Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Εριφύλη thenutritionist jean1212 fockos Kate1914 Scandal johnsala iew Paragontas7000 taketrance nimbus Gvisbinis camil jina92 Unboxholics Entropy24 Μήτσος10 LP4ever User2350 sokliap orchidea giannhs2001 charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Δεν γίνονται αυτά, εκτός αν τα κάνεις και τα φορτώνεις σε γιαγιαδες ή έχεις ήδη λεφτά απο πίσω οπότε δε θα χρειαστεί να κυνηγήσεις καμιά βιοπάλη. Δεν είναι τόσο επιλογή θέλω να πω που κάνουν μεγαλύτεροι παιδιά.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.343 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Ο Πάνθηρας!: #63 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... 60+ και τι ηλικία ειναι αυτές ; στη δική σου ; ε κοιτα μπορει να κάνεις και 2ο-3ο παιδι πιο μετά ή με τη μια να βγάλεις δίδυμα το να είσαι μονη δεν ειναι καλό. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Click για ανάπτυξη... Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι. Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.984 μηνύματα. Χθες στις 11:23 Η Joji έγραψε: #65 Χθες στις 11:23 Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Εριφύλη thenutritionist jean1212 fockos Kate1914 Scandal johnsala iew Paragontas7000 taketrance nimbus Gvisbinis camil jina92 Unboxholics Entropy24 Μήτσος10 LP4ever User2350 sokliap orchidea giannhs2001 charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Χαχαχ όχι εγώ δεν. Ούτως ή άλλως δεν κάνουμε όλοι για οικογένειες. Απλά είναι ωραίο να έχεις νέους γονείς, από αυτά που έχω ακούσει από φίλες μου που οι γονείς τους είναι 60+ δλδ Click για ανάπτυξη... 60+ και τι ηλικία ειναι αυτές ; στη δική σου ; ε κοιτα μπορει να κάνεις και 2ο-3ο παιδι πιο μετά ή με τη μια να βγάλεις δίδυμα το να είσαι μονη δεν ειναι καλό.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 10:04 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 10:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Click για ανάπτυξη... Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι. Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.984 μηνύματα. Χθες στις 11:23 Η Joji έγραψε: #65 Χθες στις 11:23 Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Εριφύλη thenutritionist jean1212 fockos Kate1914 Scandal johnsala iew Paragontas7000 taketrance nimbus Gvisbinis camil jina92 Unboxholics Entropy24 Μήτσος10 LP4ever User2350 sokliap orchidea giannhs2001 charmander Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ωραίο είναι και ιδανικό αλλά ποιος άνθρωπος έχει σπουδάσει, ανεξαρτητοποιηθεί και βγάλει δικά του χρήματα στα 20; Click για ανάπτυξη... Κοιτα, οι γονείς μου ήταν η περίπτωση που τα έκαναν όλα μαζί. Σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, παρόμοιες σχολές και δημιούργησαν κάτι δικό τους, δικιά τους επιχείρηση ας το πω έτσι. Καλά εννοείται ότι υπήρχαν και οι δύο γιαγιάδες από πίσω (που ήταν επίσης νέες τότε, όταν γεννήθηκα). Αλλά άλλες εποχές, η εποχή του 2000-2010 που ήταν οι γονείς που στα 20-28 ήταν πολύ πιο εύκολη.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.984 μηνύματα. Χθες στις 11:23 Η Joji έγραψε: #65 Χθες στις 11:23 Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η μαμά μου ήταν 35 και ο μπαμπάς μου 38. Με όσους φίλους μου μιλάω, οι περισσότεροι έχουν πολύ νέους γονείς (30κάτι-40κάτι) και η αλήθεια είναι πως τους ζηλεύω λίγο. Όχι για το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά για το ότι μάλλον θα τους χορτάσουν περισσότερο από ότι εγώ. Και μην αρχίσετε τα «Δεν ξέρεις πότε και από τι θα πεθάνει ο καθένας». Είναι πιο πιθανό να ζήσουν περισσότερα χρόνια οι νέοι.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. Χθες στις 12:33 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Χθες στις 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή
Αρχική Δημοσίευση από Joji: 30κάτι Click για ανάπτυξη... Καλέ αυτοί είναι πιο μικροί κι από τους δικούς μου Ε είπαμε όχι κι έτσι. Το 43-45 που είναι οι δικοί μου το θεωρώ ιδανικό για μένα. Η κατάλληλη διαφορά ηλικίας μικρή μεν, αλλά όχι και πολύ πολύ μικρή