giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.

15-07-23

14:17
Ανοησίες. Όταν ήμουν emo στο λύκειο έβαζα και εγώ eyeliner. Τι πάει να πει; Πως είμαι gay; Αν και με χαρακτήριζαν μερικοί έτσι τότε εξ αιτίας αυτού.
Χαζομάρες του καθενός.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-07-23

14:19
Γκει χριστιανος οπως λεμε χιτλερικος εβραιος;Πιστεύω πως η Alpha generation θα είναι πιο μαχητική στις διεκδικήσεις της.
![]()
Nearly 40% Of U.S. Gen Zs, 30% Of Christians Identify as LGBTQ, Poll Shows
The results differed significantly from a February Gallup poll that showed just 5.6 percent of U.S. adults of all ages are not "heterosexual or straight."www.newsweek.com
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-07-23

14:20
Γκει χριστιανος οπως λεμε χιτλερικος εβραιος;
Άλλο 30 και άλλο 39%30 Percent of Young Christians Identify as LGBTQ, Poll Shows
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

15-07-23

14:22
Φωτό or it didn't happen.Ανοησίες. Όταν ήμουν emo στο λύκειο έβαζα και εγώ eyeliner. Τι πάει να πει; Πως είμαι gay; Αν και με χαρακτήριζαν μερικοί έτσι τότε εξ αιτίας αυτού.
Χαζομάρες του καθενός.
Κι εγω όταν είχα μακριά μαλλιά, τα χα βάψει ξανθό γκλίτερ με μάσκαρα.
Guest 991793
Επισκέπτης

15-07-23

17:06
Διάβασα αποσπασματικά κάποια σχόλια και νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που υπάρχουν άνθρωποι αρκετά σκεπτόμενοι σχετικά με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων σε σχέση με εμένα, αν και είμαι ο ίδιος ομοφυλόφιλος.
To the point, είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και υπέρ της υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλο ζευγάρι. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το νήμα.
To the point, είμαι υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και υπέρ της υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλο ζευγάρι. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το νήμα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-07-23

23:10
Τι γίνεται εκεί στο Πουέρτο Ρίκο;
www.ethnos.gr

Έρευνα: Αμφιφυλόφιλοι οι περισσότεροι αρσενικοί μακάκες
«Συμπεριφορικά αμφιφυλόφιλοι» τα 2/3 του είδους

16-07-23

17:23
Θα μπορουσαν ομως να σε χαρακτηρισουν non binaryΑνοησίες. Όταν ήμουν emo στο λύκειο έβαζα και εγώ eyeliner. Τι πάει να πει; Πως είμαι gay; Αν και με χαρακτήριζαν μερικοί έτσι τότε εξ αιτίας αυτού.
Χαζομάρες του καθενός.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.

16-07-23

17:24
Ευτυχώς τότε δεν ήταν πολύ διαδεδομένοι ακόμα τέτοιοι όροι. Κάπου τότε ψιλοάρχισε η φάση με τους όρους «LGBT».Θα μπορουσαν ομως να σε χαρακτηρισουν non binary

03-12-23

21:07
Συμφωνώ μέχρι τελείας με τον κύριο.
www.news247.gr

H Εκκλησία διαφωνεί με το γάμο των ομοφύλων. So what?
Η γνώμη της Εκκλησίας για το γάμο των ομοφύλων θα έπρεπε να μην παίζει απολύτως κανένα ρόλο στις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Guest 881237
Επισκέπτης
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.668 μηνύματα.

15-01-24

22:15

Θάνος Πλεύρης: «Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών» - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, χρησιμοποίησε όσα πρώτος υποστήριξε ο Μάκης Βορίδης, ότι, δηλαδή, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η ισότητα στον γάμο δεν εμπίπτει στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά κάθε κράτος…
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

15-01-24

22:25
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.129 μηνύματα.

20-01-24

16:09
Σουργελοποίηση
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.299 μηνύματα.

20-01-24

16:12
Ντυθείτε σινιέ φίλες και φίλοι, όταν έρθει η μέρα. Ο διασώστης που θα σας βγάλει από τα συντρίμμια μπορεί να είναι κανένα εργένικο κουκλί. Θα μας χτυπήσει που θα μας χτυπήσει η θεομηνία, ας βγάλουμε τουλάχιστον κάτι από αυτό.Σουργελοποίηση
View attachment 128389

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.129 μηνύματα.

08-02-24

20:25
Πότε θα παρθεί η τελική απόφαση του αν περνάει το νομοσχέδιο ή όχι;
Κάτι σκόρπιες ειδήσεις έχω διαβάσει.
Κάτι σκόρπιες ειδήσεις έχω διαβάσει.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-02-24

23:23
Θεωρείτε πως οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί ΛΟΑΤΚΙ είναι πιο διεκδικητικοί από τους Αθηναίους;
www.typosthes.gr

Στις 40 καλύτερες πόλεις για ΛΟΑΚΤΙ+ η Θεσσαλονίκη
Η έρευνα έδειξε πως η Κρήτη είναι το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για LGBTQ+ γνωριμίες με 1.939 συνολικό σκορ
_.Omorfoula._
Νεοφερμένο μέλος
Η _.Omorfoula._ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

25-02-24

07:22
Νομιμοποιήθηκε ο γάμος ομοφυλόφιλων, βλέπουμε προκλητικότατες φωτογραφίες από τα γκέυ πράιντ εδώ και χρόνια, νοικιάζουν ελεύθερα φτωχές γυναίκες για παρένθετες μητέρες και υιοθετούν, επίσης νόμιμα, μικρά παιδιά αδιάφορο αν εκείνα συμφωνούν ή όχι. Τι άλλο να διεκδικήσουν;Θεωρείτε πως οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί ΛΟΑΤΚΙ είναι πιο διεκδικητικοί από τους Αθηναίους;
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-02-24

08:03
Όλοι εξελίσσονται. Μόνο το ΚΚΕ μενει στάσιμο.
_.Omorfoula._
Νεοφερμένο μέλος
Η _.Omorfoula._ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

25-02-24

08:22
Όλοι εξελίσσονται. Μόνο το ΚΚΕ μενει στάσιμο.
Δεν είμαι κομουνίστρια ούτε ΚΚΕ όμως αυτή η αντικατάσταση στις μέρες μας, η φυσική σεξουαλικότητα να ονομάζεται "συντηρητική", μόνον την ομοφυλοφιλία βρίσκω να προάγει. Το να ονομάζουμε οτιδήποτε "συντηρητικό" αυτόματα υπονοεί πως ότι το αναιρεί θα είναι προοδευτικό, μια εξέλιξη, οπότε χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο. Δεν βλέπω μέχρι στιγμής κάποια βελτίωση στο κοινωνικό σύνολο από την ολοένα μεγαλύτερη διάδοση -με όλες αυτές τις έντεχνες μετατροπές και τους νόμους- της ομοφυλοφιλίας. Εκτός και αν εννοείς ότι εξελίσσονται προς το χειρότερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 294 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Reader
- Scandal
- Hased Babis
- chester20080
- Kate1914
- fmarulezkd
- taketrance
- back2967
- American Economist
- Paragontas7000
- Ness
- A350
- Memetchi
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- AggelikiGr
- Libertus
- physicscrazy
- globglogabgalab
- jellojina
- thunder3
- jj!
- Angelica Vzl
- rafaela11
- Griff
- johnsala
- ROM32
- suaimhneas
- Esperos1
- melmel
- Γατέχων
- epote
- Ariana2018
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Cinnamonroll
- kordella
- User2350
- Luludaki
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Totreno
- PanMoonlight
- Antonia Alexandra
- Cupid
- Dark_kronos
- lugar
- Alessandra Eliza
- Human being
- exotic xo
- Abiogenesis
- synthnightingale
- Meow
- Δροσουλίτης
- Kostas_Athens
- Andreas935
- kalhkardia
- ΘανάσοςG4
- marww
- grtt
- thenutritionist
- future scientist
- Εριφύλη
- Μαυρίκιος
- Sherlockina
- Zeirini
- Ilma
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Viedo
- Στεφανος56
- tsiobieman
- Γιάνννης Δ.
- parrot/παπαγάλος
- sophiaa
- louminis
- snowy
- tslef8
- ggl
- Sosstoss
- fourkaki
- Αντικειμενικός
- oups
- Psychologist
- Dreamer_SW
- chris2799
- Mt73
- ΝAsty
- DimitraA.
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Circe
- korlef
- Nickx
- constansn
- fockos
- Athens2002
- Freddys
- Ryuzaki
- Pharmacist01
- CiNeFiL
- Jocaste
- Sevasti
- New member
- Panos_02
- Mhtrogoal
- SlimShady
- Kassiopi
- nicole1982
- 1011
- comeback
- aggelosst9
- Isida
- Unseen skygge
- Unboxholics
- Jimmy20
- DioOsm
- Thundergirl
- Nosokomos
- VasoGrimes
- Yiorgosk
- Citylights
- WhiteDrum
- Scott
- Sense
- νταμπλτραμπλ
- Sherlock
- iminspain
- igeorgeoikonomo
- Satan Claus
- Necropolis
- azula
- spring day
- Emilouko
- harry akritas
- Luke.
- Dimitris2001
- παιδι για κλαματα
- Cortes
- uni77
- Νηματολάγνος
- elli russu
- Forgetit
- den antexw allh apotyxia
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- εξ_άγγελος
- μαριώ
- Βλα
- Έμμα
- hirasawayui
- kiyoshi
- fay01
- olga_serb
- Rene2004
- lnesb
- Angelo27
- Pipitsa
- katelogic
- Arvacon
- Κλημεντίνη
- don_vito
- Serotonin
- Konstantinos_m
- Πύρος
- Πα.Κ
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.