Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula:
ε,αυτός που κάθεται δίπλα μου, μου είπε να σου γράψω το εξης :
πληγαινε,σε παρακαλώ,στο πλησιέστερο περίπτερο κ αγόρασε ένα κουτί τσίχλες.
εγώ απλά το μεταβιβάζω κ δεν θέλω να πάρω θέση.
Λυπάμαι που θα στο πω αλλά μεταφέροντας τη γνώμη του γνωστού σου - φίλου σου, πέρνεις θέση και μάλιστα τη δική του....
Αν διαφωνούσες μαζί του, θα αντιδρούσες και δεν θα το έγραφες....
(παρεπιπτώντος... γιατί ο φίλος σου δεν κάνει δικό του λογαριασμό να μας γράφει ότι θέλει και να μη σε φέρνει σε δύσκολη θέση?

)
Εγώ λοιπόν θα πάρω θέση χωρίς να βάζω μπροστά κάποιον άλλον
έχουμε ξαναγράψει πολλάκις ότι όλοι μας γράφουμε εδώ μέσα βάση των δικών μας εμπειριών και πιστεύω....
το ότι η diddle έχει βιώσει μια κατάσταση με φιλικό της πρόσωπο που την κάνουν να πιστεύει ακράδαντα ότι οι ναρκωμανείς το κάνουν ως επί το πλήστον για να είναι μοδάτοι, κάθε άλλο παρά αστειεσμού χρήζει (εκλαμβάνω το υπονοούμενο για τις τσίχλες ως αστεεισμό και όχι ως ειρωνία)...
Προσωπικά προβληματίστηκα και αναρωτήθηκα πόσοι μπορεί να είναι οι νέοι γύρω μας που μπορεί πραγματικά να ξεκινούν τα ναρκωτικά επειδή χώρισαν οι γονείς τους ....
Και φυσικά συμφωνώ με τον Μοναχό που λέει ότι δεν αντιδρά ο κάθε άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο αλλά.... συμφωνώ και με τη diddle ότι δεν είναι λόγος να κάνεις χρήση ναρκωτικών επειδή ο μπαμπάς σου ή η μαμά σου ξενοκοιμάται....
Και να σας πω κάτι ακόμα?
Σας έχω αναφέρει σε αυτό το θέμα ότι υπάρχει στενό οικογενειακό μου άτομο το οποίο είναι χρόνιος χρήστης...
Ο λόγος που ξεκίνησε τότε τα ναρκωτικά (πριν περίπου 20 χρόνια) ήταν γιατί χώρισαν οι γονείς του....
Τα συμπεράσματα δικά σας