juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-02-24

07:07
Ερώτηση. Μετά την χρήση στοματικού διαλύματος ξεπλένουμε το στόμα με νερό ή όχι;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

09-02-24

09:35
Όχι, δεν έχει νόημα να βάλεις από την αρχη στοματικό διάλυμα τότε.Ερώτηση. Μετά την χρήση στοματικού διαλύματος ξεπλένουμε το στόμα με νερό ή όχι;
Φτυσε απλά περισσότερες φορές αν σε αναγουλιαζει, και κάτσε κάνα μισάωρο ετσι χωρίς νερό αν μπορείς.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-02-24

09:55
Γενικά να μην χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα μεταβάλλει το φυσιολογικό PH του στόματος και γενικά είναι κακό.
*Εκτός αν χρησιμοποιείτε σπάνια κάποιο ειδικό για συγκεκριμένο λόγο που σας έδωσε ο οδοντίατρος
*Εκτός αν χρησιμοποιείτε σπάνια κάποιο ειδικό για συγκεκριμένο λόγο που σας έδωσε ο οδοντίατρος
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

09-02-24

10:08
Εγώ χρησιμοποιώ της frezyderm για τα ούλα, όχι σε καθημερινή βάση αλλά 1 φορά την εβδομάδα γιατί είναι λιγο ευαίσθηταΓενικά να μην χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα μεταβάλλει το φυσιολογικό PH του στόματος και γενικά είναι κακό.
Αυτά τα λιστεριν όντως δεν κάνουν καλό σε καθημερινή βάση.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-02-24

10:18
Δεν με αναγουλιαζει. Κοιμήθηκα έτσι όπως λες, φτύνοντας απλώς αλλά παρατήρησα ευαισθησία στα ούλα από την τρίτη ημερα. Κάτι που δεν είχα όταν βουρτσιζα μόνο τα δόντια μου χωρίς να βάλω διάλυμα μετάΌχι, δεν έχει νόημα να βάλεις από την αρχη στοματικό διάλυμα τότε.
Φτυσε απλά περισσότερες φορές αν σε αναγουλιαζει, και κάτσε κάνα μισάωρο ετσι χωρίς νερό αν μπορείς.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

10:22
Γιατί βάζεις κάθε μέρα διάλυμα αν επιτρέπεται;Δεν με αναγουλιαζει. Κοιμήθηκα έτσι όπως λες, φτύνοντας απλώς αλλά παρατήρησα ευαισθησία στα ούλα από την τρίτη ημερα. Κάτι που δεν είχα όταν βουρτσιζα μόνο τα δόντια μου χωρίς να βάλω διάλυμα μετά
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-02-24

10:25
Κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. Δεν ήξερα πως δεν κάνει κάθε μέρα...Γιατί βάζεις κάθε μέρα διάλυμα αν επιτρέπεται;
Είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω διάλυμα και θεώρησα πως πρέπει να το χρησιμοποιώ τακτικά.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

09-02-24

10:29
Είναι ζόρικο.. Θέλει μήνες..Το εμφύτευμα, εκτός από την τσέπη, πονάει και κυριολεκτικά;
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

10:36
Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα να στο συστήσει ο οδοντίατρος δεν υπάρχει λόγος.Κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο. Δεν ήξερα πως δεν κάνει κάθε μέρα...
Είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω διάλυμα και θεώρησα πως πρέπει να το χρησιμοποιώ τακτικά.
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-02-24

10:39
Δηλαδή τα διαλύματα τα χρησιμοποιούμε μόνο με σύσταση οδοντιάτρου;Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα να στο συστήσει ο οδοντίατρος δεν υπάρχει λόγος.
Αν θυμάμαι καλά, ο οδοντίατρος μου είπε πως αν βουρτιζω τα δόντια μου δύο φορές την ημέρα, δε χρειάζεται διάλυμα. Εγώ όμως τα βουρτσιζω μόνο πριν τον ύπνο. Κάθε μέρα βέβαια.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

10:42
Τα λιστεριν κτλ ναι, δεν είναι ο,τι καλύτερο για συχνή χρήση.Δηλαδή τα διαλύματα τα χρησιμοποιούμε μόνο με σύσταση οδοντιάτρου;
Αν θυμάμαι καλά, ο οδοντίατρος μου είπε πως αν βουρτιζω τα δόντια μου δύο φορές την ημέρα, δε χρειάζεται διάλυμα. Εγώ όμως τα βουρτσιζω μόνο πριν τον ύπνο. Κάθε μέρα βέβαια.
Ξέρεις σε ποιους τα βρίσκω προσωπικά χρήσιμα, στους καπνιστές. Πχ εμένα ο παππούς μου κάνει γαργάρες μόνο με λιστεριν, όχι σε όλο το στόμα για να μη μυρίζει.
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-02-24

10:46
Aρα, κάθε πότε να τα χρησιμοποιώ; οραλ β έχω αγοράσει.Τα λιστεριν κτλ ναι, δεν είναι ο,τι καλύτερο για συχνή χρήση.
Το είχε σε προσφορά.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-02-24

10:48
Τα του εμπορίου ποτέ, τα υπόλοιπα μόνο αν σου δώσει ο οδοντίατρος και αν, κι ακόμα κι αυτά είναι για 1 φορά το μήνα.Aρα, κάθε πότε να τα χρησιμοποιώ; οραλ β έχω αγοράσει.
Το είχε σε προσφορά.
Αλλιώς πιο πολύ ζημιά κάνεις στο στόμα σου
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-02-24

10:50
Και τι να κάνω; Να το πετάξω λυπάμαι. Δεν είναι και παμφθηνο.Τα του εμπορίου ποτέ, τα υπόλοιπα μόνο αν σου δώσει ο οδοντίατρος και αν, κι ακόμα κι αυτά είναι για 1 φορά το μήνα.
Αλλιώς πιο πολύ ζημιά κάνεις στο στόμα σου
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

10:52
Κάνε γαργάρες μόνο να μη μυρίζει η ανάσα σου, αν θες να δώσεις κάνα φιλάκιΚαι τι να κάνω; Να το πετάξω λυπάμαι. Δεν είναι και παμφθηνο.

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

09-02-24

10:52
Συμφωνώ με rafaela για το listerine στοματικό διάλυμα. Μου άφηνε μια ξεραίλα στο στόμα...
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

10:53
Είναι σαν τις αντιβιωσεις κάπως. Σκοτώνει τα πάντα, και αυτά που χρειαζόμαστε στο ph.Συμφωνώ με rafaela για το listerine στοματικό διάλυμα. Μου άφηνε μια ξεραίλα στο στόμα...
juste un instant
Επιφανές μέλος

09-02-24

10:55
Και μετά ξέπλυμα με νερό; Πάντως εγώ δεν καπνίζω όπως ο παππούς σου.Κάνε γαργάρες μόνο να μη μυρίζει η ανάσα σου, αν θες να δώσεις κάνα φιλάκι![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Edit
Δείτε τι γράφει εδώ... Τι να πιστέψω τελικά;
Καθημερινή περιποίηση δοντιών με στοματικό διάλυμα | LISTERINE®
Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καθημερινή περιποίηση δοντιών με στοματικό διάλυμα. Μάθετε περισσότερα στο site της LISTERINE®!
math2arch
Νεοφερμένο μέλος
Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.

09-02-24

13:21
Παλαιότερα χρησιμοποιούσα συχνά πυκνά στοματικά διαλύματα νομίζοντας πως πετυχαίνω καλύτερη προστασία. Τελικά, μιλώντας με τον οδοντίατρό μου, μου ανέφερε αυτό που έγραψε παραπάνω η @amarelia και μου σύστησε, πέραν του συχνού βουρτσίσματος (προφανώς), να χρησιμοποιώ και μεσοδόντια βουρτσάκια για τα σημεία στα οποία δεν πηγαίνει η οδοντόβουρτσα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

09-02-24

13:24
Ναι νήμα κανονικά πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα.Παλαιότερα χρησιμοποιούσα συχνά πυκνά στοματικά διαλύματα νομίζοντας πως πετυχαίνω καλύτερη προστασία. Τελικά, μιλώντας με τον οδοντίατρό μου, μου ανέφερε αυτό που έγραψε παραπάνω η @amarelia και μου σύστησε, πέραν του συχνού βουρτσίσματος (προφανώς), να χρησιμοποιώ και μεσοδόντια βουρτσάκια για τα σημεία στα οποία δεν πηγαίνει η οδοντόβουρτσα.
Σωστό βούρτσισμα, νήμα και καθαρισμός από πέτρα ανά 6μηνο είναι η ολοκληρωμένη φροντίδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- BatGuin
- touvlo
- Unboxholics
- Scandal
- charmander
- fourkaki
- johnsala
- pinkheart
- Natsuko
- rafaela11
- Luludaki
- fockos
- Corfu kitty
- giannhs2001
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Joji
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- john29
- American Economist
- DimitraA.
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- ROM32
- Giorgkalo
- chester20080
- taketrance
- GeorgePap2003
- Kate1914
- Μαυρίκιος
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- teacher_40
- bibliofagos
- Maria23667
- iiTzArismaltor_
- elina48
- Βρεγμένη γάτα
- Μαρια30
- Sevasti
- hirasawayui
- jj!
- Hased Babis
- Sosstoss
- camil
- math2arch
- darkhappysong
- Abiogenesis
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- ggl
- χημεια4λαιφ
- marww
- Ωρορα
- Shadowban
- Meow
- Roulaki
- Στεφανος56
- User2350
- bruh_234
- sophiaa
- oups
- New member
- Nefeli_
- Mt73
- Jocaste
- Pharmacist01
- Nickx
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Stelios725
- Libertus
- Αναστασία197
- 1011
- louminis
- SlimShady
- tslef8
- MarcoReus
- Thundergirl
- Johnny15
- tsiobieman
- grtt
- Panagiotis849
- Eua5
- Face_control
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.