γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

09-01-25

19:40
Ημαρτον ρε κοριστι ..τι να φοβασαι ? τα μωρα σου απο τα 2 τους ,επαιρναν αμοξολινη οταν ειχαν αμυγδαλες με στρεπτοκοκο.......και γλυτώνουμε το φάρμακο!
Αχ Γιαννάκη μου, όπως έχεις καταλάβει, τα τρέμω τα φάρμακα. Αρρωσταίνω και μόνο που μου λένε να τα πάρω. Το ουλτρα λεβίρ βέβαια είναι αθώο σα γιαουρτάκι
Οκ μιας και δεν ξερεις απο augmentin τοτε παρε και καψακια oυλτρα λεβιρ μαζι ..χορταρακια κοιμισμένα ειναι.
Ουλτρα λεβιρ ειπαμε ..οχι συμπληρωματα διατροφης..αυτα ειναι για την λιλη.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

09-01-25

19:54
Γιάννη και μετά την επέμβαση, άλλες 6 μέρες ε;Ημαρτον ρε κοριστι ..τι να φοβασαι ? τα μωρα σου απο τα 2 τους ,επαιρναν αμοξολινη οταν ειχαν αμυγδαλες με στρεπτοκοκο.
Οκ μιας και δεν ξερεις απο augmentin τοτε παρε και καψακια oυλτρα λεβιρ μαζι ..χορταρακια κοιμισμένα ειναι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

09-01-25

20:06
Η καθιερωμενη αντιβιωση ειναι 6 μερες 12 χαπια τοσα εχει και το κουτιΓιάννη και μετά την επέμβαση, άλλες 6 μέρες ε;
Απ εκει και περα ο γιατρος ρυθμιζει τις ημερες ως και 12 με 24 χαπια..
Αν εχει ακομα συμπτωματα σκεφτεται αν θα συνεχισει λιγο ακομα ή θα αλλαξει αντριβιωτικη ουσια γιατι η πρωτη δεν ανταποκρινεται.
Αντιβιωση περαν των 30 ημερων την φοβούνται διοτι μπορει να επηρεάσουν το ανισοποιητικο και συγκεκριμενα να ριξουν τον αριθμο των αιμοπεταλιων.
Εσενα σου ειπε 7 μερες αρα θα αγορασεις 2 κουτακια..τωρα ποιος φαρμακοτριφτης θα στα δωσει ειναι ενα θεμα. Δεν τα δινουν ετσι στην ελλαδα
Τωρα αν δεν το βρεις παρε το αντιγραφο του ειναι πολυ καλο και αυτο
και αν σε κανουν καποιο αλλεργια τα κοβεις μαχαιρι
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.

09-01-25

20:20
Ημαρτον ρε κοριστι ..τι να φοβασαι ? τα μωρα σου απο τα 2 τους ,επαιρναν αμοξολινη οταν ειχαν αμυγδαλες με στρεπτοκοκο.
Άποψη για το δικό μου ερώτημα??

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

20:22
ναι θα σε πωΆποψη για το δικό μου ερώτημα??![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

09-01-25

20:24
Φώτη μου, περίμενε...γιατί καθησυχάζει την @touvlo που είναι φοβιτσιάρα...Άποψη για το δικό μου ερώτημα??![]()
Είμαι σίγουρη ότι θα σου πει...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

21:24
Κατ αρχη καθυστερημενως χρονια πολλα για την γιορτη σου και η εξαγωγη με ενα πονο που λενε...Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Η εξαγωγή άνω ανοιχτού φρονιμίτη είναι επίπονη διαδικασία;; Θέλω να πω ότι μετά την αφαίρεση υπάρχει πόνος και πρήξιμο;; Επίσης χρειάζεται αντιβίωση;; Είναι 100% ανοικτός φρονιμίτης, αρα δεν χρειάζεται επέμβαση σε χειρούργο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αλλα εσυ επειδη δεν θα γεννησεις αλλα θα βγαλεις δυνατο δοντι οποτε μαλον θα πονεσεις μετα .
Ξερεις η φυση τα γερα σου δοντια τα εφτιαξε για να τρεξουν ακομα αλλα 65 χρονια και εσυ για οποιους λογους θελεις να της το παρεις ...ε θα την ακουσεις .
Εχουμε ενα φρονιμητη που εχει ξεπροβαλει και θα τον βγαλουμε ...αυτο ειναι μια απλη διαδικασια για τους εμπειρους οδοντιατρους.. οι φοβιτσιαρηδες σε στελουν στον γναθοχειρουργο .
Το δοντι ειναι υγιες ...θα το εκτιμισει και απο την ακτινογραφια και μαλλον δεν θα δωσει αντιβιωση... αν ειχε αρχη αποστηματος θα εδινε.
Θα κανει την αναισθησια του με την ξυλοκαινη..θα περιμενει..θα κανει μια τρυπουλα στην κορυφη ..θα βαλει το εργαλειο του σαν στυλο ειναι και θα το κουνισει 3-4 φορες αριστερα δεξια και παει εφυγε.. εσυ θα νιωσεις οτι κατι κουναει το σαγωνι σου αριστερα δεξια ...δηλαδη τιποτα .
Θα σου δωσει να δαγκωσεις κυλινδρακια βαμβακι για το αναβλυζον αιμα και αυτο .
Θα ελεγξει το δοντι οτι οι ριζες ειναι ακέραιες και τελος.
Θα παρεις οδηγιες για παυσιπονα... Niflamol..algofren..depon..Μεσουλιτ κλπ. σε τακτη βαση.
Φευγοντας απο την ιατρειο δεν μπορεις να παρεις τυροπιτα απο τον γρηγορη γιατι μαζι με την τυροπιτα θα μασας και τα χειλη σου λογω μη αισθησης απο την ναρκωση.
Στην τσεπη σου θα εχεις ενα παυσιπονο πχ algofren 600 και θα το παρεις απο στο ιατρειο.Η ναρκωση θα φυγει σε 2Ω..και θα αρχισουν οι ενοχλησεις ..
Οι ενοχλησεις διαρκουν 10-12 μερες. Σε πολυ πονο κανεις κοτειλ με ιβουπροφενη + παρακεταμολη... πχ τωρα algofren, σε 2,5Ω depon 1000 και σε 2,5 Ω παλι algofren.
Την δευτερη μερα οταν θα εχει γινει και η πρωτη πυξη αιματος που θα ειναι η βαση για να χτιστει ο ιστος στην τρυπα θα κανεις πλυσεις με αλατονερο..καλα αντε με στοματικο διαλυμα χωρις οινοπνευμα
Τωρα οι πονοι ειναι αναλογως τον οργανισμο το 10-12 μερες ειναι το max.
Πρηξιματακι στα ουλα θα υπαρχει λιγο μη ορατο απ εξω αλλα δεν ενοχλει.
Αμα δεν θες να πονας καθολου πες να σου πω δικο μου διασταυρωμενο με οδοντιατρο γιατροσοφι.

Εξαγωγή Φρονιμίτη : 6+1 Πράγματα που πρέπει να Γνωρίζετε - Αριστοτέλειο Οδοντιατρικό Κέντρο
Η εξαγωγή φρονιμίτη μπορεί να φαντάζει μία περίπλοκη διαδικασία ωστόσο μπορεί να είναι απαραίτητη. Κλείστε ραντεβού στο Αριστοτέλειο Πολυοδοντιατρείο για έλεγχο
aristoteleio.center
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.

09-01-25

21:33
Κατ αρχη καθυστερημενως χρονια πολλα για την γιορτη σου και η εξαγωγη με ενα πονο που λενε...
Αλλα εσυ επειδη δεν θα γεννησεις αλλα θα βγαλεις δυνατο δοντι οποτε μαλον θα πονεσεις μετα .
Ξερεις η φυση τα γερα σου δοντια τα εφτιαξε για να τρεξουν ακομα αλλα 65 χρονια και εσυ για οποιους λογους θελεις να της το παρεις ...ε θα την ακουσεις .
Εχουμε ενα φρονιμητη που εχει ξεπροβαλει και θα τον βγαλουμε ...αυτο ειναι μια απλη διαδικασια για τους εμπειρους οδοντιατρους.. οι φοβιτσιαρηδες σε στελουν στον γναθοχειρουργο .
Το δοντι ειναι υγιες ...θα το εκτιμισει και απο την ακτινογραφια και μαλλον δεν θα δωσει αντιβιωση... αν ειχε αρχη αποστηματος θα εδινε.
Θα κανει την αναισθησια του με την ξυλοκαινη..θα περιμενει..θα κανει μια τρυπουλα στην κορυφη ..θα βαλει το εργαλειο του σαν στυλο ειναι και θα το κουνισει 3-4 φορες αριστερα δεξια και παει εφυγε.. εσυ θα νιωσεις οτι κατι κουναει το σαγωνι σου αριστερα δεξια ...δηλαδη τιποτα .
Θα σου δωσει να δαγκωσεις κυλινδρακια βαμβακι για το αναβλυζον αιμα και αυτο .
Θα ελεγξει το δοντι οτι οι ριζες ειναι ακέραιες και τελος.
Θα παρεις οδηγιες για παυσιπονα... Niflamol..algofren..depon..Μεσουλιτ κλπ. σε τακτη βαση.
Φευγοντας απο την ιατρειο δεν μπορεις να παρεις τυροπιτα απο τον γρηγορη γιατι μαζι με την τυροπιτα θα μασας και τα χειλη σου λογω μη αισθησης απο την ναρκωση.
Στην τσεπη σου θα εχεις ενα παυσιπονο πχ algofren 600 και θα το παρεις απο στο ιατρειο.Η ναρκωση θα φυγει σε 2Ω..και θα αρχισουν οι ενοχλησεις ..
Οι ενοχλησεις διαρκουν 10-12 μερες. Σε πολυ πονο κανεις κοτειλ με ιβουπροφενη + παρακεταμολη... πχ τωρα algofren, σε 2,5Ω depon 1000 και σε 2,5 Ω παλι algofren.
Την δευτερη μερα οταν θα εχει γινει και η πρωτη πυξη αιματος που θα ειναι η βαση για να χτιστει ο ιστος στην τρυπα θα κανεις πλυσεις με αλατονερο..καλα αντε με στοματικο διαλυμα χωρις οινοπνευμα
Τωρα οι πονοι ειναι αναλογως τον οργανισμο το 10-12 μερες ειναι το max.
Πρηξιματακι στα ουλα θα υπαρχει λιγο μη ορατο απ εξω αλλα δεν ενοχλει.
Αμα δεν θες να πονας καθολου πες να σου πω δικο μου διασταυρωμενο με οδοντιατρο γιατροσοφι.
![]()
Εξαγωγή Φρονιμίτη : 6+1 Πράγματα που πρέπει να Γνωρίζετε - Αριστοτέλειο Οδοντιατρικό Κέντρο
Η εξαγωγή φρονιμίτη μπορεί να φαντάζει μία περίπλοκη διαδικασία ωστόσο μπορεί να είναι απαραίτητη. Κλείστε ραντεβού στο Αριστοτέλειο Πολυοδοντιατρείο για έλεγχοaristoteleio.center
Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την αναλυτική απάντηση. Πρέπει να κάνω ακτινογραφία δηλαδή πιο πριν;; Όσο αγορά το πρήξιμο δεν θα είναι ορατό απέξω σωστά;;
Όσο αφορά το τελευταίο που μου είπες, ναι θα με ενδιέφερε καθώς δεν αντέχω τον πόνο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

21:59
ε τωρα αντινογραφια ... ε ναι... αν εχει μηχανημα που ολοι εχουν θα το κανει για να δει τι περιμενει... πχ διαταξη των ριζων και πως αγκιαλιαζουν το οστο της γναθου ..αν εχει αρχη αποστηματος... αν εχει και ειναι αξιολογισιμο ,τοτε σε διωχνει με αντιβιωση και μετα απο 7 μερες παλι.Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για την αναλυτική απάντηση. Πρέπει να κάνω ακτινογραφία δηλαδή πιο πριν;; Όσο αγορά το πρήξιμο δεν θα είναι ορατό απέξω σωστά;;
Όσο αφορά το τελευταίο που μου είπες, ναι θα με ενδιέφερε καθώς δεν αντέχω τον πόνο.
Ναι η ταλαιπωρια των ουλων εινα μικρη και θα ειναι λιγο το πρηξιμο ως μη πρηξιμο αλλα κατι σε ευαισθησια. Σιγουρα αυτο δεν ειναι ορατο απ εξω.
Τα ταλαιπωρημενα ουλα κανουν το πρηξιμο...αυτο θα το καταλαβεις μονο σου...αν στο βγαλει με 4-6 κουνηματα οχι πρηξιμο ...αν χρειαστει παραπανω κινησεις τοτε ναι πρηξιμο
Το γιατροσοφι τωρα..
Ιδανικα εφαρμοζεται απο την 2η μερα για να εξασφαλισουμε την πρωτη πυξη του αιματος και τον αποκλεισμο του ξηρου φατνιου.
Παιρνουμε απο το φαρμακειο ενα μπουκαλακι γαρυφαλελαιο ή εβγενόλη που την λενε οι γιατροι..φτηνο ειναι 2-3 €.
Εχουμε βαμβακι
Αγορασουμε μαλακη τσιχλοφουσκα
Μασαμε λιγο τσιχλοφουσκα να μαλακωσει πολυ.
Κανουμε ενα πυραυλακι 2cm βαμβακι με μυτουλα
Βαζουμε στην μυτουλα μια σταγονα εβγενόλη
Αν εχουμε βοηθο τοτε του λεμε να την βαλει μεσα στη τρυπα με ενα τσιμοπιδακι φρυδιων ( την σταγονα την θελουμε κατω και μεσα) και μετα με το δακτυλο στουμπωνουμε το υπολοιπο πυραυλακι
Αν δεν εχουμε βοηθο το κανουμε μονοι μας με την αφη...
Περνουμε λιγο μασημενη τσιχλοφουσκα και την βαζουμε καπακι ( προαιρετικο ειναι αυτο)
Αν το κανουμε μονοι μας τοτε η εβγενόλη θα εχει ακουμπήσει στα ουλα και θα καιει οποτε ξεπλενουμε με νερο...
Ωραια αν συτο το μπαμπακι μενει στην θεση του τοτε ο πονος παει περιπατο για ολη την διαρκεια των 10 ημερων.. αισθανεσαι γερος δυνατος οπως πριν την εξαγωγη.
Αν δεν σταθεροποιηθει τοτε οταν φαμε -πιουμε τοτε θα φυγει ...και παλι θα το ξανακανουμε..
Και γιατι η εβγενολη το κανει αυτο ? το κανει διοτι ζεσταινει την περιοχη και η δημιουργια ιστων λατρευουν την ζεστα.
Η εβγενολη ηταν παναρχαιο φαρμακο πονου δοντιων..δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα οδοντιατρεια μυριζουν γαρυφαλο ( μπαχαρικο εννοώ)
Μπορεις και μετα να την χρησιμοποιεις ...πχ σε λιγο νερο 3-4 σταγονες εβγενολη και μπουκωματα ...και το κοριτσι θα λατρεψει το φιλι σου... ολο θα θελει.
American Economist
Επιφανές μέλος

09-01-25

22:27
ε τωρα αντινογραφια ... ε ναι... αν εχει μηχανημα που ολοι εχουν θα το κανει για να δει τι περιμενει... πχ διαταξη των ριζων και πως αγκιαλιαζουν το οστο της γναθου ..αν εχει αρχη αποστηματος... αν εχει και ειναι αξιολογισιμο ,τοτε σε διωχνει με αντιβιωση και μετα απο 7 μερες παλι.
Ναι η ταλαιπωρια των ουλων εινα μικρη και θα ειναι λιγο το πρηξιμο ως μη πρηξιμο αλλα κατι σε ευαισθησια. Σιγουρα αυτο δεν ειναι ορατο απ εξω.
Τα ταλαιπωρημενα ουλα κανουν το πρηξιμο...αυτο θα το καταλαβεις μονο σου...αν στο βγαλει με 4-6 κουνηματα οχι πρηξιμο ...αν χρειαστει παραπανω κινησεις τοτε ναι πρηξιμο
Το γιατροσοφι τωρα..
Ιδανικα εφαρμοζεται απο την 2η μερα για να εξασφαλισουμε την πρωτη πυξη του αιματος και τον αποκλεισμο του ξηρου φατνιου.
Παιρνουμε απο το φαρμακειο ενα μπουκαλακι γαρυφαλελαιο ή εβγενόλη που την λενε οι γιατροι..φτηνο ειναι 2-3 €.
Εχουμε βαμβακι
Αγορασουμε μαλακη τσιχλοφουσκα
Μασαμε λιγο τσιχλοφουσκα να μαλακωσει πολυ.
Κανουμε ενα πυραυλακι 2cm βαμβακι με μυτουλα
Βαζουμε στην μυτουλα μια σταγονα εβγενόλη
Αν εχουμε βοηθο τοτε του λεμε να την βαλει μεσα στη τρυπα με ενα τσιμοπιδακι φρυδιων ( την σταγονα την θελουμε κατω και μεσα) και μετα με το δακτυλο στουμπωνουμε το υπολοιπο πυραυλακι
Αν δεν εχουμε βοηθο το κανουμε μονοι μας με την αφη...
Περνουμε λιγο μασημενη τσιχλοφουσκα και την βαζουμε καπακι ( προαιρετικο ειναι αυτο)
Αν το κανουμε μονοι μας τοτε η εβγενόλη θα εχει ακουμπήσει στα ουλα και θα καιει οποτε ξεπλενουμε με νερο...
Ωραια αν συτο το μπαμπακι μενει στην θεση του τοτε ο πονος παει περιπατο για ολη την διαρκεια των 10 ημερων.. αισθανεσαι γερος δυνατος οπως πριν την εξαγωγη.
Αν δεν σταθεροποιηθει τοτε οταν φαμε -πιουμε τοτε θα φυγει ...και παλι θα το ξανακανουμε..
Και γιατι η εβγενολη το κανει αυτο ? το κανει διοτι ζεσταινει την περιοχη και η δημιουργια ιστων λατρευουν την ζεστα.
Η εβγενολη ηταν παναρχαιο φαρμακο πονου δοντιων..δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα οδοντιατρεια μυριζουν γαρυφαλο ( μπαχαρικο εννοώ)
Μπορεις και μετα να την χρησιμοποιεις ...πχ σε λιγο νερο 3-4 σταγονες εβγενολη και μπουκωματα ...και το κοριτσι θα λατρεψει το φιλι σου... ολο θα θελει.
Ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία ερώτηση, επειδή έχω θέμα με τα μεγάλα χάπια. Αν προτείνω στην οδοντίατρο να μου δώσει Algofren σε σκονάκι είναι το ίδιο σωστά;; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα;
Γενικά θεωρείς ότι η διαδικασία είναι ασφαλής; Ρωτάω καθώς μου το έχει πει εδώ και 2 μήνες όμως δεν έχω παρεό την απόφαση ακόμα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

09-01-25

22:39
Οκ παρε σκονη ... νομιζω οτι ειναι 400mg οποτε παρε 1,5 φακελο...Ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία ερώτηση, επειδή έχω θέμα με τα μεγάλα χάπια. Αν προτείνω στην οδοντίατρο να μου δώσει Algofren σε σκονάκι είναι το ίδιο σωστά;; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα;
Γενικά θεωρείς ότι η διαδικασία είναι ασφαλής; Ρωτάω καθώς μου το έχει πει εδώ και 2 μήνες όμως δεν έχω παρεό την απόφαση ακόμα.
Παρε και σιροπι 100mg / κουταλακι γλυκου ...παρε 6 κουταλακια.
ε σαφως ειναι ασφαλης διαδικασια ...δεν εχω βγαλει ποτε δοντι αλλα βλεπω γυρο μου.
εχουμε 32 δοντια τα οποια η φυση καποια στιγμη θελει να το διωξει ολα μονη της ..εμεις την παραβιαζουμε ελαφρως. αυτη ξερει καλυτερα απο ασφαλεια.
American Economist
Επιφανές μέλος

09-01-25

22:44
Οκ παρε σκονη ... νομιζω οτι ειναι 400mg οποτε παρε 1,5 φακελο...
Παρε και σιροπι 100mg / κουταλακι γλυκου ...παρε 6 κουταλακια.
ε σαφως ειναι ασφαλης διαδικασια ...δεν εχω βγαλει ποτε δοντι αλλα βλεπω γυρο μου.
εχουμε 32 δοντια τα οποια η φυση καποια στιγμη θελει να το διωξει ολα μονη της ..εμεις την παραβιαζουμε ελαφρως. αυτη ξερει καλυτερα απο ασφαλεια.
Ευχαριστώ πολύ.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

09-01-25

23:53
Αν είναι δυνατόν, σύμπτωση...Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τα μεγάλα χάπια. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου...Ευχαριστώ και πάλι. Μια τελευταία ερώτηση, επειδή έχω θέμα με τα μεγάλα χάπια. Αν προτείνω στην οδοντίατρο να μου δώσει Algofren σε σκονάκι είναι το ίδιο σωστά;; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα;
Προσωπικά με βοηθάει να κρατώ κάποιου το χέρι, σαν τα καταπίνω.
Φοβάμαι ότι θα πνιγώ. Ότι θα "μείνω". Κι εσύ τον ίδιο φόβο έχεις, Φώτη ;
American Economist
Επιφανές μέλος

09-01-25

23:55
Αν είναι δυνατόν, σύμπτωση...Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τα μεγάλα χάπια. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου...
Προσωπικά με βοηθάει να κρατώ κάποιου το χέρι, σαν τα καταπίνω.
Φοβάμαι ότι θα πνιγώ. Ότι θα "μείνω". Κι εσύ τον ίδιο φόβο έχεις, Φώτη ;
Ναι αν πίνω μεγάλο χάπι έχω την αίσθηση ότι μου έχει σταθεί στο λαιμό. Για αυτό τον λόγο τα αποφεύγω, και πίνω σιρόπι ή σκονάκι.
Προφανώς δεν μιλάω για μικρά χάπια, εκεί δεν έχω θέμα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

09-01-25

23:57
Ακριβώς. Αυτό ακριβώς. Την ίδια αίσθηση έχω...Ναι αν πίνω μεγάλο χάπι έχω την αίσθηση ότι μου έχει σταθεί στο λαιμό. Για αυτό τον λόγο τα αποφεύγω, και πίνω σιρόπι ή σκονάκι.
Προφανώς δεν μιλάω για μικρά χάπια, εκεί δεν έχω θέμα.
Τί να πω...Χαίρομαι που δεν (η) μόνη...
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-01-25

00:00
Όχι καλέ είναι γνωστή "φοβία" . Εγώ ξέρω πολλά άτομα που το έχουνΤί να πω...Χαίρομαι που δεν (η) μόνη.
American Economist
Επιφανές μέλος

10-01-25

00:02
Ακριβώς. Αυτό ακριβώς. Την ίδια αίσθηση έχω...
Τί να πω...Χαίρομαι που δεν (η) μόνη...
Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν την κατάποση μεγάλων χαπιών.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

10-01-25

09:01
να προσθέσω, πως την ημέρα της εξαγωγής δεν επιτρέπεται έντονη σωματική άσκηση, όχι πολύ ζεστές τροφές, τσάγια κλπΕυχαριστώ πολύ.![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
νά σι καλά, εδώ οι γιατροι θα σε προσλάβουν για βοηθό.Η καθιερωμενη αντιβιωση ειναι 6 μερες 12 χαπια τοσα εχει και το κουτι
Απ εκει και περα ο γιατρος ρυθμιζει τις ημερες ως και 12 με 24 χαπια..
Αν εχει ακομα συμπτωματα σκεφτεται αν θα συνεχισει λιγο ακομα ή θα αλλαξει αντριβιωτικη ουσια γιατι η πρωτη δεν ανταποκρινεται.
Αντιβιωση περαν των 30 ημερων την φοβούνται διοτι μπορει να επηρεάσουν το ανισοποιητικο και συγκεκριμενα να ριξουν τον αριθμο των αιμοπεταλιων.
Εσενα σου ειπε 7 μερες αρα θα αγορασεις 2 κουτακια..τωρα ποιος φαρμακοτριφτης θα στα δωσει ειναι ενα θεμα. Δεν τα δινουν ετσι στην ελλαδα
View attachment 143529
Τωρα αν δεν το βρεις παρε το αντιγραφο του ειναι πολυ καλο και αυτο
View attachment 143530
και αν σε κανουν καποιο αλλεργια τα κοβεις μαχαιρι
Ασφαλώς δεν παίρνω αντιβιωτικά μόνη. Εδώ φοβάμαι και όταν μου τα γράφουν.
Εγώ πάλι τον πόνο δεν τον φοβάμαι καθόλου Φώτη. Βέβαια ο πόνος του νεύρου του δοντιού είναι φριχτός, οξύς, απότομος, σε τινάζει, σου τρυπά το κεφάλι. Όμως σε ενα υγιές ή ένα απονευρωμένο δόντι, λογικά δεν έρχεται σε επαφή με το νεύρο ο οδοντίατρος, επομένως δεν είναι φριχτός ο πόνος.
Θα χαρακτήριζα τον πόνο απ την εξαγωγή <χοντρό>, σαν τον πόνο ενός χτυπήματος, ενώ τον πόνο από νεύρο με φλεγμονή θα τον έλεγα <καρφί που τρυπά το κρανίο>.
Πάντως αντέχεται ο πόνος της εξαγωγής, μη φοβάσαι. Αν έχεις χτυπήσει σαν παιδάκι σε γόνατο, μέτωπο, κάπως έτσι. Θα κάνεις και τα γιατροσόφια του Γιάννη και θα είσαι μια χαρά
Για αισθητικούς λόγους τον βγάζεις;
Και ο μεγάλος μου έπρεπε, αλλά δεν πήγε. Στράβωσαν τα κάτω δόντια, δε βαριέσαι. Τα πάνω όχι ιδιαίτερα
touvlo
Διάσημο μέλος

11-01-25

14:41
Επανέρχομαι στα αντιβιωτικά
Άλλαξα γιατρό τελικά. Εκτός του ότι άλλα είπε και τώρα τα αλλάζει, χωρίς καν να με έχει δει, με πείραξε η ιστορία της αντιβίωσης. Θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικό, η γραμματέας να μου ζητά άυλη συνταγογράφηση για να μου γράψει 1000άρα αντιβίωση, δίχως καν να με έχει δει και εξετάσει γιατρός! Της είπα, πως αντιβίωση παίρνω , μόνο αν κινδυνεύω και 1000άρα δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου και αυτή, αντί να ρωτήσει το γιατρό, μου άρχισε <εμείς έτσι δουλεύουμε, όλοι παίρνουν ένα αντιβιωτικΟΥΛΙ>. Και έφυγα.
Μπορεί εδώ να ρωτάμε τον @γιαννης_00 , αλλά το ξέρουμε, πως δεν είναι γιατρός. Τον ευχαριστούμε, αλλά για σοβαρά θέματα, θα ρωτήσουμε και γιατρό. Δε δεχόμαστε όμως να δίνουμε ενάμιση χιλιάρικο ευρά και να συνταγογραφεί η γραμματέας, δίχως γνώμη γιατρού.
Βρήκα αλλού. Και κείνοι δίνουν αντιβίωση, όταν όμως είπα τους φόβους μου, έδειξε κατανόηση και μου είπε, ελάτε από δω. Είναι μια πιο σοβαρή άποψη.
Και τώρα ερώτηση κυρίως στον @paskmak :
1. Διάβασα στον dr google, πως στη Γερμανία δίνουν αντιβίωση μια μέρα πριν την επέμβαση τοποθέτησης της βάσης και μια την ίδια μέρα δηλ σύνολο 2 μέρες. Στην Ελλάδα δίνουν 6. Είναι αλήθεια και πώς το δικαιολογείς;
2. Η δόση δεν πάει ανάλογα με το βάρος του ασθενή; Δηλ εγώ που ζυγίζω 60 κιλά θα πάρω ίδια δόση με έναν 100κιλά;
3. 1000άρι δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Θα την αντέξω;
Άλλαξα γιατρό τελικά. Εκτός του ότι άλλα είπε και τώρα τα αλλάζει, χωρίς καν να με έχει δει, με πείραξε η ιστορία της αντιβίωσης. Θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικό, η γραμματέας να μου ζητά άυλη συνταγογράφηση για να μου γράψει 1000άρα αντιβίωση, δίχως καν να με έχει δει και εξετάσει γιατρός! Της είπα, πως αντιβίωση παίρνω , μόνο αν κινδυνεύω και 1000άρα δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου και αυτή, αντί να ρωτήσει το γιατρό, μου άρχισε <εμείς έτσι δουλεύουμε, όλοι παίρνουν ένα αντιβιωτικΟΥΛΙ>. Και έφυγα.
Μπορεί εδώ να ρωτάμε τον @γιαννης_00 , αλλά το ξέρουμε, πως δεν είναι γιατρός. Τον ευχαριστούμε, αλλά για σοβαρά θέματα, θα ρωτήσουμε και γιατρό. Δε δεχόμαστε όμως να δίνουμε ενάμιση χιλιάρικο ευρά και να συνταγογραφεί η γραμματέας, δίχως γνώμη γιατρού.
Βρήκα αλλού. Και κείνοι δίνουν αντιβίωση, όταν όμως είπα τους φόβους μου, έδειξε κατανόηση και μου είπε, ελάτε από δω. Είναι μια πιο σοβαρή άποψη.
Και τώρα ερώτηση κυρίως στον @paskmak :
1. Διάβασα στον dr google, πως στη Γερμανία δίνουν αντιβίωση μια μέρα πριν την επέμβαση τοποθέτησης της βάσης και μια την ίδια μέρα δηλ σύνολο 2 μέρες. Στην Ελλάδα δίνουν 6. Είναι αλήθεια και πώς το δικαιολογείς;
2. Η δόση δεν πάει ανάλογα με το βάρος του ασθενή; Δηλ εγώ που ζυγίζω 60 κιλά θα πάρω ίδια δόση με έναν 100κιλά;
3. 1000άρι δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Θα την αντέξω;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

11-01-25

16:19
Οι οδοντιατρικες επεμβασεις λογω ανατομιας μπορει να κρυβουν σοβαρες επιπλοκες οπωωως ενδοκαρδιτιδα, σηψαιμια η εγκεφαλικο αποστημα, θρομβωση φλεβωδων κολπων...
σε καθε περιπτωση υπαρχουν/ πρωτοκολλα που μπορει να δει ο καθενας. Το να απορριψουμε καποιον οδοντιατρο γιατι μας εβαλε αντιβιωση προσωπικα το θεωρω αδικο για τον ιατρο.
εγκεφαλικο αποστημα μετα απο οδοντιατρικη επεμβαση
σε καθε περιπτωση υπαρχουν/ πρωτοκολλα που μπορει να δει ο καθενας. Το να απορριψουμε καποιον οδοντιατρο γιατι μας εβαλε αντιβιωση προσωπικα το θεωρω αδικο για τον ιατρο.

εγκεφαλικο αποστημα μετα απο οδοντιατρικη επεμβαση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 171 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- BatGuin
- touvlo
- Unboxholics
- Scandal
- charmander
- fourkaki
- johnsala
- pinkheart
- Natsuko
- rafaela11
- Luludaki
- fockos
- Corfu kitty
- giannhs2001
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Joji
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- john29
- American Economist
- DimitraA.
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- ROM32
- Giorgkalo
- chester20080
- taketrance
- GeorgePap2003
- Kate1914
- Μαυρίκιος
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- teacher_40
- bibliofagos
- Maria23667
- iiTzArismaltor_
- elina48
- Βρεγμένη γάτα
- Μαρια30
- Sevasti
- hirasawayui
- jj!
- Hased Babis
- Sosstoss
- camil
- math2arch
- darkhappysong
- Abiogenesis
- Antonia Alexandra
- phleidhs
- ggl
- χημεια4λαιφ
- marww
- Ωρορα
- Shadowban
- Meow
- Roulaki
- Στεφανος56
- User2350
- bruh_234
- sophiaa
- oups
- New member
- Nefeli_
- Mt73
- Jocaste
- Pharmacist01
- Nickx
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Stelios725
- Libertus
- Αναστασία197
- 1011
- louminis
- SlimShady
- tslef8
- MarcoReus
- Thundergirl
- Johnny15
- tsiobieman
- grtt
- Panagiotis849
- Eua5
- Face_control
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.