Επανέρχομαι στα αντιβιωτικά
Άλλαξα γιατρό τελικά. Εκτός του ότι άλλα είπε και τώρα τα αλλάζει, χωρίς καν να με έχει δει, με πείραξε η ιστορία της αντιβίωσης. Θεωρώ τελείως αντιεπιστημονικό, η γραμματέας να μου ζητά άυλη συνταγογράφηση για να μου γράψει 1000άρα αντιβίωση, δίχως καν να με έχει δει και εξετάσει γιατρός! Της είπα, πως αντιβίωση παίρνω , μόνο αν κινδυνεύω και 1000άρα δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου και αυτή, αντί να ρωτήσει το γιατρό, μου άρχισε <εμείς έτσι δουλεύουμε, όλοι παίρνουν ένα αντιβιωτικΟΥΛΙ>. Και έφυγα.
Μπορεί εδώ να ρωτάμε τον
@γιαννης_00 , αλλά το ξέρουμε, πως δεν είναι γιατρός. Τον ευχαριστούμε, αλλά για σοβαρά θέματα, θα ρωτήσουμε και γιατρό. Δε δεχόμαστε όμως να δίνουμε ενάμιση χιλιάρικο ευρά και να συνταγογραφεί η γραμματέας, δίχως γνώμη γιατρού.
Βρήκα αλλού. Και κείνοι δίνουν αντιβίωση, όταν όμως είπα τους φόβους μου, έδειξε κατανόηση και μου είπε, ελάτε από δω. Είναι μια πιο σοβαρή άποψη.
Και τώρα ερώτηση κυρίως στον
@paskmak :
1. Διάβασα στον dr google, πως στη Γερμανία δίνουν αντιβίωση μια μέρα πριν την επέμβαση τοποθέτησης της βάσης και μια την ίδια μέρα δηλ σύνολο 2 μέρες. Στην Ελλάδα δίνουν 6. Είναι αλήθεια και πώς το δικαιολογείς;
2. Η δόση δεν πάει ανάλογα με το βάρος του ασθενή; Δηλ εγώ που ζυγίζω 60 κιλά θα πάρω ίδια δόση με έναν 100κιλά;
3. 1000άρι δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Θα την αντέξω;