• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Δόντια - στοματική υγεία - οδοντίατροι

Πάντως τον ρώτησα και κόστος και για βραδινό νάρθηκα επειδή ο δικό μου έσπασε και μου λέει 450-500€ και δεν μπόρεσα να κρατήσω το γέλιο μου.
Για την ιστορία κάνει περίπου 200 για όσους δεν ξέρουν. Τέλος πάντων, όλα καλά να πάει να γαμηθεί. Πραγματικά σχεδόν όλη μου τη ζωή μια οδοντίατρο είχα, γιαυτό πιάστηκα παντελώς αδιάβαστη.

Θα πάμε παρακάτω

Πριν κάνα δίμηνο ήθελα έναν καλό δικηγόρο για ένα θέμα και έκανα κάποια τηλέφωνα... πάντα πριν πάω ρωτάω τη τιμή. Αλλά εδω έχουμε φτάσει σε άλλο άκρο... πάς απο εκει κάνεις 2-3 ερωτήσεις που τον πληρώνεις ενα 50αρικο όπως ζητησε και σου τα λέει μισά διότι προσδοκά να πάρει την υπόθεση και να σε μαδήσει μετά. Θέλει και αυτό προσοχή δηλαδή !!!!!!!!

Ηδη πέταξα 2 50αρικα... δεν μου είπαν τίποτα... εχω καταστρώσει μονος μ πλέον κατεύθυνση και θα πάω και θα ρωτησω εαν μπορουμε να κάνουμε το... α)... ή το β) ... ή το γ) και ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.

Ένας άλλος που εβγαινε και στα κανάλια και ήταν και λαλίστατος και ναι κε Πάνθηρα θα έρθω κ το καλοκαίρι κάτω σε εσάς και θα πιουμε και εναν καφέ.... αφου είπαμε τα εισαγωγικά επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του και σοβάρεψε.... βρε τι τον είπα εξαρχής... θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατι σας έχω δει και στη τηλεόραση και είστε δυναμικός και θετικά προσκείμενος να βοηθήσετε και να αναλάβετε υποθέσεις.... ΤΙΠΟΤΑ... ΧΑΧΑ δε μάσησε....

Ποσο ειναι το κόστος του ραντεβού κυριε τάδε του λέω..... για να κανονίσουμε.

150 μου λέει.

Α ωραια εντάξει λέω... θα σας ξανακαλέσω ευχαριστώ πολύ.

Οσο με ακούσατε στο τηλέφωνο εσεις απο εδώ ... με είδε και αυτός.

150 ευρώ... για να απαντήσεις σε 3-4 ερωτήσεις ρε μπάρμπα ; σιγά... κάθομαι ένα βράδυ χαλαρά και χαρούμενα που θα ειμαι ξεκούραστος και μεσα σε 2 ωρίτσες τα έχω συγκεντρώσει.

Για εργάτες σε μόνωση ταράτσας τα ίδια ο ένας μου ζήτησε 700 ευρω για να αφαιρέσει το ασφαλτόπανο και να βάλει άλλο... οι άλλοι απο 1000-1500.

Γιατι τα 300 ευρω να τους τα χαρίσω ; ακομη και σε αυτόν με τα 700 βρήκα άλλη λύση.... θα μου το βγάλει και θα ντύσω την ταράτσα με πλακάκια απο το να πληρώσω πάλι ασφαλτόπανο και μετά απο 10 χρόνια να θέλει πάλι αλλαγή!!! όταν είχαμε μονώσει τη ταράτσα το 2010 δεν το είχαν κολλήσει με φλόγιστρο.... και έχει φύγει σε κάποια σημεία... κάνουν και τέτοια δηλαδή ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ....

Τα ψάχνεις όλα αυτα θέλουν ψάξιμο και φυσικά... προσφορές και γνώση απο πρίν της τιμής. Να ξέρουμε ακριβώς πέρα απο τα αρχικά τα χαλαρά και το φιλικό κλίμα και τη χαλαρη διάθεση εμπιστοσύνης κτλ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..... ακριβώς την τιμή.

Εγώ 150€ έδωσα τις προάλλες στον δικό μου για 4 σφραγίσματα και καθαρισμό !

Μου κάνει βέβαια καλύτερη τιμή γιατί του έχω στείλει πολλά άτομα επειδή είμαι ευχαριστημένη
Για Θεσσαλονίκη βέβαια, αλλά ναι

Τρίζω τα δόντια μου από μικρή ασυναίσθητα στον ύπνο μου.
Αυτό έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα. Και μένα ήθελε να μου βάλει, αλλά αρνήθηκα. Δεν τα τρίζω, ξέρω. Πάνε να μας ....τσακώσουν εκεί που δεν ξέρουμε, τι μας γίνεται, δηλ στον ύπνο. Αμ έλα ντε, που κάποιοι έχουμε και συνκοιμώμενο και ρωτάμε.
Άστους βρε τους πιασοκολάδες

Αυτό έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα. Και μένα ήθελε να μου βάλει, αλλά αρνήθηκα. Δεν τα τρίζω, ξέρω. Πάνε να μας ....τσακώσουν εκεί που δεν ξέρουμε, τι μας γίνεται, δηλ στον ύπνο. Αμ έλα ντε, που κάποιοι έχουμε και συνκοιμώμενο και ρωτάμε.
Άστους βρε τους πιασοκολάδες
Οχι είναι πολύ σημαντικός, νάρθηκα έχω πολλά χρόνια. Μπορείς να έχεις σοβαρά προβλήματα και μόνο από αυτό, να αρχίζουν να φθείρονται εξωτερικά, να κατέβουν τα ούλα σου και να υποφέρεις από υπερευαισθησία και πολλά άλλα.

Εγώ το καταλάβαινα οτι το κάνω γιατι απο την πίεση στο σαγόνι κάθε φορά που άνοιγα το στόμα μου πονούσε η γνάθος μου, αλλά δεν το καταλαβαίνουν όλοι. Αν εχεις οδοντίατρο που εμπιστεύεσαι, να τον ακούσεις σε αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back