Είμαι κοπέλα και έχω λεσβιακές φαντασιώσεις

Vanilla orchid

Νεοφερμένο μέλος

Η Vanilla orchid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Κοριτσούλια όμορφα έχουμε. Προσέχουν την εμφάνιση οι ηθοποιοί. Δεν είμαστε τίποτα καλών τεχνών, μη φοβάσαι :P
Νόμιζα ανήκατε στην ίδια σχολή, για πες περισσότερα,θα περάσω. :P
Έχει και κοπέλες στην ηλικία μου ή είναι μόνο μικρότερες ηλικίες που σπουδάζουν ;
Σε τι άλλα μέρη, εκδηλώσεις μπορώ να πάω που έχει κοπέλες καλλιτέχνιδες ;
Γιατί δεν έχω ιδέα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Έχει και κοπέλες στην ηλικία μου ή είναι μόνο μικρότερες ηλικίες που σπουδάζουν ;
Γιατί δεν έχω ιδέα.

Ναι. Και στην είσοδο δώσε την κωδική λέξη : Εριφύλη!

Θα σε μεταφέρουν σε υπόγεια μυστικιστικά συμπόσια που γινεται το έλα να δεις.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γιατί δεν έχω ιδέα.
Μπες στην ομάδα του vegan festival νομίζω κάπως έτσι λέγεται

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Εμείς μαζί σου είμαστε κορίτσι μου.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι γενικότερα εύκολος στόχος για τα πάντα να ξέρεις (!)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Vanilla orchid

Νεοφερμένο μέλος

Μπες στην ομάδα του vegan festival νομίζω κάπως έτσι λέγεται
Δεν είμαι vegan,λατρεύω το κρέας τι να κάνω εκεί ; καμία σχέση με εμένα :lol:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πες μας καλέ
Δεν μοιάζω σαν κάποια συγκεκριμένη, διάσημη εννοείς σαν ποια μοιάζω ;

Ωραίες γυναίκες σου είπε χριστιανή μου. Τι της λες;
Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι στυλ λέω :lol:

Εμείς μαζί σου είμαστε κορίτσι μου.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι γενικότερα εύκολος στόχος για τα πάντα να ξέρεις (!)
Δυστυχώς δεν έτυχε κάτι τέτοιο όταν σπούδαζα και θα προτιμούσα κάποια κοντά στην ηλικία μου γιατί νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην νοοτροπία κ.α. με τους τωρινούς φοιτητές, δεν μπορώ να τους δω ερωτικά ούτε άντρες ούτε γυναίκες μου φαίνονται πολύ μωρά και ας μην είμαι ούτε 30 ακόμα.
Λίγο επιλεκτική είμαι αν καταλάβατε :lol:

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.973 μηνύματα.
Που ακριβώς είναι το θέμα ως προς το να έχεις λεσβιακές φαντασιώσεις;
Και γιατί όχι να μην εξερευνήσεις την σεξουαλικότητα σου; Δεν είναι κακό.

Vanilla orchid

Νεοφερμένο μέλος

Που ακριβώς είναι το θέμα ως προς το να έχεις λεσβιακές φαντασιώσεις;
Και γιατί όχι να μην εξερευνήσεις την σεξουαλικότητα σου; Δεν είναι κακό.
Δεν είπα ότι είναι κακό, είπα ότι νιώθω πως είναι πιο δύσκολο στην Ελλάδα να εξερευνήσει την σεξουαλικότητα της μια κοπέλα, σε αντίθεση με τους άντρες στην Ελλάδα και σε αντίθεση με κοπέλες σε άλλες χώρες, γιατί αυτό έχω καταλάβει από την δική μου περίπτωση.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
σίγουρα υπάρχουν....
Σε στέκια που συχνάζουν ηθοποιοί, όπως λέει η Ερυφύλη...
Σε βιβλιοθήκες: παίρνεις κανα δυο βιβλία, κάνεις ένα γύρο και κάθεσαι εκεί που θα σου ...μυρίσει καλό κορίτσι, όπως το θες. Πιάνεις κουβεντα και βλέπεις. Αν δεν πετύχει, γιατί αποκλείεται να πετύχει με την πρώτη, ξαναπαίρνεις τα βιβλία και πας σε άλλη κοπέλα.
Σε τίποτα κουκλτουριάρικα στέκια, πχ τσαγερί, κάβες καλού κρασιού κλπ και κάνεις το ίδιο.
Θέλει λίγο κυνήγημα το καλό φλερτ

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Πάντως ρε παιδιά, με την ευκαιρία θα σας πω και γω μια φαντασίωσή μου. Κατ αρχή να διευκρινίσω, πως είμαι εντελώς στρέιτ. Όταν μυρίζω γυναικείο ιδρώτα, μου έρχεται αναγούλα, ενώ τον αντρικό τον βρίσκω πολύ ...ελκυστικό, θα έλεγα ωραία βαρβατίλα:ok:
Θα ήθελα όμως μια και μόνο φορά, να μου κάνει στριπ τιζ μια γυναίκα με μπούρκα. Τις βλέπω στο δρόμο και τις φαντασιώνομαι τσίτσιδες. Έψαξα στο γιουτουμπ και έχει γυναίκες με χιτζάμπ που κάνουν στριπ τιζ και τα βγάζουν όλα εκτός μαντίλα! Όσο πιο κουκουλωμένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο έχω την περιέργεια να τις δω να τσιτσιδώνονται. Αλλά θέλω να το κάνουν αργά, αισθησιακά, με μουσική. Να λυκνίζουν το κορμί τους και να πετούν λίγα λίγα τα ρούχα τους. Από μούμιες που είναι, να μείνουν με τα ρούχα που τις γέννησε η μάνα τους. Και βγάζοντας τη μαντίλα, θέλω να τινάζουν τα μακρυά μαλλιά τους
1738941938065.jpeg

touvlo

Διάσημο μέλος

άντε ρε! Για τους αντρες εγώ ξέρω το πασίγνωστο ρητό : <μια φορά π@@στης, πάντα π@@στης>

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
Αυτό το " να δοκιμάσω για πλάκα ή από περιέργεια" ποτέ δεν το κατάλαβα

Ή σε ελκύει ή όχι το ίδιο φύλο σεξουαλικά .
Ωραίες πλάκες κάνετε μερικοί.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια